Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Heat

Heat.jpg

باز یه فیلم دیگه که نمیدونم چرا اینقد ازش تعریف میکردن، قضیه یه
دزد و پلیسیه
ساده بود به نظر من، چیز عجیبی توش ندیدم که اونقدر بخواد خاصّش بکنه یا از دیگه فیلمهای این دسته، اونقدرا متمایز. نمیدونم.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Transylmania

transylmania.jpg

میخواست مثلا ورژت Vampireای از American Pie باشه که گند زد، داغونه فیلم، داغون.

کلا حال نمیکنم نمره بدم به فیلم.

An Education
کلا تویه عمرم دو یا سه دفعه فیلم رو نصفه رهاش کردم و دیگه ندیدمش اونم دوتاش مربوط میشه به فیلمایه سرکار خانم جولین مور و همیشه سعی میکنم فیلم رو تا اخرش ببینم حالا هر چقدر هم که بد باشه شاید مثلا اخرش یه سوپرایزی یه چیزی داشته باشه و کلا مسیر فیلم رو عوض کنه ولی ای کاش این دفعه این جوری فکر نمی کردمو خیلی راحت پنجره kmplayer رو می بستم تا این احمقا انقدر روی مخه من رژه نرن،ای کاش!
قشنگ بدترین فیلم عمرم بود و اینکه اولش با چه انگیزه ی نشستم نگاهش کنم خودم دیگه یادم نمیاد!
شر گفتن بسه در مورد :sick: و امتیاز 2 از 10

Hot Rod
15341805-15341808-large.jpg

بهترين كمدي عمرم . Andy Samberg شاهكار بازي كرد. بعد اينكه فيلم رو ديدم فكر كردم top 250 IMDB هست ولي با ديدن 6.5 تعجب كردم !! soundtrack هاي فيلم هم واقعا شاهكاره مخصوصا اون صحنه
رقص تو جنگل !!

Moving Picture - Never :love::love:

8/10

حمام النساء التونسی
:دی

در مورد یک پسر هست که زنا رو کشف میکنه و میره سینه ی زنها رو توی حموم عمومی دید میزنه تا اینکه میندازنش بیرون پس میره روی کنیزشون دست بلند میکنه و کنیزه رو میفروشن اما شب قبل فروشش کنیزه یک حالی بهش میده. همین. اما خیلی قشنگ بود. حیف زیرنویس نداشت. ما روهم شش ساله سرویس کردن عربی یاد بدن هیچی یاد نگرفتیم. فقط آخرش گفت "لو قتلک" فهمیدم چی گفت :دی. "لو" حرف مشبه بالفعل هست تحت اللفظا میشه خواهم کشتت :دی

In Bruges

in-bruges-large.jpg

شاهكار . نبينيد تمام عمرتون بر فناس . بعضي صحنه هايي داره كه تو هيچ فيلمي پيدا نميشه !!

كلا فضاي فيلم شبيه به فيلم هاي Guy Ritchie هست .

اونجا كه با مشقي ميزنه تو چشم يارو بعد چنين جمله اي رو ميگه :

I can't see!
I can't see!

Of course you can't
f*cking see! I just shot
a blank in your f*cking eyes!

2 ساعت يك بند داشتم ميخنديدم ته ديالوگ بود با اون لحجه خوشگل :biggrin1:

9/10

ممنون از پیشنهاد دوستمون، فیلم خیلی خوبی بود.

yrdijfratl1rou5npw44.jpg

خوب بالاخره bluray این فیلم هم بدستم رسید و تونستم این به اصطلاح فیلم رو ببینم .
واقعا به نظرم اون چیزی نبود که این همه سرو صدا بخاطرش بپا شده بود بیشتر شبیه کارتون بود تا فیلم.
جلوه های بصری زیبایی داشت و از رنگ امیزی های خوبی بهره برده بود. صداگذاری و جلوه های صوتی نسبتا خوبی داشت .
خط داستانی جالبی نداشت موضوعی تکراری با کمی شاخوبرگ دادن.
ولی درکل فیلمی بود خالی از هرگونه نواوری نمونش حیوونهایی که توی فیلم بودن. مثلا اونجا یه سیاره ی دیگس با محیطی متفاوت نسبت به زمین
نمونش اون به اصطلاح اسب ها حتی صدای یورتمه رفتنشون مثل اسب های زمینی بود.
در کل ارزش یکبار دیدن رو داشت و اینکه توی کالکشنت داشته باشیش.
امتیاز من 5.5/10

