Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Shutter Island
(هشدار اسپویلر:ممکنه بعضی صحنه ها گفته بشه...)
اقتباسی محض (!) از شاهکارهای سینمای جهان،رگه های هر فیلمی بگین در این فیلم پیدا میشه: دیوانه ای از قفس پرید،درخشش،افسون شده ی هیچکاک،تعطیلات گمشده و سرآمد همشون دکتر کالیگری و ...
کامنت هایی که می خوندم بسیارها "تکراری" می دیدم ولی فک نمی کردم صحنه سازی ها توو طرح کلی داستان و همینطور فیلمبرداری=>در واقع بازگشت به مبدا اسکورسیزی با فیلمای تاکسی درایور و مین استریت که از نظر بصری شاید البته خارج از رسومات و یه جور سورپرایز باشه ولی به همون میزان حتی بیش از اندازه تو این فیلم وام گرفته این سبکه یعنی عمیقا مخلوطی نامنسجم از امپرسیونیسم/اکپرسیونیسم دیده میشه.
عجیبه،به نظرم اسکورسیزی به شدت داره از استایلش فاصله میگیره به نحوی که همه ی علائم و خصلت های سینمای مدرن مخصوصا فیلمای که به وضوح (حالا چه تکراری چه فرا آموخته شده) دیده میشه مثه فایت کلاب،مثه مظنونین همیشگی،یک ذهن زیبا،پنجره مخفی یعنی حتی یه بسط کوچیک هم کافیه که تکراری شه ...
هر چند میشه به نظرم با فیلمنامه کنار اومد و حتی میشه از ورژن جدیدی که قبلا وجود داشته تقدیر کرد،ولی استخون بندی/فرم فیلم،یعنی کافی بود زاویه ها/مکان های کج و معوج گوتیکی داشته باشه تا مثه یه دی وی دی رایت شده کپی شده بشه دیگه،مثلا از پارسال به نظرم حرومزاده ها مثال خوبیه برای برداشتای صحیح و به جا،نه کپی شده از لئونه بلکه تاثیر گرفته/ارجاع داده شده ... ولی دیگه بیای نقطه اتکا اکپرسیونیسم چه فضایی،چه زمانی (دوربین) که اونم به همون صورت استفاده کنی،خیلی افت داره!
جالبه که دکتر کاولی دقیقا اسمی و شخصیتی و مدیری مثه دکتر کالیگریه،همونطور که شاتر آیلند همسر تدی هم مبتلا به بیماری ایه در اونجا هم همسر فرانسیس در نهایت در تیمارستانه،و مهمتر از همه اینکه فیلم از دید سابجکتیو نه دیدگاهی بیطرفانه اس همونطور که دکتر کالیگری هم روایتی از فرانسیس بود اینجا هم امیال و اوهامی از دید دیکاپریوست،در نتیجه خیلی از سکانسای فیلم بی ربط به نازی ها نیست که در واقع سندی به انقلابی/جنبشی بر ضد آلمانه،همونطور که دکتر کالیگری هم سر منشاء همه ی این انحرافات رو به گردن فرانسیس ننداخته بود،طوری که بیننده مردد به اینکه کالیگری خیرخواست یا نه،اینجا هم همینطور،ما از دید تدی که خیلی از اتفاقات درون تیمارستان یا بیرون اون کاملا خیالی یا واقعیه،یا اینکه دکتر کالی واقعا داشته آزمایشاتی می کرده یا نه،می تونیم متوجه یه سری فعالیت های سری و ضد اون باشیم...
ولی به نظرم هر طور حساب کتاب می کنم می بینم با این همه خیلی سخته که بهش میگن تریلر روانشناسانه!تریلر وحشتناک روانشناسانه یعنی یه چیزی مثه شاینینگ یا روانی..7/10

