Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

موزیک موریکونه که شاهکاره ولی چیزی که مهمتره استفاده درست از موزیک تو صحنه هاست بطور مثال تو Kill Bill Vol1 اون صحنه ای که اما تورمن با لوسی لو تو برف میجنگه یه شاهکاره از نظر من. موزیک Dont Let Me Be Misunderstood که توی اون صحنه به همراه مبارزه پخش میشه اشک ادمو در میاره . اون صحنرو فکر کنم نزدیک 60-70 بار تا حالا دیدم . موزیک هایی هم که تو Inglorious bastards استفاده شده بیشتر کار موریکونه هست که کاملا با تم فیلم و صحنه ها هم خونی داره

G.I.GOE
200px-250px-GIJoeMovie1987.jpg

ResoluteLogo.jpg

نمی دونم چرا تا الان این فیلم رو ندیده بودم!:دی واقعا عالی بود.چون فکر میکنم همه دیدن.دیگه توضیحی لازم نداره

8.5/10

Nacho Libre 10/10
این فیلم بدون شک بهترین فیلم کمدی هست که من تو 3-4 سال اخیر دیدم.در یک کلام شاهکار واقعا هر بار فیلم رو میبینم بازم میخندم . 7-8 بار تا حالا فیلم رو کامل دیدم و از دیدن تصاویر رنگارنگ فیلم خسته نمیشم.یکی از زیبا ترین نقش هایه که به نظرم جک بلک بازی کرده . لهجه مکزیکیش تو فیلم ادمو از خنده روده بر میکنه .این تکه کلامش که میگه Take It Easy منو تا چند دقیقه میخندونه . کارگردان فیلم Jared Hess به نظرم نابغست . کافیه یک بار فیلم رو ببینین تا بفهمین وقتی یه فیلم بردار جوان و نابغه فیلم بسازه تصاویر چی میشن . کمدی فیلم بسیار قشنگه فیلم سرشاره از امید هست و زوج Nacho و Esqueleto تو فیلم صحنه های خنده دار زیادی رو بوجود اورده . اگه فیلم رو ندیدین بهتون پیشنهاد میدم حتما فیلم رو بگیرین و ببینین چون واقعا زیباست

Nacho Libre 10/10

نظر من : حالا نه بهترین کمدی که این چند سال دیدم ؛ اما خیلی باهاش حال میکنم هنوز ! اتفاق 2 ، 3 روز پیش واسه بار چندم اینو دیدم ، هوز هم برام جذابه !! البته کلا هر چی فیلم از جک بلک دیدم بهم حال داده و به قولی این جک بلک خداست :دی
یادم میاد 2 سال پیش اگه اشتباه نکنم فرهنگ بود که Be Kind Rewind رو معرفی کرد که بالاخره 1 هفته پیش یکی از دوستان بهم داد اینو و دیدم . واقعا فوق العادست ! پیشنهاد میکنم هر کی ندیده سریعتر اقدام کنه . من به این امتیاز 8.5 رو میدم ...

An%20Education%20Movie%20Poster.jpg

An Education

یه درام ، رومنس دوست داشتنی با تم دهه 60 ی که من عاشقشم ! کری مولیگان خارق العادس ! اگه کسی فهمید چرا به ساندرا بولاک اسکار دادن به منم بگه :d
داستان فیلم قابل حدس بود ! لهجه بریتیش رو هم عجیب علاقه مند شدم بهش ، وقتشه برم In The Loop رو ببینم ! :دی

نماهای فیلم هم خیلی زیبا بود ، فیلمبرداری فیلم مخصوصا اونجایی که میرن فرانسه بسیار دیدنی میشه !
کلا وقتی با کمبود رومنس خوب مواجه میشیم میشه گفت An Education رومنس خوبی هم بود ، البته فیلم بیشتر درام بود تا رومنس .

البته این عکسی که گذاشتی ماله یه قرن پیشه نه Rise of Cobra :دی .
دقیقا:دی برای همین زیرش اون رو گزاشتم:دی -دیدم جالبه!ولی برای یه قرن پیش نیستا!همش 20 سال پیشه:دی

-----------------------------
The boy in the striped pajamas

poster.jpg

واقعا فهمیدم چرا این اسرائیلیها عقده ای شدن:دی

ولی جدا از شوخی جدا فیلم قشنگی بود،ازGEM بعید بود همچین فیلمی بزاره.
داستانش مربوط به دوران نسل کشی هـتـلر بود.که یهودی ها رو توی یه پایگاه انداخته بودن و ازشون حمالی میکشیدن .یکی از خانواده های افسرای المان میان اونطرفا زندگی کنن.پسر کوچیکشون میندازه از جنگل میره تا به این حسارا میرسه اونجا با یه بچه هم سن خودش(7-8 ساله) مواجه میشه و یجورایی داستان براشون اتفاق میفته که جالبه.

