Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Blindness (2008)

داستان در مورد کور شدن مردم یه شهر و روابط و نوع زندگی اوناس. البته شاید یکی کور نباشه ...
2/10
فیلم در مقابله نوولش یه افتضاح کامله ! تَن ِ ساراماگوی بدبخت رو هر جا بود لرزوندن ( اخه نمیدونم مُردس یا زنده )

=============================

Tetro

tetro_20090810a.jpg

هر خانواده ای رازی دارد .

فیلم در مورد پسر جوانی به نام انجلو ( تترو ) هست که به خاطر یه سری مسائل خانوادگی ، خانوادش رو ترک میکنه ! بعد از چندین سال برادرش بنی دنبالش میاد ! ولی وقتی با تترو رو به رو میشه یه ادم سرکش و عصیان گر رو میبینه که توانایی برگردوندن اون رو به ارژانتین نداره ، تو این چند روزی که بنی پیش تترو میمونه حقایقی براش روشن میشه که ...

اول اینکه برخلاف خیلی های دیگه که از فیلمهای مستقل کاپولا برخلاف فیلمهای مثل Godfather و Apocalypse استقبال نکردن ولی من شدیدا خوشم اومده و این دو کار اخر کاپولا رو ارزشمند میدونم !
یه صحنه ای بود که تو فیلم که یه اسلحه نشون میداد که تترو تو کشوی میزش قایم کرده ولی هیچوقت از اون اسلحه استفاده نمیشه ! اینجا کاپولا قانون چخوف رو زیرپا میزاره ، وقتی اسلحه ای نشون داده میشه ، حتما باید ازش استفاده بشه ، یا برعکسش ( یا همچین چیزایی :d ) کلا به قول خود کاپولا این کار از قصد انجام شده برای پوز زنی افرادی که سینما رو چارچوب بندی میکنن
یکی دیگه از چیزایی که منو جلب میکنه اینه که کاپولا منحصر به بخشی یا جایی نیست ، کارگردانی هست که وقتی فیلم میسازه منحصر به ژانر نیست ، فیلم کاملا روانشناسانه روایت میشه ، کاملا با کرکتر های اصلی همذات پنداری میکنید ، نقش بنی هم با اینکه تازه کار هست ولی منو یاد فیلمهای کلاسیک مینداخت ، البته اینو مرهون فیلم برداری جالب فیلم بود !

یه چیز دیگه که در مورد فیلم مهمه اینه که فیلم دورنمایی از زندگی خود کاپولا بوده ، هرچند فیلم کاملا خود زندگی کاپولا نیست و فقط ته مایه هایی از اون هست و خود کاپولا هم گفته حاضر نیست مسائل شخصیش رو بیش از این باز کنه ولی شدیدا علاقه مند شدم با دیدن فیلم از زندگی کاپولا سر در بیارم !!!

واقعا تترو یکی از معدود فیلمهایی بود که هم از نظر هنری خوش ساخت بود هم اینکه حرفهاش شعاری نبود ! برای همین هضمش خیلی راحت بود .

به هر حال اگه از دیدن اینهمه فیلم مزخرف که پر از جلوه های ویژه است خسته شدید و میخواید کمی هم به ذهن و چشماتون فیلم هنری نشون بدید ، تترو رو از دست ندید .

سلام

دو خواهر

واقعا من موندم این کارگردان ها از کجا میان ... در سینما رو گل بگیرن خیلی بهتره!

داستان:نداره !

شخصیت پردازی:شوخی میکنی؟

جذابیت:اگه میخوای روزت رو خراب کنی ببین!

مورد استفاده = سطل مبارک آشغالی

(نکته جالب:ببیننده رو خر فرض کردن)

رضا اسم تاپیک رو یه نگاه بنداز ! بابا گفته باید امتیاز بدین !

فیلم مزخرف ایرانی هم میبینین باید امتیاز بدین ، شاهکار فریتز لانگ رو هم میبینین باید امتیاز بدین ! ای بابا :d

بنظر من اصلا اینجا به فیلم ایرانی امتیاز ندیم سنگینتریم :دی
مثلا بی پولی :

چی شد از جا اومد کجا رفت بکجا میخواست بره منظورش چی بود اصلا چی به چی شد :eek:
اگه کسی از فیلم چیزی فهمید بمنم بگه ;)

امتیاز من : 2 از 10 :biggrin1:

داستان و اصلا نمیگم خسته میشی :smile: ولی سوتی زیاد داشت :laughing:

رضا اسم تاپیک رو یه نگاه بنداز ! بابا گفته باید امتیاز بدین !

فیلم مزخرف ایرانی هم میبینین باید امتیاز بدین ، شاهکار فریتز لانگ رو هم میبینین باید امتیاز بدین ! ای بابا

من نمیتونم به عنوان نمونه به روزی روزگاری در آمریکا یا غرب یا دزد دوچرخه امتیاز بدم.عذر میخوام.

فیلم در مقابله نوولش یه افتضاح کامله ! تَن ِ ساراماگوی بدبخت رو هر جا بود لرزوندن ( اخه نمیدونم مُردس یا زنده )
من توی کل فیلم منتظر :
اون پیرزنه که خیلی وضع بدی داره و آخرش هم می افته میمیره بودم ! :دی
کلآ نسبت به کتاب خیلی روشن تر بود !

من توی کل فیلم منتظر :
اون پیرزنه که خیلی وضع بدی داره و آخرش هم می افته میمیره بودم ! :دی
کلآ نسبت به کتاب خیلی روشن تر بود !
اگه میتونستن ذره ای فضای متعفن ، تاریک و سیاه ِ اسارتگاه و شهر که تو کتاب بدن ادم رو میلرزونه رو توصیف میکردن ، میشد بهش امیدوار بود ، ولی نمیدونم چرا خواستن اینقدر قضیه رو ساده جلوه بدن !

فیلمهایی که خیلی بهم حال میدن دو حالت دارن. یکی فیلمهایی که به یه طریقی باهاشون آشنا هستم. مثل فیلمای کارگردانایی که دوست دارم یا بازیگرای محبوب یا فیلمایی که تعریفشونو زیاد شنیدم. یکی هم فیلمهایی که اطلاعات خاصی ازشون ندارم و بدون هیچ پیش زمینه و توقع خاصی میشینم نگاشون میکنم. اونقت اگر فیلمای شاخی باشن خیلی خیلی بیشتر از فیلمای حالت اول میچسبن. خیلی خیلی بیشتر. دو تا فیلمی که امروز دیدم هم از نوع دومه که به طرز وحشتناکی چسبیدن!!!

فوق العاده بود. واقعا غافلگیر شدم
9/10

تبدیل شد به بهترین انیمیشنی که تو سه سال گذشته دیدم.
8.5/10

Kick-A$s

hit-girl-poster.jpg

10/10

کارگردان‌های محترم یاد بگیرند که چطور باید از روی کامیک بوک فیلم فان ساخت، درامش،‌ اکشنش، طنزش و از همه مهمتر کارگردانی و بازیگریش فوق‌العاده بودن. شخصیت‌های فیلم واقعی هستند؛ یه پسر دبیرستانی، یه پسر دبیرستانیه با همه کارای یه پسر دبیرستانی. انتظار داشتم یه فیلم A ببینم ولی چیزی که دیدم AAA بود. کارگردانش رو از زمان فیلم قبلیش دوست داشتم و استایلش تو این فیلم برای من در حد ماری‌جوانا فضایی بود. اگه جا داشت بهش یازده از ده هم میدادم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or