Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Expandables 2010

expendables_poster1.jpg

7.5/10
خوشمان آمد. با دیدن قیافه ی این همه عضله (!!) یاد تمام فیلم های اکشن باحال قدیمی افتادم.
جت لی و استاتهام که قبلا تو دو تا فیلم با هم بازی کردن. فقط انصافا ژان کلود وندام رو کم داشت که رویاروییش با دولف لاندرن جالب میشد.( لااقل تو یه فیلم دیگه غیر از universal soldirer با هم بودن!)
دلم برای فیلم های اینجوری تنگ شده بود. دنبال داستان هم نباشید. فقط اکشن و عضله! حضور شوارتزنگر و اون کنایه ی استانلونه که میگه میخواد رئیس جمهور بشه هم جالب بود! :d (ولی خیلی کوتاه بود) بروس ویلیس که همون یه سکانس تهش بود انصافا.

Expandables 2010

expendables_poster1.jpg

7.5/10
خوشمان آمد. با دیدن قیافه ی این همه عضله (!!) یاد تمام فیلم های اکشن باحال قدیمی افتادم.
جت لی و استاتهام که قبلا تو دو تا فیلم با هم بازی کردن. فقط انصافا ژان کلود وندام رو کم داشت که رویاروییش با دولف لاندرن جالب میشد.( لااقل تو یه فیلم دیگه غیر از universal soldirer با هم بودن!)
دلم برای فیلم های اینجوری تنگ شده بود. دنبال داستان هم نباشید. فقط اکشن و عضله! حضور شوارتزنگر و اون کنایه ی استانلونه که میگه میخواد رئیس جمهور بشه هم جالب بود! :d (ولی خیلی کوتاه بود) بروس ویلیس که همون یه سکانس تهش بود انصافا.
نمیدونم میدونید یا نه ! منتها ژان کلود وندام قرار بود نقشه اصلی رو بازی کنه . ولی خب اینطور که شنیدم کلاس گذاشته و گفته دیگه میخواد فقط فیلم های هنری کار کنه ! صفحه ی ویکی ش هست میتونید بخونید .

دوستان لطفاً قبل از امتیاز یک خط درباره فیلم هم بنویسید !

----------------------

The Girl Next Door

images

داستان فبلم مربوط به یک پسر درسخون هست که عاشق دختر همشایشون که یک **** استار هست میشه و برای به دست آوردنش هر کاری رو میکنه !

TITANIC

titanic.jpg

این فیلم هم از سری فبلم های مورد علاقه من هست که دوباره دیدمش با کیفیت HD!
داستانش رو فکر میکنم همتون بدونید، ولی به طور خلاصه پسری به نام جک با یکی از دوستانش که از طبقه پایین بریتانیا بودن در بازی پوکر بلیط کشتی تایتانیک که به سمت آمریکا میرفته رو میبرن ... در کشتی هم جک عاشق دختری میشه که از طبقه اشراف بوده و ...

نمیدونم میدونید یا نه ! منتها ژان کلود وندام قرار بود نقشه اصلی رو بازی کنه . ولی خب اینطور که شنیدم کلاس گذاشته و گفته دیگه میخواد فقط فیلم های هنری کار کنه ! صفحه ی ویکی ش هست میتونید بخونید .
جدی؟! بله اتفاقا بعد از فیلم JCVD که راجع به خود ون دامه (و منتقد ها هم همه از بازی خوبش تعجب و تعریف کردند) به استعداد هنریش پی برده شد!

======================

Full Metal Jacket (1987)
8/10

Full-Metal-Jacket-DVD.jpg

فیلم خیلی جالبی بود. از استنلی کوبریک کمترین از این انتظار نمرفت. آخرش که آهنگ میکی موس رو میخوندن خیلی بامزه بود!
نصف فیلم تو سربازخونه بود (بهترین قسمت فیلم) و نصف دیگه تو میدان جنگ ویتنام. اون گروهبان هارتمن بد دهن که ته بازی بود باید اسکارو میگرفت.
پر از نکته بود. حالا جا نمیشه بگم خودتون برید ببینید :)
we live in a world of shit

