Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

معمولا به فیملها اینجا امتیاز هم میدن ...

قبلا گفتم که نمیتونم امتیاز بدم.

در ضمن وقتی پوستر با این اندازه میزارین به فکر اونایی که با دیال آپ میان این تاپیک هم باشید

ما خودمونم دایل آپ هستیم ولی دلم نمیاد کیفیت پایین بذارم.

ما خودمونم دایل آپ هستیم ولی دلم نمیاد کیفیت پایین بذارم.

بابا دلم نمیاد یعنی چی ! :d آرمین امتیاز نمیدی، حداقل عکس کوچیکتر بزار ، کسی اگه خوشش بیاد میره زیادش سرچ میکنه سایز بزرگترشو میبینه ! ( از Cube Zero هم 2 تا گذاشتی ! )

از Cube Zero دوتا گذاشتم، دلیل داره.
عکس هم کوچیک تر دلم نمیاد، حیفه. ولی، باشه.
-=-=-=-

Powder Blue

200px-Powder_blue.jpg

فوق العاده. شاید اگه چنتا فیلم ندیده بودم این فیلم یکی از بهترین فیلمای زندگیم میشد، شایدم بشه. یه مشت حسّ های عجیب داشت، یه مشت حس های خیلی آشنا، خیلی شبیه فیلمیه که من اگه فیلم بسازم، میسازم. عالی.

Plot رو ببین:
Four Los Angelenos -- a mortician, an ex-con, a suicidal ex-priest, and a stripper -- are brought together on Christmas Eve by a mixture of circumstances.

Tagline:
Every life has a breaking point

داستان در مورد زندگی یه نفر که سابق کشیش بوده و حالا متمایل به خودکشیه، یه سرکرده یه باند مافیایی که میخواد رقیبش رو قانع کنه که انتقام نگیره، یه str1pp3r، یه گورکن (در واقع طرف Mortician ـه ولی معادل فارسی فک کنم نداریم براش، شاید اینایی که جنازه رو میشورن، چی میگن بهشون، همون) و یه پسر بچه تو کما ...

اصلا دوست ندارم در مورد داستانش چیزی بگم، همینم که گفتم رو پشیمونم. به سن پایین توصیه نمیکنمش، نه بخاطر pr0n بلکه مفاهیمی که در موردش صحبت میکنه ثقیله واسه سن کم.

عجب موزیکایی داشت ... اوف.

دلم میخواد 10 بدم از 10 ولی نمیتونم. شما فرض کن همون 10 از 10.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009)

در مورد یه پلیسه که کارای بد میکنه و مثلا پلیس بدیه. تا نصفه تحمل کردم بعد بدون درنگ، پاکش کردم، احتمالا یه redemption ـه مسخره داره آخرش که آمریکاییای احمق پاپ کورن خور خوشحال از Movies بیان بیرون. اسم فیلم رو نیگا کن، حماقت ازش میباره.

ضمنا این فیلم به نظر من اونقدر بی ارزشه که حتی ارزش عکس گذاشتن هم نداره. نمیدونم به چیه این مزخرف 7 دادن از 10 تو iMDB و Powder Blue گرفته 6.4 از 10.

-=-=-=-=-=-=-

این چند وقته فیلم کم دیدم چون season 1 ـه یه سریال رو میدیدم که خیلی زیاد بود.

Twilight 1,2
Twilight 1---->8/10
Twilight 2---->6.5/10
داستان خوبی داره ولی یکمی لوسه :sick:

9/10
اون چیزی که انتظار داشتم نبود ولی خوب بدم نبود، گرافیک خوبی داره داستانش هم خوبه.

Into The Wild
9.5/10

IMDB Rating: 8.2
IntoTheWildMoviePoster.jpg

Woman: Where are your mom and dad-
Boy: Living their lies somewhere-
Woman: You looked like a loved kid. Be fair-
?Boy: fair-
Woman: You know what i mean-
Boy: I'll paraphrase Thoreau here-
"Rather than love, than money, than faith, than fame, than fairness, give me truth"

داستانی براساس واقعیت از زندگی پسر جوانی در جستجوی خوشبختی و سعادت حقیقی با دوری از کلیشه های زندگی در جوامع امروزی و پناه بردن به طبیعت ناب "آلاسکا"
یکی از بهترین فیلمهایی که دیدم
باید حداقل یبار دیگه با آرامش کامل ببینمش
خیلی چیزها بهم یاد داد

آخرین ویرایش:
دموکراسی تو روز روشن

خدایا ! این کارگردانان خوشحال که همیشه لبخند رو روی لبای ما میاورند رو از ما نگیر !
همین ؟؟! این الان چیه اووقت ؟!
لااقل یه توضیح کوتاهی چیزی بدین درباره ی فیلم ...... .

