Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

شماها همتون تازه این فیلم رو دیدید؟ :lol:
من این فیلم رو یک هفته بعد از رلیزش دیدم. کیفیت روی پرده، تازه صداش هم بهتر بود از DVDRip. :دی
نمیدونین چه چیزی رو از دست دادین اگر این فیلم رو توی تابستون ندیدید. من هنوز دارم OSTـش رو گوش میدم.

ولی فلسفه ی 10/10 رو نمیفهمم. این فیلم هرچقدر هم خوب بود و بروبچز آی ام دی بی بردنش توی شماره ی سه ی لیست، دلیل نمیشه بهش اینهمه نمره ی بالا بدید. خیلی بهتر میتونستن درش بیارن.

شماها همتون تازه این فیلم رو دیدید؟ :lol:
من این فیلم رو یک هفته بعد از رلیزش دیدم. کیفیت روی پرده، تازه صداش هم بهتر بود از DVDRip. :دی
نمیدونین چه چیزی رو از دست دادین اگر این فیلم رو توی تابستون ندیدید. من هنوز دارم OSTـش رو گوش میدم.

ولی فلسفه ی 10/10 رو نمیفهمم. این فیلم هرچقدر هم خوب بود و بروبچز آی ام دی بی بردنش توی شماره ی سه ی لیست، دلیل نمیشه بهش اینهمه نمره ی بالا بدید. خیلی بهتر میتونستن درش بیارن.

فلسفه ی عالی=6 تو رو هم ما نمیفهمیم :دی
در کل به نظر من تنها ضعف فیلم سکانس های اکشنش بود که اون همه تیر مثل بارون روی سر کاراکترها میریخت اما هیچ کدم به کسی برخورد نمیکرد. که این ضعف هم کلا به چشم نمیاد در مقابل نکات مثبت فیلم.

اون همه تیر مثل بارون روی سر کاراکترها میریخت اما هیچ کدم به کسی برخورد نمیکرد.
حکمتی پشتشه، کاب میگه هرکی توی همچین رویایی بمیره میره توی برزخ رویا. پس کسی نمیخواد توی رویا بمیره پس تیر نمیخوره مگر کسی که توی دنیای واقعی با آدمکشی سروکار داره که اون شخص سیتو هست.

حکمتی پشتشه، کاب میگه هرکی توی همچین رویایی بمیره میره توی برزخ رویا. پس کسی نمیخواد توی رویا بمیره پس تیر نمیخوره مگر کسی که توی دنیای واقعی با آدمکشی سروکار داره که اون شخص سیتو هست.
ربطی نداره ! Fischer هم توی سومین مرحله تیر خورد و مُرد !

فیشر توی رویای ضمیر ناخودآگاه خودش مرد. با رویای کاب، ولی در هر صورت توی رویای خودش بود.
مرحله سوم رویای Eames بود اگه اشتباه نکنم ! هم Fischer هم Saito توی مرحله سوم مردن دیگه ! البته Saito از مرحله اول تیر خورده بود. ولی Fischer هم در هر حال مُرد و وارد Limbo شد.
هرکسی هم وارد Limbo میشه با مردن دوباره به دنیای واقعی برمیگرده. Ariadne اول Fischer رو انداخت پایین (کُشت) و باعث شد Fischer توی مرحله قبلی زنده بشه. بعد هم خودش رو انداخت و توی مرحله قبلی بیدار شد. Cobb و Saito هم هرچند کامل نشون داده نشد ولی به وسیله تفنگ Cobb توی Limbo کشته شدن دیگه.
راستی یادم نمیاد جایی اشاره شده باشه که Saito آدم کش هست ! بنده خدا یه بیزینس من و سرمایه دار بود :دی

