Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

واکنش پنجم رو فقط دوست دارم وگرنه از"زن زیادی" به اینور همینطور داره پس و پیش میشه فیلماش.

نه. ولی اتفاقا یه صحنه داشت که یه نفر آدم درست و حسابی رو نشون میداد که اگه اون یه تیکه رو نداشت زحمت نوشتن این هم به خودم نمیدادم.
چرا ميلاني از " دو زن " به " تسويه حساب " رسيد؟
البته زن زیادی هم من دوست داشتم ! کلا فیلم های میلانی رو یه عده ی خاصی دوست دارند . و بیشتر یه عده ی کمی درک میکنند . ولی خب این رو بی هدف ساخته بود .

من کار این خانوم میلانی رو تایید نمیکنم ولیی باید قدری تحمل خودمون رو بالاببریم اینکه نمیشه تا یکی میاد یه چیزی برعلیه نظرما میگه بهش حمله کنیم من نمیگم حق با ایشونه وهمه مردها حیوون هستن ولی خودتون قضاوت کنید درجامعه ما مردها چگونه به زن نگاه میکنن؟ خصوصا اگر بیوهه باشه؟ نمخیوام بحث رو ادامه بدم ولی همین نکته رو بگم که نگاه ما به زن صرفا جنسیه مو لای درزش هم نمیره حالا چون یکی اومده اینو بشکل فیلم پرتکرده تو صورتمون نباید اینطوری براشفته بشیم یکی از اصول دموکراسی وازادی تحمل دیگران وبازکردن فضا برای هرگونه عقیده ای هست

البته حرف معراج درست ولی میلانی کلا هم آدم چرتیه هم فیلماش چرتن! یه خودشیفتگی خاصی داره و این قضیه معمولا تو فیلماش مشخصه، البته من تسویح حساب رو ندیدم و قطعا هم نمیبینم چون واقعا فیلم میلانی حرص آدم رو در میاره.
بیضایی هم فیلماش زن محوره، میلانی هم زن محوره، اینجاس که تفاوت هنر با هنر مشخص میشه، تازه میلانی زنم هست خودش و مثلا کلی باید دید درست تری داشته باشه.
و بیشتر یه عده ی کمی درک میکنند
میلانی اول بره خودش درک و فهمشو درست کنه بعد ملت برن فیلماشو درک کنن.
اکثر فیلماشم با لمپن بازی موفق میشن، این تسویه حسابم طبق حرفایی که شنیدم اینطوریه. اسمش یادم نمیاد ولی مثلا همون فیلمی که توش امین حیایی اگه اشتباه نکنم بازی میکنه و زن داره و میره با یکی دیگه میریزه رو هم و اینا و آخرشم به نحو احمقانه ای خیلی دراماتک میکنه قضیه رو چیه واقعا؟ تو همین اوردر فیلمی داریم مثل چهارشنبه سوری، بعد یه فیلمیم داریم مثل این.

البته حرف معراج درست ولی میلانی کلا هم آدم چرتیه هم فیلماش چرتن! یه خودشیفتگی خاصی داره و این قضیه معمولا تو فیلماش مشخصه، البته من تسویح حساب رو ندیدم و قطعا هم نمیبینم چون واقعا فیلم میلانی حرص آدم رو در میاره.
بیضایی هم فیلماش زن محوره، میلانی هم زن محوره، اینجاس که تفاوت هنر با هنر مشخص میشه، تازه میلانی زنم هست خودش و مثلا کلی باید دید درست تری داشته باشه.
میلانی اول بره خودش درک و فهمشو درست کنه بعد ملت برن فیلماشو درک کنن.
اکثر فیلماشم با لمپن بازی موفق میشن، این تسویه حسابم طبق حرفایی که شنیدم اینطوریه. اسمش یادم نمیاد ولی مثلا همون فیلمی که توش امین حیایی اگه اشتباه نکنم بازی میکنه و زن داره و میره با یکی دیگه میریزه رو هم و اینا و آخرشم به نحو احمقانه ای خیلی دراماتک میکنه قضیه رو چیه واقعا؟ تو همین اوردر فیلمی داریم مثل چهارشنبه سوری، بعد یه فیلمیم داریم مثل این.
حرفتون کاملا درسته . چند تا از فیلم هاش واقعا سطح پایین بودند . مثل آتش بس که از نظر کیفی تام و جری بود :دی ! ولی خب بعضی از فیلم هاشم انصافا خوب بود ! مثلا دوزن ، واکنش پنجم یا نیمه پنهان ! ولی خب دیگه سوژه هاش ته کشیده ! بهتره همون کاری که سره سوپر استار کرد ( یعنی عوض کردن هدف فیلمسازی ) رو ادامه بده بره سره یه موضوع دیگه . چون داره تکراری میشه و فیلم هاش جذابیتی ندارند . این تسویه حسابم که فاجعه بود . بعد جالبیش اینه که رده سنی گذاشتن ! تو سینما هر ور رو ببینی +13 میبینی ! یکی ندونه فکر میکنه Saw دارن نمایش میدن ! البته خب اینم یه جور تبلیغه دیگه ! که 40 سال پیش توی فیلم فارسی ها استفاده میشد ( اکثر فیلم ها سره زن چاقو کشی میشد :دی )
نکته دیگش هم اینه که همسر خودش رو توی فیلم یه مرد خوب و جنتلمن (:دی) جلوه داده :دی !

