Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Scott Pilgrim vs. the World
8.75/10

توی سبک خودش فوق العاده بود ! صحنه های خنده دار هم زیاد داشت و کلآ فیلم fun و خیلی جالبی بود !
همه boss هاش باحال بودن ولی 3 تا اولی معرکه بودن ! اون بازیگره با اون صداش :)) اون گیاهخواره هم آخرش بود !
از همه باحال تر هم اون رفیق گِی ـش بود =))

2 بار دیدم ولی این قسمت آخرشو متوجه نمیشم . اگه شما دیدی لطف میکنی توضیح بدی ؟
بعد از اینکه جیمی رو کشت و کلیدای تدی رو انداخت تو بوته که نتونه پیدا کنه بعد از اون دیگه متوجه نمیشم :d
منم خودم 5 بار این فیلمو دیدم تا تونستم تشخیص بدم چیشد فوقالعاده فیلم بهتر و سرتری از INCEPTION هست هم ایدش پیچیده تره در کل اگه بخوام به INCEMTION در مقابل اثر قبلی نولان MEMENTO نمره بدم بهش 8 میدم
در مورد فیلم هم موضوعش اینه که شخصیت اولش دچار یه بیماری هست که هر 5 دقیقه یه بار یادش میره چی کار کرده در واقع فیلم از اول به اخر شروع حرکت میکنه در اخر هم متوجه میشی که شخصیت اول فیلم اصلا دچار این بیماری نیست و یه بیماری روانی داره و یه خودش تلقین میکنه که یادش میره همون سکانسایی که سیاه سفید هست بخش مهم فیلم رو نشون میده اون کسی که در موردش پشت تلفن صحبت میکنه که دچار بیماری بوده که زنش رو کشته در واقع اون داستان خودشه که تو بخشایی از فیلم میگه که زنم کشته شده در حالی که خودش زنش رو کشته بوده کلا در مورد ران شناسی وهست فیلمش
خودم حدود 2 سال پیش دیدمش شاید این چیزایی که گفتم کم و کسر باشه مثلا دلیل این بیماریش رو یادم نیست که چرا زنش رو کشته باید برم یه بار دیگه فیلم رو ببینم که قضیه از چه قراره:d
در کل ارزش این فیلم 10 ها برابر بیشتر از INCEPTION هست از نظر من

سلام
در مورد memento :
مریض نبود . زنش رو هم خودش نکشته بود . زنش رو یه نفر دیگه به قتل رسونده بود و ضربه ای هم به سر شخصیت اصلی که پیرس بازیش میکرد زده بود . همون ضربه باعث شده بود که مغزش مشکل پیدا کنه و بعد از هر بار خوابیدن ، حافظش رست کنه و اتفاقات بعد از ضربه رو به یاد نداره ( اتفاقات قبل از ضربه رو خوب یادشه ) بقیه ماجرا رو هم کهفکر کنم کم و بیش متوجه شدین .

سلام
در مورد memento :
مریض نبود . زنش رو هم خودش نکشته بود . زنش رو یه نفر دیگه به قتل رسونده بود و ضربه ای هم به سر شخصیت اصلی که پیرس بازیش میکرد زده بود . همون ضربه باعث شده بود که مغزش مشکل پیدا کنه و بعد از هر بار خوابیدن ، حافظش رست کنه و اتفاقات بعد از ضربه رو به یاد نداره ( اتفاقات قبل از ضربه رو خوب یادشه ) بقیه ماجرا رو هم کهفکر کنم کم و بیش متوجه شدین .
پس اون سکانسای سیاه سفید چی بود؟؟
اونجا یه جورایی داشت ماجرای خودش رو تعریف میکرد و به صورت غیر مستقیم به خودش اشاره داشت که زنش رو خودش کشته
در کل برم یه بار دیگه ببینم چون خیلی وقته ندیدم

Scott Pilgrim vs. the World
8.75/10

توی سبک خودش فوق العاده بود ! صحنه های خنده دار هم زیاد داشت و کلآ فیلم fun و خیلی جالبی بود !
همه boss هاش باحال بودن ولی 3 تا اولی معرکه بودن ! اون بازیگره با اون صداش :)) اون گیاهخواره هم آخرش بود !
از همه باحال تر هم اون رفیق گِی ـش بود =))
اینو همون موقع که تریلرش اومد عاشقش شده بودم. متاسفانه هنوز نتونستم ببینمش. منتظرم hd شو ببینم! ادگار رایت هه دیگه!