دیدیم همه میبینن گفتم ما هم ببینیم:دی
بسیار جالب بود این Inception ولی 10؟!
باید یه بار دیگه ببینمش تا کامل برام مشخص شه ولی فیلم قطعا plot hole خواهد داشت که البته خوب تو یه همچین پلاتی انتظارش هم میره و شاید نشه بهش ایراد گرفت ولی یکی دو تا مسئله هست، اولی اینکه داستان خیلی epic ه ولی اون عظمت لازمو نداره! یعنی انگیزه کاراکترها اونقدری قوی نیست برای این داستان به نظرم، کلا جز Cobb با بقیشون نمیشه relate کرد، همون cobb هم چندان احساس همذات پنداری ایجاد نمیکنه.
دوم اینکه فیلم بعضی جاها دیگه کاملا وا میمونه و مجبور میشه با مونولوگ یکی از کاراکترها روایت شه و کلا کم میاره فیلمنامه تو روایت.
اما بازیهاش خیلی خوبن، موسیقی متنش عالیه، پارسال که TDK رو ندید گرفتن ولی واقعا خرن اگه امسال هانس زیمر رو کاندید نکنن واسه این، کلا فیلم خیلی خفنی هم هست(کلا لفط خفن مناسبشه:دی) ولی خوب چنتا مشکلم داره، درسته که پلات خیلی خوبی داره(نمیشه گفت که مثل Matrixه، بالاخره alternate universe خیلی چیز کلی ایه) ولی فیلمنامش به همون دلیلالیی که بالا گفتم مشکل داره، چنتا داستان گنده جنایی، رومنس و فیکشنو وا میکنه که خوب مسلما آخرش همشونو نمیشه جمع کرد. ولی با این حال بازم به نظرم ضربه ای به فیلم نمیزنه.
8/10 الی 8.5/10، اصلا عددی سخته، همون +B:دی
پ.ن:راجع به ending اش نظری ندارین؟:دی اینکه میگن یه sequel در کاره به نظرم خیلی چیپه، نولان فیلمو کلا اورجینال تر از اونی ساخته که بشه واسش ادامه ساخت.

• Like
Reactions: Wander
راستی یادم نمیاد جایی اشاره شده باشه که Saito آدم کش هست ! بنده خدا یه بیزینس من و سرمایه دار بود :biggrin1:
توی رویایِ توی رویاش که خواب آدمکشی میدید. و معلوم نیست با اون آرشیتکتر اولی چیکار کرد. کلا آدم کثیفی هست. :دی

پ.ن:راجع به ending اش نظری ندارین؟:biggrin1:

خیلی الکی بود. Cliffhanger که میگن همینه نه؟

بستگی داره چجوری نگاش کنی، به نظر من کلا منظور نولان این بود که اهمیت نداره که آخرش Reality یه یا Dream، یا اصلا کلا مرزی نمیشه براش مشخص کرد، مث حرف اون پیرمرده پیش یوسف که برمیگرده میگه Dream has Become their reality، بعد کلا چطوریه که سایتو و کاب تو لیمبو میمیرن بعد یهو چهارتا Layer بدون kick میپرن بالا؟
کاراکتر الن پیج هم که لیمبو بود، وقتی تو لیمبو میمیره دقیقا با هر kick یه لایه میره بالا، مرگ اینکه بگیم کلا Dream و Reality یه لوپ بسته هستن و از اونجایی که میگه هر چقدر عمیق تر بشی تو Dream، بیشتر به Reality نزدیک میشی، اینطوری میشه این plot hole رو توجیه کرد.
اون آخرشم که اصلا کاب اهمیتی نمیده که اون فرفره هه میفته یا نه، به نظر میاد چه رویا چه واقعیت، کاب راضیه از روند اتفاقاتی که افتاده و دیگه اهمیت نمیده که واقعیته یا نه.

