Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Body of Lies

سقوط مطلق یک کارگردان بزرگ ! یه فیلم بی مفهوم و خسته کننده ! بیشتر کسل کننده ! با بازی های فوق معمولی !

2 از 10

الان هم که به Robinhood گند زده ! امیدوارم برای Prequel یکی از محبوبترین فیلم هام یه ایده ی درست حسابی داشته باشه ! من تحملش رو ندارم به Alien هم گند بزنه !

تو این مدت دارم فیلمهای Audrey Tautou رو میبینم گفتم شاید بد نباشه چنتاش رو به دوستان معرفی کنم. در کل ضاهر معصومانه و دوستداشتنی Audrey Tautou ادم رو یاد معصومیت Audrey Hepburn تو فیلمهایی مثل سابرینا و عشق در بعد از ظهر میندازه.
He Loves Me He Loves Me Not

تا نیمه ابتدای فیلم تماشاچی تصور میکنه که با یه فیلم رمانتیک که به خاطر نرسیدن طرفین به همدیگه منجر به اتفاقات ناگواری میشه، طرفه، ولی فیلمنامه در این فیلم چیزی فرای اون و ماورای تصور هر کس رو انجام میده.شیوه روایت داستان فوق العاده و کارگردانی که تونسته هر دو طرف ماجرا رو خوب به تصویر در بیاره باعث شدن که فیلم خودش رو به عنوان یه کشف جدید بین سینما دوستان معرفی کنه.
اما در مورد بازیها، کسانی که Amelie , A vey long engagement رو دیدن و دوست داشتن مطمئنا از بازی Audrey Tautou در این فیلم به عنوان یه شخصیت بامزه جذاب (cute) که هوراه با یه سری دیوونه بازی هم همراه هست، لذت خواهند برد. چنین نقشی فقط از عهده خودش بر می اومد، صورتی معصومانه و ترحم برانگیز ولی همراه با دیوونه بازی هایی که عشق رو به هولناکترین شکل ممکنش نشون میده.

آخرین ویرایش:
تو این مدت دارم فیلمهای Audrey Tautou رو میبینم گفتم شاید بد نباشه چنتاش رو به دوستان معرفی کنم. در کل ضاهر معصومانه و دوستداشتنی Audrey Tautou ادم رو یاد معصومیت Audrey Hepburn تو فیلمهایی مثل سابرینا و عشق در بعد از ظهر میندازه.

تا نیمه ابتدای فیلم تماشاچی تصور میکنه که با یه فیلم رمانتیک که به خاطر نرسیدن طرفین به همدیگه منجر به اتفاقات ناگواری میشه، طرفه، ولی فیلمنامه در این فیلم چیزی فرای اون و ماورای تصور هر کس رو انجام میده.شیوه روایت داستان فوق العاده و کارگردانی که تونسته هر دو طرف ماجرا رو خوب به تصویر در بیاره باعث شدن که فیلم خودش رو به عنوان یه کشف جدید بین سینما دوستان معرفی کنه.
اما در مورد بازیها، کسانی که Amelie , A vey long engagement رو دیدن و دوست داشتن مطمئنا از بازی Audrey Tautou در این فیلم به عنوان یه شخصیت بامزه جذاب (cute) که هوراه با یه سری دیوونه بازی هم همراه هست، لذت خواهند برد. چنین نقشی فقط از عهده خودش بر می اومد، صورتی معصومانه و ترحم برانگیز ولی همراه با دیوونه بازی هایی که عشق رو به هولناکترین شکل ممکنش نشون میده.
و جالب اینکه امروز تولدش هست :d

9870.jpg

شاید توی نگاه اول با خودمون بگیم دنیای ما واقعا اینقدر کج & کوله نیست، پسرا اینقدر خیالبافی نمیکنن و دخترا تا این حد از نظر جنسیتی سردرگم نیستن، و یا زندگی کلا انصاف بیشتری داره، اگر وارد هر کدام از نمادهای فیلم بشیم شاید دقیقا همین موضوع برقرار نباشه -خصوصیتی که همه آثار سمبلیک دارن- ولی براحتی نمونه و شرایط مشابه رو حتی در جامعه خودمون پیدا میکنیم
+البته یه مورد خیلی آزار دهنده فیلم خشونت علیه کودکان بود، حتی توی زننده ترین فیلم های سلاخی هم به ندرت صحنه های شکنجه بچه های زیر سن بلوغ نشون داده میشه، درسته که هدف فیلمساز نشون دادن تلخی بوده ولی بعضی استانداردها نباید هیچوقت فراموش بشن
در نهایت: 7.0

آخرین ویرایش:
Cinema Paradiso
..%5C..%5CIICManager%5CUpload%5CIMG%5C%5CNewDelhi%5Ccinema_paradiso.jpg

9.5/10
به کارگردانی جوزپه تورناتوره..خیلی فیلم خوبی بود و موزیک متن فیلم هم که کار انیو موریکونه هست بسیار زیباست..با اینکه فیلم 4 ساعت بود و از ساعت 2 شب شروع کردم به دیدنش اصلا احساس خستگی نکردم.

