Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام

با نظر رضا موافقم .
ولی رضا قراره کاری به نظرات همدیگه نداشته باشیم .
یه روزی با سینا قرار گذاشتیم که نظر کسی رو نقد نکنیم . بعد از اینکه چندبار امتیاز داد ، عیار طرف خودش میاد دستمون و دیگه میدونیم که پستش رو با دقت بخونیم یا همینجوری ردش کنیم .
فکر کنم همین بهترین کاره .
درست میگی...
دیگه کشش هم ندم بهتره...!
Sorry for this spam!

پیشاپیش از اینکه در نظرات دیگران دخالت میکنم عذر میخوام و این نکته رو هم بگم که من خودم جزو اون کسانی که عاشق و شیفته فیلم شدن نبودم و فیلم رو دوست نداشتم ولی واجب دونستم که این حرفها رو بزنم.
فیلم کاملا سیاسی و معلومه جهودا سفارش این فیلم رو به اسکور سیزی که تجربه هم داره تو ساخت فیلم برای یهودیا
در جواب این دوست عزیزمون Hesam_samyII باید بگم که به نظر من منظور اسکورسیزی از قرار دادن همچین داستان فرعی و حتی تاکید بر اون چیزی کاملا متضاد با گفته ها و نظرات شماست. بزارید جوابتون رو با یه نوشته دیگه بگم که نظر شخصی خودم رو هم نگفته یاشم.
این قصه فرعی در عین اینکه یکی از درونمایه های آثار اسکورسیزی است (مواجهه پیچیده با مفهوم گناه و عمل اخلاقی) اشاره ای ظریف به رویکرد سیاسی-اخلاقی دستگاه حکومتی خود آمریکا هم هست که در یک سوی آن با یادآوری مکرر جنایاتی چون یهودی ازاری دوران جنگ جهانی دوم به بهره برداری از ان میپردازد اما در سوی دیگر حاضر به پذیرش نتایج اعمال مشابه (مثلا قتل عام ژاپنی ها در همان جنگ) نیست. استفاده از نتایج تحقیقات و آزمایش های جنایتکاران جنگی المان برای مقاصد نظامی و امنیتی ( که فیلم آشکارا بر همین مورد پای میفشارد) حقیقتی غیر قابل انکار است.
به نظر من این نکته که در بالا گفته شد کاملا از لحن فیلم و تاکیدش بر فلش بک ها و احساسات درونی شخصیت تدی دنیلز مشخصه. این نکته حتی در دو فیلم موفق دیگر سال گذشته A Serious Man , Inglourious Basterds به چشم میخورد. دو فیلم مذکور در صورتی که به نظر میرسید در وصف ستایش یهودیت ساخته شدن به نظرم کاملا یهود و یهودیان رو زیر سوال برده و از ناکامی و عدم توجه اکادمی اسکار به هر دو فیلم میشه به این نکته پی برد.

آخرین ویرایش:
ین نکته حتی در دو فیلم موفق دیگر سال گذشته A Serious Man , Inglourious Basterds به چشم میخورد. دو فیلم مذکور در صورتی که به نظر میرسید در وصف ستایش یهودیت ساخته شدن به نظرم کاملا یهود و یهودیان رو زیر سوال برده و از ناکامی و عدم توجه اکادمی اسکار به هر دو فیلم میشه به این نکته پی برد.
واقعا به نکته خیلی خوبی اشاره کردی، چون برای من هم یه جورایی این شک بوجود آمده بود که بالاخره اعضای آکادمی باید قاعدتا خیلی خوشحال (G@y) باشن یا بشدت تلاشگر (جهود!) :دی و گرنه به هیچ طریقه دیگه این رای ها قابل توجیه نیست

9862.jpg

Clash of the Titans
یکی از مزخرفترین برداشت های ممکن از افسانه های یونان و نمونه واقعی یه فیلم پاپ کورنی، اکشن متوسط و جلوه های ویژه نسبتا خوب بهیچوجه نمیتونه جوابگوی روند گنگ و نامفهوم تبدیل شدن یک ماهیگیر غرغرو به یک نیمه خدای قدرتمند در کمتر از دو هفته باشه...
4.0 فقط به خاطر جلوه های ویژه

9861.jpg

Percy Jackson and the Lightning Thief
خب حداقل اینجا فیلمی رو داریم که تکلیفش با خودش روشنه، یه نیمچه رمانس تخیلی با چاشنی کمدی، اکشن فانتازی که سعی در مدرن کردن اسطوره های یونان داره! میتونیم از زاویه Kick-As$s هم بهش نگاه کنیم با این تفاوت که این دفعه قهرمان نوجوان و خیالباف ما بطور ناگهانی به قدرتی که ورای تصوراتش بود میرسه و سرش هم نهایتا به سنگ نمیخوره! بنابراین کل خشونت فیلم و دنیای تاریک میشه پر!
3.0

