Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام به همه بازیستریای گل

Robin Hood

همون اول که اسم کارگردان رو میبینیم و اسم راسل کرو رو میبینیم که دوباره داره با این کارگردان همکاری میکنه ناخودآگاه میگیم به به :) و یاد گلادیاتور می افتیم ، همه توقع یه فیلم فوق العاده داریم ، داستان رابینهود اینقدر جذابیت داره که بتونه همه رو 2 ساعت میخکوب کنه .. همون اول که فیلم شروع میشه و با شخصیتهای فیلم آشنا میشید انتظار دارید که طبق معمول فیلمهای طولانی هر کدوم از این شخصیتها دونه دونه داستانشون واسه شما روایت بشه و حتی در حین فیلم اینقدر به فیلم تمرکز میکنید که مبادا مثل فیلمهای تاریخی یه چیزی بگن که از دستتون بره و داستان رو کامل متوجه نشید .. ولی اصلا از این خبرا نیست !! فیلم خیلی ساده تر از این حرفهاست ، یعنی واقعا اون چیزی نیست که همه انتظار دیدنش رو داشتن ( البته اینا همه نظرهای منه و کاملا شخصیه ) ، حالا میگن که راسل کرو 10 ماه قبل از فیلم داشته کتابهای رابین هود رو میخونده من نمیدونم احتمالا ایشون داشته کتابها رو تو 10 ماه حفظ میکرده یا چیکار میکرد آخه 10 ماه واسه کتاب نوشتن کافیه نه دیگه کتاب خوندن !
به هر حال داستان ، داستان رابرته ، قبل از اینکه رابین هود بشه .. و در واقع تازه آخر فیلم رابین هود میشه . فیلم کارگردانی خیلی خوبی داره و جلوه های ویژه عالی داره ازین نظر واقعا فیلم سازها چیزی کم نگذاشتن که واقعا جای تحسینش باقیه

8 از 10

Prince Of Persia

پرنس فارسی یا همون Prince Of Arabia ! اینا احتمالا دوتاییشون هم بازی سازا و هم فیلم سازا خیلی تحت تاثیر قصه های هزار و یک شب قرار گرفتن ، مشکل اینجاست که واقعا هیچ چیز این شاهزاده فارسی نیست ! نه طریقه لباس پوشیدنش نه شهرشون نه خونه ها نه فرهنگشون هیچ کدوم از آهنگهای متن فیلم فارسی نیستن و از همه بدتر بعضی وقتها که میخوان به لهجه محلی باهم صحبت کنن شروع به عربی صحبت کردن می کنن :confused: واقعا دیگه Persia رو بردارید دیگه فکر نمیکنم دلیلی باشه که بهش بگیم فارسی ! شهر که مثل بازی همون شهر علائدین و غول چراغ جادو ـه ولی خب تنها نکته مثبت فیلم همون اول فیلمه که نقشه ایران قدیم رو میزاره و روش نوشته Persian Gulf .. ( خب چه فایده ؟ :biggrin1: )
. ولی فیلم قشنگی بود ، انتظار نداشتم فیلمش قشنگ از آب در بیاد ) قصه همون قصه قسمت اول ـه Sands Of Time خدارو شکر موجودات عجیب و غریب رو از فیلم حذف کردن و غولهای بی شاخ و دم واسه شاهزاده در نمیومدن ( همینجوری سرمون غر میزدن مارو اوردی فیلم تخیلی :) ) . شاید به دلیل اینکه از این فیلم انتظار خیلی زیادی نداشتم اینقدر به نظرم قشنگ اومد ! خلاصه اینم بهش میدیم

8 از 10

پ.ن : گفتم عکس نذارم صفحه سنگین میشه ( یا اینکه حوصله نداشتم که بذارم :biggrin1: ) برای دیدن عکسهای فیلم میتونید از www.imdb.com یا www.yahoomovies.com استفاده کنید

پ.ن 2 : پارسیا مبارکه :biggrin1:

تنها نکته مثبت فیلم همون اول فیلمه که نقشه ایران قدیم رو میزاره و روش نوشته Persian Gulf .. ( خب چه فایده ؟ :biggrin1: )
اینجور مواقع که یه دنیا مخاطب وجود داره نشون دادن اسم Persian Gulf ارزش داره نه وسط فوتبال لیگ برتر برای مردم خودمون ...
اگه اینکارو کردن که دمشون گرم واقعا !

فیلم کتاب الی فوق العاده جالبه یه حس جالبی داره 8/10
کار جدید استاد اهل فن تیم برتون الیس در سرزمین عجایب دهن همه فیلمایی که دیدمو سرویس اینو ببینید 10/10
آیرون من 2 کیفیت TS بهتره بگیم بیخیال این شید سرکاریه5/10

hit-girl-poster.jpg

K!ck @ss

فیلمی جالب که اصلا فکرش رو نمیکردم 2 گیگ دانلود کردنش بیارزه!!!

نمره من به فیلم 8/10 هست- اگه 15 تا 19 سالم بود و تو اون حال و هوای تینیجریم بودم به فیلم قطعا 11/10 میدادم:دی -با اینکه طنزه ولی تلخی توش داره، با اینکه تینیجری میزنه ولی جدا اینطور نیست،فکر میکنم جزو معدود کمیک هایی باشه که شخصیت ها اینقدر به واقعیت نزدیکن.
معجونی هست از همه چیز،از طنز بگیر تا گریه و لـــاو و .....

