Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام

molk-soleiman.jpg

نام فیلم : ملک سلیمان نبی
کارگردان : شهریار بحرانی
آهنگساز : چان کونگ وینگ (China Philharmonic Orchestra)
جلوه های بصری :لئولو
طراح چهره پردازی : سعید ملکان
صداگذاری و میکس : کینسون چانگ
بازیگران :
امین زندگانی محمود پاک نیت
حسین محجوب مهدی فقیه
علیرضا کمالی زهرا سعیدی
الهام حمیدی علی بکائیان​

این فیلم رو دیشب رفتیم دیدیم (با خانم )

یکی از فیلم های خوبی بود که توی این چند وقته از یه کارگردان ایرانی دیدم. البته به نظرم سبک فیلم کمی به اروپایی ها می خورد. لوکیشن فیلم عالی بود. به قیافه لوکیشن ها نمی خورد توی ایران باشه. شات های فیلم فوق العاده بود ( یه چیزی تو لانگ شات هایی که پیترجکسون توی LoTR داشت ) کات های شات ها عالی بود. در مورد موسیقی فیلم هم که کار ارکستر سمفونیک چین بود چیزی ندارم بگم. شاهکار. عمرا ایرانی ها می تونستن همچین نت هایی رو در بیارن. موسیقی فیلم شاهکاره. اون قدر نبود که فیلم رو فدا کنه. همراه فیلم بود. سعی می کرد خودش رو توی فیلم خوب نشون بده و به نظر من که بی نظیر بود. عمرا امثال انتظامی - کهن دیری - عظیمی نژاد - بیات ( خدا بیامرزتش ) می تونستن این ریتم رو در بیارن. الات موسیقی رو ما داریم توی ایران ولی نحوه استفاده رو نداریم.
جلوه های ویژه هم شاید بهترین فیلم تاریخ سینمای ایران باشه. بازم کار یه گروه چینی. برخی از سکانس های فیلم از نظر جلوه های ویژه در حد یه فیلم درجه A بود.

گریم ها طبق کارهای قبلی سعید ملکان عالی.
لباس سلیمان با بازی امین زندگانی خیلی خوب بود. مخصوصا بندی که لباس رو به صورت شال پشتش نگه داشته بود. بسیار عالی کار شده بود. بازی پاک نیت و مهدی فقیه بسیار عالی بود. مخصوصا مهدی فقیه که توی عمرش توی این نقش بازی نکرده بود.

بعد از این همه تعریف بزارین یکم نقد منفی هم بگم :

کلا توی فیلم سیاه لشگری وجود نداشتن. نهایت تعداد ادم های توی یه سکانس شلوغ 30 - 35 نفر. در صورتی که کلا سپاه سلیمان نبی از اسمش معلومه. باید می تونستن جلوه های ویژه رو هم توی استفاده از سیاه لشگر به خوبی استفاده بگیرن.

برای صدای الهام حمیدی دوبله گذاشته بودن. صدای مریم شیرزاد. شاید برای نشان دادن مهربانی و لطافت این کارکتر.

کارگردان می تونست زمان بهتری رو به عنوان هدف داستان انتخاب کنه. زمان بهتری از سلطنت سلیمان نبی. ولی بازم توی تایم 110 دقیقه فیلم خوب بود. ولی میشد خیلی بهتر کار کرد. قرار نبست هر نبی بره بالا منبر فقط نطق کنه. هم جنگ، هم درایت، هم نطق هم انسان دوستی. این رو می شد توی رفتار سلیمان دید. ولی فیلم نامه کار داشت بازم.

داستان فیلم :
داستان برمی گرده به ورود جن و انس به کره زمین و ایجاد مشکل برای مردم سلیمان.

نمره : 9/10

آخرین ویرایش:
The Matrix
_________
يك sci-fi action خيلی خوب...خيلی با اين فيلم كيف می كنم/كردم/خواهم كرد :دی
هر چند فقط اكشن خوب مطرح نبود،ديالوگ های فيلم و بازی ها(خصوصا بازی Hugo Weaving يا همون agent Smith) خيلی واسه من لذت بخش بود.در كل با اينكه تو همين 5 روز اخير 3 بار ديدمش از يكی از شبكه های تلويزيونی ولی خوب خسته نشدم :دی
پ.ن:يك سوال هم هميشه برای من مطرح بوده درباره ی فيلم اينه كه چرا ويكيپديا فلسفه ی ‌نهليسم رو كشونده توی فيلم؟! شايد من تعريفم از nihilism نادرست باشه ولی واقعا هيچ جای فيلم چيزی نديدم كه بخواد بی هدف بودن و پوچی زندگی رو نشون بده،و بر عكس همش راجع به اعتقاد و باورهای آدم بود
پ.ن:

