Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Final Destination Bloodlines

1/10

کل ارزش این سری همیشه به کشته شدن های جالب و جذاب (!) شخصیت ها بود ، در این قسمت مرگ همشون رو ی انیمیشن دست چندمی که با ساده ترین متودهای جلوه های ویژه ساخته شده گرفته.
اگر فقط یه فیلم وجود داشته باشه که بشه فست فروارد نگاهش کرد همینه...

1751797441145.png
Eden 2024
-/10

آنا دی آرماس بازیگر خوبی است؛ چون فیلم «بهشت» ران هاوارد، تاریک‌ترین و خشن‌ترین فیلم کارنامه او، را نجات می‌دهد؛ تنها بازیگری‌ است که طبق مختصات شخصیت نگاشته‌شده پیش می‌رود؛ تنش، چالش و هیجان را به فیلم تزریق می‌کند و عامل هرج‌ومرج در خواب‌آلودگی پرده دوم می‌باشد. سایر شخصیت‌ها روی هوا معلق هستند؛ تکلیف‌شان مشخص نیست؛ تغییر جبهه‌ی آن‌ها به‌شدت سطحی است؛ دگرگونی بُعد روان‌شناختی آن‌ها تصنعی است؛ ونسا کربی بدترین بازی زندگی‌اش را به نمایش می‌گذارد؛ جود لاو کاملاً تکراری ظاهر می‌شود؛ با خروج آرماس؛ قصه دوباره از تنش می‌افتد و پایانی آرشیوی اما درخور به بیننده ارائه می‌دهد؛ «بهشت» فیلم آرماس است؛ بدون آرماس، برگ برنده‌ای در اختیار ندارد

آخرین ویرایش:
eden.jpg

Eden (2025)

6/10

ارزش یک بار دیدن داره.
ایده و قصه اصلی بسیار جذاب‌تر و کنجکاوی‌برانگیزتره.
فیلم اما اصلا درجه‌یک نیست. میتونست خیلی بهتر باشه.
‌‌این دختره سوئینی هم بازیگر بدی نیست. اون تصویری که تو رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی ازش ساخته شده به‌عنوان یک بازیگر صرفا مشهور برای چهره، درست نیست. یا داره تلاش می‌کنه که نشون بده درست نیست.

پ.ن. سام درخشانی تو هیچ یک از سکانس‌های فیلم حضور نداره - IYKWIM.

‌‌این دختره سوئینی هم بازیگر بدی نیست. اون تصویری که تو رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی ازش ساخته شده به‌عنوان یک بازیگر صرفا مشهور برای چهره، درست نیست. یا داره تلاش می‌کنه که نشون بده درست نیست.
View attachment i-dont-think-so.mp4

View attachment 385768

Eden (2025)

6/10

ارزش یک بار دیدن داره.
ایده و قصه اصلی بسیار جذاب‌تر و کنجکاوی‌برانگیزتره.
فیلم اما اصلا درجه‌یک نیست. میتونست خیلی بهتر باشه.

پ.ن. سام درخشانی تو هیچ یک از سکانس‌های فیلم حضور نداره - IYKWIM.
سيدنى سويينى به خاطر چهره اش بولد نشده. به خاطر چيز ديگه اى بولد شده :D

Jurassic World Rebirth

2/10
بی محتوا ترین، بی دلیل ترین، بی هیجان ترین و در نهایت بی پلات ترین فیلم از سری مجموعه ژوراستیک پارک/ورلد!! واقعا دلیل ساخت این فیلم رو نمیفهمم... نه چیزی به جهان ژوراستیک اضافه کرده نه ایده خلاقانه یا سکانس جذاب یا کرکترهای باحال یا هیچ چیزی دیگه ای نداره. مزخرف خالص!

Mission Impossible 8

درباره ایتن هانت و تیمش که سعی دارند جلوی گابریل و هوش مصنوعی مخرب قبل از نابودی بشر بگیرند

فیلمی زیبا برای پایان سفر حماسی ایتن . سکانس ها فوق العاده

نمره من : ۹ از ۱۰

-------------------------------
Karate Kid legends

درباره پسری نوجوان که از پکن به نیویورک آمده تا زندگی جدیدی بعد از مرگ برادرش شروع کند

این فیلم در دنیای پسر کاراته باز و کبری کای جریان دارد . یک فیلم حال خوب کن با حضور افتخاری جکی چان

نمره من : ۷.۵ از ۱۰

----------------------------------
Heads of State

درباره رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر انگلیس که بعد از نجات از توطئه ترورشان، باید با هم همکاری کنند تا زنده بمانند