آخرین ویرایش:
Gone Baby Gone

Gone%20Baby%20Gone%20%28DVD%29.jpg

برای بار دوم دیدم باز :دی
چون کمتر کسی این فیلمو دیده داستانشو میگم
داستان در رابطه با گمشدنه یه بچه ست که فک فامیلای بچه تصمیم میگیرن کارگاه خصوصی که تو محلشون همراه با همکارش ( نامزدش :دی !! ) زندگی میکردن استخدام کنن و ...
Michelle Monaghan هم حصور قعلای دارن تو فیلم :دی :x
فیلم خوبیه پیشنهاد میکنم ببینید

Gone Baby Gone
چون کمتر کسی این فیلمو دیده داستانشو میگم
یه ملت این فیلم رو دیده :d
یه پیشنهاد هم دارم برات : بشین فیلم هایی رو دوباره نگاه کن که ارزش چندبار دیده شدن رو داشته باشن . وقتی برای بار اول بعضی فیلم ها رو میبینی واقعا چیزی نداره که برای بار دوم بهت ارائه کنه ، بعضی فیلم ها هم باید بیش از چند بار دیده بشن .

کلا این تاپیک:
qp90z3l6jl01xal4n.jpg

شایدم نظر خالص و خاص مردم (در مورد فیلمهای چرت تابستونی) داره من رو اذیت میکنه.
خدایش اوضاع فیلمها فعلا یا خیلی خرابه- یا فیم سالم گیرمون نمیاد که به هر فیلمی 9-10 میدیم یا زیر صفر..... من که بار اول SALT ؤو دیدم خیلی حال کردم ولی بار بعدش دیدم خیلی دیگگه بورن شده و غیره- نمرات 100% جَوّی هست...

if only رو دوباره (صد باره) نگاه كردم:x
(حالا نگيد اين چقدر خزه فيلماي چند سال پيشو نگاه ميكنه هااااا;;))
من هر چند بار كه اين فيلمو ميبينم بازم چيزاي بيشتري حاليم ميشه:> درسته كه داستان عاشقانش باعث ميشه بعضيا خوششون نياد ازش ولي به نظر من كه خيلي قشنگ و پر معني بود:x
امتيازش از 10 فكر كنم 9.75 تا 10 مناسب باشه;)

یه ملت این فیلم رو دیده :d
یه پیشنهاد هم دارم برات : بشین فیلم هایی رو دوباره نگاه کن که ارزش چندبار دیده شدن رو داشته باشن . وقتی برای بار اول بعضی فیلم ها رو میبینی واقعا چیزی نداره که برای بار دوم بهت ارائه کنه ، بعضی فیلم ها هم باید بیش از چند بار دیده بشن .
نمیدونم والا من فیلمو رو دو سال پیش دیدم کسیم ندیدم تو این تاپیک ازش بگه پست دو سال پیش خودم تو همین تاپیک هست
و در رابطه با پیشنهادت این نقل قول پست خودم هست تو چند تا پست بالاتر از اون یکی
کلا آرشیو فیلمامو گذاشتم کنارم دارم Top هاشو نگاه میکنم :biggrin1:
و دلیل دیدن دوباره این فیلم هم اگه صفحه قبل بری و پست مربوط به فیلم Ki$$ ki$$ Bang bang رو بخونه نوشتم :
در رابطه با این فیلم که زیاد ازش تعریف نکردم ! :biggrin1: اما الان میگم عالی بود بازی Robert Downey هم فوق العاده بود اونایی که منو میشناسن میدونن ارادت خاصی هم به خانوم Michelle Monaghan دارم :biggrin1:

Shutter Island
اقتباسی محض (!) از شاهکارهای سینمای جهان،رگه های هر فیلمی بگین در این فیلم پیدا میشه: دیوانه ای از قفس پرید،درخشش،افسون شده ی هیچکاک،تعطیلات گمشده و سرآمد همشون دکتر کالیگری و ...
کلا پلات فیلم که یه داستان متداول اسکوبی دووییه با ادای احترام بیشمار به هیچکاک, شاینینگ, لانگ و همونطور که گفتی پلاتی که همه چیز رو از دکتر کالیگاری(هم نسخه 20 و هم 62), عنکبوت کراننبرگ, Next Door, Repulsion, Lilith, Fight Club ,Shock Corridor, Detour, After Dark My Sweet, Memento, Le Orme, The Sixth Sense, The Others, Perfect Blue, Inland Empire بهمراه فلش بک های هولوکاست Pawnbroker لومت دزدیده(البته بدون تاثیرگذاری فلشبکهای لومت)

