Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

تا اینکه حماقت از نظر تو چی باشه ؟
اگه منظورت داستانه که برای من خیلی هم جالب بود ، با اینکه من فقط Plot ش رو میدونستم ولی کاملا قابل حدس بود !
من هیچی ازش نمی دونستم و فقط یه تریلر ازش دیده بودم و به خاطر فضای که داشت و کاندید شدن کری و همچنین بودن چند تا بازیگر خوب،ترغیب شدم که فیلم رو ببینم.
اما به نظر نحوه روایت داستان و اصلا خود داستان برام یه جوری بود منو جذب نمی کرد.بازی های فیلم بدک نبود اما با کاراکترهای فیلم مخصوصا خود کری نمی شد همذات پنداری کرد یا حداقل درکش کرد!
علاوه بر اون ،این حماقت،تک تک دیالوگ های پدر ِ-یه آدم چقدر می تونه خر باشه آخه!- و مادرش ،مدیر و... ابلهانه و مزخرف بودحتی دلیلی هم که کری مدرسرو براش ترک کرد برام غیر قابل پذیرش بود-می تونست به جای اینکه همچی رو خراب کنه و بره،خیلی راحت چند روز مرخصی بگیره یا یه چیز مثل این- و از همه مهمتر پایان ـه بشدت بد و خوشحالش بود.
از این پایان بندی باید چه نتیجه ی بگیریم؟

serenity 8.5
یه فیلم اکشن و تخیلی جالب که حال و هوای بازی mass efect رو برای من زنده کرد و کلا باهاش حال کردم
matchstick men 8
یه فیلمی که اصلا فکر نمیکردم ارزش دیدن داشته باشه مخصوصا توی ربع ساعت اول ولی کشش داستانی جالبی برام داشت و یه پایان غافلگیر کننده

kick-@ss

یه جا نوشته بود: when superbad meets kill bill
کمیک های اصلیش هم خشونت به شدت بالایی داره. حتی بیشتر از فیلم. من چند صفحش رو اتفاقی دیدم. توی این فیلم همه چیش از اکشن گرفته تا بخش های دیگه در حد قوی کار شده اند. هر کسی واسه خودش یه داستانی داشته و این خیلی جذاب بود. نیکلاس کیج هم واقعا نقش خوبی نصیبش شده و حضورش بی تاثیر نیست. هیت-گرل عجب دهنی داشت!! منتظر قسمت دومش هم هستم. 8.5/10

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
میدونم سوالم ربطی به این تاپیک نداره ولی اگه میشه چنتا فیلم با جلوه های ویژه عالی معرفی کنید . خود فیلم هم قشنگ باشه نه اینکه همش جلوه های ویژه باشه ( آواتار و 2012 رو خودم میدونم بغیر اینا ) .
ممنون

این هم نمرات بنده:
Shutter Island
متفاوت ترین فیلم استاد اسکورسیزی!به هرحال,فیلم همه نکات لازم برای این سبک را به اجرا دراورده,فوت استاد هم توش پیدا می شه,به علاوه بازی فوق العاده ی دی کاپریو که انگار در فیلم هاش با استاد(که نسبتا زیاد هم هست)بهترین بازی هاش را می کنه.
فقط یکمی به نظرم بعضی جاها فیلم بی خودی کشش پیدا کرده بود,به خصوص آخر فیلم و غافلگیری آخرش,بعد از اون دیگه اضافی بود.یعنی من به شخصیه وقتی بن کینگزلی داشت حرف می زد,فکر می کردم داره دروغ می گه,ولی بعدش ک ی کاپریو از خواب پاشد و گفت که حقیقته رفتم تو شوک!ولی اون سکانس پایانی فیلم اضافی بود . باعث شد که پیش از پایان فیم سرد شده و از حالت شک در بیام.در حالی که در بهترین فیلم های این سبک,یعنی دیگران و حس ششم,بالافاصله بعد از غافلگیری,فیلم تمام شد و بیننده را با خیل عظیمی از کف کردن ها تنها گذاشته تا خود به مرور فیلم بپردازد و نکات زیبایی که در فیلم نهفته بود را پیدا کند.در کل,شاتر آیلند به قول دی کاپریو فیملیه که بار دوم بیشتر زیبا جلوه می ده.چون حقایق را می دونیم و به نکته های فیلم دقت می کنیم...
نمره:9.5/10

با قرار دادن اسپویلر ما را خوشحال نمایید !

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
میدونم سوالم ربطی به این تاپیک نداره ولی اگه میشه چنتا فیلم با جلوه های ویژه عالی معرفی کنید . خود فیلم هم قشنگ باشه نه اینکه همش جلوه های ویژه باشه ( آواتار و 2012 رو خودم میدونم بغیر اینا ) .
ممنون
سری ماتریکس
سری ارباب حلقه ها
Knowing
سری جدید Star Wars
The Lovely Bones
King Kong

