Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خو چرا پیر بود پس؟
آه یعنی زمان تا این حد براش سریع گذشت که پیر شد؟!!
زمان تو ليمبو خيلي زودتر از زمان عاديه!!!براي همين پير شده بود.....
snake_pianist
در مورد حرف اولت...من يك نظريه دارم در مورد اون فرفره!اينها خودشون الهام كننده ي يك فكر هستند...شايد يكي هم بهشون الهام كرده كه اين فرفره بايد بيوفته و شما در خواب نيستيد!(فرض گنگيه ولي يخورده هم سوال برانگيز هست) و در مورد افتادن فرفره هم..گفته شده فقط بايد بيوفته...شايد مغز عمل تلو تلو خوردن فرفره رو هم درك كنه...تنها چيزي كه نميتونه تحليل كنه افتادن فرفره هست....پس احتمال سرپا بودنش هم هست(كه البته خودم با اين نظريه مخالفم و ميگم ميفته)

زمان تو ليمبو خيلي زودتر از زمان عاديه!!!براي همين پير شده بود.....
بهتره یه جور دیگه بگیم :دی زمان توی لیمبو برای اونایی که توی لیمبو هستن معمولی میگذره ولی در مقایسه با بقیه خیلی سریع تره !
یعنی سایتو مثلآ 40,50 سال اونجا زندگی کرده ! ولی این 40,50 سال برای بقیه که توی طبقه های بالاتر رویا بودن چند ساعت یا چند روز حساب میشه ! مثل اون ماشینه که از لحظه پرت شدن تا افتادن توی آب شاید 5 ثانیه براش زمان بگذره ولی در همون حالتی که داره توی آب می افته , توی مرحله بعدی چند دقیقه توی هتل سپری میشه و توی مرحله بعدش چند ساعت توی کوهستان برفی !
یه چیز جالب در مورد آغاز و پایان فیلم :
توی یکی از فرومهای خارجی یکی به نکته جالبی پی برده بود. دیالوگ هایی که بین کاب و سایتو توی لیمبو رد و بدل میشه , اول و آخر فیلم یه کمی متفاوته ! اول فیلم سایتو به کاب میگه : Someone from a half remembered dream و یه چیزایی هم در ادامه ـش میگه , ولی آخر فیلم کاب به سایتو دقیقآ همین جمله : Someone from a half remembered dream رو میگه ! حالا معلوم نیست دلیل خاصی داره یا واقعآ اول و آخر فیلم با هم تفاوت دارن ؟!

24 (TV Series 2001–2010)

24-Season-8-Posters-24-9140854-323-479.jpg

بالاخره تونستم هشت فصلش رو کامل ببینم! واقعا بهترین سریالی هست که تا حالا دیدم در یه کلام بی نظیره !
فصل 8 ش اوج همه ی فصل هاش بود مخصوصا قسمت اخرش... وقتی تموم شد فقط همین طوری مات و مبهوت موندم و داشتم اشک میریختم...
تو روحه FOX که این سریال رو کنسل کرد ! بعد 9 سال وقتی سیزن های اولشم میبینی بی نظیره!
هر کی ندیده این سریال رو از دستش نده...

10 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0285331

جک باور هیچ وقت فراموشت نمیکنم :(

24 (TV Series 2001–2010)
من همون موقع که در حال پخش بود دیدم فصل هشتم رو سریال خوبی بود
اما دیگه اینکه امین بگی بهترین تو عمرت بوده یه جورایی میدونی که ناجوره :دی این همه سریال خوب هست که 24 توش گم میشه.

تو روحه FOX که این سریال رو کنسل کرد ! بعد 9 سال وقتی سیزن های اولشم میبینی بی نظیره!
fox می خواد فیلم سینمایی شو بده بیرون. اواسط سیزن 8 ABC می خواست با تهیه کننده ها سره سیزن 9 به توافق برسه اما مثل اینکه خوده سازنده ها ترجیح دادند سریال تموم کنند. البته خوب کاری هم کردند واقعا سیزن 6-7 اش مسخره شده بود. سیزن 8 هم همچین عالی نبود اما خب به خاطر داستانش از دو تا سیزن قبلی بهتر بود.

Memento ...!

جو کریستوفر نولان گرفته بود ... گفتم برم دوباره ، فیلمی رو که 7-8 سال پیش دیدم ، ببینم !

10/10

درباره فیلم :

حرفی که پرهام زد ، کاملا درسته ! همسر لئونارد رو میکشن ! لئونارد برای دفاع از همسرش به سرش ضربه می خوره و دچار اختلالات حافظه میشه و حافظه کوتاه مدتش رو از دست میده ! در حال پیدا کردن قاتل همسرش ، به یک پلیس سوء استفاده گر میرسه ! اون پلیس با اسم تدی ، برای رسیدن به اهدافش از لئونارد استفاده میکنه و با استفاده از لئونارد چند نفر رو میکشه ! لئونارد هنگام کشتن آخرین قربانی ، به تد که ادعای کمک کردن به اون رو داشت ، شک میکنه ! تد سعی داره ، با القاء یک سری دروغ ها به لئونارد ، تمام اشتباهات و قتل ها رو به گردن اون بندازه و از اون یه بیمار روانی جلوه بده که خودش همسرش رو کشته ! لئونارد به دلیل اینکه تمام خاطرات قبل از حادثه رو یادشه ، حرف تدی رو راجع به زنش باور نمیکنه ! البته تدی لابه لای حرفاش حقیقت رو هم میگه :

- یک سال پیش کمکت کردم که جان جی واقعی رو پیدا کنی ! اون الان مرده !

