سه تا فیلم عصری تا حالا دیدیم بدک نبودن
:
She's the Man
یک فیلم 110% برای تلف کردن وقت و لذت بردن از زمان های پِرت روزانه و شبانه
ماجراش برای یک دختر فوتبالیسته که همین جوری و خیلی عشقی تیمشون منحل میشه و میخواد تو تیم سرا بازی کنه که نمیزارن و ... . داداشش میخواسته بره کنسرت اجرا کنه و 2 هفته مدرسش رو پیچ بده این دختره از موقعیت استفاده میکنه و برای اینکه بره تو تیم پسرا ،خودش و شکل دادشه در میاره و
5.5/10
---------------------------------------
500 Days of Summer
اینم فیلم بدکی نبود ،ولی مثل همون بالایی بود (یک مقدار معنی گرا تر

)
ماجراش برای یک پسر عاشقه که عاشق دختری به نام سامر(Summer) میشه و 500 روز رو باهاش شرح میده(البته نه 500 روز

)
سکانسای خیلی جالبی داره ،یکجاهاییش از خنده روده بر میشی یه جاهایش نیمچه هندی میشه و یه جاهایش هم امریکایی.....
در کل ارزش دیدن داره
7/10
---------------------------
V for Vendetta
کسی میدونه که چرا من تا الان این فیلم رو ندیه بودم؟؟؟
جدا قشنگیش در این حد بود که وقتی تموم شد ،میخواستم خودم رو تیر خلاص بزنم

خدایش خیلی قشنگ دیالگ های دیوونه وار عالی ،بازی عالی،تِم فیلم فوق العاده،داستان و طریقه ی روایت داستان و ..............خلاصه از هر نظر عالی
جدا حرفی برای گفتن نمیزاره. (رفیقم حرف راست رو زد،فیلم رو 100% با زیر نویش انگلیسی ببینیدتا لذتش صد چندان بشه)
7 دقیقه ی پایانی فیلم رو بالای 20 بار دیدم،خیلی قشنگ بود.همه فیلمها که نه ولی اکثریتشون از داشتن پایان فوق العاده رنج میبرن ولی این یکی عوض همشون پایان داشت.جدا دم ابدارچی گرفته تا بازی گرا و کارگدانا و خانوم بچه هاشون گرم.
این نتالی هم که فیلمهاش همیشه برام عالیه،جدا نمیدونم چرا اینقدر فیلمهایی که کار میکنه عالی میشه.
خدا بهش عمر با برکت بده تا بیشتر از فیلماش لذت ببریم(البته تو این فیلم همش دست هوگو ویوینگ بود و داستان کار.ولی نقش هویج ها رو عالی بازی میکنه .
درکل شرور کم بگم که این فیلم 13 از 10 بهش میدم یا اینکه هر فیلمی تا الان نمره دادم -ازش 3 نمره کم میکنم به این 10 از 10 میدم
10/10
--
چنتا فیلم هم فول HD دیدیم یه تجدید خاطره شد
2012
اینجاست که ادم لذت بیشتری میبره 8.5/10
Public Enemies
9/10 یه نمه پایانش بهم نچسبید ولی از نظر موسیقی و چنتا چیز باید بیش از 10/10 بگیره
UP
10/10 جدا دیدن این فیلم بصورت فول اچ دی یک توصیه عالی بود که گوش کردم،100 برابر لذت بردم
In-gl-ourious . Ba-ster-ds
یکی دیگر از شاهکارهای تارنتینو که نمیشه زیر 9.5/10 بهش داد.
Transformers Revenge of the Fallen
جلوه بصری کار واقعا عالی بود ولی همون جایزه WTF بیشتر بدردش میخوره
6/10