Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

inception

9/10

با توجه به اینکه فقط یه بار دیدم هنوز ابهاماتی واسم وجود داره!! یه بار دیگه با زیر نویس باید ببینم!!

[فقط من کلا نفهمیدم این inception چی بود که دنبالش بودن و چجوری بدستش آوردن؟! آخه تو اون صحنه ای که گاو صندوق رو باز میکنه چیزی از توش بر نمیداره یا اگر هم برداره به چه دردی میخوره؟!]

inception

9/10

با توجه به اینکه فقط یه بار دیدم هنوز ابهاماتی واسم وجود داره!! یه بار دیگه با زیر نویس باید ببینم!!

[فقط من کلا نفهمیدم این inception چی بود که دنبالش بودن و چجوری بدستش آوردن؟! آخه تو اون صحنه ای که گاو صندوق رو باز میکنه چیزی از توش بر نمیداره یا اگر هم برداره به چه دردی میخوره؟!]
Inception عمل کارگداری یک ایده در ذهنه. در فیلم با نفوذ در سه لایه رویا سعی میکنن ضمیر ناخودآگاه رابرت فیشر بر ضد پدرش تقویت شه و به این نتیجه برسه که منظور پدرش از "ناامیدی" این بود که میخواسته جا پاش نذاره و راهی متفاوت پیش بگیره.

The Social Network

امسال دیگه میخوام ببینم آکادمی چه جوری میتونه فینچرو بپیچونه!واقعا باورم نمیشد روزی فینچرو تو این حد پختگی ببینم.تبریک میگم بهش برای گرفتن اسکار امسال...;)

نمره 9.5/10

The Social Network

امسال دیگه میخوام ببینم آکادمی چه جوری میتونه فینچرو بپیچونه!واقعا باورم نمیشد روزی فینچرو تو این حد پختگی ببینم.تبریک میگم بهش برای گرفتن اسکار امسال...;)

نمره 9.5/10
داداش اسکار ماله نولانه . اصلا فکرشم نکن به یکی دیگه بدن !!!

داداش اسکار ماله نولانه . اصلا فکرشم نکن به یکی دیگه بدن !!!
جدی؟این حرفت مثل یه شوخی میمونه!یه رویا!
اصلا فیلم فینچرو دیدی؟یعنی میگی آکادمی میاد با حضور این فیلم اسکارو بده به یه فیلم علمی تخیلی!؟نولان اگر میخواست اسکار بگیره برای فیلمای قبلیش باید میگرفت که بعضیاشون خیلی از این یکی سرترن.آواتار یا شوالیه تاریکی با اون همه شاخی و ادعاشون اسکار نبردن.

سلام
اینجا جای بحث درباره اسکار نیستا . ادامش ندین .
آواتار
اگر منظورت اینه که مال نولانه که اشتباه میکنی . ولی اگر منظورت این بود که شایسته اسکار بوده خو هیچی .

بله منظورم اینه که با این فیلم شایسته اسکار گرفتنه . من که داموس الملک نیستم بدونم از الان اسکار رو کی گرفته .
درباره اسپم هم شرمنده .
social network هم فیلم فوق العاده ای هست . ولی از نظر من inception بهتر هست .

سلام
اینجا جای بحث درباره اسکار نیستا . ادامش ندین .

اگر منظورت اینه که مال نولانه که اشتباه میکنی . ولی اگر منظورت این بود که شایسته اسکار بوده خو هیچی .
بی خیال یعنی نمیدونم آواتارو کی ساخته!فکر کنم داریوش مهرجویی بود...!:d
حق با شماست.دیگه ادامش نمیدیم

