Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

الان این نمره ای که دادی شوخی بود یا جدی؟یکی از ناقص ترین فیلم هایی بود که تا حالا دیدم.
دقیقا ! این سیلوستر استالونه خیال کرده بود 10 ساله پیشه خودشه یه فیلم بسازه بره تو جنگل همه رو بکشه کلیم حال بده :)

everybody fine

everybodys-fine_poster.jpg

10/10
در یک کلام فوق العاده بود دومین فیلم تو عمرم بود(اولیش گلادیاتور) که اخرش و اون دیالوگای فوق العاده زیبا و تاثیر گذارش باعث شد گریه کنم!!!!
واقعا از این فیلمای چرت امروزی خسته شده بودم یه چیزی مثل اینو میخواستم که مسائل اجتماعی رو بازگو کنه
بیشتر از توضیح نمیدم که دوستان خودشون برن فیلم رو ببینن

دقیقا ! این سیلوستر استالونه خیال کرده بود 10 ساله پیشه خودشه یه فیلم بسازه بره تو جنگل همه رو بکشه کلیم حال بده :)
بد نبود فیلمش که!
فقط اکشنش کم بود و داستانش هم که ... !
تازه گردن استالونه هم سر فیلم شکست!! سگ جون :d

کلا داستان که نداشت:biggrin1:!
واقعا ؟! زیاد هم عجیب نیست! شما به طرز دویدنش تو فیلم توجه کنین کاملا متوجه میشین که کلی سن ازش گزشته...
100% تایید میشه .... حیف 3 گیگ که دانلود کردیم....! ولی خدایی اون تفنگ سیاه پوسته خیلی باحال بود ها ...!
Iron man 2 هم مالی نبود که! همشون جنبه سرگرمی داشتن . این Inception لعنتی هم کیفیت توپش نیومده ببینیم این نولان چه کرده ...!

خُب بالاخره این سریالها یه مجالی به ما دادن تا چندتا فیلم هم ببینم!:d

edge-of-darkness.jpg

Edge Of Darkness
6/10
قبل از اینکه ببینم فکر میکردم یه چیزی تو مایه های Taken که واقعا فیلم خوش ساختی بود باشه.ولی نه از اون هیجان خبری بود و نه از اون صحنه های اکشن پر زد و خورد.یه فیلم کاملا متوسط با روایت متوسط.داستانش هم
در مورد یه پلیسی هست(مل گیبسون)که دخترش بعد از مدتها میاد پیشش.ولی حالش زیاد خوب نیست و بیماره.وقتی پدره میخواد ببرش بیمارستان یه عده میان و به اونها حمله میکنن و دختره میمیره.پلیسا فکر میکنن میخواستن پدره رو بکشن که اشتباهی دختره رو زدن ولی ....
sherlock_holmes.jpg

Sherlock Holmes
8/10
خوشم اومد.دوستان قبلا توضیحات رو دادن در موردش پس من دیگه چیزی از این بابت نمیگم.فقط اینکه خوشم اومد.

armored-movie-01.jpg

Armored
4/10
نمونه ی کامل یک فیلم بی سر و ته و ضایع.پشیمونم چرا تو این وقت کم واسه فیلم دیدن 87 دقیقه وقتمو پای این تلف کردم!!!یه قسمت و خورده ای True Blood می تونستم ببینم!!:dداستانش هم
در مورد چند نفر مامور حمل و جابجایی پول هست که تصمیم میگیرن به کامیونهای خودشون دستبرد بزنن و طوری صحنه سازی کنن که انگار ازشون دزدی شده!قرار هم هست که کسی صدمه ای نبینه ولی موقع اجرای عملیات تو یه کارخونه ی قدیمی,یه نفر بیخانمان اینارو میبینه و مجبور میشن بکشنش.یکیشون که از اول با این کار مخالف بود با این کار پشیمون میشه و کار همه رو خراب میکنه و...

Prince of Persia: The Sands of Time

prince_of_persia_sands_of_time_movie_poster_300.jpg

یحتمل اکثرا اینو دیدن ! نیازی به توضیح آنچنانی هم فکر نمیکنم باشه .
من یه جورایی ازش خوشم اومد اما خیلی خیلی میتونست بهتر باشه ! بازیگر نقش دستان بد ایفای نقش نکرد ، فقط این موهاش کلا بلند باشه بیشتر روش میاد تا کوتاه :d کلی گفتم !

Be Cool

dyn010_original_300_425_jpeg_20580_71a57f0eb4a677d025843afd61d8c4b7.jpg

محصول 2005 با بازیه جان تراولتا ، اما ثرمن ، دیوین جانسن و ... .
اینو هم اکثرتون دیدن ! از این هم خوشم اومد تقریبا ! اما کلا از بازیهای بعضیهاشون تقریبا ضعیف بودن ! مثلا Vince Vaughn خوب نبود ، البته خودم هم زیاد ازش خوشم نمیاد . حضور استیو تایلر هم خودش نکته ی مثبتی بود .
درکل فیلم فانی بود و البته به نظر من فقط واسه 1 بار دیدن میرزه ...
داستان مربوط میشه به یه بازیگر به نام چیلی پالمر که از حرفه ی خودش به موسقس روی میاره و با اما ثرمن کارش رو شروع میکنه ...

Ninja Assassin

ninja-assassin-poster.jpg

اینم همتون دیدن حوصله ندارم دری وری بنویسم :d
از اولش نمیخواستم ببینم اما بالاخه دیدم و همونطور که میدونستم خوشم نیمد !

The Killer Inside Me

91925679349278178091.jpeg

واقعا خوشم اومد ، فکر نمیکردم فیلم خوبی باشه ، یعنی صحنه های قتل اوج سادیسم شخصیت لو بود ! کیسی افلک بچسبه به بازیگری خیلی بهتر از برادرش میشه ، حداقل استعداد بیشتری داره ! کیت هادسون هم خیلی خوب بازی کرد ، فقط اون جسیکا البا همیشه باید نشون بده هیچ استعدادی در بازیگری نداره ! کارگردانی فیلم هم خوب بود ، ریتم فیلم رو خوب میزان نگه داشته بود ، زمان فیلم هم خیلی خوب بود ، حداقل مثل خیلی فیلم های این ژانر که 30 دیقه اضافه دارن این تو 110 دیقه خوب فیلم رو جم و جور کرد .

7.5 / 10

سلام
داستان مربوط میشه به یه بازیگر به نام چیلی پالمر که از حرفه ی خودش به موسقس روی میاره و با اما ثرمن کارش رو شروع میکنه ...
همونطور که کسرا گفت ادامه ای بود بر get shorty و تا اونجایی که یادمه طرف " شر خر " بوده نه بازیگر .

مجتبی Get Shorty که دیدی ؟ قسمت اول این فیلم هست.

همونطور که کسرا گفت ادامه ای بود بر get shorty و تا اونجایی که یادمه طرف " شر خر " بوده نه بازیگر .

نه ، این get shorty رو ندیدم ! واس خودم هم یه خورده عجیب بود . مرسی به هر حال ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or