Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

داستان Toy Story 1 : باز گم میشه ، وودی نجاتش میده
فک می کنم قسمت اولش بود،یه آهنگی داشت،همش فک می کردم خود تام هنکس این رو خونده،هی داد میزد میگفت تو باید یا مجبوری دوست من شی.خیلی فیلم جالبیه،من فک نمی کنم بشه توو همچین جمله ای گنجوندش.این فیلم (قسمت اول) از بحث جاندار شدن چیزای بی جان و از این کلیشه ها فراتر میره و به بحثای ناسیونالیستی میرسه،چقد هم نمادین هست،ارتش هارو نگاه کنید،آدم فضایی ها رو نگاه کنید،یکی از غرب که کمی تند خو،یکی از آسمون که داد میزنه بخدا من قدرت های ناممکن رو دارم ... خلاصه از هر ملیتی بگین توشون هست و یه جورایی پیغام فیلم صلح هست!

ویرایش:
قسمت دوم خوب یادم نیست،در حد اول نبود،منم بعید می دونم قسمت سوم اون تم صاف و پوست کنده اول رو داشته باشه،دیگه چی میخوان از یه داستان رک و راست که هر چی داشت قسمت اول شیره ش رو کشید بیرون،نثار کنند،برا همین حکایت مکرر sequel ساختن هالیوود میشه.این نمره ها اگه همینطور بمونه اوریت میشه...

آخرین ویرایش:
سلام!
من زیاد به حرف منتقدین توجه ندارم ولی الان تو MetaCritic امتیاز فیلم 91 هست، تو IMDB هم ملت بهش 9.4 دادن تا حالا :دی فروشش هم تو سه روز اول 110 تا بوده گویا. با این توصیفات فکر کنم حداقل در حد دو شماره اول باشه اگه نگیم بهتره.

DJ Hasan Potter
البته من خودم عاشق این سری ام ! بخوام نمره بدم به یک 10 میدم ، به 2 9.5 ! سه هم ندیدم ولی امکان نداره بد باشه ! اینم همینطوری گفتم وگرنه شکی نیست با کیفیت ترین فیلم 3 بعدی ـه دیزنی هست .

The Crazies
crazies_poster.jpg

فيلمش پتانسيل يه فيلم خوب رو داشت . ولي كارگردانش گند زد به فيلم . شخصيت پردازي داغون .
فيلم برداري كليشه اي و در بعضي موارد افتضاح .

4/10

Kick A SS
kickass_poster.jpg

خوشم اومد . اوايل فيلم عالي بود . روايت داستان شخصيت kick a ss و يه سوپر هيرو بدون داشتن هيچ

نيرويه خاصي . وقتي اين Hit Girl اومد گند زد به فيلم . با اون درگيري ها با Violence بالا و خالي بندي

زياد . كه يه مقدار طبيعي بودن فيلم رو به شدت زير سوال برد . اخه كي ميتونه قبول كنه كه بچه

10 ساله گلوله با سرعت 700 مايل در ساعت رو جا خالي بده و 20 نفر رو headshot كنه !!!

درضمن اگه ناشر فيلم به جاي Lions Gate به كمپاني ديگه مثل paramount يا fox بود فروش فيلم تضمين

شده بود

7/10

Batman , Batman Returnes
دو تا بتمنی که تیم برتون ساخته بود رو فرصت شد ببینم.دو تاشون یه جورایی سیاسی هستند ولی از لحاظ آشکارا بودن کنایه ها ، تا حدی بهم پهلو می زنند.در ضمن بازی نیکلسون در نقش جوکر هم عالی بود.
10 / 9

Fantastic Mr. Fox
فکر نمی کردم اینقدر قشنگ باشه.تیکه هایی که ارجاع به آهنگ ها بود خیلی توپ بود.
10 / 8.5

