Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Machete ( 2010 ) a

machete-poster-big.jpg

یک فیلم متوسط رو به پایین . خوشم نیومد ازش . فقط رابرت دنیرو توشون قابل قبول بود .

داستان فیلم درباره :

مهاجرت های غیر قانونی مکزیکی ها به امریکا هست . سناتور مک لافلین که با قاچاقچی ها همکاری داره میخواد مرزها بسته بمونه تا از راه قاچاق پول بیشتری بدست بیاره و یک گروهی هست بنام The Network که ب کمک به مهاجران و کار دادن به اونها دردسر درست میکنه . شخصیت اصلی ماچته (0 که به معنای چاقوی بزرگ هست ) که یک مامور سابق FBI هست ناخواسته وارد این ماجرا نیشه و قضایایی واسش پیش میاد .

5/10

اَه اَه 8-7 ده تا فیلم مزخرف دیدم.خدایی اینا رو واسه چی دیدم خودم هم نمیدونم
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Robin Hood
wl1pn7k36ioerdmb59y.jpg

داستان همون داستان ولی به بدترین شکل ممکن روایت میشه.البته من اسم فیلم رو Robin Hood : Origin میذارم ولی بازم از ضعف فیلم نامه و بازی های بد بازیگرها نمیشه گذشت.راسل کرو تو بدترین حالتش بازی کرد،از بلانشت هم که در کل بدم میاد
تا حالا انقدر لهجه زشت انگلیسی نشنیده بودم:d
5.5/10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snake Eyes
kqasppy42bwfvo8of3m8.jpg

فکر کنم یه ذره دیر رسیدم به این فیلم:d
داستان درباره شب مسابقه مشت زنی هست که وزیر دفاع آمریکا هم تو سالن حضور داره ولی با ناک اوت شدن یکی از ورزشکارها وزیر هم ترور میشه.بعد از یه سری اتفاقات یه پلیس(کیج) هم به جریان کشیده میشه و جریاناتی که پشت پرده است
6.5/10
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Piranha 3D
dux2t9vv78a4svuqj0i.jpg

داستان درباره یه سری ماهی ـه که بعد از کلی سال آزاد میشن میرن آدم خوری
تو یه کلام به هیچ وجه توصیه نمیشه
1/10

چه ربطی داشت!!!
میدونی متای این فیلم حدودای 20-30 میچرخه از 100 !یعنی رزیدنت اویل اخریه امتیازاش فکر کنم بیشتر شده از این!

من نگفتم چرا 10 نمیدی! ولی آخه 0 یعنی چی دیگه؟! آدم از هر فیلمی خوششش نیومد رو هوا بیاد بگه 0!!!
سلام

خوب بودن یه سریال دلیل نمیشه که فیلم سینمایی که از روی اون سریال ساخته شده هم خوب باشه .
هیچ ربطی به هم ندارن .

منم واسه ربطش نگفتم!! فقط گفتم شاید چون هیچ پیش زمینه راجع به شخصیت و داستان نداشتن صفر دادن!!

Inception
برای بار 5ـم، اینبار DVDRip.
بالاخره دی وی دی ریپش اومد یا نه؟چون بعضی از دوستان توو مووی سنتر اون عکسای دی وی دی ریپش رو تکذیب کردن...خودت این که دیدی چطور بود؟

inception1.jpg
inception-rakes-in-3-million.jpg

Inception

10/10
بعد از تموم شدن فیلم . یه ربع احساس میکردم تو دنیای واقعی نیستم.
از این به بعد تصمیم گرفتم فقط فیلمای کریستوفر نولان رو ببینم .
واقعا شاهکار به تمام معنا...
هر کی ندیده دیگه نمیدونم چی بگم بهش !!!

آخرین ویرایش:
Inception

inception-poster.jpg

همین الان تموم شد. در یک کلام فوق العاده بود جر این انتظاری از نولان نمیشد داشت. وافعا یه همچین داستانی تو خواب و رویا و افکارمم نمیتونستم بسازم نابغه ای هست این مرد !

امتیاز 9.5 از 10

Inception
ما هم مثل سایر دوستان مجبوریم 10 رو بهش بدیم ! یکی از اوریجینال ترین و خلاقانه ترین فیلمهایی که توی عمرم دیدم. شاید شباهتهایی به Matrix داشته باشه ولی واقعآ ایده فجیعی داره ! بازیهای عالی , موسیقی های فوق العاده , داستان کم نظیر و تازه و ... باعث میشه یه تجربه فراموش نشدنی توی سبک خودش رقم بزنه.
تبریک به نولان که تا اینجای کارش با اینکه کم هم فیلم نساخته ولی هنوز در بهترین سطح باقی مونده.

نمره کامل برای Inception این چیه؟
کیه بله بله بله باید همه ببیند یک قانون به سایت اضافه کنید تا کسی این فیلمو ندیده حق عضویت نداره. هرکسی از اعضا هم که این فیلمو ندیده عضویتش به حال تعلیق در میاد.
10/10 شاهکاره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or