Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

عمرا به پایه ی من و خاطراتش نمیرسی:biggrin1: بی نظیره روبوکاپ:x
یادمه بچه بودم از امکانات ویدیو بی بهره بودیم میرفتم خونه ی یکی از دوستان که بشینیم روبوکاپ ببینیم مامانشم همیشه واسمون ماکارونی درست میکرد:biggrin1: (چتر بازی:biggrin1:) اون صحنه ای که خودش رو معرفی میکنه و میگه الکس مورفی فوق العادست:x هیچ وقت یادم نمیره ...
hih!
دارن آرونوفسکی کارگردان Requiem for A Dream , Pi , The Fountain , The Wrestler , The Black Swan قراره Remake روبوکاپ رو دست بگیره (قدیمیه خبر ، چند جا خوندم یه سرچ گوگلم بزنی پیدا میشه حالا صحتشو نمیدونم)

a christmas carol :

کحصول سال 2009 . که یه انیمیشن هستش . به نظرم خیلی قشنگ بودش و از نظر طراحی خیلی خوب عمل کرده بودن . نمرم به این فیلم 9 هستش . فکر می کنم فیلمشم من قبلا دیده بودم با بازی جیم کری . درست می گم ؟

سلام

امروز نشستم Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles رو نگاه کردم .
چند باری دیدمش ولی ازآخرین بارش فکر کنم 4 سالی میگذشت .
زمان فیلم 123 دقیقست که اصلاض نفهمیدم کی گذشت .
گریم های فوق العاده ای داره فیلم .
همه چیز فیلم با هم مچه . دیدنش واقعاً لذت بخشه .
9.5/10
-----
Robocop
یادش بخیر . منم خاطره زیاد دارم با این فیلما .
هنوزم صحنه ای که تو اون کارخونه آب جوش ( فکر کنم ) میریزه رو یارو و آبپزش میکنه برام جذابیت خاصی داره .
اتفاقاً دیشب یا پریشب بود یکی mbc ها داشت نشون میداد ، نشستم نگاهش کردم .
8/10

Robin Hood

robin-hood-movie-poster.jpg

من فکر میکردم یه چیزی تو مایه های کارتونشه :دی اما اینجوری نبود :دی در واقع این اتفاقات قبل کارتون رو نشون میده که اصلا چجوری افسانه رابین هوود به وجود اومد من خوشم اومد راسل کرو هم عالی بود
از پایانش معلوم هست که رابین هوود 2 رو هم خواهیم دید

هنوزم صحنه ای که تو اون کارخونه آب جوش ( فکر کنم ) میریزه رو یارو و آبپزش میکنه برام جذابیت خاصی داره .

دوبلش رو یادمه خیلی باحال یارو اومد جلو ماشینه گفت کـــــــــــمکم کن بعد یهو تق ماشینه زیرش کرد:دی

Robocop
یادش بخیر . منم خاطره زیاد دارم با این فیلما .
اتفاقاً دیشب یا پریشب بود یکی mbc ها داشت نشون میداد ، نشستم نگاهش کردم .
8/10
واقعا این فیلم عالی بود تو دوران خودش ،قدیم VHS رو داشتم به چه بدبختی چند وقت پیش DvD فیلم رو گیر اوردم واقعا عالی بود
گروهبان مورفی بود ،یادم نمیاد ،ولی هر چی بود فیلم عالی بود:xیکی از خاطره انگیز ترین فیلم ها:x>:d<

James Dean: Forever Young
یه مستند در مورده جیمز دین. به نظرم کاره خیلی خوبی بود. خیلی از زوایای زندگیش رو به تصویر کشید بدون اینکه بخوان توش اغراق کنند یا تصویری قهرمانانه ازش نشون بدن.
خوشبختانه بخشی از کار های تلویزیونی قدیمیش رو هم می شه در این فیلم دید که خودش خیلی ارزش داره و همچنین یکی از جالب ترین و بهترین قسمتاش screen test های جیمز دین بود.
مثلا جایی که جیمز دین و پل نیومن برای "East of Eden باهم تست می دن...
درکل فیلم فوق العاده خاطره انگیزیه. پیشنهاد می کنم حتما ببینید.
8/10

prince of persia = 7.5
walled in = 3
tekken = 6
kick *ss = 8.5
the craizes = 5
shutter 2004 = 7
Sherlock Holmes 2009 = 8
The Road = 7
Brothers = 7
Paranormal.Activity = 8.5
Little Big Soldier 2010 = 2
The Curious Case Of Benjamin Button = 7.5
The Final Destination 4 = 6
Universal-Soldier-Regeneration = 6
Up In The Air 2009 = 7.5

Valkyrie
valkyrie-movie-poster.jpg

محصول: 2008
زمان جنگ جهانی دوم یکسری از نظامیان هیتلر برای از دست ندادن کشورشون تصمیم میگیرن که هیتلر رو بکشن و یکی دیگه رو به جای اون رهبر آلمان بکنند ... این میشه که با استفاده از عملیات والکری (که به دست خودِ هیتلر هم امضا میشه) میخوان این کار رو بکنن ... (داستان فیلم واقعی هست)

Troy
troy_love.jpg

محصول: 2004
این فیلم رو برای بارِ 3ـوم بود که میدیم... واقعاً یکی از بهترین فیلم هایی هست که تا به حال دیدم ... داستانش مربوط میشه به شهر Troy که بعد از سالهای زیاد تروی و اسپارتا باهم صلح میکنن و دوشاهزاده تروی (هکتور و پاریس) به اسپارتا برای صلح میرن که پاریس عاشق زن برادر پادشاه اسپارتا میشه و اون رو میدزده و به تروی میاره ... پادشاه اسپارتا هم خشمگین میشه و قصد حمله به تروی رو میکنه ...
حتماً پیشنهاد میکنم این فیلم رو ببینید ... موسیقی آخر فیلم هم خیلی قشنگِ ...

-----
ویرایش : اسم فیلم رو حتماً بنویسید . ممکنه عکس برای بعضی ها نمایش داده نشه ( parham_safa )

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or