Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

حس شدیدی نسبت به این اینسپشن دارم که خیلی توو مایه های شاتر آیلنده،از نظر همه چیزی مثل هایپ یا اوریت یا پاپیولار بودن توو کامنت دادن... یه وقت بود اردلان قرار بود به گفته خودش شاتر آیلند رو زیر ذره بین ببره توو فکسون اما دیگه پست نداد،کلا جالب داشت میشد که ...
من اینسپشن رو ندیدم،ولی شاتر آیلند رو برا دومین بار اگه دیدم نظرم رو میگم،هر چند به احتمال 90% زیرتیغ می برم یه چیزی توو مایه های کیک اس...به هر حال،خیلی خوبه که یه فیلمسازی بتونه متنوع در ساختن ژانر باشه،ولی نولان خیلی خوب میشد اگه یه چیزی توو مایه های پرستیژ ادامه میداد،نه فیلمهای اکشن...هر چند اکشن ساختنش رو هم دوست دارم اما ...
بابا هایپ چی چی !
برو تو imdb یه نگا بنداز
من هفته پیش که سر زدم دیدم از 141 هزار رای 9.2 امتیاز گرفته میانگین !
این یعنی فیلمش شاهکاره !

بابا هایپ چی چی !
برو تو imdb یه نگا بنداز
من هفته پیش که سر زدم دیدم از 141 هزار رای 9.2 امتیاز گرفته میانگین !
این یعنی فیلمش شاهکاره !

نمیدونم چرا اکثریت دوستان منبع قضاوتشون نسبت به یک فیلم رو از روی امتیاز و و میزان تعداد رای دهندگان به اون فیلم در سایت IMDB میزارن و به فیلمی مثل Inception که امتیاز 9.2 گرفته و تعداد رای دهندگان به اون فیلم هم زیاده لقب شاهکار میدن و از جانب هر دو دید (رای دهنده و سایت) اون فیلم برابر میشه با شاهکارهای تاریخ سینما. در صورتی که این اعداد حاصلش چیزی نیست مگر امتیاز دهی و نظر سنجی از افرادی مثل من و شما. افراد عادی. حتی یه بچه از ده کوره های افریقا هم میتونه تو این امتیاز شریک باشه و فیلمهای عادی رو تا کجاها بالا بکشن. از نظر همین سایت IMDB فیلم بسیار مزخرفی مثل Law Abiding Citizen امتیاز 7.2 میگیره و یا فیلم بسیار معمولی The Blind Side 7.7 و در سمت مقابل فیلمهایی مثل Synecdoche Ney York و یا فیلم Police Adjective (محصول رومانی) و Milk Of Sorrow (محصول پرو) و یا اثاری (واقعا در حد یک شاهکار) مثل Hidden استاد هانه که و حتی فیلمهایی مثل شیرینی شانسی بیلی وایلدر امتیازاتی پایینتر از فیلمهای ذکر شده میگیرند.
شما حتی از فیلمی که این سایت به عنوان Best of all time خودش معرفی کرده میتونید به این نتیجه برسید. البته منظورم این نیست که Shwshank Redemption فیلمه بدیه بالعکس، ولی ایا واقعا فیلمی از این بهتر نداریم. ایا واقعا جایگاه فیلمهایی مثل Vertigo - Casablanca - Citizen Kane و... پایینتر از این فیلمه

Vampires S*ck
نمیدونم چرا اینو دانلود کردم با این سرعت دانلود فاجعه م
آخه مجموعه twilight خودش مسخرس دیگه نیازی به مسخره کردن نداره
امتیاز هم نمیدم چون نمیدونم چند بدم

V for Vendetta
8/10
مشکل این بود که از روی یک کمیک استریپ ساخته بودنش و باید همش رو توی یک فیلم میچپوندن به خاطر همین بعضی از جاها رو خیلی سطحی رد شده بود که در کمیک اصلی مهم بودنت.