yrdijfratl1rou5npw44.jpg

خوب بالاخره bluray این فیلم هم بدستم رسید و تونستم این به اصطلاح فیلم رو ببینم .
واقعا به نظرم اون چیزی نبود که این همه سرو صدا بخاطرش بپا شده بود بیشتر شبیه کارتون بود تا فیلم.
جلوه های بصری زیبایی داشت و از رنگ امیزی های خوبی بهره برده بود. صداگذاری و جلوه های صوتی نسبتا خوبی داشت .
خط داستانی جالبی نداشت موضوعی تکراری با کمی شاخوبرگ دادن.
ولی درکل فیلمی بود خالی از هرگونه نواوری نمونش حیوونهایی که توی فیلم بودن. مثلا اونجا یه سیاره ی دیگس با محیطی متفاوت نسبت به زمین
نمونش اون به اصطلاح اسب ها حتی صدای یورتمه رفتنشون مثل اسب های زمینی بود.
در کل ارزش یکبار دیدن رو داشت و اینکه توی کالکشنت داشته باشیش.
امتیاز من 5.5/10
نمیدونم قضیه ی فیلم های جیمز کامرون چیه یا ی نفر واقعا از فیلمش خیلی خوشش میاد یا ازش متنفر میشه.همچین شرایطی در مورد محصولات apple هم وجود داره!

آخرین ویرایش:
In Bruges

in-bruges-large.jpg

شاهكار . نبينيد تمام عمرتون بر فناس . بعضي صحنه هايي داره كه تو هيچ فيلمي پيدا نميشه !!

كلا فضاي فيلم شبيه به فيلم هاي Guy Ritchie هست .

اونجا كه با مشقي ميزنه تو چشم يارو بعد چنين جمله اي رو ميگه :

I can't see!
I can't see!

Of course you can't
f*cking see! I just shot
a blank in your f*cking eyes!

2 ساعت يك بند داشتم ميخنديدم ته ديالوگ بود با اون لحجه خوشگل :biggrin1:

9/10
Guy Ritchie خوابشم نمیبینه که یه چیزی در حد in bruges بسازه

Happy.Go.Lucky:
کارگردان:مایک لی
بازیگران:سالی هاوکینز-الکسیس زگرمن و ...
*:بهترین فیلم این چند وقته بود که دیدم.بازی سالی هاوکینز تویه نقش یه پیردخترـه الکی خوش و easygoing عالی بود،همینطور بقیه بازی هایـه بازیگرا به خصوص ادی مارسان.
فیلم نامه هم که دستپخت خود استاد بود و مثل بیشتر فیلم های انگلیسی تویه روایت داستان،دیالوگ ها وشوخی ها چیزی کم و کسر نداشت.
به دوستان به شدت توصیه میشه و اگر کسی فیلم رو دیده خوشحال میشم نظرش رو بشنوم
امتیاز 9 از 10

Cloudy.with.a.Chance.of.Meatballs:
احتمالا انیمیشن باز ها تا الان اینو دیدن.انیمیشن خوبی بود شوخی هایه خوب و بجایی هم داشت که بیشترشون گرفته بود و باعث میشد که حسابی ازش لذت ببری،جالبیش هم این بود که تویه خیلی از موارد فیلم ها و انیمیشن های دیگه رو دست می انداخت و صحنه های جالبی رو بوجود آورده بود.
توصیه میشه.
امتیاز 7 از 10
یه چیزی که هست اینکه تویه نحوه روایت داستان واصلا خود داستان کیلومترها با انیمیشن های دیزنی و پیکسار فاصله داره و نمی تونست مثل اونها منو جذب خودش کنه.
ولی به نظرم بهترین انیمیشن این چند وقت اخیر همون "شاهزاده و قورباغه" بود.خیلی خوب و فان بود و من از تک تک ثانیه هاش لذت میبردم.

Broken Flowers

broken_flowers.jpg

فکر میکنم هنوز اونقدر انسان پاکی نیستم که بخوام در مورد فیلم های جارموش صحبتی بکنم.
دیدنش رو به همه توصیه میکنم.

Cube Zero

CubeZero_P1.preview.jpg
CubeZero_P1.preview.jpg

قبل از اینمه ببینمش، میدونستم با چی طرفم چون 1ـش رو تقریبا دیده بودم. میتونم بگم اون از این بهتر بود. در کل یه شباهت هایی با سری فیلم Saw داره ولی خوب، به نظر من اون تو یه سری جهات بهتر کار کرده ولی Cube خیلی جدّی تر و Cult گونه تره.

دیدنش رو به بیننده عام توصیه نمیکنم.

Taxi Driver

677206412.jpg

احساس میکنم یه فیلم درست حسابی دیدم، بعد مدت ها، یکی از اون "فیلم" ها که قدیما میدیدیم و بعد دیدنشون به فکر فرو میرفیتیم و حس خوبی داشتیم.
حس میکنم هیچی از فیلم نفهمیدم، هیچی.
دیدنش به شدت توصیه میشه، نه یک بار و دوبار، بلکه هر 6 ماه یک بار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or