نولان فیلمو کلا اورجینال تر از اونی ساخته که بشه واسش ادامه ساخت.
امتیاز 10 من دقیقآ به خاطر همین قسمت بود :دی فیلم از نظر بازیگری و موسیقی و داستان که واقعآ عالی کار شده , ولی بزرگترین ویژگی ـش اوریجینال بودنش هست. این روزا که از هر 10 تا فیلم تجاری 11 تاش کلیشه ای و تکراری هستن , یه همچین فیلمی واقعآ قابل تقدیره
هنوز هم که بهش فکر میکنم مغزم داغ میشه ! اینها داخل یه رویا بودن , بعد توی اون رویا ماشینشون سقوط میکنه. در حالی که این سقوط شاید 5,6 ثانیه طول بکشه , رویای بعدی چند دقیقه به حیات خودش ادامه میده. باز رویای بعدیش چند ساعت فرصت داره ! و رویای آخر (به عبارتی Limbo) توی همین بازه کوتاه تا 50 سال جلو میره !
یه مورد دیگه که خیلی خوشم اومد , این بود که نولان سعی نکرد مثل 99% فیلمهای این سبکی با قربانی کردن یکی دو نفر مثلآ تماشاگر رو تحت تآثیر قرار بده ! به نظرم هر کارگردان دیگه ای این فیلم رو میساخت , Arthur یا Eames رو میکشت !

توی رویایِ توی رویاش که خواب آدمکشی میدید. و معلوم نیست با اون آرشیتکتر اولی چیکار کرد. کلا آدم کثیفی هست. :biggrin1:

به جان خودم دلیلت قانع کننده نیست ! :دی کلآ توی فیلم همه قابلیت تیر خوردن داشتن (برای همین فرار میکردن که تیر نخورن وگرنه اگه به این سادگی بود که دیگه مشکلی نداشتن !)

در مورد پایان فیلم و کلآ تمام فیلم !
بعضی ها که کلآ میگن همه فیلم رویای Cobb هست ! هرچند من همچین نظری ندارم ولی دلایل اونها هم میتونه قانع کننده باشه !
ولی پایانش خیلی جالب بود. وقتی totemـش (اون چرخونکه :دی) رو روی میز گذاشت , تکلیف اینکه بالاخره اونجا دنیای واقعی بود یا رویا رو مشخص نکرد و بیننده خودش باید تصمیم بگیره. درسته که totem داشت به لرزش می افتاد و احتمالآ چند ثانیه دیگه حرکتش تموم میشه ولی همچین چیزی رو نمی بینیم و دست خیلی ها رو باز میذاره برای اینکه بگن اونجا رویای Cobb بوده !

در کل با برادر ایبرت موافقم :دی
The movies often seem to come from the recycling bin these days: Sequels, remakes, franchises. "Inception" does a difficult thing. It is wholly original, cut from new cloth, and yet structured with action movie basics so it feels like it makes more sense than (quite possibly) it does.

بستگی داره چجوری نگاش کنی، به نظر من کلا منظور نولان این بود که اهمیت نداره که آخرش Reality یه یا Dream، یا اصلا کلا مرزی نمیشه براش مشخص کرد، مث حرف اون پیرمرده پیش یوسف که برمیگرده میگه Dream has Become their reality، بعد کلا چطوریه که سایتو و کاب تو لیمبو میمیرن بعد یهو چهارتا Layer بدون kick میپرن بالا؟
کاراکتر الن پیج هم که لیمبو بود، وقتی تو لیمبو میمیره دقیقا با هر kick یه لایه میره بالا، مرگ اینکه بگیم کلا Dream و Reality یه لوپ بسته هستن و از اونجایی که میگه هر چقدر عمیق تر بشی تو Dream، بیشتر به Reality نزدیک میشی، اینطوری میشه این plot hole رو توجیه کرد.
اون آخرشم که اصلا کاب اهمیتی نمیده که اون فرفره هه میفته یا نه، به نظر میاد چه رویا چه واقعیت، کاب راضیه از روند اتفاقاتی که افتاده و دیگه اهمیت نمیده که واقعیته یا نه.
عماد داشتم توضیحات IMDb رو میخوندم. نوشته Ariadne و Fischer برای این میتونن راحت از Limbo به مرحله های قبلی برسن چون اون مرحله ها هنوز وجود داشته. چند ثانیه قبل از اینکه هر کدوم از مرحله ها خراب بشه اونها توی Limbo میمیرن و میان بالا . ولی خودمم نمیدونم Saito و Cobb چطوری از Limbo میان بیرون ! البته مطمئنآ Saito با اون تفنگه Cobb رو میکشه و بعد هم خودش رو , ولی اگه به این سادگی باشه که دیگه Limbo هراسی نداره :دی از یه طرف هم میشه گفت که شاید هرکسی میره توی Limbo خودش خبر نداره و فکر میکنه توی یه دنیای واقعی هست و کل بدبختی Limbo سر همین هست. یعنی Saito فکر میکرده دنیای واقعیش اونجا هست و برای همین نمیتونسته فرار کنه و پیر شده اونجا ! ولی Cobb که قبلآ Limbo رو با زنش تجربه کرده , Saito رو قانع میکنه که همه اینا یه رویا هست که باید تمومش کنه تا به واقعیت برگرده !