9860.jpg

Voyage of the Unicorn
بعد از دیدن جلوه های ویژه فیلم تقریبا باورنکردنی هست که بگیم بعد از 2000 ساخته شده! البته این فیلمی نیست که بشه از دید فنی بهش نگاه کرد، روایت خیلی صمیمی یه استاد دانشگاه هست که بعد از فوت همسرش از هر طرف با مشکل رو به رو میشه، نظریه هایی که درباره اساطیر یونان داره همه جا رد میشه و حس میکنه بین او و 2 دخترش شکاف عاطفی بوجود اومده تا اینکه ناگهان...
کلا دید این فیلم به زندگی رو خیلی دوست داشتم، یه نمونه اش برخورد با Medusa هست، در افسانه های یونان مدوسا زیباترین دختر جهان بود تا جایی که آتنا از روی حسادت او را تبدیل به جانوری کرد که نگاهش هر موجودی را سنگ میکرد، در هر دو فیلم Clash of Titans و Lightning Thief قهرمان اصلی گردن مدوسا رو میزنه ولی در Voyage of Unicorn جتی برای مدوسا هم امید هست
7.0 اگه جلوه های ویژه ی Clash of Titans رو داشت بهش 11 میدادم :دی

آخرین ویرایش:
Cloudy With A Chance Of Meatballs
220px-Cloudy_with_a_chance_of_meatballs_theataposter.jpg

نمیدونم -کاتون ها و انیمیشن ها رو به تکراری شدن و قهرمان پروری الکی میره.یا من دیگه حالو حوصله دیدنشون رو ندارم.فقط و فقط بخاطر HDبودن و توی LCD دیدن(اونم بیشتر به هوای خواهر کوچیکم)نشستم پاش،حوصله ادم توی 40 دقیقه فطیرا سر میره ولی 40 دقیقش عاشق شدن و قهرمان بازی شخصیت طول میکشه.
در کل به هوای کیفیت ساخت بالا و غذای زیاد تو فیلم:x:دی
اگه کتاب داستان رو با همون حالت 2 بعدی و تصویر گری میتونستن پیاده کنن بهتر بود.دیگه انگیزه ای برای دیدن Hero های تولیدی نداریم:دی-اسم فیلم هم که خیلی نازه:دی

6/10

-----------------------------
Prince Of Persia

220px-Prince_of_Persia_poster.jpg

جدا به هیچ وجه فکر نمیکردم فیلم اینقدر خوش ساخت باشه،داستان این فیلم رو ادم میبینه لذت میبره ولی باز داستانش نمرش 8 هست-یسریا هم میگن مافیا 2 داستان داره،کاری ندارما ولی نمره داستان مافیا 2 در برابر این 0 یا نهایتش 2 هست!-
بازی گرا خیلی توپ بودن.صدا گذاری و همه چیز فیلم عالی بود
و فقط عرب بازی فیلم روی اعصاب بود............=((اگه بیشتر به محیط ایران شبیهش میکردن و موسیقی هم اصیل تر میزدن و فارسی تر(نه این که شجریان بیاد توش بخونه:دی)خیلی بهتر میشد
در کل خوشمان امد

9/10

Usual Suspect
MV5BMTg0NzIyMTA3M15BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ3MjI3Mw@@__V1__SX94_SY140_.jpg

به نظرم زيادي اين فيلم رو بزرگش كردن . خداييش هيچي نداشت . انقدر از ميخ كوب شدن اخر فيلم گفتن ولي
راحت ميشد حدس زد
6/10

Reservoir Dogs

MV5BNTQ4MTg5MjkwMF5BMl5BanBnXkFtZTcwODQxOTU4MQ@@__V1__SX100_SY136_.jpg

براي بار چندم هست ميبينمش . فقط خيلي با اين فيلم حال ميكنم .
9/10

Pulp Fiction
dadadeee.JPG

اينم مثل فيلم بالايي . فقط با اين بيشتر حال ميكنم !!!

9.5/10

Whiteout
MV5BNTEyMDgwNzU1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDkxMzI4Mg@@__V1__SX95_SY140_.jpg

مزخرف . داستان بيخود . بازي افتضاح . كلان فيلم داغوني هست. فقط جلو هاي ويژه خوبي داره
3/10

آخرین ویرایش:
Black Death: 7.5/10
Salt: 7/10
8/10:Brooklyns Finest
Inception: 9.5/10
Step Up 3: 5/10
The A Team: 7/10
Repo Men: 8/10
Toy Story 3: 8.5/10
Planet 51: 8/10
Shutter Island: 8/10
The Road: 6/10
Twilight.Eclipse.Dark: 7/10
The Expendables: 5.5/10

SALT
220px-Salt_film_theatrical_poster.jpg

جدا خیلی یاد جیسون بورن افتادم.واقعا عالی بود:x
9.5/10

پ.ن:کلا با هر فیلمی که بتونه جای خالی Bourne رو پر کنه من حال میکنم:دی

آخرین ویرایش:
The Departed

poster_montado.jpg

خوب بود من معمولا هر فیلمی میدیدم اون قدیما تو تاپیک اینجا مگفتم ! پستمو در رابطه با این فیلم پیدا نمیکنم آخه برای بار دوم دیدمش
کلا آرشیو فیلمامو گذاشتم کنارم دارم Top هاشو نگاه میکنم :دی دو سال پیش که میدیدم فیلما رو با زیر نویس فارسی فکر میکردم کلا درست ترجمه کردن :دی اما الان متوجه شدم که اشتباه میکردم :دی مثلا تو این فیلم یه جا جک نیکلسون میگه Jesus بعد ترجمه میکنه جیز !! :دی :دی

Shutter Island

MV5BMTMxMTIyNzMxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTc4OTI3Mg@@._V1._SX93_SY140_.jpg

از جهود ها (!) التماس می کنم باز هم از این فیلم ها سفارش بدند!

