Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

بع از عمری خر شدم گفتم بشینم Yip man 1&2 رو ببینم که خب واسه یه بار دیدن اونم اگه چیز دیگه ای ندارین بد نیست! ولی در عوض In Bruges رو دیدم که فیلم خوبی بود!ولی من خودم بیشتر فیلمای با موضوع های ناب به دلم میشینه حتی اگه کارگردانی و ایناش نسبتا هم ضعیف باشه به In Bruges 8 از 10 میدم!ولی City Island به دلم نشست چون تکراری نبود!بهش 8.5 میدم:d

دیشب (یعنی امروز صبح) واسه بار سوم The Number 23 دیدم! همیشه با فیلمای Psych حال کردم!به نظرم جیم کری رو تو نقش جدی تو این فیلم باید دید! بعد رفتم سراغ Batman Under the Red Hood که بعد از Mask of the Phantasm انقدر با انیمه بتمن حال نکرده بودم! Crazy Heart هم به خاطر Jeff Bridges دیدم ولی اصلا با happy ending آخرش حال نکردم!پتانسیل اینکه خیلی داغون تر تموم شه داشت!

Cinema Paradiso
..%5C..%5CIICManager%5CUpload%5CIMG%5C%5CNewDelhi%5Ccinema_paradiso.jpg

9.5/10
به کارگردانی جوزپه تورناتوره..خیلی فیلم خوبی بود و موزیک متن فیلم هم که کار انیو موریکونه هست بسیار زیباست..با اینکه فیلم 4 ساعت بود و از ساعت 2 شب شروع کردم به دیدنش اصلا احساس خستگی نکردم.

Cinema Paradiso
..%5C..%5CIICManager%5CUpload%5CIMG%5C%5CNewDelhi%5Ccinema_paradiso.jpg

9.5/10
به کارگردانی جوزپه تورناتوره..خیلی فیلم خوبی بود و موزیک متن فیلم هم که کار انیو موریکونه هست بسیار زیباست..با اینکه فیلم 4 ساعت بود و از ساعت 2 شب شروع کردم به دیدنش اصلا احساس خستگی نکردم.
باور نمیکنی سینما پارادیزو رو امروز وقتی داشتم سریال هام رو جا به جا میکردم پیدا کردم ، الان هم که اومدم تو این تاپیک این نقد رو دیدم ! =((
اینقدر تو طول فیلم صحنه های بدیع و موندگار هست که یاداوری شون هم خالی از لطف نیست ! صحنه های دعواهای ملت تو سینما ، شیر دادن مادره ، کشیشه که فیلم ها رو سانسور میکنه ، اون یارو که تمام دیالوگ ها رو حفظه ! یا اون صحنه ی نشون دادن فیلم رو دیوار !
فیلم اینقدر زیباست و اینقدر پهناوره که مخاطبش بسیار زیاده ، به همه هم میشه پیشنهاد داد ببینن .
فیلمی در ستایش سینما .

shutter island
واقعا فیلم زیبائی بود حال و هوای فیلم جوری بود که ادم رو پای TV میخکوب میکرد در کل یکی از بهترین فیلمهائی بود که تا حالا دیدم!
Toy story 3

زیبا و سرگرم کننده البته من نسخه های قبلی رو بیشتر دوست دارم به هر حال به همه انیمیشن دوستها پیشنهاد میشه!
Splice
جوری که ازش انتظار داشتم نبود مخصوصا پایان فیلم که به نظرم خیلی بیخود بود ولی در کل برای سرگرمی فیلم خوبی بود.
بیشتر به خاطر Adrien Brody این فیلم رو دیدم.

آخرین ویرایش:

یه مستند 40 دقیقه ای هست به اسم I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale .
واقعا کار فوق العادیه. محصول شبکه ی HBO هست و در مورده جان کازالِ . اکثر بازیگر ها کارگردان ها و شخصیت های معروف هم توش هستن و در مورده شناختی که ازش داشتند صحبت می کنند مثل رابرت دنیرو , ال پاچینو , مریل استریپ , فرانسیس فورد کاپولا.... همونطور که می دونید جان کازال فقط توی 5 فیلم بازی کرد و اتفاقا هر پنج فیلم هم نامزده اسکار بهترین فیلم سال شدند.
این مستند اطلاعات جالب و حتی تکان دهنده ای در مورده جان کازال می ده. در مورده اینکه چه جور ادمی بود , چه طور بازی می کرد , اصلا چطور وارد پدر خوانده شد و....
مستنده خوش ساختیه و سال 2009 که تو جشنواره ی ساندانس به نمایش در اومد فوق العاده تحسین شد.یپیشنهاد می کنم حتما ببینیدش
9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or