در مورده memento :
همونطور که متوجه شدید نولان طوری فیلم رو ساخته که شما هم دقیقا مثل لئونارد حافظه تون رو در طول فیلم از دست بدید. یعنی تمامی برداشت ها هر 5 دقیقه به 5 دقیقه تغییر می کنن و فیلم جوری تدوین می شه که توی هر 5 دقیقه ی جدید اصلا نمی فهمید الان تو چه محیطی هستید و هدف چیه.
توی فیلم می بینیم که لئونارد مدام درباره ی سمی با تلفن صحبت می کنه. داستان سمی رو برامون تعریف می کنه. که همسرش برای اثبات به شرکت بیمه که شوهرش واقعا حافظه اش خرابه, دارو های دیابتش رو پشت سر هم و به فاصله ی چند دقیقه به سمی می ده تا براش تزریق کنه و اون هم که درست مثل لئونارد حافظه ای بسیار کوتاه مدتی داره نمی تونه تشخیص بده و به این ترتیب جونش رو از دست می ده.
در سمت دیگه می بینیم که لئونارد به شدت دنبال قاتل زنش می گرده و به فکر انتقام.
ولی.... واقعیت اصلیه فیلم اینه که هرگز شخصی به نام سمی وجود نداشته. سمی خوده لئونارد هستش. این خوده لئونارد هست که به اشتباه زنش رو می کشه. درپایان فیلم هم می بینیم که تدی به لئونارد می گه : you are Sammy Jankins . تمام اتفاقاتی که دیدیم برای سمی افتاده , درواقع برای خوده لئونارد افتاده.
اما لئونارد هرگز به این موضوع اشاره نمی کنه که همسرش دیابت داشته. چون اگه به این موضوع فکر کنه اون موقع ناخوداگاه دری باز می شه که مستقیما هدایتش می کنه به سمت واقعیت. و واقعیت اینه که خودش همسرش رو کشته. لئونارد به هیچ وجه نمی خواد این واقعیت رو بپذیره. لئونارد اون قدر تشنه ی انتقامه که اصلا نمی تونه به احتمال دیگه ای فکر کنه.

در مورده memento :
همونطور که متوجه شدید نولان طوری فیلم رو ساخته که شما هم دقیقا مثل لئونارد حافظه تون رو در طول فیلم از دست بدید. یعنی تمامی برداشت ها هر 5 دقیقه به 5 دقیقه تغییر می کنن و فیلم جوری تدوین می شه که توی هر 5 دقیقه ی جدید اصلا نمی فهمید الان تو چه محیطی هستید و هدف چیه.
توی فیلم می بینیم که لئونارد مدام درباره ی سمی با تلفن صحبت می کنه. داستان سمی رو برامون تعریف می کنه. که همسرش برای اثبات به شرکت بیمه که شوهرش واقعا حافظه اش خرابه, دارو های دیابتش رو پشت سر هم و به فاصله ی چند دقیقه به سمی می ده تا براش تزریق کنه و اون هم که درست مثل لئونارد حافظه ای بسیار کوتاه مدتی داره نمی تونه تشخیص بده و به این ترتیب جونش رو از دست می ده.
در سمت دیگه می بینیم که لئونارد به شدت دنبال قاتل زنش می گرده و به فکر انتقام.
ولی.... واقعیت اصلیه فیلم اینه که هرگز شخصی به نام سمی وجود نداشته. سمی خوده لئونارد هستش. این خوده لئونارد هست که به اشتباه زنش رو می کشه. درپایان فیلم هم می بینیم که تدی به لئونارد می گه : you are Sammy Jankins . تمام اتفاقاتی که دیدیم برای سمی افتاده , درواقع برای خوده لئونارد افتاده.
اما لئونارد هرگز به این موضوع اشاره نمی کنه که همسرش دیابت داشته. چون اگه به این موضوع فکر کنه اون موقع ناخوداگاه دری باز می شه که مستقیما هدایتش می کنه به سمت واقعیت. و واقعیت اینه که خودش همسرش رو کشته. لئونارد به هیچ وجه نمی خواد این واقعیت رو بپذیره. لئونارد اون قدر تشنه ی انتقامه که اصلا نمی تونه به احتمال دیگه ای فکر کنه.

با این اوصاف یعنی لئونارد عمداً خودشو میزنه به فراموشی؟!

شگفت انگیز . حرف نداشت . فقط یک نکته ای مبهم مونده واسم :
وقتی کاب میخواست این فکرو تو سر زنش بندازه که برزخی که توش هستن واقعی نیست رفت در گاوصندوق رو باز کرد و Totem زنشو چرخوند و اون همینجوری داشت میچرخید یعنی اینکه این دنیا رویا نیست . در حالیکه خلاف همین درسته . منن یکم گیج شدم اگه میشه یکم توضیح بدین .

