Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Machete

machete_movie_poster.jpeg

به نظرم اونطور که انتظار داشتم خوب نبود ، البته بعضی سکانس های اکشن کار امضای رودریگوئز رو داشت و لذت بخش بود ولی در کل انتظار بیشتری داشتم ، یه جورایی Planet Terror فیلم بهتری بود ! از دنی تریو هم زیاد خوشم نمیاد .

6 / 10

دقیقا به نظرمPlanet Terror بهتر بود و اگه میکی رورک به جای این یارو بازی میکرد فیلم بهتری میشد!!

5/10

findmeguilty.jpg

Find Me Guilty
9/10
این فیلم نسبتا خیلی قدیمیه و مال سال 2006 هه
داستان فیلم بر اساس واقعیته و ژانر فیلم هم کمدی-درام است
اگر این فیلم را نگاه نکردید حتما پیشنهاد میکنم از یه جایی گیرش بیارید چون واقعا عالیه
ببخشید که فیلم قدیمی بود :">

آقا این عکس هارو یکم بزرگتر بذارید چشم ما ببینه :دی . کم مونده از مانیتور بزنه بیرون :دی . بعد یه قانون هم من در نبود پرهام خان بگم اونم اینه که اسم فیلم هارو بنویسید و فقط عکسشون رو نذارید :دی . ( ببخشید دیگه نصف شبی جوگیر شدم :)) ) .

کسایی که توی TV Tropes مقاله مینویسن از شما بیشتر فیلم دیدن مسلما.
به نظرم وقتی فیلم زیاد دیدن ارزش داره که بتونی سبک سنگین کنی،فقط ببینی بگی من این/اون فیلم رو دیدم،n تا اسم ببری،عملا به جا اینکه بتونی با دیگران بحث کنی بیشتر باید با خودت بحث کنی ...
البته بعضی وقتا،من خودم تعجب میکنم،خیلیا تا ته چاله های سینما میرن،آخه دیگه تجربه تا چقد؟ هر چقدم بهت تجربه آموزشی/ابزار سینمایی بده دیگه لذتش رو ازت میگیره .مثلا مثلا تا ناف سینمای سوئد (فرض کن اساتید برگمان...) بری که چی آخه ... من میگم،اون لحظه که از سقف لذت سینما رد شدی،صرفا آدم دیگه دنبال لذت نیست،یعنی این که ببینی،بفهمی،هضم کنی،فرداش تشخیص بدی مورد از پیش و پا افتاده ش رو،از این قبیل... نداره،ساقط معنای همیشگیه،مگه اینکه (!) کناز این همه تجربه چیز دیگه ای توو بساط آدم برا ارائه باشه...
در کل،من به عنوان یه شاهد،شهادت میدم که حداقل کسی مثه اردلان چه از نظر شمارش دیدن،چه اطلاعات از من و تو خیلی سر تره :)

• Like
Reactions: clockwork orange
Eat_pray_love_movie_poster%281%29.jpg

7.0/10
عزیزم همین چند پست عقب تر شهاب هم گفته ، وقتی عکسی از فیلمی میزاری اسم فیلم رو هم بنویس ، الان این تصویرش لود نشده ، معلوم نیست به چی امتیاز دادی :d
فک کنم شما خارج تشریف داری برای همین سایت مورد نظر برای شما هیتلر نیست ولی اینجا دوستان هیتلرش کردن ، برای همین تصویری که میزاری لود نمیشه ! My Guess ! :d

اینجا باید یه سری قوانین بزارن . چندبار گفتن وقتی میایید به فلان فیلم امتیاز میدین ، اسم فیلم ، پوستر با اندازه مشخص ، یه مختصر توضیح در مورد داستان و فیلم و ... هم بزارید ! البته فکر کنم قبلا آریا اگه اشتباه نکنم گفته بود یه بار !

به نظر منم پست اول بهتره یه آپدیتی بشه و یه پارانتز پست اول حتما خونده بشه به اسم تاپیک اضافه بشه...

468l_1013743_c0a94089.jpg

Knight & Day

8/10

یه شباهتایی به ماموریت غیر ممکن ها مخصوصا نسخه اولشون داره. ولی کلا سبکش فرق میکنه. اکشن و کمدی خوبی داره.به ماموریت غیر ممکن 4 بیشتر امیدوار شدم.

SALT
salt_movie_poster_2_angeline_with_gun.jpg

4/10
یکی از چرت ترین فیلم های عمرم!
داستان ضعیف , شخصیت پردازی ضعیف , تمام مسائل کلیشه ای!
شدیدا نشون می ده آمریکایی خوبن و روسیه ای ها بد!
یعنی حیف پول!​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or