Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Terminal

the%20terminal.jpg

قشنگه !! ديدنش توصيه ميشه . يه جايي شنيدم كه اين داستان زندگي يه ايراني بوده !! درسته ؟؟

7/10

Mehran Karimi Nasseri, also known as Sir, Alfred Mehran (including the comma), is an Iranian refugee who lived in the departure lounge of Terminal One in Charles de Gaulle Airport from 8 August 1988 until July 2006, when he was hospitalized for an unspecified ailment. His autobiography has been published as a book and he may have been the basis for the movie The Terminal.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mehran_Karimi_Nasseri

واقعیت اینکه سرانجامی پوچ و توخالی،عاری از هر جنبه ی محتوایی شدن (مثه ریو براوو
شدیدا" مخالفم!نمی دونم منظورت از پوچ و تو خالی چیه،ولی همون فضای صمیمی و دوستداشتنیه ریو براوو از بزرگترین نقاط قوتشه.میشه گفت یه جور سادگی همراه با غنا.شاید وسترنای هاکس اون فیلمبرداری و قاب بندی خیره کننده فیلمای مثلا فورد رو ندارن،یا خشونت جذاب فیلمای انتونی مان یا سام پکین پا ولی به خودی خود فوق العاده جذابن.اینکه مثلا پایان سرخوشانه فیلم رو دلیل پوچ یا توخالی بودن فیلم بدونیم خیلی بی انصافیه.حتما میدونید که این فیلم در واکنش به ماجرای نیمروز ساخته شده و ناشی از تفاوت نگاه هاکس و وین نسبت به کوپر و زینه مان در مورد یه کلانتر یا وسترنره .که من شخصا نگاه جمعی ریوبراوو رو به نگاه فردگرایانه نیمروز ترجیح میدم.توی همین فیلم چیزایی که خیلی فیلما از نشون دادنش درموندن به سادگی هرچه تمام تر می بینیم.مثل حماسه طلبی ،عدالت طلبی، دوستی و رفاقت تاپای جون، ظهور دوباره ی یه کابوی سقوط کرده و دائم الخمر و یا حتی عشقی که بین وین و اون دختره به وجود میاد و خیلی چیزای دیگه.
در کل ریو براوو رو شخصا خیلی دوست دارم و از بهترین وسترنهای عمرمه و از همه ی کارای فورد بیشتر دوستش دارم.در ضمن فیلم محبوبترین فیلم تارانتینو هم هستش.

آخرین ویرایش:
-من فک کردم کوروش خان در مورد جان وین گفت که انتظار بیشتری داره،ولی خاب فرقیم نکرده...

-منظورم واضح اس،چیزی که من گفتم زیاد ربطی به علاقه ی خودت نداره و به سلیقه بستگی داره،ولی مقایسه ات رو به جا نمی دونم،ریو براوو رو حداقل شاید شاید بشه به لحاظ پیرنگ و انتقال اطلاعات از داستان رو با خوب بد زشت مقایسه کرد،ایده ای چند وجهی که بیشتر حکایت رو به قهرمانی رشد می کنه رو بازم تجربه می کنیم که البته خیلی سخته ربط دادن با خوب بد زشت،ولی برا این دلیل آوردم که یه بیننده ای مثه خودت که بیشتر علاقه به تعلیق (مخصوصا از نوع هیچکاکی) داره این ایده اصلا خنثی کننده ی تعلیقه،اصلا تعلیقی بوجود نمیاره،چون خبری از دستای پشت پرده و کتمان کنش ها نیست،رک میگم (و البته بازم کمی بی رحم) ریو براوو از جمله وسترن های با کنش های هیجان زایی (تکراری) برای دوست داران وسترنه و واکنش های تماشاگر با پز اسطورگی و نجات در لحظات مرگ با وقار و ژست های ژانگولری ترکیب با طنز های خنده داری که صرفا جهت خنده اند (حداقل نمک خوب بد زشت یا یه وسترن با پدر مادر داری مثل بوچ کسیدی به جا آورده شده تر اند)به همین ترتیب فقط داره روو یه چیزی تاکید می کنه و اصرار به این تاکید هم داره،همونطور که خودت هم گفتی یه ایرادش مجموعه فیلمای هاوکز که پایانشون کلا همچین اساسی رو دارن.(ریو لوبو رو یادم نمیاد ولی رود سرخ همچین حکایتی بود) حداقل به گواهی بزرگی هاوکز من این سند رو میون می ذارم که به نظر من هاوکز اگر بزرگ باشه بخاطر وسترناش نیست،بخاطر کمدی ها (با همکاری کری گرانت) و نوآرهای (با همکاری بوگارت) خوش ساختشه.(هر چند بعضی کمدی هاش دفعه اول فوق گیرا ولی دفعه های بعدی اثرات زمخت کمدی لوس و بی مزه دیده میشه ولی خوب بازم قابل ستایشه،البته وسترناش که گفتم دلنشینه ولی واقعیت امر...) درسته عدالت و نجابت و دوستی و از این قبیل ... جذاب ان،اما مهم اینه که چطوری بیان بشن،نه اینطور... حالا برعکس،فیلمایی که خوشت نمیاد،از ماجرای نیمروز و فورد بگیر و برو،به نظرم همه عکس شن...

