Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Toy Story 3
10/10

متآسفانه امتیاز بیشتری دم دستم نیست که بدم ! فــــــــــــوق العـــــــــــــاده بود !!! تا قبل از دیدنش فکر میکردم یه چیز تکراری ساده هست که همه جوگیر شدن ازش تعریف کردن و حتی به خاطر تعریف های زیاد باهاش دشمن شده بودم (!) ولی بعد از دیدنش نمیتونم از کلمه ای به جز شاهکار استفاده کنم.
ممکنه مسخره باشه ولی یه جاهاییش اشک توی چشمام جمع شده بود :دی
اونجایی که دارن به طرف کوره آتیش میرن و همین طور آخرش که اندی اسباب بازیهاش رو به اون بچه کوچیکه میده.
کمتر انیمیشن یا حتی فیلمی باهام این کار رو کرده بود !
رفتم IMDb دیدم خیلی ها این طوری شدن و از جوون 20 ساله تا مرد 40 ساله گریه کردن.
از اون طرف هم بعضی از خنده دار ترین صحنه هایی که توی فیلمهای این یکی دو سال دیدم رو اینجا شاهد بودم !
Buzz بی نظیر بود !!!
همین طور آقای سیب زمینی ! :دی

===============

کلآ بعد از UP یه کم نگران شده بودم که Pixar از اون شاهکارهایی که میسازه دور بشه ولی Toy Story 3 از این زیباتر امکان نداشت ساخته بشه ...

• Like
Reactions: ehsan_srk
Toy Story 3
10/10

متآسفانه امتیاز بیشتری دم دستم نیست که بدم ! فــــــــــــوق العـــــــــــــاده بود !!! تا قبل از دیدنش فکر میکردم یه چیز تکراری ساده هست که همه جوگیر شدن ازش تعریف کردن و حتی به خاطر تعریف های زیاد باهاش دشمن شده بودم (!) ولی بعد از دیدنش نمیتونم از کلمه ای به جز شاهکار استفاده کنم.
ممکنه مسخره باشه ولی یه جاهاییش اشک توی چشمام جمع شده بود :دی
اونجایی که دارن به طرف کوره آتیش میرن و همین طور آخرش که اندی اسباب بازیهاش رو به اون بچه کوچیکه میده.
کمتر انیمیشن یا حتی فیلمی باهام این کار رو کرده بود !
رفتم IMDb دیدم خیلی ها این طوری شدن و از جوون 20 ساله تا مرد 40 ساله گریه کردن.
از اون طرف هم بعضی از خنده دار ترین صحنه هایی که توی فیلمهای این یکی دو سال دیدم رو اینجا شاهد بودم !
Buzz بی نظیر بود !!!
همین طور آقای سیب زمینی ! :دی

===============

کلآ بعد از UP یه کم نگران شده بودم که Pixar از اون شاهکارهایی که میسازه دور بشه ولی Toy Story 3 از این زیباتر امکان نداشت ساخته بشه ...
تک تک حرفات تایید میشه آریا !
به نظرم بهترین Endingـه یه تریلوژی توی تاریخ هنر ها بودش . گریم رو در آورد ... واقعا شاهکار بودش ...

Jonah Hex
vz4e56r5ax1i1idw55y.jpg

1/10
واقعا مزخرف.متاسفانه من هنوز نتونستم حتی یکی از کمیک های DC رو بخونم ولی اینجور که بوش میاد مثل اینکه همه به جز بتمن چرتن(حتی سوپرمن)این چه فیلمی بود آخه.داستان که واسه عهد غلغلک میرزا بود.جلوه های ویژه هم که در حد احظار دوسه تا کلاغ بود.بازی ها هم که از مرحله پرت بودن.واقعا از جاش برولین بعید بود تو همچین فیلم مزخرفی بازی کنه.مگان فاکس رو هم که خوشبختانه یا متاسفانه متنفرم ازش.نمیدونم کدوم بزغاله ای این ماده خر رو بازیگر کرده(مثل اینکه تند رفتم:d)در کل خانم ها آقایان این فیلم رو نبینید،نبینید ملت:d

