Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام علیکم...

LAKE CITY

معجزه سادگی

فیلمیه که جلوه های ویژه نداره...خبری از روایتهای تو در تو نیس...بازیگر زیاد مشهوری نداره...کارگردان و فیلمنامه نویسشو حداقل من نمیشناسم...ولی ولی ولی یه چیزی داره که اگه میدونستم چیه کارگردان میشدم...
سادگی که میگم مثه فیلمای کیارستمی و یا فیلمای مستقل اروپایی نیست( فیلمای کیارستمی جاذبه نداره و فیلمای مستقل اروپایی یه جور لوس بازی توش هست که دنیا رو سیاه سیاه نشون میده ولی در کنارش میگه اگه انسانها باهم خوب باشن همه چی حله)

روابط یه مادر و پسر که زیاد با هم خوب نیستن...در مورد داستان همینو میتونم بگم...

واقعا این فیلمو کشف کردم خیلی اتفاقی...پوستر فیلمو با یه فیلم دیگه اشتباه گرفتم...

این فیلمو کنار فیلمایی مثه "جاده انقلابی" "بابل" "قلب دیوانه" "پرشس" دیدم ولی نمیدوم چرا فقط عشق کردم اینو معرفی کنم ؟؟؟

اگه میدونستم که کارگردان میشدم...

سه تا فیلم عصری تا حالا دیدیم بدک نبودن :

She's the Man

یک فیلم 110% برای تلف کردن وقت و لذت بردن از زمان های پِرت روزانه و شبانه

ماجراش برای یک دختر فوتبالیسته که همین جوری و خیلی عشقی تیمشون منحل میشه و میخواد تو تیم سرا بازی کنه که نمیزارن و ... . داداشش میخواسته بره کنسرت اجرا کنه و 2 هفته مدرسش رو پیچ بده این دختره از موقعیت استفاده میکنه و برای اینکه بره تو تیم پسرا ،خودش و شکل دادشه در میاره و

5.5/10

---------------------------------------

500 Days of Summer

اینم فیلم بدکی نبود ،ولی مثل همون بالایی بود (یک مقدار معنی گرا تر:دی=)))

ماجراش برای یک پسر عاشقه که عاشق دختری به نام سامر(Summer) میشه و 500 روز رو باهاش شرح میده(البته نه 500 روز :دی)
سکانسای خیلی جالبی داره ،یکجاهاییش از خنده روده بر میشی یه جاهایش نیمچه هندی میشه و یه جاهایش هم امریکایی.....

در کل ارزش دیدن داره

7/10

---------------------------

V for Vendetta

کسی میدونه که چرا من تا الان این فیلم رو ندیه بودم؟؟؟
جدا قشنگیش در این حد بود که وقتی تموم شد ،میخواستم خودم رو تیر خلاص بزنم:دی خدایش خیلی قشنگ دیالگ های دیوونه وار عالی ،بازی عالی،تِم فیلم فوق العاده،داستان و طریقه ی روایت داستان و ..............خلاصه از هر نظر عالی

جدا حرفی برای گفتن نمیزاره. (رفیقم حرف راست رو زد،فیلم رو 100% با زیر نویش انگلیسی ببینیدتا لذتش صد چندان بشه)

7 دقیقه ی پایانی فیلم رو بالای 20 بار دیدم،خیلی قشنگ بود.همه فیلمها که نه ولی اکثریتشون از داشتن پایان فوق العاده رنج میبرن ولی این یکی عوض همشون پایان داشت.جدا دم ابدارچی گرفته تا بازی گرا و کارگدانا و خانوم بچه هاشون گرم.
این نتالی هم که فیلمهاش همیشه برام عالیه،جدا نمیدونم چرا اینقدر فیلمهایی که کار میکنه عالی میشه.
خدا بهش عمر با برکت بده تا بیشتر از فیلماش لذت ببریم(البته تو این فیلم همش دست هوگو ویوینگ بود و داستان کار.ولی نقش هویج ها رو عالی بازی میکنه .