درنهایت دیدن فیلم رو به همه دوستان توصیه میکنم.
منظر نسخه بعدیش هستیم-که امید وارم لوث نشه :smile:

آخرین ویرایش:
آقا دیشب شاتر آیلند رو دیدم. آوو عجب فیلم روانی بود دست اسکورسیزی درد نکنه خیلی جالب تو مغزمون دوید بازی دی کاپریو هم که محشر بود. 8/10
این کیک به اونجا! اگه واقا میچسبه باس بریم تو کار دانلود.

آقا دیشب شاتر آیلند رو دیدم. آوو عجب فیلم روانی بود دست اسکورسیزی درد نکنه خیلی جالب تو مغزمون دوید بازی دی کاپریو هم که محشر بود. 8/10
این کیک به اونجا! اگه واقا میچسبه باس بریم تو کار دانلود.
به پا شاتر آیلند که نمی رسه ولی در نوع خودش بی نظیره:دی

سلام!
Kick A*s
فوق العاده بود. اصلا انتظار همچین فیلمی را نداشتم. داستان فیلم و شخصیت ها کاملا باورپذیر بودند و تلفیق اکشن و درام و طنز واقعا عالی انجام گرفته. بعضی از سکانس های فیلم واقعا تاثیر گذار ساخته شده بودند. یکی از بهترین فیلمهایی که توی چند ماه اخیر دیدم بود.

Shuter
They are around us / 2004

shutter-big.jpg

اگه میخواین یه فیلم واقعا ترسناک که صحنه های پرشی و فوران آدرنالین داشته باشه ببینین این فیلم تایوانی توصیه میشه. از همون فرمول دختر مو بلند ترسناک که در حقشون ستم شده و میخوان انتقام بگیرن استفاده شده اما تفاوت های کلی با Ring داره.
داستانش هم راجع به یه عکاس و نامزدشه که بعد از یک تصادف در عکس هایی که میگیره تصاویری ترسناکی از یه زن دیده میشه و...
جوش تا حدودی مثل Ring ژاپنی و Eye کره ای هستش. بدون حتی بک موسیقی فقط افکت های وهم آلود.
7/10

----------

Requiem for a dream / 2000

6a00c2251df5938fdb00d09e615722be2b-500pi

میخواد بگه که هروئین و مخدر چه با زندگی آدم ها نمیکنه. یکی از تلخ ترین ending ها رو داشت. از نکات مثبتش بازی بینظیر Ellen Burstyn و همینطور موسیقی متن فیلم که خودش به تنهایی داستان فیلم و افسوس و حسرتش رو بیان میکنه و یکی از یه جا ترین موسیقی ها یرای یک فیلم بود و با آگاهی از مضمون ساخته شد. دارن آرنوفسکی با این فیلم یه حقیقت خیلی خیلی زشت رو به تصویر کشوند.
8/10

kick a*s
خب با این همه تعریف تصمیم گرفتم فیلم رو ببینم . در یک کلام بهترین فیلمی بود که در طول چند ماه اخیر دیدم . فیلم سرشار از هر چیزی هست که به تنهایی میتونه یک فیلم رو موفق کنه از شادی وغم تا عشق ونفرت .
امتیاز من به فیلم 10/10
شرلوک هولمز
ریتم فیلم سریع هست و فکر میکنم عامل اصلی موفقیت فیلم در کنار بازی های خوب وکارگردانی عالی است . بازی همه بازیگران فیلم فوق العاده درامده( به خصوص رابرت دوانی جونیور) و باعث شد برخی سکانس ها رو بارها ببینم .در گیری ها و دعوا ها در طول فیلم بیش از هر چیز من رو یاد فیلم قبلی ریچی یعنی snatch انداخت و فضای فیلم که با وجود تاریک بودن به خوبی با طنز نهفته در فیلم هماهنگ میشه .در ضمن فیلم یک شروع بسیار عالی هم داره که تاثیر زیادی در همراهی بیننده تا پایان با اثر داره.
امتیاز من به فیلم 9.5/10

Kick A*s
(هشدار اسپویلر:ممکنه بعضی قسمت ها فاش بشه...)
کیل بیل بود دیگه؟! کیل بیل هم خودش یه پا شرقی بود اینم برگرفته از کیل بیل،خودش یه پا فراچنگ شده ی فیلمای این رده بود.کما اینکه تم فیلم یا همون کیک اس لباس و ابزاری مبدل به یک سامورایی بود... (بدبختی این که از سامورایی ها هم خوشم میاد،هم بدم میاد...) کلا انگار ترکیبی از چند واژه اس،اما چه واژه زمختی...
به نظرم،فرق این کامیک فیلما (نمی دونم میشه بهشون گفت یا نه!) با فیلمای کامیکی مثه دارک نایت،یا سین سیتی،دوومشونه،لازم نیست یکی دو بار یا چندین بار یا چندین سال ببینین بعد حساب کتاب کنین ببینین عمرش کفاف میده یا نه،یه نگاه به اول فیلمی مثه دارک نایت بندازین،با پلات آن چنانی-سوژه ی آن چنانی مواجه نمی شیم،فیلم هر چی داره آخرش باعث میشه که به ته مایه داستان فکر کنیم،ولی کیک اس دقیقا برعکسه،اولش خیلی خوشم اومد،بلند پروازانه بود ولی آخرش...هر چند میگم،تابلو شبیه کیل بود مخصوصا تهش ولی آیا واقعا مثل اون بود...کتابش رو نمی دونم چطور بود؟! ولی احساس می کنم تم آرزو/بلند پروازانه اش بیشتر پردازش شده بود،توو فیلم چقدر ضعیف کار کرد،اول فیلم این بچه ه همش می خواست یه روزه کارای بزرگ انجام بده،کمکی کنه،از ساختمونی بپره،که آخرش هم نشون داد تونست پرواز کنه...اه اه اه،بیانش چقد ضعف داشت به نظرم.
6/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or