Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

160l_1220634_29d8c1af.jpg

Resident Evil: Afterlife 6/10

داستانش بدک نبود... ولی آخرش مثل آخر 3 زیاده روی کردن و اصلا خوشم نیومد از اینکارشون!
اولش فکر میکردم گند میخوره به نقش کریس ولی بازم بدک نبود... از اون آلبرت که خیلی بهتر بود! مثلا یارو میخواست خودش رو مثل آلبرت خفن نشون بده؟! آدم یاده اون بچه هایی میافته که هنوز سبیلشون سبز نشده سیگار میزارن رو لبشون احساس خفن بودن میکنن! نکته مشترکشون اینه که هردوشون فکر میکنن خفنن ولی هردوشون آدم رو به گریه و خنده میندازن! (مثلا همین پوستر چرتی که خودم عمدا گذاشتم! جون میداد واسه یه فیلم کمدی با قیافه این یارو! :دی )

بعد از تیتراژ رو هم حتما ببینید... اسپویلر رو هم اگه فیلم رو ندیدید باز نکنید :دی

دلم خوش بود که اینبار حداقل جیل دوباره فیلم رو جذاب میکنه! وقتی دیدم فقط گذاشتنش واسه بعد از تیتراژ حسابی حالم گرفته شد!

لینک دانلود فیلم با کیفیت r5

Toy Stroy 3

toy_story_31.jpg

من 1 و 2 رو بچه بودم و ایران نبودم از TV دیدم اینو که دیدم خاطرات تقریبا فراموش شده ی اون دوران برام زنده شد :دی
این فیلما رو هم خیلی وفته دیدم :
When in Rome : 6
The Brother Bloom : 7.5

سلام!
Short Animation :دی
==
This Way Up
داستان دو تا مامور حمل جنازه هست که باید جنازه یه پیرزن را دفن کنند ولی کارها مطابق برنامه پیش نمیره.
==
Balance
5 نفر تو یه فضای معلق برای زنده موندن باید تعادل خود را روی یک سکو حفظ کنند ولی طمع کاریشون کار دستشون میده :دی
==
BURN-E
اگه Wall.E را دوست دارید اینو نگاه کنید، جالب بود.

The Vicious Kind

poster.jpg

8.0/10
به خیال خودم سعی می کنم فیلم هایی رو که از نظرم جالبه نه از دید کار گردانی و هنر فیلم برداری و اینا ولی بیشتر از لحاظ داستان و شخصیت پردازی و اتمسفر فیلم اینجا بزارم...این فیلم شخصیت پردازیش بهم چسبید واقعا..داستان در مورد دو تا برادره که بزرگ تره همش از دخترا بد میگه ولی نهایتا.....!روابط بین شخضیت ها واقعا جالبه....If you're lookin for entertainment dont watch this!

994l_464154_55b451de.jpg

Piranha 3-D 4/10

البته 2 نمره رو فقط به خاطر اینکه از بچه توی فیلم استفاده کردن کم کردم...خوشم نمیاد با احساسات آدم اینجوری بازی کنن!
اگه -18 هستید سعی کنید این فیلم رو نیبینید :دی
چند تا صحنش خیلی باحال بود! مثلا یه جاش:
داشتن یکی رو از دریا در میاوردن یهویی از وسط نصف شد =)) :دی
خیلی وقت بود از این فیلمای جکُ جونوری ندیده بودم چسبید!

[The last airbender]
The-Last-Airbender-Movie-Review.png

8/10
فیلم خوبی بود که به نظرم نسخه دومشم می یادش چون آخرش جوری بود که به یه نسخه دوم خیلی نیاز داره . ولی اگه نسخه بعدی نداشته باشه آخرش یه خورده بد تموم شده .

160l_1220634_29d8c1af.jpg

Resident Evil: Afterlife 6/10

داستانش بدک نبود... ولی آخرش مثل آخر 3 زیاده روی کردن و اصلا خوشم نیومد از اینکارشون!
اولش فکر میکردم گند میخوره به نقش کریس ولی بازم بدک نبود... از اون آلبرت که خیلی بهتر بود! مثلا یارو میخواست خودش رو مثل آلبرت خفن نشون بده؟! آدم یاده اون بچه هایی میافته که هنوز سبیلشون سبز نشده سیگار میزارن رو لبشون احساس خفن بودن میکنن! نکته مشترکشون اینه که هردوشون فکر میکنن خفنن ولی هردوشون آدم رو به گریه و خنده میندازن! (مثلا همین پوستر چرتی که خودم عمدا گذاشتم! جون میداد واسه یه فیلم کمدی با قیافه این یارو! :دی )

بعد از تیتراژ رو هم حتما ببینید... اسپویلر رو هم اگه فیلم رو ندیدید باز نکنید :دی

دلم خوش بود که اینبار حداقل جیل دوباره فیلم رو جذاب میکنه! وقتی دیدم فقط گذاشتنش واسه بعد از تیتراژ حسابی حالم گرفته شد!