درکل شرور کم بگم که این فیلم 13 از 10 بهش میدم یا اینکه هر فیلمی تا الان نمره دادم -ازش 3 نمره کم میکنم به این 10 از 10 میدم

10/10

--
چنتا فیلم هم فول HD دیدیم یه تجدید خاطره شد

2012

اینجاست که ادم لذت بیشتری میبره 8.5/10

Public Enemies

9/10 یه نمه پایانش بهم نچسبید ولی از نظر موسیقی و چنتا چیز باید بیش از 10/10 بگیره

UP

10/10 جدا دیدن این فیلم بصورت فول اچ دی یک توصیه عالی بود که گوش کردم،100 برابر لذت بردم

In-gl-ourious . Ba-ster-ds

یکی دیگر از شاهکارهای تارنتینو که نمیشه زیر 9.5/10 بهش داد.

Transformers Revenge of the Fallen

جلوه بصری کار واقعا عالی بود ولی همون جایزه WTF بیشتر بدردش میخوره :دی

6/10

آخرین ویرایش:
Julie & Julia

julie-and-julia-poster-1.jpg

8.5
کار آخر Nora Ephron با بازی مریل استریپ ،Stanley Tucci و ایمی آدامز ، دیگه چه دلیلی محکم تر ازین ها برای دیدن یک فیلم!
به شدت بعد از هفته ای دوری از سینما چسبید
حوصله نقد نوشتن ندارم ولی مطمئنا از دیدن فیلم پشیمون نمی شید

Saw 1,2,3,4,5,6 = 20/10
بهترین بهترین بهترین بهترین بهترین فیلمی بود که تو عمرم دیدم >:d<>:d<>:d<
یه نمه اغراق کردیا:دی خدایش این سری قشنگ هست ولی بهترین فیلم در طول عمر نیست!
-یا فیلم قشنگ ندیدی، یا طرز فکرت خیلی جیگساوی هست:دی

یه نمه اغراق کردیا:دی خدایش این سری قشنگ هست ولی بهترین فیلم در طول عمر نیست!
-یا فیلم قشنگ ندیدی، یا طرز فکرت خیلی جیگساوی هست:دی
چرا من فیلم قشنگ زیاد دیدم که بعد از Mortal kombat , Saw سری خیلی به دلم چسبیده . کلا من فیلم هایی رو دوست دارم که همیشه بد ببره و خوب نابود شه :d:d

The Twilight Saga: Eclipse : 7.0

من به این فیلم 1 از 10 ام نمیدم ! آخه این چی چی بود دیگه !! :-s یکسال منتظر موندیم آخر دست از پا درازتر برگشتیم .. کلا 2 ساعت فیلم ، 1 ساعت و 45 دقیقه فقط قهرمانان در حال ماچ کردن بودن :d بعد یک ربع بزن بزن بود .. فیلم فووق العاده بچه گونه شده !

Day & Night
6.5/10

daynight-pixarshort-firstlook-fullsize-300x168.jpg

آخرین انیمیشن کوتاه Pixar که همراه با Toy Story 3 اومده و ترکیبی از انیمیشن 2 بعدی و 3 بعدی هست.
مواجه شدن دو تا کاراکتر شب و روز و اتفاقاتی که براشون می افته. ایده فوق العاده جالبی داره ولی به نظرم اصلآ خوب اجرا نشده. جزو انیمیشن کوتاه های ضعیف Pixar هست از نظر من ! (مخصوصآ بعد از شاهکاری مثل Partly Cloudy که فوق العاده بود)

من به این فیلم 1 از 10 ام نمیدم ! آخه این چی چی بود دیگه !! :-s یکسال منتظر موندیم آخر دست از پا درازتر برگشتیم .. کلا 2 ساعت فیلم ، 1 ساعت و 45 دقیقه فقط قهرمانان در حال ماچ کردن بودن :d بعد یک ربع بزن بزن بود .. فیلم فووق العاده بچه گونه شده !
ببین دیگه چی بوده که نظر شما رو هم به خودش جلب نکرده :دی

