Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

shrink
2009
IMDB
یه روانپزشک معروف به خاطر مرگ زنش به مواد رو آورده و حالا که خودش توی بحران گیر افتاده تمام نسخه هایی که خودش برای دیگران میپیچیده براش ناکارآمد و در عین حال مسخره است
نه خیلی بد نه خیلی خوب
7

Shutter
2008
سبک : وحشت
IMDB
اینقدر با این ریتم فیلم دیدم که دقیقه ی دو پایانش رو حدس زدم . توی اجرا هم هیچ جیز خاصی نداشت که بخواد از بقیه ی فیلم های هم سبکش برتریش بده!
یک تازه عروس و داماد برای کار به ژاپن میرند که در راه تصادف میکنند و به واسطه ی این تصادف بخشی از گذشته ی داماد فاش میشه
4.5

EXPENDABLES

expendables.jpg

فیلم یه اکشن کلیشه ای اما شسته و رفته بود و یکی از نقاط قوتش انتخاب به جای بد من ها و گود من هاش بود.تقریبا چیز جدیدی نداره و بیش از %80 فیلم قابل پیش بینی بود اما ارزش دیدن رو داره

8.5

Crossing Over

movie_7129_poster.jpg

داستان در مورد اقامت گرفتن اتباع خارجی در امریکا هست...
از اون دسته فیلم هاست که چندین خانواده و مشکلاتشون رو نشون میده و در اخر به هم ربط پیدا میکنن!
من که خیلی خوشم اومد از فیلمش من امریکا نیستم ولی به نظرم خیلی خوب همه چیز رو به تصویر کشیده...
یه خانواده هم ایرانی بودن که البته اون قسمتش زیاد خوشم نیومد واقعا ایرانی ها این طور نیستن!

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0924129

Crash
poster3.jpg
Crash%20poster.jpg

فقط ميتونم بگم عالي بود . عالي .

اونا فكر ميكنن ما عرب هستيم . از كي تا حالا ايراني ها عرب شدن !!!

خاك تو سرمون
9/10

Departed
The-Departed-poster.jpg

wow . مگه ميشه يه فيلم انقدر خوب باشه !!! شاهكاربود . هنوز تو حال هواي فيلم هستم . گيج ميزنم

9/10

جرا از روی یه فیلم هنگ کنگی ساخته شده
من که اصلا باهاش حال نکردم
از اسکورسیزی بعید بود همچین فیلمی بسازه
نمیدونم چطور اسکار گرفته؟!!!

منم همینطور- اون فیلم رو جدا به این ترجیح میدادم .... شاید اگه از رو اون ساخته نمیشد -بهتر بگم،فیلم هنگ کنگی وجود نداشت-جدا فیلم عالی میشد....

ولی چون با Matt و Leonardo فوق العاده حال میکنم .این فیلم هم پس باید جزو فیلمهای خوبمون بزاریم(بزور:دی)

بحث اسکورسیزی اومد وسط گفتم بکوبونمش:d:

shutter_island_movie_poster2.jpg

shutter island
4/10
داستان فرعی فیلم که با نگاه اول فکر میکنیم داستان اصلی یعنی گم شدن اون بیمار و ماجراها ی بعدش هست اما اصل ماجرا این نیست فیلم کاملا سیاسی و معلومه جهودا سفارش این فیلم رو به اسکور سیزی که تجربه هم داره تو ساخت فیلم برای یهودیا
داده بودن اصل ماجرا از این قراره:خاطراتی که دیکاپریو به یاد میاره و نشون میده نازی ها ظالم یهودای مظلوم(LOL) رو تو اتاقای شیطانی(خود دیکاپریو این جمله رو عینا میگه اتاقای شیطانی) به اتیش میکشیدن و زجرشون میدادن یه جورایی فیلم میخواد پیامش رو به صورت غیرمستقیم برسونه که یهودا ادمای مظلوم و ظلم دیده هستن و حق دارن از مردم بی گناه انتقام بگیرن
در کل این نظر شخصیمه و لازم نمیبینم کسی جواب این رو بده
یا حق
حالا تو فكر كن 80 ميليون خرج كردن و فيلم تريلر روانشناسانه ساختن كه هدف يهود پرستي پشتش مخفي كرده باشن
80 میلیون در مقابل فروش نجومی فیلماشون پشیزی ارزش نداره تازه اگر بنا بر خرج کردن برای یهودا باشه 5 برابر این عدد رو هم خرج میکنه هالیوود
دیگه الان همه میدونن دنیا رو یهودا قبضه کردن