من اینجا یه توضیحی بدم. من مثل دوستان تماشاگر حرفه ای فیلم و تحلیل گر نیستم و بیشتر بر اساس احساسم امتیاز میدم. جستجو گران از نظر من داستانی بشدت آبکی داشت و بیشتر وسترن هندی بنظر میرسید تا وسترن جان فورد. از نظر من هم ماجرای نیم روز و هم شین سطح خیلی بالاتری نسبت به این فیلم داشتند. حداقل از شوخی های بیمزه توشون خبری نبود. اون گفتگو ها و صحنه دعوا بین دو رقیب عشقی در حد سریال های بی مزه ایرانی یا مسخره بازی های بالیوود بود نه یک فیلم وسترن درست و حسابی. البته منظورم شوخی های کلامی جان وین نیست ولی شوخی های خود فیلم نامه بشدت سطحی و حال بهم زن بود.
در ماجرای نیمروز درد تنهایی کلانتری رو واقعا حس میکردم. کلانتری که همه چیزش رو برای خدمت به مردمش گذاشته بود ولی در قدم اخر اونطور بهش پشت میکردن. ادم میخواست بره تف بندازه تو صورت تک تکشون.
در شین رابطه عاطفی بچه با شین واقعا شاهکار بود و صحنه های بصری از هر لحاظ عالی بود بازی الن لاد فوق العاده بود . این جستجو گران (حداقل برای من ) هیچی نداشت.

-آقا مسلما منم تحلیل گر نیستم،حرفه ای هاشم که گفتم،اخیرا پست زیاد نمیدن...
-آخه این مشکلی که شما داری از ویژگی های وسترنه که ایجاب می کنه همچین زد و خورد هایی داشته باشه،وگرنه کلی وسترن اینطوری میره زیره سوال،یعنی این عرض شما میره حول و حوش واقعیت درون فیلم که از مرز خودش به نظرم زیاد خارج نمیشه (معروفترین جناح این قضیه که می تونه همچین ویژگی ای رو داشته باشه خوب بد زشته ولی خوب همین روش هاش بودن که اسپاگتی شدن) نمونه بارزش همین موضع گیریه امیره،یه نمونه اگه وسترنای هاوکز رو ندیدین نیم نگاهی داشته باشین ... همونطور که هممون هم می دونیم،تا بد نباشه که خوبی بوجود نمیاد ... (بد برداشت نشه)
-راستی،زنده باد زاپاتا هم به عنوان تشریح وقایع تاریخی وسترنه دلیه،ریخته هم هست،چطوره که زیاد طرفدار نداره؟!!!
ویرایش: به هر حال،این نظرای شماس نظرای شما و امیر خان هم قابل احترامه،من اصراری ندارم که پافشاری کنم...

آخرین ویرایش:
ولی برا این دلیل آوردم که یه بیننده ای مثه خودت که بیشتر علاقه به تعلیق (مخصوصا از نوع هیچکاکی) داره این ایده اصلا خنثی کننده ی تعلیقه،اصلا تعلیقی بوجود نمیاره
هر فیلمی رو باید برای اون چیزی که هست دید و فکر می کنم با این رویکردی که هاوکس برای این فیلم انتخاب کرده نیازی به اون تعلیقی که تو تو ذهنت هست باشه.
بعدشم حسن جان نظر شخصیه من:eek:؟یعنی تو اینکه ریوبراوو فیلم بزرگیه شکی نیست.البته اینکه تو از این فیلم خوشت نیومده یه چیزه و کلا فیلم رو مسخره دونستن فیلم یه چیز دیگه.نمی دونم شاید برای همین باشه فیلم اونقدری که تو بقیه دنیا تحویل گرفته شده تو امریکا تحویل گرفته نمیشه(مثل همین ایران که معمولا تو لیست بهترینای منتقدها تو 10 تای اوله).چون یه جورایی هاوکس میخواد برامون یه داستان ساده و دلنشین تعریف کنه نه از تعلیق زیادی خبر هست نه از اکشن انچنانی نه خیلی پایان عجیب غریبی داره و نه خیلی قهرمان پروری به اون شکل معمول میکنه یا خیلی کارای رایج دیگه.مهمترین نکته توی ریوبراوو شخصیت ها و روابط فوق العاده جذاب بین اونهاست.(چه جوری دلت میاد به شخصیت فوق العاده ای مثل والتر برنان تو این فیلم بگی بیمزه:(:biggrin1:!
زنده باد زاپاتا هم به عنوان تشریح وقایع تاریخی وسترنه دلیه،ریخته هم هست،چطوره که زیاد طرفدار نداره؟!!!
من ندیدم متاسفانه.

