Resident Evil:After Life 3d
خوب خوشبختانه وقتی این فیلم اومد ما اونور بودیم تونستیم سه بعدیش را ببینیم.چون فکر کنم دو بعدیش هیچ ارزشی نداشته باشه.
ترس فیلم به کلی از بین رفته.حتی از لحاظ بازیی هم نگاه کنیم مزخرفه!تقریبا هیچی از داستان سری هم تو این فیلم جلو نرفته.فقط بزن بزن.نقش میلر هم تو فیلم بوقه اصلا من نفهمیدم این چی کاره بود.ناسلامتی داشت جای نقش اول گیمش بازی می کرد ولی نقش بوق را داشت.تنها نکته ی خوب اون دو ساعت تجربه ی سه بعدی بود که جالب بود.بازی هاش به شدت بی مزه بود و یه سری اتفاقت مسخره توش می افتاد.مثلا یکی از زیر دستان وسکر بهش می گه که این کاری که می گید خطرناکه زرت!وسکر کشتش.بی هیچ توضیحی.انگار وسکر شیطانه.شخصیت پردازیش بوق بود.
با ارفاق و فقط به خاطر سه بعدی:4/10
Devil
فیلم جالب و سرگرم کننده ای بود ولی کلا چیز خوبی نبود.ترسناک چندش نبود بلکه ترسناک هولناک بود.در کل فقط هیجان داشت که آدم بفهمه چی می شه.
7/10
Inception
شاهکار!تا الان به نظرم حقش اسکاره.واقع بعد از شوالیه ی تاریکی به نولان ایمان آوردم که از بتمن همچون فیلمی ساخته ولی بعد از این فیلم به این نتیجه رسیدم خیلی خ.فه این کارگردان!خیلی فیلم جالب با ایده ی خوبی بود.بازی دیکارپریو خوب بود ولی به نظرم بهترین بازی ماله الن پیج بود که قشنگ نقش یه دختری که خواصیت یکمی فوضول بودن را هم داره.
خیلی خوب صحنه های طنز,استرس,غم,تاسف و هیجان تو فیلم بود.البته من قبلا رو سی دی دیده بودمش ولی خیلی خوشحالم که در آخرین روز های اکران شانس آوردم و روی پرده ی آیمکس با صدای دالبی دیدمش.موزیک فیلم بی نظیر بود به خصوص اون قسمت آخر فیلم که ماشین در حال سقوط بود.
فیلم واقعا ماتریکس جدید.ایده ی فیلم شبیه ماتریکس بود و یادآوری خوبی بود.فقط می تونم بگم براوو نولان!که یه بار دیگه از یه فیلمی که تابستان آمد و به نوعی یک فیلم برای پول دراوردن بود شاهکار ساختی.
9.8/10