کاملا موافقم. فیلم V با اینکه خوب بود , ولی دربرابر کمیکی با اون حجم , چیزی مثل یه تیزر تبلیغاتی بود. اصلا اون دیالوگ های لذت بخش , اون جلوه ی قهرمانانه ی V که از دیالوگ هاش به ما منتقل می شدند , توی فیلم اکثرا از به وسیله ی حرکات اکشن و یا دیالوگ های عجله ای , خیلی مات شده بود.
خیلی از قسمت های زیبای کمیک هم فدا شده بود. مثلا قسمتی که به عنوان prelude در ابتدای فصل چهار کتاب بود و به عنوان یکی از زیبا ترین بخش هاش محصوب می شد ,جایی که V پیانو می زد و در مورده تک تکه دشمن هاش صحبت می کرد, اصلا توی فیلم در نیومد. یا فصل زندانی شدن Evey که خیلی کوتاه و سطحی بود.
درکل با اینکه از اون یکی کاره الن مور که فیلم شد یعنی watchmen خیلی خیلی بهتر بود ولی بازم تو نمایش اکثر قسمت های مهم و تاثیر گذار, کاملآ ناتوان بود.
کاش می شد از روی این کمیک ها بجای فیلم یه سریال بسازند. درست مثل همون کاری که فرانک دارابونت داره با Walking Dead می کنه.
من به فیلم 7.5 می دم

کاملا موافقم. فیلم V با اینکه خوب بود , ولی دربرابر کمیکی با اون حجم , چیزی مثل یه تیزر تبلیغاتی بود. اصلا اون دیالوگ های لذت بخش , اون جلوه ی قهرمانانه ی V که از دیالوگ هاش به ما منتقل می شدند , توی فیلم اکثرا از به وسیله ی حرکات اکشن و یا دیالوگ های عجله ای , خیلی مات شده بود.
خیلی از قسمت های زیبای کمیک هم فدا شده بود. مثلا قسمتی که به عنوان prelude در ابتدای فصل چهار کتاب بود و به عنوان یکی از زیبا ترین بخش هاش محصوب می شد ,جایی که V پیانو می زد و در مورده تک تکه دشمن هاش صحبت می کرد, اصلا توی فیلم در نیومد. یا فصل زندانی شدن Evey که خیلی کوتاه و سطحی بود.
درکل با اینکه از اون یکی کاره الن مور که فیلم شد یعنی watchmen خیلی خیلی بهتر بود ولی بازم تو نمایش اکثر قسمت های مهم و تاثیر گذار, کاملآ ناتوان بود.
کاش می شد از روی این کمیک ها بجای فیلم یه سریال بسازند. درست مثل همون کاری که فرانک دارابونت داره با Walking Dead می کنه.
من به فیلم 7.5 می دم
خوب آخه برادران واچوفسکی ( درسته ؟ :d ) کلا به فلسفه بیشتر اهمیت میدن تا خود فیلم، فیلم دست آویزی هست برای فهموندن یه فلسفه، فلسفه ای که اگر قرار بود با همون روش های قدیمی کتاب و سخن منتقل میشد کسی به این راحتی ها بهش تن نمیداد. اگه این فیلم نبود من به هیچ وجه با آنارشیسم کنار نمیومدم.

از کجا میشه کل کمیک رو دانلود کرد؟

The secret life of the dogs
آخرین مستندی که دیدم که راجع به رابطه عمیق و عجیب سگ ها با انسان و راز اهلی شدن سگ هاست با کلی نظریه و فرضیه جالب که باید خودتون ببینید [10/8.5]

Trainspotting - 1996

trainspotting-01-danny-boyle-poster.jpg

این فیلمو واسه چندمین بار دیدم!هنوزم بهم کلی حال میده و لذت می برم از سکانس به سکانس فیلم قطعا فیلم در لیست all time favorites منه!پس حتما ببینید...ایده فیلم خیلی جالبه نیمیدونم چرا یه جورایی یاد Snatch. میفتم وقتی می بینمش.و اینکه Ewan McGregor رو به نظرم باید تو این فیلم دید !در همین حد هم راجع به داستان بگم که در مورد یه عده بکس ل*شی و معتاد که همینجوری میگذرونن و ...
[9/10]