آخرین ویرایش:
پیامش رو به صورت غیرمستقیم برسونه که یهودا ادمای مظلوم و ظلم دیده هستن و حق دارن از مردم بی گناه انتقام بگیرن
حالا تو فكر كن 80 ميليون خرج كردن و فيلم تريلر روانشناسانه ساختن كه هدف يهود پرستي پشتش مخفي كرده باشن
ياد يه جمله از يه مرد نه چندان شريفي افتادم كه مي گفت
Holocaust is a myth

• Like
Reactions: Dinosaur
Ki$$ Ki$$ Bang Bang

kiss-kiss-bang-bang-poster.jpg

برای بار دوم هست میبینم. بار اول که دیدم زیاد نفهمیدم چی به چی شد پستمم هست تو همین تاپیک
در رابطه با این فیلم که زیاد ازش تعریف نکردم ! :دی اما الان میگم عالی بود بازی Robert Downey هم فوق العاده بود اونایی که منو میشناسن میدونن ارادت خاصی هم به خانوم Michelle Monaghan دارم :دی
برم The Prestige رو بگیرم از دوستم واسه بار دوم ببینم :x

فیلم کاملا سیاسی و معلومه جهودا سفارش این فیلم رو به اسکور سیزی که تجربه هم داره تو ساخت فیلم برای یهودیا
داده بودن
شما کارگردانی و بازی زیبای دی کاپریو رو درک نمیکنی بعد مد شده (خیلی وقته البته) همه چیز کار "جهود"هاس رو بهانه میکنی که از فیلم ایراد بگیری ؟!
اینکه فیلم از نظر هنری کار خوبیه یا نه یه مسئلس اینکه چه اهداف سیاسی پشت سرشه یه بحث دیگس که هیچ ربطی بهم ندارن ! لطفا باهم قاطیش نکنین...
در کل این نظر شخصیمه و لازم نمیبینم کسی جواب این رو بده
درضمن این پست جواب پست شما نیست برای خوانندگان پست شماست که مثل شما اشتباه فکر نکنن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: snake_pianist
سلام
شما کارگردانی و بازی زیبای دی کاپریو رو درک نمیکنی بعد مد شده (خیلی وقته البته) همه چیز کار "جهود"هاس رو بهانه میکنی که از فیلم ایراد بگیری ؟!
اینکه فیلم از نظر هنری کار خوبیه یا نه یه مسئلس اینکه چه اهداف سیاسی پشت سرشه یه بحث دیگس که هیچ ربطی بهم ندارن ! لطفا باهم قاطیش نکنین...
با نظر رضا موافقم .
ولی رضا قراره کاری به نظرات همدیگه نداشته باشیم .
یه روزی با سینا قرار گذاشتیم که نظر کسی رو نقد نکنیم . بعد از اینکه چندبار امتیاز داد ، عیار طرف خودش میاد دستمون و دیگه میدونیم که پستش رو با دقت بخونیم یا همینجوری ردش کنیم .
فکر کنم همین بهترین کاره .

حرفه شما درسته یه جورایی میشه برای این فیلم دو تا نقد کاملا متفاوت نوشت من هم ترجیح دادم به جورایی اون نقد بده رو بنویسم
مد شده (خیلی وقته البته) همه چیز کار "جهود"هاس رو بهانه میکنی که از فیلم ایراد بگیری ؟!
مد نشده عزیز واقعیته بهانه هم نیست اینی که شما داری میگی بهونس نمیدونم چرا بعضی خودشون رو به اون راه میزنن
من بهتون قول میدم اگر اندازه ی یک پنجم اون اعتقاد و احترامی که یهودا نسبت به دینشون داشتن ما داشتیم الان حال و احوالمون از این خیلی بهتر بود!
فقط بلدیم از خودمون ایراد بگیریم!
شما کارگردانی و بازی زیبای دی کاپریو رو درک نمیکنی
در مورد درک کردن بگم من وقتی یه فیلم رو میبینم کسی باهام حرف بزنه میگیرم میزنمش پس لطفا در مورد چیزی که نمیدونی نظر نده در ضمن من اصلا فکر نکنم شما قبل از اون پست من متوجه این نکته شده باشید که حرف از درک میزنید
درضمن این پست جواب پست شما نیست برای خوانندگان پست شماست که مثل شما اشتباه فکر نکنن
خوانندگان خودشون میتونن تصمیم بگیرن حق با کیه و نیازی به اینجور پستای بی منطق و احساسی نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or