همین ؟؟! این الان چیه اووقت ؟!
لااقل یه توضیح کوتاهی چیزی بدین درباره ی فیلم ...... .
خب این یه فیلمیه که یکی 2 روزه اکران شده !
داستان :
یکی از سرداران جنگ طی بمب گذاری ( حالا معلوم نشد از قصد بوده و خواستن دشمن تراشی کنن یا واقعا حیله ی دشمن بوده :دی ) تقریبا در حال مرگه ! بعد این آقا میره توی برزخ ! اول میخوره به دربون برزرخ که یه نوت بوک MSI داره و با بلوتوث و فلش اعمال انسان هارو میبینه ! بعد این چون تو جنگ بوده و مثلا داشته شهید میشده براش یه وکیل میگیرن ! مثلا" ! بعد میره پیش وکیله که محمد رضا فروتنه ! وکیله هم میاد تمام کار های خوب و بدش رو در یک LCD 100 اینچ به نمایش میگذاره ! اینکه یه بار یه پسره دست فروش رو نصیحت میکنه و سره همون نصیحت طرف جراح میشه ، اینکه توی جنگ میگه میرم محمات بیارم ولی میپیچونه میره و خلاصه همه چیش ! بعد این میره به قبل تا اون پسره که توی جنگ نجات نداده رو توی جنگ نجات بده ! تقریبا همین بود داستانش ! مطمئنم الان فکر میکنید خواستم مزه بریزم ولی خودمم باور نمیکنم که داستان فیلم این بود !
توجه شمارو به نقش های این فیلم جلب میکنم :
محمد رضا گلزار - جناب Grim Reaper که با Lexus میان شهیدان رو توی میدون جنگ میبرن !
محمدرضا فروتن - همون وکیله که موهای فشنی داره تقریبا !
حمید فرغ نژاد - نقش اول و همون سرداره که دهنش سرویس میشه !
ارژنگ امیر فضلی - پسرعموی 20 نسل پیش سردار که سرباز هخامنشیه !
نیکی کریمی - یه کارگردان که میخواد یه مستند از سرداره درست کنه و آخرش گیر گلزار میوفته !

-----

فقط یه صحنه جالب داشت که حمید فرغ نژاد میاد آروم قضیه پسره رو میگه که بیشتر خنده دار بودش ! جلوه های ویژش هم نسبت به فیلم های ایرانی بدک نبود !

The Brothers

brothers.jpg

داستان در مورد دو تا برادره که یکی مثلا خیلی خوبه و میره جنگ و کشته میشه و برادر بده از خونواده شروع به مراقبت میکنه ولی ... (لول، مثله این مجله ها نوشتم!)

اصلا خوشم نیومد، 3/10.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

The Collector

The+Collector+Movie.jpg

یه آقایی مثلا آدمایی که خوشش میاد رو جمع میکنه و بقیه رو میکشه، بسیار بد ساخت. فیلم تکلیف خودشو نمیدونست که آخر سر ترسناک بودنش چه سبکیه، قراره Gore باشه یا Horror. من که ابدا خوشم نیومد. فک کنم اولین فیلم این کارگردان پس از اخذ مدرک فوق دیپلمشون بوده.
1/10. (اون 1 هم بخاطر عنوان بندیشه)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Entre les murs (2008)

entre-les-murs.jpg

در مورد یه معلمه که چطوری با بچه هایی از محله های پایین شهر پاریس ارتباط برقرار میکنه. اگه همچین فیلمی دوست دارین، خیلی انتخاب های بهتری هست، نمیدونم چرا7.8 گرفته، من 1/3 ـش رو بیشتر نتونستم تحمل کنم، با اینکه خیلی سخت گیرش آورده بودم.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

The Boat That Rocked (2009)

boat_that_rocked.jpg

در مورد یه کشتیه که موزیک راک به صورت غیر قانونی تو دهه 50 ـه پخش میکنه و دولتشون هم دوست نداره و سعی میکنه ببندتشون.
اصلا خوشم نیومد .1/10

آخرین ویرایش:
سلام!

Presto

1249948355_presto-pixar-2008-bdrip-720p.jpg

بهترین انیمیشن کوتاهی که تا حالا دیدم. واقعا زیبا و دلنشین بود. دقیقا به اندازه یه فیلم سینمایی بلند تا حالا دیدمش :دی

Big Buck Bunny

imgBig_Buck_Bunny_3753__poster.jpg

از این یکی زیاد خوشم نیومد ولی طراحی جنگلش واقعا زیبا بود.

سلام!

Presto

بهترین انیمیشن کوتاهی که تا حالا دیدم. واقعا زیبا و دلنشین بود. دقیقا به اندازه یه فیلم سینمایی بلند تا حالا دیدمش:biggrin1:

اتفاقا من هم اینو 2 و 3 روز پیش دیدم ! واقعا انیمیشن قشنگی بود ولی نه حالا مثلا در حد بهترین انیمیشن عمرم ، ولی فوق العاده بود ! راستی ممد Lifted , Gentlemen's Duel , Gopher Broke اینارو دیدی ؟

اتفاقا من هم اینو 2 و 3 روز پیش دیدم ! واقعا انیمیشن قشنگی بود ولی نه حالا مثلا در حد بهترین انیمیشن عمرم ، ولی فوق العاده بود ! راستی ممد Lifted , Gentlemen's Duel , Gopher Broke اینارو دیدی ؟
Lifted که خیلی عالی بود ولی اون دو تا را ندیدم. ولی Pixar علاوه بر اینکه انیمیشن هاش عالی هستند، انیمیشن های کوتاهش هم واقعا فوق العاده اند.

The Brothers
داستان در مورد دو تا برادره که یکی مثلا خیلی خوبه و میره جنگ و کشته میشه و برادر بده از خونواده شروع به مراقبت میکنه ولی ... (لول، مثله این مجله ها نوشتم!)

اصلا خوشم نیومد، 3/10.
3 هم زیادیشه !
من خل و چلو بگو چشم و گوش بسته خودمو زخم کردم اینو با کیفیت 1080p دانلود کردم !
واقعا نمیدونم چرا !
فکر کنم 90 درصد فیلم دروبین فریز شده بود و حتی یه صحنه ی درگیرانه حتی وقتی داشت جنگ افغانستان رو روایت میکرد نبود که آدم متوجه بشه داره Full HD خبرش میبینه !
کلا بنظر نمیرسید انقدر فیلم مزخرفی باشه ولی واقعا بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or