آخرین ویرایش:
و رویای آخر (به عبارتی Limbo) توی همین بازه کوتاه تا 50 سال جلو میره !
نه بابا لیمبو که برای کاب و مال پنجاه سال طول کشید، اونجا که با الن پیج رفته بودن کمتر بود، بعد تازه کاب چطوری سر از خونه ی سایتو در آورد وقتی پیش مال بود؟ تنها توضیحی که به ذهنم میرسه اینه که کاب تو لیمبو اولیه از بین میره چون کلا لیمبو به فنا میره بعد میره تو یه لیمبوی دیگه؟
اینکه هر کی میره تو لیمبو فکر میکنه واقعیته هم که مشخصه، اصلا فکر کنم یه جای فیلم میگه که هر چقدر بره تو لایه های پایین تر رویا، احساس اینکه همه واقعیه قوی تر میشه، اینو آدم خودشم میتونه تجربه کنه، هر چقدر که خوابت سنگین تر باشه، وقتی بیدار میشی بیشتر احساس میکنی خوابت واقعی بوده.
قضیه سایتو و کاب هم همونیه که گفتی، اون صحبتهایی که آخرش بین سایتو و کاب میشه و قبلا هم چندبار تو فیلم تکرار شده بود، یه جورایی نقش totem رو برای سایتو اجرا میکنه و سایتو میفهمه که تو واقعیت نیست.
اما کلا همین totem خودش مسئله ایه، مال که تو لیمبو میبره totem رو میذاره تو صندوق، خوب خودش چرا نفهمیده بوده که totem ه درست نمیچرخه؟
کلا میگم plot hole داره این فیلم ولی خوب طبیعیه واسش، یعنی وقتی میخوان یه همچین سناریویی رو تو همچین مقیاس گنده یی ایجاد کنن، خیلی سخته که اصلا plot hole نداشته باشه، ولی بیشتر گیر من با فیلم سر رومنسشه که اصلا کار نمیکنه.
بعد تازه به نظرم می شد یه استفاده ی خیلی خوبی از totem ها کرد، یعنی یه صحنه یی که totem همه کاراکترا توش باشه!
دو نا نکته کوچیک دیگه:
از همون اول که فیلم وارد فاز اصلیش میشه، من که اصلا طلبه نبودم فیلم هپی اندینگ نباشه، البته نمیشه گفت که آخرش خوش بود، ولی خوب به نسبت خوش بود!
اوایل فیلم یه صحنه ای هست، که کاب totem رو رو میز چرخونده، بعد وقتی میبینه که همچنان داره به چرخیدن ادامه میده، تفنگشو بلند میکنه کم کم، وقتی فیلم بعد از دیدن یه بار هم review کردم، واقعا این صحنه فاز عجیبی داد بهم