==========================================

Informers 2008

informers.jpg

سر فیلم داشت خوابم می برد. کمی کسل کننده بود. بیش به خاطر بازیگراش دیدم. میکی رورک - بیلی باب تورنتون - وینونا رایدر - کیم بسینگر. اون چیزی که فیلم میخواست بگه رو فهمیدم. ولی واقعا لازم نبود اون همه صحنه داشته باشه. بیاید حالا eyes wide shut رو مقایسه کنید با این.
داستانش هم در واقع چند تا داستان جدا از شخصیت های مرتبط فیلمه. یه چیزی توشون مشترک بود. افسردگی و نا امیدی.
خیلی نصفه نیمه و عجیب هم تموم شد.
5/10

آخرین ویرایش:
Prince of Persia

resized_jake_gyllenhaal_prince_of_persia_movie_poster_a.jpg

خیلی خوشم اومد. جالب بود که اسم پرینس رو دستان ( جد سهراب در شاهنامه ) گذاشته بودن و اون دختر هم تهمینه ( مادر سهراب ) بود ! یه چیز جالب هم فرقه حشاشیون بود که تو فیلم بودن.
به نظر من این فیلم و Silent Hill و Max Payne بهترین فیلم هایی هستن که از روی بازی ساخته شدن !

The Twilight Saga : New Moon

newmoon_movieposter.jpg

ااااااه که من چقدر حالم از این دو تا شخصیت اول که حتی اسم واقعیشونو هم نمیخوام بدونم بدم میاد
یعنی هر دقیقه که از فیلم میگدست واقعا یه جوری این دختره بازی میکرد که من حالت تهوع میگرفتم :-& آدم صدا فیلم رو ببنده فک میکن این سرطانی ایدزی چیزی داره اون جاهایی هم که مثلا کابوس میدید و داد می کشید افتضاح به تمام معنا بود بازی کردنش یکی این قسمت یکی هم اونجایی که از تو آب بیرونش میارن اگه گریمش نمیکردن همه فکر میکردن تو دریا خوابش برده الان آوردنش بیرون که بیدار شه :دی
نمره ای هم که بهش میدم فقط به خاطر داستانشه

آخرین ویرایش:
به نظر من این فیلم و Silent Hill و Max Payne بهترین فیلم هایی هستن که از روی بازی ساخته شدن !
مکس پین هر چیزش خوب بود از نظر وفادار بودن به داستان بازیش گند زد. (ولی جنبه های دیگش بد نبود)

آخرین ویرایش:
robin hood:ریدلی اسکات خوب کار کرد داستانشم بدک نبود اما راسل کرو و کیت بلانچت برای بازی در نقش رابین و ماریان سنشون بالا بود و به این نقش نمیخوردن نمرش 7 از 10
به بهانه 4 evil نشستم دوباره سه تا سری قبلی رو دیدم
re1: فیلمی که تنها ربطش به بازی وجود دو اسم umbrella و racoon city بود وحالمو به هم زد این آلیس هم هر ثانیه عاشق یه نفر بود نمرش 3 از 10
re2:شبیه ترین فیلم به بازی وقتی نمسیس عاشق میشود و حافظه اش بر میگردد!!! وجود کارلوس و جیل کمی فیلمو قابل تحمل کرده بود نمره 5 از 10
re3:در اول فیلم به دلیل قحطی gf نزدیک است به آلیس .... شود!!!! وقتی آلودگان به تی ویروس عکس میگرند و با موبایل کار میکنند!!!! کلر کمی تا قسمتی شبیه کلر بازی است کارلوس هم "فهمیده" میشود!!wesker هم تنها شباهتش به بازی عینکش است این آلیس هم مثل ویروس همینطور تکثیر میشود نمره 3 از 10
re4:وقتی فیلم re با بازی re5 ترکیب میشود شباهت ونثورث میلر به کریس چیزی در حدود شباهت گوجه فرنگی به خیار است!!!وسکر کمی شبیه تر به بازی شده و حرکاتش هم همینطور اما ابهت بازی را ندارد و کنترل کننده ای که بر روی جیل در re5 به کار برده شد روی کلر است نمره 3 از 10
نتیجه اینکه امیدوارم دیگر این سری فیلم به این شکل درست نشود

آخرین ویرایش:
Salt

salt_poster_89ca913_417794t.jpg

به قول بچه ها آدم یاده Bourne میفته !

Youth in Revolt

poster.jpg

من فقط به خاطر Zach :x دانلودش کردم بعد از Hangover خیلی باهاش حال میکنم ولی خوب زیاد تو فیلم نبود امسال با Todd Philips و فیلم Due Date که Downey و Monaghan که باز من خیلی باهاشون حال میکنم میاد که باید منتظر یه کمدیه خفن دیگه باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or