Fantasic Mr. Fox - 2009

fantastic-mrfox-posterdebut-full-337x500.jpg

فقط می تونم بگم فوق العاده بود ! همهچیز از انیمیشن هنری تا شخصیت پردازی و داستان و .... به نظرم بعد از Mary and Max بهترین انیمشن 2009 بود. [10/8.5]

The Twilight Saga : Eclipse
220px-Eclipse_Theatrical_One-Sheet.jpg

.
خوب فیلم پیشرفت های خوبی نصبت به دوقسمت قبلی داشته . فیلم برداری , اسپشال افکت , موسیقی . جو کسل کننده ای New Moon تو این قسمت وجود نداره . یه مشکل فیلم هم اینه که بازیه K-Stew هیچ چیز جدید توش نداره .
بهترین فیلم تو این سری تا الان . امید وارم با کارگردانی Bill Condon تو قسمت بعدی بهتر از این بشه.

ولی ایا واقعا فیلمی از این بهتر نداریم. ایا واقعا جایگاه فیلمهایی مثل Vertigo - Casablanca - Citizen Kane و... پایینتر از این فیلمه
من نگفتم فیلم بهتر نداریم گفتم اگه فیلم بدی بود 141000 نفر (ماله 2 هفته پیشه )بهش رای نمیدادن و میانگینشون بشه 9.2 !
بالخره رای گرفتن همیشه بهترین راهه !
سلایق جمعی >سلایق فردی (منتقد)

من امروز شاتر آیلند رو دیدم
بیاد بگم فوق العاده و باعث میشه یکم فکر کنید!!!
با بازی خوب دی کاپریو و کارگدانی مارتین اسکورسیزی
9/10

آخرین ویرایش:
بالاخره بعد از مدت ها این Supernatural رو تونستم ببینم و Gungirl 2 رو هم تموم کنم تا بتونم چندتا فیلم به بدن بزنم:d
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8b7rf94jju4f2fjn3zke.jpg

خیلی خیلی خوشم اومد.واقعا دنیای Post apocalypse رو عالی نشون داد.آخرش هم چندتا غافلگیری داشت که خوشم اومد.
8.2/10
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6rbgexb21ocvirj3o1gh.jpg

آخه درباره این فیلم چی بگم؟:d فقط این که از اولین کارهای جیم کری ـه که کم کم داشت پا میگرفت.
5.8/10
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
p2yuq1a3jct97toztdnc.jpg

یه اکشن واقعا چیپ!!! نمیدونم هدفشون از ساخت فیلم چی بود آخه.داستان هم از همون تیتراژ اول فیلم معلوم بود چی هست و چی میشه:d
3/10
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e069p8lfs0wh06nk1drc.jpg

بعد از کلی فیلم دری وری و مثلا کمدی این یکی خیلی حال داد.درسته که اصلا نباید با Hangover مقایسه کنیم چون هم جنس کمدیش فرق میکنه هم خیلی چیزای دیگه ولی به نظر من تو این چند وقته بعد از Hangover خیلی چسبید.البته کمدی مبتنی به بددهنی و لودگی بود ولی حال داد:d
7.5/10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
lw493y96yvuf4tels0es.jpg

تو رو خدا این چی بود دیگه؟@-) نه داستانش داستان پرنس بود،نه اکشنش اکشن بود،تدوین که از مرحله پرت بود.یکی دو جا فکر کردم نسخه ای که من دارم خرابه واسه خودش میپره نگو که فیلم همینه،خیلی فاجعه بود،خیلی
5.2/10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0x91affe7ue91s17fp1.jpg

به نظرم فیلم خوبی بود.از اسپایدرمن که بهتر بود:dاون لوس بازی های فیلم های کمیکی رو نداشت.همه صاف و صادق بودن با خودشون:d نمیدونم چرا خوشم اومده از فیلم؟:d
یه چیز جالب تو فیلم این بود که با وجود سن کم شخصیت ها مخصوصا هیت گرل که فکر نکنم بیشتر از 12-10 سالش باشه ولی بازم خشونت و بددهنی تو فیلم وجود داشت
یه نکته دیگه هم این که جت پک های KZ3 معلوم شد از کجا اومده:d
8/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or