Solomon Kane
فکر کنم براساس یه کامیک انگلیسی بود.جلوه های ویژه اش خوب نسبتاً وگرنه داستان و شخصیت هاش اساساً مزخرف مآب بودند ...
10 / 6

Kick A$$
خز ترین فیلمی که در مورد کامیک بوک ها دیده بودم همینه ! مزخرف ، بدون داستان پردازی ، دیالوگ های احمقانه و خشونت بی حد و حصر ...
حیف وقتی که پایش گذاشتم.
10/ 2.5
=================
نظر هر کسی برای خودش محترمه ، این رو هر فرد عاقل و عادلی میدونه.
ولی وقتی یه نفر به فیلمای کلاسیک یک سبک که الان هم رده کالت برای اون سبک ارزیابی میشن نمره پایین بده و این مورد برای همه فیلمای کلاسیک عمومیت داشته باشه حقیقتاً انسان باید متحیر بشود.

You don't Know Jack / 2010

B003EV6DCG.01.LZZZZZZZ.jpg

فوق العاده بود! چند وقت بود بازی های به این زیبایی ندیده بودم.مخصوصا آل پاچینو. اولین فیلم تلویزیونیش هم هستش. فیلم در مورد دکتر jack kevorkian هستش که مدافع خودکشی بیمارانی بود که از بیماریشون رنج زیادی میبردن و قابل درمان هم نبودند و خودش با رضایت بیماران اون ها رو میکشت. باید فیلمو ببینید. فوق العادست بازی سوزان ساراندون هم این وسط چشمگیره. فیلمو چند وقت بود داشتم و نمیدیدم. ولی وقتی دیدم همه دارن از فیلم تعریف میکنن رفتم دیدمش و کلی حال کردم. گریم پاچینو هم عالی کار شده یه 10-15 سالی پیرترش کردن بردنش تو 80 سال !!
9/10

The Cove - 2009

the-cove_poster.jpg

من به طور معمول علاقه ی زیادی به دیدن فیلم های مستند دارم و همیشه اونها رو با دقت نگاه میکنم.
فیلم مستند The Cove رو با توجه به توصیه ی یکی از پست های همین تاپیک امروز ظهر بدون داشتن هیچ پس زمینه ی قبلی از موضوع اون، دانلودش کردم.

اصلا نمیدونستم قراره وقت ام رو برای چی صرف کنم، ولی شروع به دیدن فیلم کردم، واقعاً فرای اون چیزی که فکرش رو هم نمیکردم، این فیلم تاثیر گذار بود و احساسات خاصی رو توی اعماق وجود آدم وارد میکنه!

بهتر میدونم که هیچی در مورد موضوع فیلم نگم و خودتون باهاش درگیر بشید.

10/10

meet the parents
meet the fuc#kers
! این فیلم از چند جهت دوست داشتنی بود ! اول به خاطر طنز موقعیت به بهترین شکل ممکنش ! دوم به خاطر اینکه جز معدود فیلم هایی بود که شماره ی دومش گند نزده بود ! سوم به خاطر بازی زیبای دنیرو !
شماره ی دوم کمی بهتر بود ولی به خاطر قرابت سبک و محتوایی که دو تا شماره داشت یه نمره میدم در کل : 7/10

c.r.a.z.y یه فیلمه کانادایی فوق العاده زیباست محصول سال 2005. فیلم مضمونی هم*جنسگرایانه داره اما موضوع اصلیش این نیست. خیلی قشنگ به دنیا اومدن کاراکتر اصلی و رشدش رو به تصویر می کشه و به طرز ژیبایی داستان رو جلو می بره. خیلی منو یاده Trainspotting انداخت. پیر شدن تک تک شخصیت ها رو می تونید حس کنید. خلاصه فیلمیه که اگه یه بار ببینیدش دیگه فراموشش نمی کنید. جایزه های زیادی رو هم از جشنواره های اروپایی برده. به هیچ وجه از دستش ندید.
8/10
IMDB

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or