خوب وقتي فرفره مي چرخيد و واي نمي ايستاد يعني تو دنياي رويا بودن
كلا توتم ها براي اين بود كه اگه كار غير طبيعي اي مي كردن معلوم كنن كه هنوز تو عالم رويا هستن
توتم ها اصولا يه چيزاي كاملا شخصي بودن كه فقط صاحبشون درك مي كنه قراره چي كار كنن و تو عالم رويا اون كاري كه بايد بكنن رو نمي كنن

Inception

فیلم فوق العاده ای بود اما اشکالات خودشم داشت.همه کسایی که اینجا براش 10 ردیف کردن فقط تحت تاثیر ایده فوق العاده نولان قرار گرفتن.اگر منصف باشیم باید بگم فیلم شاخی بود اما نه در حد Memento یا شوالیه تاریکی یا حتی بی خوابی.به هر حال داداشمون کارنامه سنگینی داره :d

نمره 8.5/10

The Last Airbender

افتضاح.اون 1 نمره هم ماله وفاداریش به سری Anime داستانه وگرنه نکته مثبت تو فیلم پیدا نمیکنین!lمن نمیدونم این چجوری حس ششم و نشانه هارو ساخته.هندی بی خاصیت

نمره 1/10

آخرین ویرایش:
در مورده memento :
اره پس اون حرفی که اول زدم درست بود چه حافظه ای دارم:dاون اقایی که اول نظرشو داد معلوم بود که فیلم رو هنگام چرت زدن دیده!
با این اوصاف یعنی لئونارد عمداً خودشو میزنه به فراموشی؟!
همونطور که گفتم دچار یه بیماری روانی هست به خودش تلقین میکنه که یادش میره همچین کسایی هم الان واقعا وجود دارن من از یه روانشناس پرسیدم
یه سری افراد سودجو هم مثل پلیسه یا زنه که میدونن طرف روانی هست ازش سودجویی میکنن

دیدم جو inception اه اینجا ، منم کیفیت خوبش دستم اومد و دیدمش ! در وصف این فیلم ، هیچ چی نمی تونم بگم ، فقط همینو میگم که این فیلم منو به جاهایی برد که فکرشم تا حالا به ذهنم خطور نکرده بود !

نمره من به این فیلم با تمام ویژگی هاش : 9.5/10 !

در مورد پایان فیلم :

به نظر من این حرف که میگن ، کل داستان در دنیای واقعی نیست ، درست نیست ! چونکه در چند جا از فیلم ، کاب اون فرفره شو هی می چرخونه و فرفره بعد از یه مدت در دنیای واقعی از حرکت می ایسته ! اگه کل فیلم رو یک خواب بدونیم اونوقت دیگه نمیشه بودن در لایه های مختلف خواب رو با اون فرفره توجیه کرد ! اگه بگیم اون فرفره ام خودش یه نوع القاء بوده ! پس چرا فقط در یکی از لایه های خواب از حرکت می ایسته و در لایه های دیگه ، از حرکت وای نمیسته !

در مورد پایان فیلم ام ، درسته که نولان ، افتادن و از حرکت ایستادن فرفره رو نشون نداد ! ولی قشنگ مشخص بود که فرفره در حال تلو تلو خوردن و افتادنه که تصویر قطع میشه !

در کل از اینکه این فیلم بسیار زیبا رو دیدم ، بسیار لذت بردم ! درسته که در یکی دو صحنه ، یه کارهایی انجام شد که با قوانین مطرح شده در فیلم نمی خوند ! ولی خیلی فیلم زیبا و قشنگی بود و دیدنش رو به همه کسانی که تا حالا ندیدنش توصیه میکنم ...

فیلم The American جرج کلونی رو هم دیدم ! واقعا وقتی آدم این فیلم تکراری و کلیشه ای رو با inception مقایسه میکنه ، به عظمت کریستوفر نولان پی می بره !

5/10 ! اون 5 تا رو هم فقط به خاطر حضور جرج کلونی دادم وگرنه ، داستان فیلم فاجعه ای تکراری ، بیش نبود !!!‌

آخرین ویرایش:
همین تلو تلو خوردن و نشون ندادن کامل ایستادن اون چرخونک پایان فیلم رو میزاره به عهده ی بیننده. اصلا یه ایده ی دیگه هم هست که میگه کل فیلم خواب بودش. یعنی همه ی این ها کار مایکل کین بود برای اینکه اونو برگردونه پیش بچه هاش!! چمیدونم والا
من هنوز سر اول فیلم و اون صحنه ی نزدیکای آخراش که سایتو پیر بود مشکل دارم. نگرفتم :d
البته هنوز دوباره ندیدمش. ایندفعه دیگه منتظر HD ام!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or