لینک دانلود فیلم با کیفیت r5
یذره بهش زیاد دادی
من با کلی ذوق و شوق رفتم سینما، خیر سرمون 3D دیدیم
حالم بهم خورد، واقعا خجالت نمیکشن بازی به این قشنگی را اینجوری میکنن؟
به نظر من امتیازش 4.5/10

یه تیکش خیلی باحال بود

کریس ردفیلد: کلر این تویی؟ خواهر مهربون من، کجا بودی 10 ساله ندیدمت
کلر رد فیلد: خفه شو مزاحم، تو خودت مگه خواهر مادر نداری

به همین بی احساسی تو فیلم اتفاق میفته، البته انقدر از این تکه های زیبا تو فیلم هست که نگو

البته این وسکر که میخواست نشون بده خفنه را خیلی قشنگ اومدی :d

The Killer Inside Me
killer_inside_me_poster.jpg

خيلي وقت پيش ديدمش . دوباره اتفاقي چشم خورد بش گفتم بيام يه امتياز بش بدم

در كل فيلم خوبي هست . تنها ضعفش همون كارگردانيش هست اصلا از كارگردانش خوشم نمياد .

مثل اينكه اول قرار بود تام كروز به جاي افلك بازي كنه و يه كارگردان خيلي معروف هم كارگردانيش رو ولي.....

خشونت فيلم هم خيلي زننده هست .

Dirty Harry
414150.1010.A.jpg

اين اكشن هاي دهه 70 هم واسه خودش عالمي داره هااااا

7/10

درباره الی
در یک کلام با یک شاهکار درجه یک طرف شدم.مدت ها مننظر دیدن این فیلم بودم اما فرصت نشد و یا شاید مردد بودم که بگیرم این فیلم رو یا نه اخه من طرفدار فیلمهای ایرانی نیستم از بس که سطح اکثر فیلمها نازل و پائین هست که نزدیک شدن بهشون برای افرادی که خواهان فیلمهای خاص هستن بیشتر یک ریسک ناموفق هست تا یک تجربه . فیلم ازابتدا شروعی عالی داره و ریتم فیلم با جلو رفتن بیننده رو بیشتر مجذوب سرنوشت الی می کنه و هر لحظه در ذهن بیننده ده ها پایان متفاوت از فیلم شکل می گیره به جرات می تونم بگم تا بحال در هیچ فیلم ایرانی من اینقدر به فضای داخل فیلم نزدیک نشده بودم و ادم ها و شخصیت ها برام اینقدر ملموس نبودن که این جز با یک کارگردانی حساب شده برای بیننده میسر نمی شه. این فیلم به همراه (مادر ) ساخته ی مرحوم علی حاتمی بهترین فیلمهایی هستن که من از سینمای ایران دیدم و خیلی مجذوب اونها شدم .
امتیاز 10/10

یذره بهش زیاد دادی
من با کلی ذوق و شوق رفتم سینما، خیر سرمون 3D دیدیم
حالم بهم خورد، واقعا خجالت نمیکشن بازی به این قشنگی را اینجوری میکنن؟
به نظر من امتیازش 4.5/10

یه تیکش خیلی باحال بود

کریس ردفیلد: کلر این تویی؟ خواهر مهربون من، کجا بودی 10 ساله ندیدمت
کلر رد فیلد: خفه شو مزاحم، تو خودت مگه خواهر مادر نداری

به همین بی احساسی تو فیلم اتفاق میفته، البته انقدر از این تکه های زیبا تو فیلم هست که نگو

البته این وسکر که میخواست نشون بده خفنه را خیلی قشنگ اومدی :d

آخه بهش به عنوان یه عنوان مستقل از بازی نمره دادم :دی من فقط نسخه دوم فیلم رو به عنوان فیلم بازی قبول دارم! بقیشون حتی از بازی الهام هم نگرفتن!

آره اون تیکه کریس و کلیر خیلی جُک بود =))

293l_1075747_e65d51bd.jpg

Jonah Hex 3/10

آشغالی خود فیلم یه طرف... این جسیکا آلبای دوم (مگان روباهه ) یه طرف! باز این جسیکا خودش یخوده جذاب هستش... :دی ولی این مگان چیه آخه!
مادربزرگم اگه زنده بود این دختره رو میدید میگفت: "ساسی پاشو ننه جون منُ ببر هالیوود یخوده از این افکتای مگان رو روی منم بدن میشم عین دسته گل از این دختره هم حتما بهتر میتونم آرتیست بازی در بیارم!"
:دی

In the Loop

in-the-loop-poster.jpg

دیدم این عماد خودش رو واسش میکشت رفتم دانلودش کردم و واقعا پشیمونم نشدم...
اگه میخواین کاملا درک کنین که میگن " سیاست پدر مادر نداره" حتما این فیلم رو ببینین!
ژانر فیلم کمدی هست ولی نه از اون کمدی هایی که فکرش رو میکنین ! تا دلتونم بخواد فحش های خوشگل داره:دی

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt1226774

In the Loop

اگه میخواین کاملا درک کنین که میگن " سیاست پدر مادر نداره" حتما این فیلم رو ببینین!
ژانر فیلم کمدی هست ولی نه از اون کمدی هایی که فکرش رو میکنین ! تا دلتونم بخواد فحش های خوشگل داره:دی

[/QUOTE
تاز فحش های خوشگل از نوع بریتیش!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or