این هم نمرات بنده:
Shutter Island
متفاوت ترین فیلم استاد اسکورسیزی!به هرحال,فیلم همه نکات لازم برای این سبک را به اجرا دراورده,فوت استاد هم توش پیدا می شه,به علاوه بازی فوق العاده ی دی کاپریو که انگار در فیلم هاش با استاد(که نسبتا زیاد هم هست)بهترین بازی هاش را می کنه.
فقط یکمی به نظرم بعضی جاها فیلم بی خودی کشش پیدا کرده بود,به خصوص آخر فیلم و غافلگیری آخرش,بعد از اون دیگه اضافی بود.یعنی من به شخصیه وقتی بن کینگزلی داشت حرف می زد,فکر می کردم داره دروغ می گه,ولی بعدش ک ی کاپریو از خواب پاشد و گفت که حقیقته رفتم تو شوک!ولی اون سکانس پایانی فیلم اضافی بود . باعث شد که پیش از پایان فیم سرد شده و از حالت شک در بیام.در حالی که در بهترین فیلم های این سبک,یعنی دیگران و حس ششم,بالافاصله بعد از غافلگیری,فیلم تمام شد و بیننده را با خیل عظیمی از کف کردن ها تنها گذاشته تا خود به مرور فیلم بپردازد و نکات زیبایی که در فیلم نهفته بود را پیدا کند.در کل,شاتر آیلند به قول دی کاپریو فیملیه که بار دوم بیشتر زیبا جلوه می ده.چون حقایق را می دونیم و به نکته های فیلم دقت می کنیم...
نمره:9.5/10

با قرار دادن اسپویلر ما را خوشحال نمایید !

زیاد موافق نیستم:دی
اون جمله های پایانی دی کاپریو بازم همه چیز رو عوض کرد! من خودم به شخصه خیلی گیج شدم و البته اسکورسیزی هم دقیقا همین رو میخواست! اون جایی که که گفت : كدوم بدتره؟ زندگي كردن مثل يك هيولا يا مردن مثل يك مرد خوب؟
من خودم به شخصه باز با خودم گفتم واقعا بیمار بود یا همش نقشه بود...؟!

Bourne Ultimate
bourn.jpg

خيلي با حال بود . مخصوصا مبارزهش با اون يارو desh خيلي حال داد

8.5/10

Shrink

shrink_290.jpg

شاهكار.شاهكار. خداييش انقدر به خودم فحش دادم چرا زود تر اين شاهكار رو نديدم .
داستانش درباره يه روان پزشكه كه مشكل اعتياد داره
يه بازيگر معروف كه مشكل اعتياد به س ك س داره
و يه تهيه كننده فيلم كه خيلي وسواسي هست

9/10

آخرین ویرایش:
زیاد موافق نیستم:دی
اون جمله های پایانی دی کاپریو بازم همه چیز رو عوض کرد! من خودم به شخصه خیلی گیج شدم و البته اسکورسیزی هم دقیقا همین رو میخواست! اون جایی که که گفت : كدوم بدتره؟ زندگي كردن مثل يك هيولا يا مردن مثل يك مرد خوب؟
من خودم به شخصه باز با خودم گفتم واقعا بیمار بود یا همش نقشه بود...؟!

امین به قول استادمون این کاریه که اسکورسیزی توش حرفه ایه ! خوب بلده بزارتت تو خماری ! مثلا همون آخرین دیالگش که خودت گفتی . من فکر مینکم که دی کاپیرو این حرف رو زد و درست شده بود ، و از روی بیماریش حرف نزد !
امین کلا به نظرت دی کاپریو از اول روانی بود یا روانیش کردن ؟ :d

در مورد بازی دیکاپریو و ارتباطش با اسکورسیزی ، خود لئو توی مراسم Golden Globe گفت که افتخار میکنه با اسکورسیزی کار میکنه و همیشه نام مارتین اسکورسیزی توی تاریخ هالیوود پا بر جا میمونه ... ! لئو هم توی فیلم های اسکورسیزی خیلی خوب ایفای نقش میکنه ...

شاهكار.شاهكار. خداييش انقدر به خودم فحش دادم چرا زود تر اين شاهكار رو نديدم .
کوین اسپیسی واقعا عالی بازی کرده بود. حیف شد که این فیلم اکران نشد ( خیلی خیلی محدود بود اکرانش )

The Law Abiding Citizen

واه واه ، اینا ملت رو خر فرض کردن ؟

اینکه قراره اعتراضمون رو به یه سیستم ادرای ضعیف نشون بدیم خیلی فرق داره با اینکه خودمون رو جان رمبو فرض کنیم و فیلادلفیا رو بترکونیم ! اولا که تو فیلم داره به شعور مخاطب توهین میشه ! ماهیت انتقادی فیلم بیشتر رفته به سمت و سوی انتقام نه انتقاد و اعتراض ! فیلم قراره برای مخاطب منادی اخلاق باشه ولی یه جاهایی Gary Gary یادش میره باید یه پیامی هم بده برای دفاع از اخلاقیات و میگه بهتره برای فروش بیشتر فیلم رو اسلشر بکنم ! ثانیا در عین اینکه فیلم ماهیت انتقادی به سیستم ضعیف قضایی کشورشون داره باز هم مثل اکثر فیلمهای اکشن خواسته یا ناخواسته یه قهرمان غیر واقعی درست کرده که از یه ادم عادی تبدیل شده به چیزی که تصور این کارهایی که کرده رو غیر ممکن میکنه ! به نظرم اگه واقعا پیام فیلم اعتراض به سیستم قضایی بود اصلا نیاز به اینهمه فکر کردن برا بالا بردن بار اکشن فیلم نبود !
فکر کنم ادم با دیدن اینطور فیلماست که به حماقت موجود در فیلم پی میبره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or