از این 2تا فیلم یه لینکی چیزی ندارین که ما هم بتونیم دانلود کنیم؟

Edge Of Darkness
images

فيلم گنگي بود . اصلا معلوم نبود چي به چي هست . انتظار هاي ديگه از فيلم داشتم

5/10

Splice
final-splice-poster.jpg

خوشم اومد . داستانش شايد كليشه اي باشه و للي با نو اواري هايي همراه هست. بازي ها هم خيلي
عالي بود

7.5/10

Rampage
200px-Rampage_Boll.jpg

واقعا فيلم جالبي بود . يه جورايي كل فيلم سر كار بود . فيلم خوش ساختي بود با اين كه با بودجه كم و هزينه شخصي ساخته شده

داستان:

داستان در باره فردي به نام بيل هست كه اعتقادش بر اين هست كه ادم ها دارن يه جورايي

كره زمين رو از بين ميبرند توليد گاز كل خانه اي قطع درختان و ......

تصميم ميگيره همه ادم هارو قتل عام كنه و لي اخر فيلم ميفهميم كه .........

8/10

آخرین ویرایش:
The Brothers Bloom

the-brothers-bloom-011.jpg

داستان 2 تا برادر به نام های بلوم و استفان هست که از بچگی با کلاهبرداری کردن بزرگ شدن و...
دوست ندارم زیاد از داستان بگم!
من جدیدا خیلی کم میام اینجا البته همه ی پست ها رو میخونم ولی پست نمیدم ولی بعد دیدن این فیلم
گفتم بیام اینجا و این فیلم رو معرفی کنم چون واقعا زیبا بود! از اول تا اخر فیلم فکرش رو نمیکردی چی میشه من
از این دسته فیلم ها خیلی خوشم میاد! خیلی وقت بود دانلودش کرده بودم ولی همیشه فکر میکردم از این فیلم های
خسته کننده هست ولی امروز نشستم دیدمش ولی حتی 1 ثانیه هم خسته نشدم خلاصه پیشنهاد میکنم از دستش ندین...

پ.ن: چه قدر از استیل این Mark Ruffalo خوشم میاد تهشه...

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0844286

inception
یکی از بهترین فیلمهایی که تا بحال دیدم وقطعا جزو 5 فیلم اولی هست که فوق العاده از دیدنش لذت بردم . در کنار تمام این نکات مثبت که دوستان نام بردند نباید از بازی های خوب بازیگران هم غافل شد به خصوص تام هاردی که به نظر من بیش از حد انتظار ظاهر شد .
امتیاز 10 \10

یکی از بهترین فیلمهایی که تا بحال دیدم وقطعا جزو 5 فیلم اولی هست که فوق العاده از دیدنش لذت بردم . در کنار تمام این نکات مثبت که دوستان نام بردند نباید از بازی های خوب بازیگران هم غافل شد به خصوص تام هاردی که به نظر من بیش از حد انتظار ظاهر شد .
امتیاز 10 \10
آخه چطور دلت اومد این فیلم رو با کیفیت TS ببینی؟:d

آخه چطور دلت اومد این فیلم رو با کیفیت TS ببینی؟:d
حالا انگار چی هست.
من با هر کیفیتی که اومده دیدمش تفاوقتی با یک فیلم دایرکت به دی وی دی روی BDrip احساس نکردم. چون اصلا فیلم جلوه ی خاصی نداره.

حالا انگار چی هست.
من با هر کیفیتی که اومده دیدمش تفاوقتی با یک فیلم دایرکت به دی وی دی روی BDrip احساس نکردم. چون اصلا فیلم جلوه ی خاصی نداره.
من که اصلاً نمیتونم یه لحظه هم یه همچین فیلمی که سرو صدا بپا کرده رو با صدایی که از ته چاه در میاد و تصویری که باید چراغو خاموش کنم تا شاید از اون تصویر گنگ و تاریک صورت طرف رو تشخیص بدم ببینم!!
حالا شما تفاوتی احساس نمیکنی بین یه dvdrip وCam و TS یه چیزه دیگست!!:-o:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or