منم Inception رو چند روز پیش دیدم و با اینکه انتظار داشتم فیلم بیشتر هایپ دارک نایتی باشه ولی بعضی از نکات فیلم بنظرم واقعا عالیه.
مثه فیلمای قبلی نولان, یه پازل باکس غول پیکره, ولی من از لاینهای تمیز فیلم خوشم اومد, حالتی که نولان چقدر درباره معماریش جدیه و رویاها رو بصورت مراحل, صحنه های نمایش, گاو صندوقهایی که باید باز شه و کاخها/قصرها/ساختمانهایی که باید وارد شن طبقه بندی میکنه. دید یه مهندس راه و ساحتمان از دریم اسکیپه.
موضوع همسر دیکاپریو منو یاد Shutter Island و Last Year At Marienbad و Spider کراننبرگ میندازه. البته کلا شبحی از یک عشق گذشته تا حدی یادآور سولاریس هم هست. با مقاله مارک فیشر هم موافقم فیلم اون تراوش پیچیده رئالیتی فیلمهای بعدی کراننبرگ رو نداره.
کست مایکل کین هم بنظرم جالبه. فیلم چندین رفرنس به The Italian Job داره و چندتا دیگه که اشاره می کنه به اینکه کین کسیه که رو کاراکتر دیکاپریو اینسپشن اجرا می کنه(هر مرحله از فیلم درباره یجور آشتی درونیه, هر کدوم طراحی شدن که دیکاپریو رو ماهرانه به سمت آشتی خودش هل بده)
مقایسه های زیادی هم بین نولان و کوبریک شد بعد از اکران فیلم. الان که فیلمو دیدم فکر می کنم زیباشناسی نولان به هیچکاک نزدیکتره. "هیچ" هم لاینهای تمیزش, زوایای دقیقش و اون تزئینات گاه گدار سورئال و رویاییش رو دوست داشت. آزمایشهای "هیچ" در معماری(Rope, Rear Window,...) هم شبیه نولانه. البته هیچکاک خیلی شوخ تره نسبت به نولان. من هیچ حس شوخ طبعی در فیلمای نولان نمی بینم....خیلی جدی.
مثل فینچر هم فیلمای نولان همیشه پـَلـِت بصری خیلی دلگیری داره.
8.5/10
موسیقی
این نشون می ده که موسیقی زیمر فقط دگرآواییهای موقتی و صوتی از Non, Je ne regrette rien ادیت پیافه.
http://www.boingboing.net/2010/07/27/inceptions-musical-s.html
دوم اینکه فیلم بعضی جاها دیگه کاملا وا میمونه و مجبور میشه با مونولوگ یکی از کاراکترها روایت شه و کلا کم میاره فیلمنامه تو روایت
اصلا یکی از مشکلات همه فیلمای نولان اینه. توضیح زیادی و ریختن تمام کانسپتها تو حلق بیننده.
بعضی ها که کلآ میگن همه فیلم رویای Cobb هست ! هرچند من همچین نظری ندارم ولی دلایل اونها هم میتونه قانع کننده باشه !
اینکه درباره کین گفتم منظور منم همینه که کل فیلم یه دریمه که کین توش داره اینسپشن رو دیکاپریو اجرا می کنه. مثل یجور جلسه روان درمانی غول پیکر که تمام لایه های "رویا" توسط کین طراحی شده طوری که دیکاپریو مجبور شه با اون مشکلات دوباره و دوباره روبرو بشه, در نتیجه به آهستگی دیکاپریو رو به سمت آشتی یا اصلاح خودش ترغیب می کنه. من فکر نمی کنم پایان فیلم واقعیه. فکر نمی کنم هیچ چیزی در فیلم واقعیه.

آخرین ویرایش:
البته این تاپیک مربوط به امتیاز دادن به فیلمهاس و منم نمیخوام بهش امتیاز بدم ولی درمورد Inception باید بگم خیلی فشرده تموم شد... منظورم اینه که میشد با یکم بیشتر بسط دادن فیلم یه 3گانه ی خیلی تروتمیز ازش ساخت البته نه یه 3گانه ی فقط تجاری چون یجورایی ایدش بخاطر محدودیت زمانی هدر شد و به این ایده ی جالب فیلم میشد شاخ و برگهای زیادی داد و بیشتر وارد جزییات شد
البته کاملا هم فیلم اوریجینال نبود و اگه ماتریکس ساخته نمیشد من شک دارم منبع الهامی برای ساختن همچین فیلمی بوجود می اومد ...

کوبریک رو باید با لومت مقایسه کنید، نولان رو با بِی.
هیچکدوم به هم ربطی ندارن. لومت که بیشتر علاقه داره به بازیگرها و پردازش کاراکتر و داستانگویی بدون استایل بصری محکم و کوبریک بیشتر به semiotics و نمایش دنیا از طریق نشانه ها و استراکچرهای فرمال و زبان بصری. اون مقایسه دوم هم که هیچی. ساخت فیلم اکشن هم استعداد می خواد.
البته کاملا هم فیلم اوریجینال نبود و اگه ماتریکس ساخته نمیشد من شک دارم منبع الهامی برای ساختن همچین فیلمی بوجود می اومد
اینسپشن تکرار و کولاژی از فیلمای واقعیت مجازی/پارانویای دهه نوده که ماتریکس هم یکیشه. فیلمایی مثه Existenz, Dark City, Open Your Eyes/Vanilla Sky, The Truman Show و ....
و فیلمایی مثه Mulholland Dr, Inland Empire, A History of Violence, Eyes Wide Shut که برخوردشون با رویا و طبیعت واقعیت شبیه فیلمای دهه 70 که این موضوع رو بررسی کردن(The Conversation, Chinatown,...)
جاناتان رامنی بنظرم حرف خوبی زده:
"These [1990s] films take us to a certain edge, testing the
narrative and imagistic limits of cinematic reality. But once they
reach the point where, image-wise, anything goes, they pull back from
their own implications. The Paranoid fictions of the Seventies had the
courage of their convictions, leaving us profoundly uneasy about the
state of the real world. If their Nineties counterparts let us out of
the labyrinth too lightly, it is not because they are more optimistic
about the nature of appearance. Rather, taking things to the point
where there may as well be no distinction between reality and image,
they reach a nihilistic impasse in which paranoid narcissism is
finally its own reward."

حالا اينجا کسی Last Year in Marienbad را ديده؟ چون ميگن شباهت هايی با inception داره...
خود نولان گفته که اين فيلم را قبل از ساخت inception نديده بوده و سهوا فيلمش تحت تأثير اون قرار گرفته...!
http://theplaylist.blogspot.com/2010/07/chris-nolan-says-inception.html

حالا من ميرم دو تا فيلم را ميبينم و ميام در موردش حرف ميزنم :d

خود نولان گفته که اين فيلم را قبل از ساخت inception نديده بوده و سهوا فيلمش تحت تأثير اون قرار گرفته...!
دلیلش این بوده
nolan:I’m ripping off the movies that ripped off “Last Year at Marienbad,” without having seen the original

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or