- دیگه بیشتر از این دروغ نگو !

- ببین لنی ، من مسئول پرونده همسرت بودم . من حرفاتو باور کردم . من گفتم تو سزاور انتقام هستی ! من اونی ام که بهت کمک کرد نفر دوم رو پیدا کنی ! همونی که سرتو شیکوند و به زنت تجاوز کرد ! ما پیداش کردیم و تو کشتیش ! ولی تو یادت نموند ! پس کمکت کردم که دوباره دنبال کسی که کشته بودی بگردی !

- اِه !!! اون آدم کی بود ؟!!

- یه آدم ! چه فرقی میکنه که کی بود !!

این بار لئونارد نقشه ای که تدی برای قربانی هاش می کشید و از لئونارد برای اجراش استفاده میکرد رو خودش با نوشتن کلید هایی رو کاغذ و عکس تدی و خالکوبی پلاک ماشین تدی به عنوان یک اصل روی پاش ، برای تد اجرا میکنه !

- می تونم بذارم ، چیزهایی که بهم گفتی یادم بره ؟

- می تونم کاری رو که مجبورم کردی انجامش بدم ، فراموش کنم ؟
.
.
.
- پس تو می تونی جان جی من باشی !

توو بحث داستان،منم نظرم رو میگم.فیلم به شدت به قولی plot hole داره،که واقعا آدم رو اذیت می کنه،آخراش رو دوباره دیدم ولی بازم به نظرم دوباره از اول باید ببینم،نمره/نظر کلی نمیدم...
در مورد پایان فیلم:
به نظر من،آخرین لایه از خواب که ساختمونا دارن میریزن،همون رویای کابه،رویای کاب هم همون لیمبو ِ ،جوری که بوسیله مال/کاب همچین رویایی به لیمبو نزدیک شده بود...اینطوری به نظرم خیلی راحت تر میشه پیر شدن سایتو رو توجیح کرد،سایتو به مراتب از لایه های بالایی در حال مردن بود،چون توو لایه های بالایی زودتر از کاب مرد،زودتر هم به لیمبو فرستاده میشد،همونطور که آریا هم گفت،لیمبو باید زمانش خیلی سریع تر از بقیه باشه که وقتی سایتو توو لایه بالایی چند ثانیه زودتر مرد،به سرعت پیر شده باشه...
وقتی آریادن بالای اون برج به کاب میگه تو هم خودت رو پرت کن،کاب میگه نه،من باید برم اون "پایین" دنبال سایتو،اون پایین منظور همون لیمبو ِ یعنی یه لایه عمیق تر،اون لایه هم راهی برای رفتن نداره جز مردن،پس کاب توو اون لایه با همسرش میمیره و چند دقیقه دیر تر میره به لیمبو (نشون به اون نشون که وقتی ون توو آب میفته،و همه از آب در میان،کاب توو آب میمونه،کات به صحنه ی بعدی به نظرم یه جورایی مثه اسلوب مونتاژه،یه منبع،دلیل توو آب غلط خوردن کاب رو می رسونه...مثه افتادن توو وان مثه ابتدای فیلم) که به نظرم شبیه رویاش بوده،میره،توو لیمبو کاب هم یکم پیر شده...برا این گفتم کاب با مردن رفته،که چون با دم و دستگاه که نمیشد رفت...فیشر هم من موندم چطوری این زنده شد برگشت در حالی که همین کارو می تونستن با سایتو هم کنن،شاید بخاطر این که سایتو توو لایه های بالایی تیر خورده بود ولی فیشر توو لایه ای که قرار بود اینسپشن روش انجام بشه تیر خورد،که واقعا دلیل مسخره ایه. :d

در مورد پایان فیلم که با توجیه واقعیت بودنش اصلا قابل درک نیست،چطور کاب اون همه لایه رو یهو بدون کیک کردن (با شلیک تفنگ!) پرت شده به سمت فرودگاه...
من با این نظر موافقم، این که پایان فیلم رویا بود به نظرم کاملا درسته،منتها این رویا از چه زمانی شروع شده آدم رو گیج می کنه،به نظرم شروع این رویا دقیقا بعد از آخرین باری که توتم کاب می چرخه و از حرکت می ایسته که بعدش ما صدای بچه های کاب رو می شنویم که از سنشون معلومه که چند سال گذشته،حتی خود کاب هم تعجب می کنه،بعدا که کاب پیش یوسف میره برا گرفتن دارو،وقتی از خواب یهو بیدار میشه (که این یهو بیدار شدنش دقیقا شروع رویای دیگس) دیگه از اون به بعد، ایستادن توتم بعد از چرخیدنش رو نمیبینم،چون سایتو حواسش رو پرت می کنه...

چرا ماها سعی داریم تا یکی نظرشو میگه سریع جلوی نظرش مقاومت کنیم .:d:d
======
inception
9.5/10
بی نظیر !!
فیلم ایرانی لجو لج بازی
1/10
کلیشه در حد تیم ملی
بازیه بیخود سحر قریشی به همراه بازیه بیخودتره شاهرخ شاهی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