• Like
Reactions: LiQuiD SnakE

ببین دیگه چی بوده که نظر شما رو هم به خودش جلب نکرده :دی

من کلا خوشم اومد چون یه حسی بهم گفت که تو قسمت سوم این Jacob پدر Edward رو در میاره ولی متاسفانه من فکر میکردم جیکاب مرده درومد بوهیو ـه :d
کلا فیلم تصویر برداریش واقعا درجه 1 بود کارگردانیش عالی بود ، جلوه های ویژش فوق العاده بود ولی Overrated Overrated Overrated

پ.ن : راستی اگه میتونی رو یاهو ادم کن یه چندتا مشکل با این 360 دارم

White Ribbon

The-White-Ribbon-poster.jpg

story:*داستان دقیقا قبل از جنگ جهانی اول رخ میده جایی که مردم در دهکده ای به خوبی زندگی میکنن تا یه روز دکتر بوسیله سیمی که بسته شده بوده با اسب به زمین میخوره و این آغاز اتفاق افتادن ماجراهای عجیبه*
اول اینو بگم که فیلم از بیشتر جهات شاهکار بود و سخت بتونید ایراد ازش پیدا کنید
هانکه از ابتدا مشخصه که هدفش چیه و با وجود اینکه فیلم پر بازیگری است همه چیز رو زیر نظر داره
دوربین همیشه در بهترین حالت قرار داره و میزان سن ها عالیه
و حالا به فیلنامه و داستان میرسیم که نقطه اوج white ribbon است
یه فیلمنامه محکم و منسجم که شما رو در طول داستان حتی یک دقیقه هم خسته نمیکنه
و در آخر شما رو در یک فضای معلق قرار میده با سوالاتی:
آیا کودکان پاک و معصومند؟/آیا دکتر راست میگوید؟/واقعا مقصر واقعی کیست؟
در کل به هانکه و تیمش تبریک میگم بابت این شاهکار و واقعا نمیدونم چرا اسکار رو نگرفت؟
فیلم به شدت توصیه میشه نه یکبار بلکه چندین بار

9/10

-------------------------------

Alice In Wonderland

zz71dcbc7d.jpg

Story:*آلیس وارد سرزمینی میشود که در دوران کودکیش تصور میکرد. سرزمینی که در آن ملکه سفید و قرمز فرمانروایی میکنند*
فیلم از لحاظ داستان که واقعا چیزی نداره و همه چیز خیلی خطی و مشخصه و انتظار خیلی بالاتری داشتم
فضای فانتزی فیلم رو دوست داشتم و این باعث شد تا آخر فیلم ازش بدم نیاد
بازی جانی دپ هم رضایت بخش بود
اگه این دو مورد نبود شاید جز بدترین فیلم های عمرم قرار میگرفت
در کل نمیدونم توصیه به دیدنش کنم یا نه اما وقت خالی داشتین میتونین از محیط دوست داشتنی فیلم لذت ببرید

6.5/10

The A-Team
اکشن و کمدی جالبی داره. داستان مربوط به یه تیم 4 نفره کاملا حرفه ای میشه که مجبورن برای پس گرفتن افتخارشون بجنگن. 8.5/10
grown up's
کارای آدام سندلر همیشه مقداری غم رو وارد میکنه بعدش کلی میخندونه! واسه همین خیلی ازش خوشم میاد! 8/10
Greenberg
از نظر من یه آشغال! 1/10

سلام به همه.من اين تاپيک تازه ديدم از اين به بعد همش اينجا تلپم.:d;;)
من تازه The Shawshank Redemption رو ديدم واقعا فيلم ماهيه
10/10
تو imdb 250 top هم اوله
بهتون پيشنهاد ميکنم اگه نديدين زودتر برين ببينين.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or