چه تصادفی منم همین امروز رفتم سینما.
ملک سلیمان - 7/10
واقعا میتونست بهتر از این باشه. نکات مثبتش مناظر و view های فوق العاده - موسیقی عالی و از همه مهمتر فیلمبرداری بینظیر بود. بعضی سکانس ها هم در تاریخ سینمای ایران بینظیر بودند.
نکات منفی هم این بود که همون سکانس های قشنگش هم بوی تقلید میدادن. در ضمن نزدیک نصف فیلم اسلوموشن بودش! افکت های بصریش هم بیشتر با دم و دستگاه و امکانات چینی ها بوده وگرنه خود ایرانی ها هم توی ساخت و طراحیش نقش داشتند.
همون طور که آخرش نوشته میاد پایان قسمت اول منتظر قسمت بعدیش هم هستم. ولی بازم میگم میونست خیلی بهتر باشه.
در ضمن بعد از تموم شدن فیلم تازه فهمیدم مهدی فقیه کدوم یکیشون بود!! یعنی ته گریم و همینطور بازی بود. برای همین هم سیمرغ بلورین نقش مکمل مرد رو گرفت.
بیکار بودم تو سینما نشستم دو بار پشت سر هم دیدم.
توی سینما هم نمیدونم چرا همه داشتن میخندیدن.
منم هی اعصابم خورد میشد #:-s

آخرین ویرایش:
The Matrix
_________
يك sci-fi action خيلی خوب...خيلی با اين فيلم كيف می كنم/كردم/خواهم كرد :دی
هر چند فقط اكشن خوب مطرح نبود،ديالوگ های فيلم و بازی ها(خصوصا بازی Hugo Weaving يا همون agent Smith) خيلی واسه من لذت بخش بود.در كل با اينكه تو همين 5 روز اخير 3 بار ديدمش از يكی از شبكه های تلويزيونی ولی خوب خسته نشدم :دی
پ.ن:يك سوال هم هميشه برای من مطرح بوده درباره ی فيلم اينه كه چرا ويكيپديا فلسفه ی ‌نهليسم رو كشونده توی فيلم؟! شايد من تعريفم از nihilism نادرست باشه ولی واقعا هيچ جای فيلم چيزی نديدم كه بخواد بی هدف بودن و پوچی زندگی رو نشون بده،و بر عكس همش راجع به اعتقاد و باورهای آدم بود

شايد از اين نظر بشه گفت ديد نهليستي داره كه نشون مي داد دنيا اون چيزي نيست كه مثلا نئو فكر مي كرد و اوضاع خيلي خرابه و حقيقتش يه چيز ديگس و اين چيزي كه به عنوان دنيا مي بينه يه رويه ي گول زنكه

سلام

molk-soleiman.jpg

نام فیلم : ملک سلیمان نبی
کارگردان : شهریار بحرانی
آهنگساز : چان کونگ وینگ (China Philharmonic Orchestra)
جلوه های بصری :لئولو
طراح چهره پردازی : سعید ملکان
صداگذاری و میکس : کینسون چانگ
بازیگران :
امین زندگانی محمود پاک نیت
حسین محجوب مهدی فقیه
علیرضا کمالی زهرا سعیدی
الهام حمیدی علی بکائیان​

این فیلم رو دیشب رفتیم دیدیم (با خانم )

یکی از فیلم های خوبی بود که توی این چند وقته از یه کارگردان ایرانی دیدم. البته به نظرم سبک فیلم کمی به اروپایی ها می خورد. لوکیشن فیلم عالی بود. به قیافه لوکیشن ها نمی خورد توی ایران باشه. شات های فیلم فوق العاده بود ( یه چیزی تو لانگ شات هایی که پیترجکسون توی LoTR داشت ) کات های شات ها عالی بود. در مورد موسیقی فیلم هم که کار ارکستر سمفونیک چین بود چیزی ندارم بگم. شاهکار. عمرا ایرانی ها می تونستن همچین نت هایی رو در بیارن. موسیقی فیلم شاهکاره. اون قدر نبود که فیلم رو فدا کنه. همراه فیلم بود. سعی می کرد خودش رو توی فیلم خوب نشون بده و به نظر من که بی نظیر بود. عمرا امثال انتظامی - کهن دیری - عظیمی نژاد - بیات ( خدا بیامرزتش ) می تونستن این ریتم رو در بیارن. الات موسیقی رو ما داریم توی ایران ولی نحوه استفاده رو نداریم.
جلوه های ویژه هم شاید بهترین فیلم تاریخ سینمای ایران باشه. بازم کار یه گروه چینی. برخی از سکانس های فیلم از نظر جلوه های ویژه در حد یه فیلم درجه A بود.

گریم ها طبق کارهای قبلی سعید ملکان عالی.
لباس سلیمان با بازی امین زندگانی خیلی خوب بود. مخصوصا بندی که لباس رو به صورت شال پشتش نگه داشته بود. بسیار عالی کار شده بود. بازی پاک نیت و مهدی فقیه بسیار عالی بود. مخصوصا مهدی فقیه که توی عمرش توی این نقش بازی نکرده بود.

