از Cube Zero دوتا گذاشتم، دلیل داره.
عکس هم کوچیک تر دلم نمیاد، حیفه. ولی، باشه.
-=-=-=-
Powder Blue
فوق العاده. شاید اگه چنتا فیلم ندیده بودم این فیلم یکی از بهترین فیلمای زندگیم میشد، شایدم بشه. یه مشت حسّ های عجیب داشت، یه مشت حس های خیلی آشنا، خیلی شبیه فیلمیه که من اگه فیلم بسازم، میسازم. عالی.
Plot رو ببین:
Four Los Angelenos -- a mortician, an ex-con, a suicidal ex-priest, and a stripper -- are brought together on Christmas Eve by a mixture of circumstances.
Tagline:
Every life has a breaking point
داستان در مورد زندگی یه نفر که سابق کشیش بوده و حالا متمایل به خودکشیه، یه سرکرده یه باند مافیایی که میخواد رقیبش رو قانع کنه که انتقام نگیره، یه str1pp3r، یه گورکن (در واقع طرف Mortician ـه ولی معادل فارسی فک کنم نداریم براش، شاید اینایی که جنازه رو میشورن، چی میگن بهشون، همون) و یه پسر بچه تو کما ...
اصلا دوست ندارم در مورد داستانش چیزی بگم، همینم که گفتم رو پشیمونم. به سن پایین توصیه نمیکنمش، نه بخاطر pr0n بلکه مفاهیمی که در موردش صحبت میکنه ثقیله واسه سن کم.
عجب موزیکایی داشت ... اوف.
دلم میخواد 10 بدم از 10 ولی نمیتونم. شما فرض کن همون 10 از 10.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009)
در مورد یه پلیسه که کارای بد میکنه و مثلا پلیس بدیه. تا نصفه تحمل کردم بعد بدون درنگ، پاکش کردم، احتمالا یه redemption ـه مسخره داره آخرش که آمریکاییای احمق پاپ
کورن خور خوشحال از Movies بیان بیرون. اسم فیلم رو نیگا کن، حماقت ازش میباره.
ضمنا این فیلم به نظر من اونقدر بی ارزشه که حتی ارزش عکس گذاشتن هم نداره. نمیدونم به چیه این مزخرف 7 دادن از 10 تو iMDB و Powder Blue گرفته 6.4 از 10.
-=-=-=-=-=-=-
این چند وقته فیلم کم دیدم چون season 1 ـه یه سریال رو میدیدم که خیلی زیاد بود.