Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

inception رو با کيفيتشو ديدي؟:-/:-/
اگه اومده با کيفيتش بگو کجا اوردن ماهم بريم بگيريم.;;)

من تو سینما دیدم . به همه بیشنهاد میکنم فیلم رو ببینن 2:30 فیلم خالص
واقعا فوق العاده بود با کارگردانی و نویسندگی Christopher Nolan :x

من تو سینما دیدم . به همه بیشنهاد میکنم فیلم رو ببینن 2:30 فیلم خالص
واقعا فوق العاده بود با کارگردانی و نویسندگی Christopher Nolan :x
تو سينما!!!!!!!!!!! مگه تو سينماهاي ايران هم هست؟!!!!:d:d
کجا زندگي ميکني شما؟:d:-/
شايد منظورت کيفيت cam يا ts(يا همون پرده اي خودمون)من بد گرفتم:d

تو سينما!!!!!!!!!!! مگه تو سينماهاي ايران هم هست؟!!!!:d:d
کجا زندگي ميکني شما؟:d:-/
شايد منظورت کيفيت cam يا ts(يا همون پرده اي خودمون)من بد گرفتم:d
نه نیومده من تحقیق کردم (جان برارتون این ":دی" رو ول کنید.)، ایشون احتمالا تو خارجه دیدن.

من نسخه ی کم ریپ خوبش (ولی بد) رو دیدم. به خاطر Downer Ending بهش میدم 5/10.

The Ghost Writer
dir : Roman Polanski
m_p_2002201010149825.jpg

امتیاز من : 6 از 10
انتظار کار بهتری از یکی از کارگردانهای مورد علاقم داشتم. فضایی شبیه به یکی از کارهای قبلیش چایناتَاون رو داره.
اگه رومنو دوست دارین این فیلمو ببینین وگرنه چیزیو از دست ندادین ...
پا به سن گذاشتن کارگردان باعث شده از علایق دوران جوانی فاصله بگیره !!
==========================================

The-Book-of-Eli-Poster-303x450.jpg

غیر از چنتا صحنه اکشن با اسپشیال افکت و یه سوژه داستانی از مُدافتاده چیزی نداشت!
امتیاز من 3 از 10
فضای فیلم یه کپی از بازی Fallout 3 هست !!

آخرین ویرایش:
نه نیومده من تحقیق کردم (جان برارتون این ":دی" رو ول کنید.)، ایشون احتمالا تو خارجه دیدن.

من نسخه ی کم ریپ خوبش (ولی بد) رو دیدم. به خاطر Downer Ending بهش میدم 5/10.

5!!!!!!!!!!
بابا خیلی عجیب دادی
فیلمی که تا الان تو imdb 9.3 و 3وم تو 250 top
http://www.imdb.com/title/tt1375666/

BBC Wonders of the Solar System 2010
tumblr_kyzfgwQdhx1qzdy9xo1_500.png

من تا حالا مستند های زیادی در مورد منظومه شمسی دیدم ولی این مستند 5 قسمتی نگاه جدید و متفاوتی به دنیایی ما داره، نوع روایت فیلم برداری و لوکیش های اون حرف نداشت، میتونم بگم شاهکار BBC بودش.

9/10

Home 2009
5612_HOME-SHOT.jpg

مستند بسیار جالبی بود برای من، بخصوص اینکه بخش عمده ای از فیلم رو از آسمون گرفته بودند، نشون میده که زمین طی میلیون ها سال چقدر زیبا بودش و انسان ها چقدر در طی چند ده ـه چقدر اون رو دارند ویران میکنند.

8/10

National Geographic The Truth Behind the Bermuda Triangle 2009
The_Bermuda_Triangle.jpg

همیشه برام سوال بود که واقعاً توی مثلث برمودار چه خبر هست، پیش از این چندین مطلب و چندتا مستند هم در این باره دیده بودم ولی هیچ کدوم جواب خوبی بهم نداند و بیشتر شبیه فیلم های تخیلی بود تا مستند!!، ولی شبکه ی National Geographic با The Truth Behind the Bermuda Triangle، هرآنچه که قبلاً میدونستم رو کنار زد و واقعاً حقیت پنهانی رو نشون داد...