بعد از این همه تعریف بزارین یکم نقد منفی هم بگم :

کلا توی فیلم سیاه لشگری وجود نداشتن. نهایت تعداد ادم های توی یه سکانس شلوغ 30 - 35 نفر. در صورتی که کلا سپاه سلیمان نبی از اسمش معلومه. باید می تونستن جلوه های ویژه رو هم توی استفاده از سیاه لشگر به خوبی استفاده بگیرن.

برای صدای الهام حمیدی دوبله گذاشته بودن. صدای مریم شیرزاد. شاید برای نشان دادن مهربانی و لطافت این کارکتر.

کارگردان می تونست زمان بهتری رو به عنوان هدف داستان انتخاب کنه. زمان بهتری از سلطنت سلیمان نبی. ولی بازم توی تایم 110 دقیقه فیلم خوب بود. ولی میشد خیلی بهتر کار کرد. قرار نبست هر نبی بره بالا منبر فقط نطق کنه. هم جنگ، هم درایت، هم نطق هم انسان دوستی. این رو می شد توی رفتار سلیمان دید. ولی فیلم نامه کار داشت بازم.

داستان فیلم :
داستان برمی گرده به ورود جن و انس به کره زمین و ایجاد مشکل برای مردم سلیمان.

نمره : 9/10

البته در باره یمقطع تاریخی فیلم به خاطر سه گانه بودن فکر کنم مشکل حل بشه!
خشونت فیلم هم از نظر من کم بود !

اشارات آخر الزمانی فیلم هم واقعا غنی و غیر مستقیم تاثیر خودشو میگذاشت در کل 2-3 بار دیدن فیلم هم ارزش داره!

محمدرضا جان این ملک سلیمان 2 Part هست ؟ یا همین یک قسمت بود ؟

چون فک کنم یکی الان اکران شد ، یکی دیگه یه مدت دیگه اکران میشه .

فیلم قراره یه تریلوژی باشه که این اولین قسمت بود.

---------------------------

از نظر من 8/10

آخرین ویرایش:
خشونت فیلم هم از نظر من کم بود !
من هم میخواستم اینو بگم یادم رفت.
من انتظار داشتم اون جا که سلیمان میاد با تسخیر شده ها بجنگه مثل فیلم سیصد از هر طرف خون بپاشه!!
لامصب اصلا خونی رو نشون نمیداد. MPAA بخواد درجه بده میده G
ظاهرا سلیمان کونگ فو کار هم بوده :d :d
من با یک پروژکتور تکنیکالر مسلما زیاد از جلوه هاش حال نکردم. ولی بر طبعم خیلی حال داد.
جلوه های ویژش رو قبول دارم. زیاد حال نداد.

ملک سلیمان

من با یک پروژکتور تکنیکالر مسلما زیاد از جلوه هاش حال نکردم. ولی بر طبعم خیلی حال داد.

6/10

شما کلا با 5 میلیون دلار کل بودجه برا فیلم انتظار چی داشتی ؟

-------------------

کلا جذاب ترین نکته ی فیلم برای من فیلم نامه ی بی نقصش بود که به صورتی کاملا حرفه ای درون مایه ها و عقاید آخر الزمانی و ضد صهیونیستی خودش رو برای بیننده تشریح میکنه!
اشارات پیاپی از آینده وپایان جهان وبه چالش کشیدن اعتقادات باطل دین یهود تحریف شده نظیر قداست مکانی مسجد الاقصی که در زمان ظهور منجی دارای چه نقشی است (در تقابل با اعتقاد به هیکل سلیمان) و مخالفت یهودیان با این نبی گرانقدر در حالیکه الان ابزاری است نام ایشان برای صهیونیسم جهانی و ... نشان از تسلط فوق العاده ی نویسنده داره!

آخرین ویرایش:
Mr. Nobody

PH48Da49VtX675_1_m.jpg

واقعا بی نظیر ! از اون دسته فیلم هایی که کم ازش هست...
داستان فیلم رو اصلا نمیدونم چطور توضیح بدم فقط پیشنهاد میکنم حتما ببینینش...

10 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0485947

جا داشت بیشترم نمره بهش میدم ولی حیف نمیشه!!!!

nobody_540x195.jpg

18930717.jpg
اینو همه ازش تعریف میکنن ! با اینکه off holleywood هست ولی ظاهرا شاهکاره !
فلسفیه دیگه درسته ؟

ملک سلیمان
3/10
+شروع خوب - انتحاب بازیگر مناسب - موسیقی و کیفیت تصویر خوب(نسبت به دیگر فیلم های ایرانی)-

- جلوه های ویژه افتضاح - صدا گذاری مضخرف-از دست رفتن تمرکز داستان و.....

در کل بهترین فیلم ایرانی از نظر جلوه های بصری بود امیدوارم قسمت بعدی رو درخور داستانش بسازن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or