و رویای آخر (به عبارتی Limbo) توی همین بازه کوتاه تا 50 سال جلو میره !
نه بابا لیمبو که برای کاب و مال پنجاه سال طول کشید، اونجا که با الن پیج رفته بودن کمتر بود، بعد تازه کاب چطوری سر از خونه ی سایتو در آورد وقتی پیش مال بود؟ تنها توضیحی که به ذهنم میرسه اینه که کاب تو لیمبو اولیه از بین میره چون کلا لیمبو به فنا میره بعد میره تو یه لیمبوی دیگه؟
اینکه هر کی میره تو لیمبو فکر میکنه واقعیته هم که مشخصه، اصلا فکر کنم یه جای فیلم میگه که هر چقدر بره تو لایه های پایین تر رویا، احساس اینکه همه واقعیه قوی تر میشه، اینو آدم خودشم میتونه تجربه کنه، هر چقدر که خوابت سنگین تر باشه، وقتی بیدار میشی بیشتر احساس میکنی خوابت واقعی بوده.
قضیه سایتو و کاب هم همونیه که گفتی، اون صحبتهایی که آخرش بین سایتو و کاب میشه و قبلا هم چندبار تو فیلم تکرار شده بود، یه جورایی نقش totem رو برای سایتو اجرا میکنه و سایتو میفهمه که تو واقعیت نیست.
اما کلا همین totem خودش مسئله ایه، مال که تو لیمبو میبره totem رو میذاره تو صندوق، خوب خودش چرا نفهمیده بوده که totem ه درست نمیچرخه؟
کلا میگم plot hole داره این فیلم ولی خوب طبیعیه واسش، یعنی وقتی میخوان یه همچین سناریویی رو تو همچین مقیاس گنده یی ایجاد کنن، خیلی سخته که اصلا plot hole نداشته باشه، ولی بیشتر گیر من با فیلم سر رومنسشه که اصلا کار نمیکنه.
بعد تازه به نظرم می شد یه استفاده ی خیلی خوبی از totem ها کرد، یعنی یه صحنه یی که totem همه کاراکترا توش باشه!
دو نا نکته کوچیک دیگه:
از همون اول که فیلم وارد فاز اصلیش میشه، من که اصلا طلبه نبودم فیلم هپی اندینگ نباشه، البته نمیشه گفت که آخرش خوش بود، ولی خوب به نسبت خوش بود!
اوایل فیلم یه صحنه ای هست، که کاب totem رو رو میز چرخونده، بعد وقتی میبینه که همچنان داره به چرخیدن ادامه میده، تفنگشو بلند میکنه کم کم، وقتی فیلم بعد از دیدن یه بار هم review کردم، واقعا این صحنه فاز عجیبی داد بهم

لیمبوی سایتو هم یه 40,50 سالی طول کشیده بود دیگه ! چون توی مرحله اول رویا تیر خورده بود , هر دقیقه و ساعتی که برای اینا میگذاشت , برای سایتو چند سال بود !
در مورد اینکه چند تا لیمبو داشته باشیم نظراتی وجود داره ولی خودم که فکر میکنم کلآ یدونه لیمبو هست که همه میرن اونجا. هرکسی هم میتونه بخش خودش رو داشته باشه. کاب و زنش اون همه ساختمون و خونه رو با رویاشون ساختن و سایتو هم دم و دستگاه و تشکیلات ساخته بود :دی
یه چیزی که مشخص نیست و میتونه قضیه رو توجیه کنه , اینه که شاید کاب هفته ها دنبال سایتو بوده تا بالاخره پیداش کرده ! ما خبر نداریم بعد از کشته شدن زن کاب و سقوط آریادن و فیشر چه اتفاقی می افته.
در مورد مال هم الآن قاطی کردم :دی ولی فکر کنم به خاطر این بود که دیگه بهش تقلین شده بود اون لیمبو واقعیت هست و برای همین کاری به totem نداشت ! انقدر این تلقین قوی بود که بعد از بیرون اومدن از لیمبو فکر میکرد دنیای واقعی رویا هست و میخواست برگرده لیمبو !
در مورد totem ها هم راست میگی :دی صحنه جالبی میشد در کنار هم باشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or