Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Requiem For A Dream 2001
requiemdvdcover.jpg

چندتا دلیل برای خودم تراشیدم که این فیلم رو ببینم...یکی موسیقی بسیار زیبا، نمره ی خوب در IDMB، در لیست TOP 250 فیلم 60 ـاوم بودش و....

هنوز توی هضم چیزی که دیدم موندم، فیلم بسیار تاثیرگذار و بسیار سیاهی بودش. واقعاً با اعصابم بازی کرد و حتی بعد از اتمام فیلم ساعت ها ذهنم در گیر چیزی که دیدم بودش. فقط میتونم بگم فوق العاده بود

9.9

باز اگه ارزوت دیدن LOTR به صورت HD بود ارزوی زیبایی بود :biggrin1:
oh god hear from you :biggrin1:

--

enough 2002
مسخره بود بابا.
اصلا داستانش اول میرفت تو حاشیه بعد میرفت تو خاکی :) چه پایان زاقرتی هم داشت! بازی جنیفر لوپز که روی اعصاب بود شدید. 2/10

--

تو رو خدا مسخره نکنید من حالم از این فیلم های تجاری سینمای ایران به هم میخوره. من واسه دیدن فیلم "هیچ" عبدالرضا کاهانی با دوستم رفتم سینما ولی همون روز فیلمو عوض کردن گداشتم "پوپک و مش ماشالا" !!!! تو این هفته سه بار مهناز افشار رو دیدم. تسویه حساب و این و یکی دیگه یادم نمیاد !! :biggrin1: 3/10 واسه بعضی دیالوگ های دوپهلو!

oh god hear from you :biggrin1:

--

enough 2002
مسخره بود بابا.
اصلا داستانش اول میرفت تو حاشیه بعد میرفت تو خاکی :) چه پایان زاقرتی هم داشت! بازی جنیفر لوپز که روی اعصاب بود شدید. 2/10

--

تو رو خدا مسخره نکنید من حالم از این فیلم های تجاری سینمای ایران به هم میخوره. من واسه دیدن فیلم "هیچ" عبدالرضا کاهانی با دوستم رفتم سینما ولی همون روز فیلمو عوض کردن گداشتم "پوپک و مش ماشالا" !!!! تو این هفته سه بار مهناز افشار رو دیدم. تسویه حساب و این و یکی دیگه یادم نمیاد !! :biggrin1: 3/10 واسه بعضی دیالوگ های دوپهلو!
آل رو برو ! بعد بیا ببین این فیلم هایی که رفتی عجب فیلم های خدایی بودن :دی !

The Stepfather
movie_4680_poster.jpg

واقعا لذت بردم . 10 دقيقه اول فيلم به تظرم شاهكاره . ولي بعدش يه افت هايي ميكنه . ولي ديدنش لذت بخش بود

7/10

The X Files I Want to Believe
the-x-files-i-want-to-believe-3.jpg

اگر بخوايم از نطر يه فيلم سينمايي بش نگاه كنيم كلا فيلم داغوني بود ولي از نظر يه episode از يه سريال واقعا

عالي بود

3/10

Powder Blue
8/10
IMDB Rating: 6.4/10
powder-blue-poster.jpg

The Prostitute:
- Do you want love in your life?!

ex-priest:
- Yes!

The Prostitute:
-Then open your heart!

فیلم روایت تاریک داستان زندگی یک مرده شور تنها; یک استریپر امیدوار; یک کشیش ناامید و یک مجرم زندانی کشیده در یک شهر است .

آخرین ویرایش:
In Bruges

in-bruges-large.jpg

شاهكار . نبينيد تمام عمرتون بر فناس . بعضي صحنه هايي داره كه تو هيچ فيلمي پيدا نميشه !!

كلا فضاي فيلم شبيه به فيلم هاي Guy Ritchie هست .

اونجا كه با مشقي ميزنه تو چشم يارو بعد چنين جمله اي رو ميگه :

I can't see!
I can't see!

Of course you can't
f*cking see! I just shot
a blank in your f*cking eyes!

2 ساعت يك بند داشتم ميخنديدم ته ديالوگ بود با اون لحجه خوشگل :biggrin1:

9/10

آخرین ویرایش:
تو In Bruges بود که من به بازی کالین فارل علاقه پیدا کردم . فوق العاده بود .
برای من هم دقیقا همین اتفاق افتاد !
واقعا فیلم زیبائی هستش من که فقط عاشق دیالوگهای کالین فارل شدم توی این فیلم. خداییش اخر دیالوگ هستن :biggrin1::love:

چهارشنبه های لعنتی

فیلم ایرانی اونم تو این زمونه به مدت 2ساعت 51 دقیقه کی دیده ؟ :d
من خوشم اومد .

7 از 10

==========

چند کیلو خرمای سامان سالور رو هم تازه گرفتم که وقت پیدا کنم حتما سریعا میبینم ! این از اون موقعی که امیر براش Rate داده بود دنبالش بودم تازه یافتمش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or