شرمنده،چند وقتی نبودم نمیدونستم جریان چیه؟!!:d
مگان فاکی بیشتر به Bullsh!t woman میخوره:d

آخرین ویرایش:
vz4e56r5ax1i1idw55y.jpg

1/10
واقعا مزخرف.متاسفانه من هنوز نتونستم حتی یکی از کمیک های DC رو بخونم ولی اینجور که بوش میاد مثل اینکه همه به جز بتمن چرتن(حتی سوپرمن)این چه فیلمی بود آخه.داستان که واسه عهد غلغلک میرزا بود.جلوه های ویژه هم که در حد احظار دوسه تا کلاغ بود.بازی ها هم که از مرحله پرت بودن.واقعا از جاش برولین بعید بود تو همچین فیلم مزخرفی بازی کنه.مگان فاکس رو هم که خوشبختانه یا متاسفانه متنفرم ازش.نمیدونم کدوم بزغاله ای این ماده خر رو بازیگر کرده(مثل اینکه تند رفتم:d)در کل خانم ها آقایان این فیلم رو نبینید،نبینید ملت:d
ترو جان هر کسی دوست دارید اسم فیلم هارو بذارید :دی . الان من باید بشینم حدس بزنیم کی چه فیلمی رو گفته :دی . let's see :دی . مگان فاکس و دی سی ... Wonder Woman :دی ؟!

How To Train Your Dragon
9/10

IMDb Rating 8.2/10
how-to-train-your-dragon-poster.jpg
بالاخره بعد مدتها انتظار ورژن 2Dـش ریلیز شد
بنظرم از نظر تکنیکی بهترین انیمیشن 3بعدی هست که تابحال ساخته شده
داستان و کارگردانیش درحد کیفیت تکنیکی ساختش نیست ولی راضی کنندس
پیشنهاد میکنم حتما HD با کیفیتش رو بینین

آخرین ویرایش:
The A-Team

The-A-Team-movie-poster_290.jpg

یکی از معدود فیلم های اکشنی که واقعا بهم چسپید تو این چند سال ! Liam Nesson و Bradly Copper عالی بودن و یکی از طرفداراشون هستم کاراکتر مورداک هم واقعا میشه صفت دیوونه رو بهش داد :دی

امتیاز 8 از 10

• Like
Reactions: leonk13
Date Night
umkxvvps1p77yrdtxsbp.jpg

فیلم بدی نبود.نکته جالبش بازیگرهای مهمانش بودن که تقریبا معروف بودند،افرادی مثل مارک والبرگ،ویلیام فیچنر،میلا کانیس،جیمز فرانکو ری لیوتا
داستان درباره یه زوج(فاستر)هست که هر روز کارهای تکراری میکنن و زندگی معمولی دارن ولی یه شب تصمیم میگیرن که به یک رستوران گرون قیمت برن در حالی که رزرو هم ندارن.درحالی که منتظر بودن متصدی رستوران اسم یه خانواده رو صدا میکنه که نیومدن و این زن و شوهر هم از موقعیت استفاده میکنن و خودشون رو به جای اون خانواده جا میزنن در حالی که نمیدونن یه گروه خلاف دنبال این خانواده هستند و ...
موقعیت های طنز بدی نداشت ولی نه اینجور که شما رو به قهقهه بندازه،بیشتر یه فیلم درام خانوادگی هست.بازی ها هم در حد متوسطی بودن.در کل واسه یه بار دیدن بد نیست
6/10

Jonah Hex
vz4e56r5ax1i1idw55y.jpg

1/10

شرمنده،چند وقتی نبودم نمیدونستم جریان چیه؟!!:d
مگان فاکی بیشتر به Bullsh!t woman میخوره:d

:))=))اخه فیلمی M F از توش رد شده باشه باید بندازی دور، دیگه وای به حال اینکه توش جزو نقش های اصلی باشه:دی
فقط بدرد عکس روی بیلبورد ها و تبلیغات میخوره:دی

