Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

مگه من گفتم بشین تلویزیون ایران رو نگاه کن؟ قبلا هم گفتم برای این فیلم میشه دو تا نقد نوشت که من نقد بده رو نوشتم
اولا که طرز تفکر شما نسبت به این که فیلم در وصف یهودی و یهودیت ساخته شده به نظر من کاملا اشتباه و غلطه، ثانیا این که مثلا بگیم فیلم فلان گرایش رو داره و این سکانسش از فلان فیلم تقلید کرده که نمیشه اسمش رو گذاشت نقد. بله برای فیلم میشه دو نوع نقد نوشت، نقد مثبت و تحسین آمیز (و در بعضی مواقع نامه عاشقانه به فیلم) و نقد منفی که کاملا فیلم رو نفی میکنه. اما آیا از ویژگی های نقد و نقد نوشتن این نیست و ایا فقط مربوط به این فیلم میشه و نمیشه برای سایر فیلمها نقدهای متضاد هم خواند یا نوشت ؟

The Prestige
عادت ندارم فیلمهایی که قبلا بچه ها معرفی میکنن رو معرفی کنم مخصوصا اینکه نیاز به معرفی نداره
ولی لازمه !
تا قبل از چند فریم پایانی فیلم نظرم راجع بهش اینبود
فیلم خوبیه بازیگرای خیلی خوبی داره روایت داستان هم همینطور فقط خیلی فیلمه ... یعنی خیلی میخواد فیلم خاصی باشه و ادا در بیاره که آره بینندگان گرامی الان درحال مشاهده ی یک شاهکار سینمایی هستین ولی مشکل اینبود که من همچین حسی نداشتم و حتی اگه یکم بیحوصله بودم تاآخرش رو هم نمیدیدم ولی ...
شاید چند فریم آخر فیلم بود که نظرمو راجع به فیلم عوض کرد
وقتی جمله ی آخر فیلم رو حدس زدم و درست همون گفته شد "People like to be fooled" و بعدش ...!!!
عالی بود
9/10

آخرین ویرایش:
The Prestige
این فیلم رو یه بار تلویزیون خودمون نشون داد از بس سانسور کرده بودن گند زده بودن تو فیلم اخه یکی نیست بگه مجبورین پخش کنید؟
اولا که طرز تفکر شما نسبت به این که فیلم در وصف یهودی و یهودیت ساخته شده به نظر من کاملا اشتباه و غلطه، ثانیا این که مثلا بگیم فیلم فلان گرایش رو داره و این سکانسش از فلان فیلم تقلید کرده که نمیشه اسمش رو گذاشت نقد. بله برای فیلم میشه دو نوع نقد نوشت، نقد مثبت و تحسین آمیز (و در بعضی مواقع نامه عاشقانه به فیلم) و نقد منفی که کاملا فیلم رو نفی میکنه. اما آیا از ویژگی های نقد و نقد نوشتن این نیست و ایا فقط مربوط به این فیلم میشه و نمیشه برای سایر فیلمها نقدهای متضاد هم خواند یا نوشت ؟
نظر شما کاملا محترمه ولی اون هم نظر من بود و نظرم رو هم برنمیگردونم حالا میخواد از نظر شما درست باشه یا غلط
والا واسه ما کاری نداره فرت و فرت نمره 9 و 10 بدیم ولی من سعی میکنم اشکالات فیلما رو بگیرم حالا چه بخواد گرایش باشه چه تقلید و تو نقدم هم دخیل میکنم شما برو چند تا از این مجله ها که نقد فیلم داره توش رو بخون میفهمی اونا(منتقدای بزرگ) هم گرایش و تقلید رو دخیل نقدشون کردن
نمیدونم این چه قانونی که گرایش و تقلید رو نباید دخالت داد تو نقد!
حالا هی قضیه رو کشش بدید!