مکالماتشون و تعریفاشون خیلی جالب بود.(اسم پسر یهودیه هم که اخرتش بود:دی)
8/10

آخرین ویرایش:
An%20Education%20Movie%20Poster.jpg

An Education

یه درام ، رومنس دوست داشتنی با تم دهه 60 ی که من عاشقشم ! کری مولیگان خارق العادس ! اگه کسی فهمید چرا به ساندرا بولاک اسکار دادن به منم بگه :d
داستان فیلم قابل حدس بود ! لهجه بریتیش رو هم عجیب علاقه مند شدم بهش ، وقتشه برم In The Loop رو ببینم ! :دی

نماهای فیلم هم خیلی زیبا بود ، فیلمبرداری فیلم مخصوصا اونجایی که میرن فرانسه بسیار دیدنی میشه !
کلا وقتی با کمبود رومنس خوب مواجه میشیم میشه گفت An Education رومنس خوبی هم بود ، البته فیلم بیشتر درام بود تا رومنس .

نمی دونم نیما چطوری از این فیلم خوشت اومده!منم عاشق دهه های میانی قرن بیستمم،از کری مولیگان هم بدم نمی اومد،همچنین عاشق فیلم های انگلیسیم ولی حماقتی که تو این فیلم وجود داره باعث شد من یکی از بدترین تجربیات زندگیم،تو زمینه فیلم دیدن رو داشته باشم.

Kick-A$S
9.5/10
تقریبا همه ی حرفارو دوستان زدن ... به این میگن یه فیلم کامل سوپر هیرویی ! واقعا لذت بخش و عالی بود !
پایانشم که کاملا مشخه دنباله ای داره و Cliffhangerـه !

A prophet
فوق العاده بود. روند فیلم عالی بود و داستان فیلم هم کشش بالایی داشت. جنبه های فنی فیلم هم قابل بررسیه.
8/10

Kick a$s
فیلم خیلی خوب شروع میشه ولی رو به جلو زیباییشو از دست میده.
6/10
راستی منم مثل اون پسره عاشق Hit-Girl شدم و منتظرم بزرگ شه :دی
The Book of Eli
از بهترین فضاسازی ها توی فیلمهای آخرزمانی رو داره. با شخصیت ایلای هم خیلی حال کردم
8/10
Alice in Wonderland
داستان فیلم چیز جذابی توی خودش نداشت. متاسفانه ما ها قابلیت سه بعدی فیلم رو هم باید از دست بدیم، با اینکه نظر منتقدا بر اینه که دو بعدی این فیلم از سه بعدیش بهتره. در کل تم استاد به خوبی توی فیلم مشخص بود و میشه گفت هنوز هم برتون سلطان فانتزیه.
7/10

آخرین ویرایش:
DOMINO

شرمنده بابت اینکه بیشتر از 5 نمیتونم اعطا کنم!اصلا نتونستم با فیلم انس بگیرم!یجورایی خیلی قاتیه:دی

حالا شب یبار دیگه میبینم ،شاید نوایی شد

نمی دونم نیما چطوری از این فیلم خوشت اومده!منم عاشق دهه های میانی قرن بیستمم،از کری مولیگان هم بدم نمی اومد،همچنین عاشق فیلم های انگلیسیم ولی حماقتی که تو این فیلم وجود داره باعث شد من یکی از بدترین تجربیات زندگیم،تو زمینه فیلم دیدن رو داشته باشم.
تا اینکه حماقت از نظر تو چی باشه ؟
اگه منظورت داستانه که برای من خیلی هم جالب بود ، با اینکه من فقط Plot ش رو میدونستم ولی کاملا قابل حدس بود !

Big Nothing
9/10
Genre:

Comedy | Crime | Thriller
خیلی قشنگ بود....همه چی از یک شخصیت با نام چارلی(با بازیه David Schwimmer که تو Friends نقش راس رو داشت)شروع میشه که دنبال یک کار میگرده که بتونه زندگی خانوادش رو بچرخونه...توی شغل جدیدی که پیدا میکنه یک دوست پیدا میکنه و دوستش میگه یک کار بزرگ کنیم که هم خانواده ی تو ازت راضی باشن هم من(از نظر مالی!!!!!)که حالی چی میشه و چی کار میکنن بماند
////////////////
THE BOOK OF ELI
7/10
Genre:

Action | Adventure | Drama | Thriller | Western
صحنه های اکشن عالی بود....دیالوگ ها ضعیف بود!!!نمیدونم چرا!ولی خیلی بیشتر روی اکشن کار شده بود تا روی دیلوگ ها!!و پایان کاملا زیبایی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or