Knight and Day
xkj7vadm8719pphufqoj.jpg

خداییش باحال بود.زمین و هوا و قطار و همه جا اکشن داشت.کمدی هم چاشنی داشت:d فقط اسم فیلم آخر نفهمیدم چه ربطی به خود فیلم داره:d نایتش رو فهمیدم ولی دِی رو نفهمیدم:d
داستان درباره دونفر(کروز و دیاز) که به صورت اتفاقی سوار یه هواپیما میشن غافل از اینکه FBI دنبال شخصیت مرد داستان ـه تا زفیر رو ازش بگیره(20دقیقه اول فیلم) حالا زفیر چیه یا دست این مرد چکار میکنه رو خودتون ببینید
7/10

The Joneses
MV5BMTUyNzkzNTIyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTUxMDEyMw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

جالب بود . داستانش به نظرم خيلي نوع بود . ديگه اينجوريش رو تا حالا نديده بودم !!!

كلا فيلمي بود كه اگه با دقت نگاش كنيد خيلي حرف ها واسه گفتن داره .

واضح ترين شعار فيلم اينه كه پول خوشبختي نمياره !!

7/10

The New Daughter
rd0bq088v4oeyd5b143.jpg

یه فیلم ضعیف دیگه تو ژانر Horror
داستان(شما بخونید کلیشه)درباره یه پدرمطلقه و دختر 16ساله و پسر13سالشه که از شهر به یکی از روستاها نقل مکان میکنن و مثل همیشه واسه یکی از بچه ها(که اینجا دختره هست)یه سری اتفاقاتی میافته.اما این اتفاقات چیه باید خودتون ببینید که اصلا پیشنهاد نمیشه که ببینید چون به خیالشون اومدن یه نوآوری کنن که اصلا و اصلا داستان خوبی درنیومده و بیشتر یه داستان مزخرف شده
تو یه ساعته اول فیلم که رسما اتفاق خاصی نمیافته و تو 30دقیقه بعدی فیلم هم نویسنده(و تا حدودی کارگردان) خواستن که مقداری هیجان و وحشت به فیلم اضافه کنن و تو 15دقیقه آخر هم به صورت کاملا بی ربط و شتاب زده داستان رو جمع(ماست مالی)میکنن
بازی کوین کاستنر هم کاری واسه فیلم نکرده،هرچند کاستنرِ رقص با گرگ ها نیست و خیلی فشار آورده به خودش ولی بهرحال نقطه مثبت فیلم تقریبا میشه به حساب آورد.
4/10

Poltergeist
7/10

یه فیلم نیمچه ترسناک با مایه های طنز در مورد یه سری اتفاقات عجیب غریب که برای یه خونواده می افته و ارواح و شیاطین و این جور چیزا وارد خونه ـشون میشن :دی جو جالب و متفاوتی داشت !

Army of Darkness
6.5/10

سومین قسمت از سری فیلمهای Evil Dead که به نظرم دیگه زیادی لوده بازی داشت ! شخصیت اصلی Evil Dead یعنی Ash به دوران قرون وسطی میره و باید با ارتش تاریکی (!) مبارزه کنه. بعضی جاهاش هم فوق العاده خنده دار و باحال بود ولی کلآ بچگونه تر از فیلمهای قبلی شده بود :دی

سلام
Army of Darkness
6.5/10
سومین قسمت از سری فیلمهای Evil Dead که به نظرم دیگه زیادی لوده بازی داشت ! شخصیت اصلی Evil Dead یعنی Ash به دوران قرون وسطی میره و باید با ارتش تاریکی (!) مبارزه کنه. بعضی جاهاش هم فوق العاده خنده دار و باحال بود ولی کلآ بچگونه تر از فیلمهای قبلی شده بود
آریا کیفیت فیلمت چجوریه ؟
من رو هارد دارمشون . ولی کیفیت ندارن .
فقط وقتی هوس میکنم میشینم همینجوری پس و پیش یکم نگاشون میکنم ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or