Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

My own private Idaho
8/10
خیلی خوب بود. یکی از کارهای خوب گاس ون سنت که زندگی چند جوان بی خانمان رو نمایش میده. مفاهیم زیادی داشت.

The Good, The Bad , The Ugly
9/10
واقعا لذت بردم از دیدنش. دوبله ای که قبلا از تلویزیون دیده بودم به هیچ نتونسته بود ارزش های فیلم رو برام نمایان کنه. هر کی میخواد این فیلمو ببینه بهش پیشنهاد میکنم زبان اصلی ببینه.

Matrix 1
8/10
Matrix 2
7.5/10
Matrix 3
7/10
(سه تاشو Full-HD دیدم. بی نهایت لذت بردم. واقعا جلوه های ویژه ی بی نظیری داشت.)

سلام
Legion
فقط به یه نقل قول از " آریا : بسنده میکنم در توضیح درباره فیلم ! :
پرهام جدآ با چه هدفی میشینی این فیلما رو میبینی ؟! :دی حالا اگه امین این کارا رو بکنه مشکلی نیست ولی از شما بعیده !
1/10 ( اونم به خاطر اینکه دوست ندارم به هیچ فیلمی 0 بدم )

200px-Gamermovie.jpg

Gamer
0/10
Bullshit
واقعا احساس میکنم عمرم پای این آشغال حروم شد!واقعا Legion سگش شرف داشت به این!حداقل آدمو میخندوند!!! این اصلا یه چیز بی سرو ته بود که خودشون هم نفهمیدن چی ساختن!! از همه مسخره تر و مزهکتر صحنه های N*dity داخل فیلم بود که واقعا هیچ دلیلی آدم واسه وجود یه همچین صحنه هایی تو اون سکانسها پیدا نمیکنه!!!مثلا 20 نفر با اسلحه افتادن دنبال طرف اونم داره فرار میکنه یهو یه خانوم **** میاد وسط دوربین!!!!!آدم واقعا تاسف میخوره واسه ذهن کثیف اون کارگردان!!!
در کل عمرتون رو تلف نکنین واسه این آشغال!برین بشینین "همسایه ها" نگاه کنین ولی وقتتونو صرف این نکنین!!!

آخرین ویرایش:
دلم آب شد :biggrin1: یکی از آرزو هامه که سه قسمتش رو به صورت HD ببینم.
what a shame :d
چه ارزوهای کوچیکی :d بابا HD Rip و Pure HD ش که همه جا ریختس ! شهاب هم همین HD Rip دیده . باز اگه ارزوت دیدن LOTR به صورت HD بود ارزوی زیبایی بود :d

پ.ن : اسپمرها ؟:d یکی باید به تعداد پست های خودش یه نگاهی بندازه !!! :biggrin1::p

Matchstick Men

اصلا خوشم نیومد ! این چی بود مثلا که اسکات ساخت !؟ اصلا پلات فیلم مسخره بود ! نیکلاس کیج که من از بازیش خوشم نمیاد اغلبا ! کلا خیلی معمولی و کلیشه بود !

Matchstick Men

اصلا خوشم نیومد ! این چی بود مثلا که اسکات ساخت !؟ اصلا پلات فیلم مسخره بود ! نیکلاس کیج که من از بازیش خوشم نمیاد اغلبا ! کلا خیلی معمولی و کلیشه بود !

نیما به نظرت یه خورده کم لطفی نمیکنی به این ؟ به نظر من حداقل همون 6 تا 7 براش خوبه !
حداقل به احترام کسری یه خورده رعایت کن :d

پ.ن : دوستان تونستین یه لینک نقد از Shutter Island بدین . ( انگلیسی و فارسی )
پ.ن 2 : تنکیو نیما :d

آخرین ویرایش:
نیما به نظرت یه خورده کم لطفی نمیکنی به این ؟ به نظر من حداقل همون 6 تا 7 براش خوبه !
حداقل به احترام کسری یه خورده رعایت کن :d
اره ؟ واقعا ؟:biggrin1:
نه امتیازم تا 4 -4.5 هم میتونه بیاد بالا ! البته اگه یه بار دیگه نگاه کنم ! ولی اصلا خوشم نیومد !

خیر سر ِ کسری با این سلیقش :biggrin1:

دوستان تونستین یه لینک نقد از Shutter Island بدین . ( انگلیسی و فارسی )
چون دوست خوبی هستم بفرما :d اینا معروف ترین ها هستن : مک کارتی ، ایبرت ، تراورس و ...

خیر سر ِ کسری با این سلیقش :biggrin1:
ببین کسی که از Twilight خوشش بیاد بذاره امضاش لازم نکرده درباره Matchstick Men اظهار نظر کنه. خب بعد از مدت ها دارم اینجا پست میدم گفتم چند تا نمره هم بدم.

Adaptation
اون چیزی که انتظارش داشتم نبود. انتظار یک دارم سنگین با ب شخصیت پردازی خیلی قوی داشتم اما اصلا اون چیزی که می خواستم نبود. توی 30 دقیقه اخر یک دفعه ای کاراکتر ها عوض می شند و اصلا انتظار این عوض شدن نداشتم. اما خب ایده کافمن ها جالب بود.

5.5/10

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
خیلی جالب بود و روایتش هم خیبلی گیرا بود. یکی از بهترین پایان ها را هم داشت. علتش هم می شد توی دیالوگ هایی که بین انتینو باندراس و برد پیت رد و بدل می شد پیدا کرد. واقعا حسرت می خورم چرا انقدر دیر دیدم.

8/10

The School of Rock
خیلی خیلی بچه گونه بود. کاملات مناسب قشر 2 سال به بالا :دی البته تقصیر خودمه وقتی دیدم درجه اش PG گرفتم

4/10

کتاب قانون

0

یکی از بچه ها یه جمله گفت که خیلی جالب بود . یادم نیست کی بود . ولی منظورش یه همچین چیزایی بود !
نتیجه میگیریم که اگر کارگردان های ایرانی برن تو خارج از ایران فیلم بسازن فیلم های خوبی میسازن !

کلا فیلم بسیار مضخرف و مضحکی بود ! ولی خب 10 دقیقه اولش که توی لبنان بود بدک نبود .

( تا موقعی که توی یه فیلم دوتا زن و شوهر نتونن به هم دست بزنن سینمای ایران سینما نمیشه که نمیشه :دی)

ارزش بهترین فیلم دهه ی قبل به همین نصف خط تعریف از اسپشال افکت و فیلمبرداری بود ؟!!!
100% نه..ولی خُب اجباری نیست که هرکس که میخاد به یه فیلمی rate بده کامل در مورد اون فیلم توضیح بده..بیشتر تاکید روی همون ratingـی هست که میدیم..
الان که فک میکنم میبینم باید 8.5 میدادم..چون فیلم رو تو 2 روز دیدم یکم از تو جو فیلم خارج شدم..
راستی موزیک متن ـش رو هم یادم رفت بگم..اونم خدا بود..

Mary and Max
Mary-and-Max-Mary-with-stamps-hi-res.jpg

9/10
یه انیمیشن stopmotion بر اساس یه داستان واقعی.. فوق العاده بود..مخصوصا از لحاظ شخصیت پردازی..اون وقتایی که اون چیزی که در موردش فکر میکردن یا گوینده حرف میزد رو نشون میداد خیلی جالب بود..کلا لازم شد این Harvie Krumpet رو هم ببینم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or