بالاخره بعد از مدت ها این Supernatural رو تونستم ببینم و Gungirl 2 رو هم تموم کنم تا بتونم چندتا فیلم به بدن بزنم:d
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خیلی خیلی خوشم اومد.واقعا دنیای Post apocalypse رو عالی نشون داد.آخرش هم چندتا غافلگیری داشت که خوشم اومد.
8.2/10
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آخه درباره این فیلم چی بگم؟:d فقط این که از اولین کارهای جیم کری ـه که کم کم داشت پا میگرفت.
5.8/10
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه اکشن واقعا چیپ!!! نمیدونم هدفشون از ساخت فیلم چی بود آخه.داستان هم از همون تیتراژ اول فیلم معلوم بود چی هست و چی میشه:d
3/10
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد از کلی فیلم دری وری و مثلا کمدی این یکی خیلی حال داد.درسته که اصلا نباید با Hangover مقایسه کنیم چون هم جنس کمدیش فرق میکنه هم خیلی چیزای دیگه ولی به نظر من تو این چند وقته بعد از Hangover خیلی چسبید.البته کمدی مبتنی به بددهنی و لودگی بود ولی حال داد:d
7.5/10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو رو خدا این چی بود دیگه؟

نه داستانش داستان پرنس بود،نه اکشنش اکشن بود،تدوین که از مرحله پرت بود.یکی دو جا فکر کردم نسخه ای که من دارم خرابه واسه خودش میپره نگو که فیلم همینه،خیلی فاجعه بود،خیلی
5.2/10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرم فیلم خوبی بود.از اسپایدرمن که بهتر بود:dاون لوس بازی های فیلم های کمیکی رو نداشت.همه صاف و صادق بودن با خودشون:d نمیدونم چرا خوشم اومده از فیلم؟:d
یه چیز جالب تو فیلم این بود که با وجود سن کم شخصیت ها مخصوصا هیت گرل که فکر نکنم بیشتر از 12-10 سالش باشه ولی بازم خشونت و بددهنی تو فیلم وجود داشت
یه نکته دیگه هم این که جت پک های KZ3 معلوم شد از کجا اومده:d
8/10