The box
خیلی با این فیلم حال کردم...
واقعا جو و داستان مرموزی داره البته الان شاید یکم ( خیلی خیلی کم :cheesygri ) بعضی از قسمتهاش کلیشه ای به نظر باید اما تو زمان خودش حتما خیلی نو و متفاوت بوده.....
8/10

فيلم old dogs
در ژانر كمدي هستش كه واقعآ منو خندوند.
موضوع هم پيرامون 2تا مرد كه با هم شريك و دوست هستند و از دو تا بچه نگهداري مي كنند هستش!
9/10

Christmas Carol

من رو یاد کارتون هایی مینداخت که Tv خودمون چندین سال پخش میکرد ! هرچند به صورت خوش ساخت تر و حرفه ای تر ! من بازهم از بازی Gary Oldman لذت بردم ! طنازی جیم کری هم بسیار زیبا بود ! هرچند چندصدبار قصه ی این پیرمرد طماع و عاقبت به خیریش رو شنیده بودم ولی بعد از بیوولف که زیاد لذت نبرده بودم از این فیلم زمکیس لذت زیادی بردم ! خیلی خوب احساس توبه کردن اسکروچ رو منتقل میکنه ! شاید انتقال احساسات و بار درام فیلم تو انیمیشن خیلی سخت تر از Live Action باشه ! ولی به من که خیلی خوب منتقل کرد این بار درام فیلم رو ! با اینکه برای بعضی ها نا امید کننده بوده ولی برای من فیلم جالب بوده !

======================

Ninja Assassin

از نظر بصری فیلم تاثیرگذاره مثل V For Vendetta کار قبلی McTeigue که اونم تونست از نضر بصری خیلی عالی عمل کنه ! ولی NA از نظر داستانی نتونست اونطور که من انتظار داشتم جذاب باشه ! اصلا نتونست Backstory از افسانه ی نینجا رو تشریح کنه ! اما باید قبول کرد سکانس های اکشن فیلم چشمنواز بودن ! کرکتر Raizo هم بسیار نچسب بود ! یعنی نمیشد باهاش همذات پنداری کرده بود با اینکه McTeigue میخواست باهاش همذات پنداری کنیم ولی یه جورایی اصلا طوری نساختتش که بشه بهش ترحم کرد !
داستان فیلم هم اینقدر سطحی بوده که انتقامی رو که هم میگیره خیلی سرد و بی خاصیت نشون میده ! یعنی بیننده براش فرق نمیکنه اگه Raizo بتونه از تاکاشی و ازونو بگیره یا نه ! کلا از فیلم انتظار بالاتری داشتم ولی اونطور که فکر میکردم نه رابطه ی شخصیت ها نه داستان فیلم خوب کار نشده بود !

Last edited by a moderator:
کلا فیلم های میلانی رو یه عده ی خاصی دوست دارند
آره دیگه. که اون هم زن های خیانت دیده از شوهر و از این هان.
نکته دیگش هم اینه که همسر خودش رو توی فیلم یه مرد خوب و جنتلمن (:دی) جلوه داده :دی
من فکر کردم بیوست!
اون مرده جنتلمنه شوهرش یود؟؟ چهرش آشنا بود کمی.

آخرین ویرایش:
آره دیگه. که اون هم زن های خیانت دیده از شوهر و از این هان.

من فکر کردم بیوست!
اون مرده جنتلمنه شوهرش یود؟؟ چهرش آشنا بود کمی.
نه بابا دیگه انقدرم بد جلوه ندینش :دی . بله محمد نیک بین هستن که معمولا هم تهیه کننده هستن و هم صراحی صحنه و لباس و این حرفا :دی ! خونشون هم توی فرشته چند تا خیابون اونوتر از لوکیشن آتش بس ( خیابان چنارن ) است :دی .

یه چندتا فیلم جدید و توپ بگین میخوام بخرم حدود 5 تا بگین از بهترین ها و جدیدترین ها
چندتا سریال ردیف و توپ هم مثل دکستر و 24 و فرینگ و لاست بگین

200px-Hulk_poster.jpg

The incredible Hulk
6.5/10
خوب بود.از این بیشتر از قبلی خوشم اومد.یه جورایی خوش ساخت تر بود ولی هنوز هم ضعف ها ی زیادی داشت.جلوه ها ی ویژش هم به نظرم نسبت به بقیه ی فیلم ها ی سوپر هیرویی خیلی بالا نبود.همون فیلم متوسط رو به بالایی بود!
200px-Legion_poster.jpg

Legion
4/10
همین الان این فیلمو دیدم.دمشون گرم نصف شبی حسابی مارو خندوندن!:laughing:نمیدونم واقعا بعضی قسمت ها میخواستن ترسناک بشه و اینقدر احمقانه در اومد یا همون میخواستن احمقانه درست کنن!!!:biggrin1: داستانش هم که یه LOLـه اساسی داره!!:lol:
خدا از دست بنده هاش خسته میشه به جبرئیل و میکائیل میگه برین بزنین همرو بتروکونین:biggrin1:,ولی...
میکائیل قصه ی ما از دستور سرپیچی میکنه(به قول خودش کاری رو میکنه که واسه خدا لازمه نه کاری که ازش خواسته:biggrin1:)میاد تا یه بچه رو نذاره بکشن و اون بچه هم تنها امید بشریته و ...
خدایی داستان از این احمقانه تر تا حالا دیده بودین!!!ولی خوب خندیدم سره چندتا سکانس!
در کل ببینین که همچین جواهری رو شاید تا سالها دیگه گیر نیارین!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or