[داستان]
تدی دنیلز (DiCaprio) همراه با همکارش برای بررسی فرار مرموز یک مریض روانی از آسایشگاه میره یه جزیره ای به اسم شاتر ، کم کم به افراد و چیزهایی که بهش میگن شک می کنه و وقایع همینطور پیچیده تر و ترسناک تر میشن...

9/10

چند وقت بود فیلم درست حسابی ندیده بودم ، بازی دی کاپریو ، جو فیلم ، داستان ، پایان همه چیزش راضی کننده بود...
---------------------------

یه چیزی هم همینجوری خواستم بگم
میگم ملت ما کار به جز گیر دادن به یهودی ها و هر چیز مرتبط بهشون ندارن؟
محصول سینمای ما شاهکار مغز منفجر کننده ، برنده 8 جایزه اسکار : "دختر میلیونر" میاد رو فرمت VCD باید بشینیم ببینیم
اون وقت به یه اثر ضعیف هم نه ، میاییم به یکی از بهترین های سال گیر یهودی میدیم میکوبیم تو سرش که چی بشه؟
90% رسانه های داخلی هم مشغول تبلیغ غزه و دین و هر چیزی که توش عربی باشه بطور 24 ساعت شبانه روز هستن ، از دنیا برعکسش رو انتظار داریم
که باز هم ای کاش به جا ایراد بگیریم ، از همچین فیلمی ، همچین ایرادی
خیلی جالب و البته اعصاب خورد کن بود پست اون عزیزی که این نظر جالب رو ارائه دادن.

دوتا فیلم دیدم ،نمیدونم خُل شدم اینا رو دیدم یا وقت اضافی داشتم یا نمیدونم ولی به هرحال...

S.o.r.o.r.i.t.y R.o.w

عکسی ازش پیدا نکردم-هیتلر بود

خطر اسپویل پایان داستان:))=)):دی:
داستانش هم بر میگرده به چنتا از این دختران استکبار جهانی که در یک پارتـــی بودن و خلاصه یکی از اینا به کمک بقیه دوست های دخترش میخواد داداش یکی رو اوسگول کنه که قبلا پیچونده بودش- الکی وسط انجام فرایض الهی .فیضیه رو خراب میکنه خودش رو به مردن میزنه-داداشه سکته میکنه و به همراه دخترا اینو میبرن بیرون -بعد میخواستن تیکه تیکش کنن. داداشه قاطی میکنه و از این اچار های چرخ ماشن رو میکنه تو سینه دختله-اونم میمیره.
ججونم براتون بگه-حالا تا اینجاش رو داشته باشید...

بعدش هی یکی میاد بکس این گروه دخترا رو هی میکشه با یه چیزی شبیه اچار جرخ از این 4 جهتیا که مثل قیچی و نیزه از این چرتا بوده- خلاصه اینا فکر میکنن که این دختره نیست و اخر سر هم مع لوم میشه اینا کار دوس پسر یکی از این دختراست-
حالا دقیقا ربطش رو نفهمیدم،چون هیچ جای این فیلم به اینا ربطی نداشت-کلی دختر پسر رو هم کشتی،چراش رو انشاا... اون دنیا خدا بامون میگه
اون پسره رو هم کشتن و خونه اتیش گرفت -فکر کردن مرده ولی در اخرین کات فیلم دست پسررو نشون داد که این اَدِلّه بر زنده بودن پسر ادم کش دلالت میکرد.
پس ما دعا میکنیم که خداوند جان چنین افراد سخت جان ی که طبر بر کمر و گلوله در دلشان میخورد و بر خانه ای سراسر اتیش میفتند و زنده میمانند را بگیرد....

پروردگارا کلیه خدمه فیلم را شفای عاجز عنایت بفرما.... امیــــــــن

نمره من به این فیلم 100 از 10 ... بی شوخی میگم،هیچ کارگردان ایرانی هم نمیتونست این فیلم رو بسازه،داستانش فوق العاده گیرا بود.....
جلوه های ویژت منو کشته......

The Karate Kid
220px-Karate_Kid_Poster.jpg

برای پی بردن به داستان فیلم.کلیپ Never S4y never -justin bieber & jaden Smith
(بچه ویل اسمیت)
یه نگاهی بندازید- کل فیلم رو توی 2-3 دقیقه براتون باز گو میکنه تا وقتتون رو حروم دیدنش نکنید.

این یکی رو میشه -3/10 داد.

پ.ن:چیز خورمون کردن از این فیلما دیدیم......:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or