آخرین ویرایش:
این فیلم رو یه بار تلویزیون خودمون نشون داد از بس سانسور کرده بودن گند زده بودن تو فیلم اخه یکی نیست بگه مجبورین پخش کنید؟
نظر شما کاملا محترمه ولی اون هم نظر من د بود و نظرم رو هم برنمیگردونم حالا میخواد از نظر شما درست باشه یا غلط
پ.ن:حال و حوصله ی جر و بحث کردن سر این موضوعا رو ندارم
تازه ، موزیک تیتراژش تم Aerith توی FFVII بود !!!

051b79duys40zprdrep.jpg

خلاصه داستان:ماچ،ماچ،بوس،ماچ،بوس،بوس،ماچ.آقا سگه رفت خواست پشه خونخوار رو بخوره ولی پشه گفت منو نخور میرم خون میخورم چاق میشم چله میشم بعد میام خونتو میخورم
5/10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jf53uc01y9kctx1ky7fi.jpg

چرا هالیوود یه بازیگر زن اکشن کار درست درمون نداره؟ این از آنجولیا اون از میلا! داستان هم که میگفتن سورپرایز داره و این حرفا خدا شاهده یه ربع اول فیلم حدس زدم چی میخواد بشه.مزخرف!!!
5/10

سلام
دوستان هدف این تاپیک رو فراموش کردن .
هدف این تاپیک بیشتر اینه که ببینیم ممکنه از چه فیلمی بیشتر خوشمون بیاد ، فارغ از مسائل فنی و تکنیکی سینما که ممکنه امتیاز یک فیلم رو ببره بالا یا با مخ بکوبش زمین .
مثلاً من از schindler list خیلی خیلی خوشم میاد . دیگه کاری ندارم ممکنه سفارش یهودیا باشه و این چرت و پرتا ، میام میگم خوشم اومد از فیلم . چنتا دلیل هم میارم که علاقم رو توجیه کنه .
کلاً این تاپیک مال این بحثایی که راه انداختین نیست . اینجا باید ساده تر از این حرفا باشه .

تو این هفته ایم فیلما رو برای اولین بار دیدم:
An Education:
8.5

Inglorious Bastards:
7.5

Grown Up:
7

درباره الی:
8

اینام تکراری:

Ratatouille:
10

UP:
6.5

UP in the Air:
9

An Education

An-Education-poster-303x450.jpg

محصول 2009 با بازیه Carey Mulligan ، Peter Sarsgaard و ...
داستان در مورد یه دختر به نام جنی هست که تو انگلیس زندگی میکنه و دختر درس خون و زرنگیه که غیر از درس خوندن عاشق سفر به بقیه کشور ها مخصوصا فرانسه هست که یه روز حین اومدن به خونه با یه مرد به نام دیوید آشنا میشه و ...
روزهای اول به خاطر لهجه ی بریتیش ( که تا چند وقت پیش آلرژی داشتم باهاش :d ) حوصله نمیکردم فیلمو ببینم اما زدیم به سیم آخر و خیلی هم خوشمون اومد ! در کل فیلم خارجی خوبی بود که ارزش دیدن رو داشت به نظر من .

راستی این Carey Mulligan بازیگر نقش جنی، اصلا روش نمیاد که 25 سالش باشه !

Alice in Wonderland

Movie-Posters-Alice-in-Wonderland--2010--245908.jpg

اینو هم همین الان دیدم ، داستان آلیس رو که همتون میدونین . از تیم برتون انتظار یه فیلم بهتر رو داشتم ! بازیه هلنا کارتر هم خوب وبد به نظرم که کلا نقششو خوب ایفا میکنه . موسیقی فیلم هم خوب بود که اگه کسی خواست میتونه از اینجا بگیره .

