Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Stepfather
movie_4680_poster.jpg

واقعا لذت بردم . 10 دقيقه اول فيلم به تظرم شاهكاره . ولي بعدش يه افت هايي ميكنه . ولي ديدنش لذت بخش بود

7/10

The X Files I Want to Believe
the-x-files-i-want-to-believe-3.jpg

اگر بخوايم از نطر يه فيلم سينمايي بش نگاه كنيم كلا فيلم داغوني بود ولي از نظر يه episode از يه سريال واقعا

عالي بود

3/10
در مورد the step father به نظر منم اوایل فیلم چیزی چیزی از یه شاهکار کم نداره... واقعا فکر میکردم دارم یه فیلم متفائتو نیگاه می کنم اما کمکم کلیشه ها اومدن و تو فیلم جا خوش کردن هی الکی کشش هم می دادن در کل ارزش دیدنو حتما داره منم بهش 6.5/10 میدم

تهران انار ندارد!

tehran_anar.jpg

8.5/10

به قول خودش مستند کمدی درام موزیکال مستند عشقی تجربی...کُلاً خیلی fun بود و خیلی حال کردم.مخصوصا آهنگای فیلم که یه سری از این آهنگای قدیمی بود..نیمه ی دوم فیلم هم ته خندس..

تهران انار ندارد

tehran_anar.jpg

چه جالب ، منم اینو الان دیدم یعنی چند ساعت قبل ! به نظرم بار درام نداشت ! کجاش درام بود ؟ اون تیکه ی اول که دختر لر رو نشون داد خیلی جالب بود ! همون که با من میای تهران و ... بیشتر موزیکال کمدی بود ، اون نیمه ی اول فیلم هم جالب بود مخصوصا قضیه معرفی تهران به نظرم جالب بود اون شعر قدیمی روی تیتراژ اول فیلم هم خیلی باحال بود ، نارتیو فیلم هم عالی بود ( یکی از نقات قوت فیلم ) البته بیشتر منظورم بار طنزش بود وگرنه روایت تو مستند که متداوله . با حالت مقایسه ایش هم حال کردم . کلا به قول دوست بالایی بسیار Fun بود و بسی لذت بردیم .

8 از 10

American Psycho
l_82249_0144084_7c7fc8c2.jpg

نميدونم چرا تا حالا نديده بودمش!! به نظرم بازي bale عالي بود . يكم خشك بود ولي با نقشش خيلي
مچ بود .
eof0hv4i4329p6rpnoz.jpg

8/10

Green Zone

green_zone_poster2.jpg

قشنگه !! ولي Bourne يه چيز ديگه بود !

6/10

آخرین ویرایش:
چند کیلو خرما برای مراسم تدفین

namjoo2-zr.jpg

در یک کلام فوق العاده بود . فیلم با یه سکانس جالب از ماشین نعش کشی شروع میشه که نعش کش دنبال خریدن خرما برای مراسم تدفینه . اولین چیزی که تو فیلم جلب توجه میکنه افکت تقریبا سیاه و سفید فیلم هست . کادربندی ها و نما هایی که کمتر تو سینمای ایران دیده میشه . تورج اصلانی کارش تو فیلمبرداری عالی بوده . ظرافت فیلمنامه ی فیلم و روند کند روایت داستان ولی جذابش بیننده رو با فیلم همراه میکنه . انتظار ِ توی فیلم هم خیلی قشنگه . همه تو فیلم منتظر یه چیزی هستن . صدری منتظر اومدن برفه ( اون سکانسی که با خدا حرف میزنه فوق العادس ، هم نمای دوربین هم بازی محسن طنابنده ) ، یدی منتظر رسیدن جواب نامه هاشه . عباس منتظر موتوردار شدنه . بازیها بسیار عالی هست ، مخصوصا محسن طنابنده که یه جورایی فک کنم شروع بازیهای عالیش از همین چند کیلو خرما بود . الان هم برای خودش پدیده ای هست .
در ضمن لوکیشن فیلم هم بسیار عالی انتخاب شده . برای فیلم برف و سفیدیش میتونه بهترین نشونه از عشق پاک ادم های فیلم باشه . به هر حال فیلم فوق العادس ، فیلمی که مستقل ساخته شده ولی چون مثل فیلمهای دیگه سینمای ما مبتذل نیست و نخواسته به سمت ابتذال بره نمیزارن هیچ جا نشون داده بشه . همین فیلمی که حتی تو جشنواره ی خانه سینما هم کاندیدای بهترین فیلمنامه و کارگردانی میشه ولی اخرش هم راه به جایی نمیبره . من شدیدا ترغیب شدم ترانه ی تنهایی تهران رو ببینم .

9 از 10

Scent of a Woman

Scent_of_a_woman.jpg

فیلم بدی نبود ولی چیزی نداشت که منو بگیره، اگه چنتا فیلم شبیه این ندیده بودم یا سنّم کمتر بود، شاید بیشتر جذبش میشدم ولی در کل میگم حوصله نکردم یه جا ببینمش و تو 3-4 قسمت دیدمش. البته چون اسمش رو زیاد شنیده بودم شاید انتظارم ازش زیاد بود، که نبود. به هر حال تا زدم دُخی به ... ببخشید ... به هر حال به نظر من مالی نبود؛ البته فکر میکنم اکثریت طور دیگه ای فک میکنن ولی who gives a frak.

دوستان یه نظر کارشناسانه در مورد این فیلما!
کدوم ارزش دیدن داره؟

The Ugly Truth
Forgetting Sarah Marshall
Knocked Up
Bridget Jones:
The Edge of Reason
Borat
Alexander
V for Vendetta
Closer
The 40-Year-Old Vir**gin
Love Actually
The Quiet
V for Vendetta
9.5/10
با بقیشون زیاد آشنایی ندارم و نظر کارشناسانه هم نمیدم ولی فکر نمیکنم اینجا کسی از کارشناس و غیر کارشناس باشه که قبول نداشته باشه این فیلم جزو بهترین فیلمهای دهه ای که گذشت بود!!شاهکاریه برا خودش!

آخرین ویرایش:
دوستان یه نظر کارشناسانه در مورد این فیلما!
کدوم ارزش دیدن داره؟

The Ugly Truth
Forgetting Sarah Marshall
Knocked Up
Bridget Jones:
The Edge of Reason
Borat
Alexander
Closer
The 40-Year-Old Vir**gin
Love Actually
The Quiet

رفیق؛
اول اینکه یک پست رو دوجا نزن
دوم اینکه بحث در مورد فیلم ها تو همون تاپیک Movie Center دنبال میشه.
شما که قدیمی هستی ازت انتظار بیشتری میره.

ممنون. :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or