6/10

Paranormal Activity 2007
1612f6paranormalactivitytf.orgfree2009.jpg

من معمولاً ظرفیت بالایی در دیدن فیلم های ترسناک دارم بخصوص با Headphones از نوع vibration دار!!، ولی واقعاً توی Paranormal Activity از هر لحاظ کم آوردم به حدی که شب اول (3.5 صبح) بیخال فیلم شدم. واقعاً تم متفاوتی از ترس توی اون بود که در هیچ فیلم های ترسناک به این شکل ندیدم.

8/10

به شدت منتظر شماره دوم اون هستم، برای همین فعلاً قراره خودم را فیلم The Blair Witch Project سرگردم کنم...ببینم چی هست (کسی نظری نداره)

• Like
Reactions: LiQuiD SnakE
Paranormal Activity 2007
خلیل جان منم اول گفتم نباید جالب باشه ولی کم کم احساس کردم نمیتونم از جلوی مانیتور بلند بشم .تازه اونی که من دیدم کیفیت درستی هم نداشت با کله رفته بودم توی مانیتور بسیار کاره جالبی بود .اگر لینک کم حجم و با کیفیت ازش داری به من هم بده ممنون میشم.
در ضمن بهترین مستندی که توی این ماه ها دیدم به نظر خودم مستند معروف life بود مخصوصا با طرز فیلم برداریش و کیفیت F. HD

نوشته شده توسط [DOG];1083431:
بهترین مستندی که توی این ماه ها دیدم به نظر خودم مستند معروف life بود مخصوصا با طرز فیلم برداریش و کیفیت F. HD

من خودم، مستند Life رو فقط بخاطر صدای David Attenborough دوست دارم

به نظر من اول Planet Earth، بعد Life و در آخر South Pacific مستند های جالبی برای دیدن زندگی طبیعت هست.

البته جدا از کارهای David Attenborough...!!

1f76dbac9c264bb387b1.jpg

Batman: Under the Red Hood

10/10 ! حالا شاید چون طرفدار 3 آتیشه بتمن و اینجور انیمه ها هستم یخوده فن بازی در آوردم ولی در کل انیمه خیلی قشنگی بود!

آقا این inception چیه که اینقدر گل کرده؟!! تو IMDB زده سوم!!
اونایی که دیدن بیان یه توضیحی بدن...

من دوبار دیدمش دوتا رلیز مختلف. آخریش مال امجین کامل و خوب بود و تقریبا با کیفیت بود.
میتونم بگم فیلم معمولی ای هست و داستان خوبی داره. اکشنش هم من نمیتونم قضاوت کنم به خاطر کیفیت اما حقیقتش رو بخوای در حد فیلمهای جیمز باند پیرس برازنان هست.
اما آی ام دی بی رو جهودها کنترل میکنن پس برو تا تهش.

ادیت: شرمنده این پست یکروز اشتباها نقل قول شده بود.

آخرین ویرایش:
سلام علیکم...

فردا شب(جمعه) شبکه 4 برنامه سینما 4 یه فیلم شاخ نشون میده : MICMACS

کارگردانش ژان پیر ژونه هست...از اون کارگردانهایی که درس سینما نخونده و از دنیای ویدئو کلیپ اومده و آگهی های تجاری میساخته (آخ من میمیرم واسه اینجور کارگردانها : ژونه-فینچر-ریچی-بونگ جون هو و... )

کسی میخواد بفهمه ذات سینما یعنی چی این فیلم شدیدا توصیه میشه...
این فیلم آخرین کار ژونه تا حالاست...تو ایران بیشتر ژونه رو با فیلم امیلی میشناسن...

اونایی که مثه خودم عاشق ویدئو کلیپ هستن حتما این فیلم رو ببینن...یه ویدئو کلیپ دو ساعته !!!!

شهید آوینی میگه :در سینما همه چیز باید در خدمت تصویر باشد حتی داستان...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or