Toy Story 3
10/10
بي نظير بود ... واقعا يكي از بهترين هاي ديزني بود ... به نظر من Endingـشم يكي از بهترين هاي تاريخ بود !! از اين آبكي ها نبود كه 10 سال بعد رو نشون بده مثلا داره بچه ي اندي با وودي و اينا بازي ميكنه ! بغضم گرفته بود واقعا شاهكار بود از 2 روز پيش 3 بار ديدمش :d ! به فيگورام شك كردم انقدر تو حال و هواشم :)) !!

100% تایید میشه...

واقعا شاید در نگاه اول یک کارتون به نظر بیاد اما کلی حرف توشه و واقعا زیباست ;)
اونجا که سرگذشت اون غول بچه و خرس پیر رو نشون میده واقعا بی نظیره ;)

100% تایید میشه...

واقعا شاید در نگاه اول یک کارتون به نظر بیاد اما کلی حرف توشه و واقعا زیباست ;)
اونجا که سرگذشت اون غول بچه و خرس پیر رو نشون میده واقعا بی نظیره ;)
آخ گفتی ! اون صحنه رو من 4 بار زدم عقب . بار احساسی فیلم واقعا خدا بود !

جدا به نظر من اگر بهترین نباشه ولی یکی از 3 پایان تریلوژی توی تمام دوران بود . از اون اندینگ پر معنا تا اون صحنه ی قشنگ عاطفی که دست هم رو میگیرین ( هرچقدرم ظاهر چندان عمیقی نداشت اما پرمعنا بود ) !
کلا اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم . فکر میکردم خواستن آب ببندن اما دیدم واقعا عالی بود توی این 4 5 ساله بهترین انیمیشن بود . صحنه های بامزه هم زیاد داشت !
مثلا :
یکیش سره قضیه باز که اسپانیایی میشه :دی ! مردم از خنده ! یا مثلا اون صحنه که دنباله آدرس توی اینترنت میگردن بعد یهو یکی میاد توی یه چیزی مثله چت :دی !

Snatch
950431_100305225116_6666_-_snatch2.jpg

شديدا با Guy Ritchie حال ميكنم . بعد يه مدت طولاني 2باره رفتم سر وقت اين فيلم

this not Irish. no English
just Pikey
:d

Monster
11111111111111111111111111111111.JPG

خداييش charlize Theron حقش بود اسكار بگيره

8/10

Robocop 1987
10/10

013_ST2623.jpg

خاطراتی که من با این فیلم دارم رو با جرات دارم میگم هیچ کس نداره. 10-12 سال پیش بودش که روبوکاپ رو دیدم. روی VHS(از رو tv ضبط کردم). البته دوبله فارسی بودش. نه یک بار نه ده بار. برو بالای 60 بار !!
چه آهنگی داشت. و باید بگم الان که بعد مدت طولانی دیدمش یکی از خوشاند ترین لحظه های زندگیم رو تو این دو ساعت داشتم. همه چیز رنگ قدیمی و نوستالژی داشت. تو اون سال واقعا چجوری ساختنش با اون همه جرئیات؟ این فیلم رو در کنار "مگس" (دیوید کراننبرگ) دو تا از بهترین sci-fi های اون سال میدونن.
کارگردانش یعنی Paul Verhoeven هم به جز این شاهکار کلاسیک علمی-تخیلی سینما چند sci-fi معروف سینما از جمله total recal و starship troopers رو هم ساخته. basic instinct هم کار اونه. من تعجب کردم.
در کل یکی از بهترین فیلم های عمرم. in my top 10

آخرین ویرایش:
عمرا به پایه ی من و خاطراتش نمیرسی:دی بی نظیره روبوکاپ:x
یادمه بچه بودم از امکانات ویدیو بی بهره بودیم میرفتم خونه ی یکی از دوستان که بشینیم روبوکاپ ببینیم مامانشم همیشه واسمون ماکارونی درست میکرد:دی (چتر بازی:دی) اون صحنه ای که خودش رو معرفی میکنه و میگه الکس مورفی فوق العادست:x هیچ وقت یادم نمیره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or