Le fabuleux destin d'Amélie Poulain / 2001

or: The Fabulous Destiny of Amelie Poulain

l_6323_0211915_957c93df.jpg

hey friends, let me tell you some thing, it is no world war II shit or some garbage full of visuall effects like transformers 2 or full of blood and gore...
it's a beautiful comedy romance fantasy with great story and super great music. excellent acting , full of emotions and also very funny

IT CHANGED MY ATTITUDE TO THE WORLD

یک فیلم برای همیشه به یاد موندنی و قابل دیدن برای چند بار. میخوام چند بار دیگه ببینمش. به همه توصیه ی شدید میکنم که ببیننش. بعضی قطعه هاش در حد شاهکارن.فیلمبرداری خاص.عجب فیلمی.این Audrey Tautou هم همون بود که توی داوبنچی کد بازی میکرد. انصافا خوشم اومد ازش. سینما فقط فرانسه و آلمان و سوئد. مرده شور هالیوود رو ببرن.
نمره ی کامل رو بهش میدم.

پ.ن:دوستان این بحث ها رو ببرین توی movie center خواهشا.

آخرین ویرایش:
سینما فقط فرانسه و آلمان و سوئد. مرده شور هالیوود رو ببرن.
I can't really pull off a good parody and innuendo right now, just by perception, your username that is predicated on a stupid comic book character adapted into a more asinine Movie with a more nauseous sequel, begs to differ.

(شرمنده چشمه ی زبون ایشون گل کرده بود مال منهم گل کرد)

پی.اس: همه فانزی رو دوست دارن. شما چطور؟

پ.ن:ای داد،من هر جا پست میدم میگن برو توو تاپیک مربوطه...شانس منه والا.
پ.ن: آئورلیتو می غرد ...:biggrin1: بازم بحث قدیمی پیش میاد،ولی حیف،اون نکه های چندین داشته ی هالیوود ... سینما ها همه محترم => بیایید با طبیعت آشتی کنیم!!!(از این جملات خز تبلیغاتی)
هر فیلمی رو باید برای اون چیزی که هست دید و فکر می کنم با این رویکردی که هاوکس برای این فیلم انتخاب کرده نیازی به اون تعلیقی که تو تو ذهنت هست باشه.
بعدشم حسن جان نظر شخصیه من...
...من ندیدم متاسفانه.
-نه خوب آخه فورد دقیقا عکس هاوکزه،دست تماشاگر رو میبنده ولی هاوکز تو اون چند وسترن هر چی هست روو می کنه...برا همین گفتم به میزان علاقه ای که خودت داری،حداقل فورد همچین موردی بیشتر دیده میشه...(به نظر من) جالبه،جفتشون هر ژانری بگی ساختن،ولی همونطور که همه می دونیم،اونیکی ملقب به وسترن سازه فورده.میگم،کلا هاوکز نمیشه به عنوان یه وسترن ساز ازش بهش لقب داد بلکه به عنوان کمدی/گنگستری/نوآر...(به یاد اون جلسه ی معروف و طولانی مدت اعضای سندیکا،زمانی که جوزف ال منکیویچ از فورد میخواد که نظرش رو بگه.فورد:اسم من جان فورد است! من وسترن می سازم!)
-ما کی گفتیم شخصی؟ گفتم نظر و سلیقه ته قابل احترامه :biggrin1: منم که دارم میگم،دوست داشتنیه ولی...البته منم هر موقع رک بودم آمپر بی رحمی بالا میزد.
-ریخته،ببین تجربه ی خوبیه،حداقل بهتر از ...:biggrin1:
پ.ن:برا اینکه این تاپیک (فوق العاده اما توو این زمونه به اصطلاح بازدید خاک خورده) منحرف نشه من همینجا به نظرای خودم اکتقا می کنم. (باز بیاین بگین چرا سوت و کوره...)

ویرایش:پرهام بحث احتمالا تموم شد،می خوای پستای مارو توو مووی سنتر منتقل کن...

آخرین ویرایش:
سلام
آقا گوش بدین دیگه .
این دفعه خودم چیزی نگفتم تا صدای بقیه خود به خود در بیاد که بعدش نگین پرهام گیر الکی میده .
جای این پستاتون تو movie center بود .

An Education

دختری جوان و طالب ورود به آکسفورد در در 16 سالگی با مردی خیلی بزرگتر از خودش آشنا میشه ، به زندگی خسته کننده دختره امید میده و خوشحالی ( مثلا ) نامزد می کنند بعد می فهمه که مرده زن داشته و ...
با انفاق 3 از 10

Iron man

جالب بود ، ارزش دیدن داشت

4 از 10

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or