Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Fired Up

F U:biggrin1:
firedup.jpg

واقعا خیلی بهم چسبید.با اینکه خوابم میومد نشستم تا 4 صبح دیدمش.
ماجراش هم بر میگرد به دوتا جوون امریکایی که فوتبال امریکایی بازی میکردن و عشق دختر بازی بودن.
مربیشون میگه 2-3 هفته باید تیم رو که کاملا پسرونه بوده ببرند اردو .اونا هم تو هالت ... بودن که از دهنه دخترای میشنون قراره اردویی چند هفته ای برگزار بشه برای دختران چیلدلیدر (رقاص گوشه زمینه مسابقه)که کلی دختر اونجاست .اونا هم به ذهنشون میزنه که یجورایی برن اونجا و در نهایت به کمک خواهرش میرن اونجا و عضو تیم مدرسشون میشن و ......:biggrin1:

6.5/10
خدایش خیلی بیشتر از امریکن پای بهم حال داد.اونا یجورایی کشش ندارن دیگه:biggrin1:

این شبکه ی GEm فیلم 50 first date رو گذاشته بود ما هم بیکار بودیم نشستیم فیلم خوبی بود خنده دار بود البته 1 کم قدیمی بود ولی خب واسه رفع استرس کنکور خوب بود:cheesygri کلا فیلم های adam sandler رو من دوست دارم
امتیاز هم 7.5بسش هست:biggrin1:

garden state
8.5

بخاطر زک برف فیلمو کلا گرفتم ولی واقعا فیلم زیبایی بود... شخصیت اجیبش، کرکتر ناتالی پورتمن و کلا فضای فیلم چیز تکی بود !
سوندترک هاش هم واقعا عالی بودن !

the truman show
9.5

مردی که زندگی واقعیش رو به عنوان یک سپوراستار تلویزیونی بازی میکنه، ...

حتی میتونم بگم یه جورای بیشتر از eternal sunshine of a spotless mind دوسش دارم بین کارای کری !

آخرین ویرایش:
Kill Bill
200px-Kill_bill_vol_one_ver.jpg

واقعا شماره اول این فیلم یکی از گَشنگ ترین فیلمهایی هست که تا حالا دیدم:love: Q T هست دیگه- کاریش نمیشه کرد:biggrin1:برای اینکه ممکنه یروزی ممکنه بیاد مارو هم بکشه مجبورم بهش 10 بدم

10/10
--------------------------------------------
Kill Bill 2
200px-Kill_bill_vol_two_ver.jpg

هر چی شماره اولش اکشن و انتقامی بود ،شماره دوم خیلی زده بود تو خط رومنس. شماره یکش 1 صحنه رومنس داشت ،باقیش اکشن.شماره دومش نقطه مقابل همین بود.

چون دیگه ترسناک نیستش و دیگه با بچش مشغوله و نمیاد مارو بکشه،میتونیم 8 بدیم.:دی

8/10

در کل به همه توصیه میکنم ببینن(هرکی ندیده،و هر کی هم دیده مثل من برای بارهای متوالی ارزش دیدن داره)

Closer
6.5/10
IMDB Rating: 7.4/10
Closer_movie_poster.jpg

When she came here,-
do you think she enjoyed it?

I didn't do it to give her a nice time.-

I fu#ked her to fu#k you up.

A good fight is never clean.
And of course she enjoyed it.

درمورد رابطه ی پیچیده ی دو زوج و ارتباطشون با همه .
راستش من از این مدل عشقی که توی این فیلم بود اصلا سر در نمیارم چون همه چیز براشون در S€X خلاصه میشه .
بعضی وقتهام زیادی رابطه هاشونو بیخود پیچیده میکنن
درکل زیاد جالب نبود
فیلم پر بود از دیالوگ های دهن پر کن و باصطلاح قصار برای بزرگ جلوه دادن فیلم .

آخرین ویرایش:
Groundhog day با بازی بیل موری رو دیدم شاهکار بود . به همه طرفدار های فیلم های کمدی پیشنهاد میدم فیلم رو بگیرن . واقعا این فیلم انقدر دوست داشتنی بود که همش با خودم میگفتم خدا کنه الان تموم نشه یه نیم ساعت دیگه هم باشه بهش امتیاز 9.5 از 10 میدم

Inglorious Bastards به عنوان یکی از طرف دار های پرو پا قرص تارانتینو از فیلم خیلی خوشم اومد . طنز و خشونت همیشگی فیلم های تارانتینو تو این فیلم هم خیلی خوب کار شده بود موسیقی هم که مثل همیشه شاهکار بود.کلا موسیقی تو فیلم های تارانتینو یکی از مهمترین فاکتور هاست .به فیلم امتیاز 9 از 10 رو میدم .دیگه باید منتظر Faster .***** cat kill kill و Kill Bill 3 بود ببینیم چه میکنه تارانتینو

موسیقی هم که مثل همیشه شاهکار بود.کلا موسیقی تو فیلم های تارانتینو یکی از مهمترین فاکتور هاست
البته اینو بگم هر چی موسیقی تو pullp fiction و kill bill اریجینال بود (RZA بود فکر کنم) اینتو گلچین شده و ترکیبی از موزیک چند تا فیلم دیگه بود. لیسانشون رو خریدن. (چند تاش مال استاد موریکونه بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or