آره،به نظرم اصلا برا همچین کارگردانی خوب نیست،یک اینکه خیلی از ژانرش فاصله گرفته،دو اینکه این ژانر فاصله گرفته حرف تازه ای برا گفتن نداره،پس توو چند تا اثر آخرش ثابت کرد که خارج از محدوده خودش نمی تونه کار کنه و ضعیفه...(در واقع همون چیزایی که خودت توو فکسون گفتی...)
من واقعا دلم می خواد اینسپشن یه چیزی سوای شاتر آیلند در بیاد،یه طوری نباشه که مثلا از هر جا یه وصله ای برداشته شده باشه،اولا چون همچین پلاتی خیلی تصویر شده داره پس ممکنه این همه تعریف تحت تاثیر شده باشه،دوما اینکه عالم خیالات مخصوصا اینکه واقعیت رویاس و رویا واقعیت همیشه یه پلات/یه داستان مورد علاقه مه،سوما اینکه اگه واقعا اون همه تعریفی که می کنن باشه خیلی خوبه که یه کارگردان می تونه ژانرای مختلف موفق بسازه،نه اینکه مثه اسکورسیزی حداقل پیشرفت نداشته باشه ... باشه که اقلا یه کارگردانی هنوز زندس که با هزینه های بالا هم می تونه فیلم درست حسابی بسازه ...

Toy Story 3
10/10
بي نظير بود ... واقعا يكي از بهترين هاي ديزني بود ... به نظر من Endingـشم يكي از بهترين هاي تاريخ بود !! از اين آبكي ها نبود كه 10 سال بعد رو نشون بده مثلا داره بچه ي اندي با وودي و اينا بازي ميكنه ! بغضم گرفته بود واقعا شاهكار بود از 2 روز پيش 3 بار ديدمش :d ! به فيگورام شك كردم انقدر تو حال و هواشم :)) !!

3:10To Yuma

6099.jpg

اول بگم که برای بار اول دیدم :دی
یه Remake عالی از فیلم 1957 . فوق العاده بودش حتما اونایی که ندیدن بزنن زیر دانلود اینو :دی
Russell Crowe هم عالی بازی کرد

220px-Salt_film_theatrical_poster.jpg

3/10
خلاصه:روسی ها ادمای مضخرف و ادمکش و تروریست امریکایی ها نجات دهنده ی دنیا و فرشته!
بازی ها هم یکی از یکی افتضاح تر مخصوصا اون کله گنده ی روسی ها که خدا رو شکر ناجور کشته شد ما هم دلمون خنک شد که بقیه ی فیلم با این اقا همراه نیستیم
چرت محض اون 3 هم به خاطر پیچیدگی داستانش دادم
میگم ملت ما کار به جز گیر دادن به یهودی ها و هر چیز مرتبط بهشون ندارن؟
محصول سینمای ما شاهکار مغز منفجر کننده ، برنده 8 جایزه اسکار : "دختر میلیونر" میاد رو فرمت VCD باید بشینیم ببینیم
اون وقت به یه اثر ضعیف هم نه ، میاییم به یکی از بهترین های سال گیر یهودی میدیم میکوبیم تو سرش که چی بشه؟
90% رسانه های داخلی هم مشغول تبلیغ غزه و دین و هر چیزی که توش عربی باشه بطور 24 ساعت شبانه روز هستن ، از دنیا برعکسش رو انتظار داریم
که باز هم ای کاش به جا ایراد بگیریم ، از همچین فیلمی ، همچین ایرادی
خیلی جالب و البته اعصاب خورد کن بود پست اون عزیزی که این نظر جالب رو ارائه دادن.
مگه من گفتم بشین تلویزیون ایران رو نگاه کن؟ قبلا هم گفتم برای این فیلم میشه دو تا نقد نوشت که من نقد بده رو نوشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or