فیلم مملو از لحظات کمدی و اکشن ناب هست . لذت بخش

نمره من : ۸ از ۱۰

------------------------------
Eden

بر اساس داستان واقعی درباره انسان هایی که تنها در جزیره گالاپاگوس بعد از فروپاشی اقتصادی بعد از جنگ جهانی اول ، زندگی می کنند و به دنبال فلسفه وجودی انسان هستند

فیلمی زیبا و معنادار از ران هاوارد . حتما ببینید

نمره من : ۸.۵ از ۱۰

---------------------------------------

Old Gaurds 2

درباره افرادی که زندگی جاوادانه دارند . حال از گذشته تهدیدی بر موجودیت آنها ، در حال شکارشون هست

نسبت به شماره اول افت داره و فیلم نامه منسجمی نداره . ساختش ضروری نبود

نمره من : ۵.۵ از ۱۰

--------------------------------------
Ice Road 2

لیام نسون راننده کامیون ، بعد از مرگ برادرش در عراق ، به وصیت او عمل کرده و می خواهد خاکستر برادرش را در قله اورست به هوا بریزد اما در مسیر ، وارد جریان خطرناکی می شود

مناظر و تعلیق فیلم خوبه و کشش خوبی تا پایان دارد .

نمره من : ۶.۵ از ۱۰

Paddington in Peru

درباره خرسی که به دنبال گم شدن عمه خود پا به جنگل های آمازون می گذارد

یک فیلم حال خوب کن زیبا با حضور آنتونیو بندراس

نمره من : ۷ از ۱۰

---------------------------
Mummies

مومیایی های مصر باستان در جهان موازی با دنیای امروزی در حال زندگی هستند اما اتفاقی پای اونها به دنیای زنده ها باز می کند

یک انیمیشن زیبا و کمدی که حرف نداره .

-----------------------------
Ballerina

درباره دختری که به دنبال انتقام مرگ پدرش توسط یک قبیله مرموز وارد ماجرایی خونین می شود

یک فیلم خفن از دنیای تیر و تار جان ویک به کارگردانی لن وایزمن (کارگردان جان سخت)

نمره من : ۸ از ۱۰

Fight or Flight

مامور سابق ویژه به دنبال پسگیری زندگی سابق خود ، وارد ماجرایی خونین در یک هواپیما پر از قاتل آموزش دیده می شود

فیلمی خونین و کمدی و خفن که از دیدنش لذت خواهید برد

Thunderbolts

درباره گروهی از ابرقهرمان های داغون که بعد از جان سالم بردن از حذف شدن ، به دنبال کشف واقعیت با یکدیگر متحد می شوند

از فیلم انتظارم بیشتر بود . خیلی وقته مارول داره درجا می زنه . یاد فیلم های ابرقهرمانی بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۰ بخیر

نمره من : ۶.۵ از ۱۰
------------------------------------
Amateur

درباره مامور اداری CIA که بعد از کشته شدن همسرش ، خود تصمیم به انتقام می گیرد

فیلم فوق العاده هست . یک فردی که خوره کامپیوتر و تا حالا مورچه رو نکشته ، اسلحه به دست به دنبال تروریست ها می رود

-----------------------------------
Silenced

یک فیلم کره ای فوق العاده درباره معلمی که به شهری کوچک و دورافتاده برای تدریس هنر به ناشنوایان می رود اما در آنجا با حقیقتی هولناک روبه رو می شود

تا حالا فیلمی به دردناکی این اثر ندیدم . باید انسان نباشی که بعد از دیدن آن ناراحت نشوی

نمره من : ۱۰ از ۱۰

-----------------------------
Nocturnal

فیلمی کره ای درباره فردی که خلاف کنار گذاشته ، اما بعد از مرگ مشکوک برادر کند ذهن خودش ، دوباره وارد کار شده و سعی دارد حقیقت پنهان مرگ برادرش را آشکار کند

فیلمی احساسی و خشن . زیباست

--------------------------

Predator killer of killers

یک انیمیشن زیبا که از دوره های قدیم نشان می ده که غارتگر همیشه حضور داشته و به دنبال یک حریف انسانی برای مبارزه و نشان دادن قدرتش می گشته

بسیار انیمیشن زیبایی که و به فیلم Prey متصل می شود

آخرین ویرایش:
Superman 2025
5/10
اولین باری که سوپرمن جدید معرفی شد و در توضیحاتش اومد که قرار هست چندین سوپرهیروی مختلف هم در داستان باشن، من نسبت به کیفیت فیلم تردید کردم. زمان گذشت و اولین تریلر فیلم اومد که خیلی خوب و جذاب بود و از اونجایی هم که جیمزگان استاد ساختن داستان با تعداد شخصیت اصلی بالا هستش موضعم خیلی نرمتر شد و حتی کلی هایپ شدم براش....
متاسفانه همون نگرانی اولیه ای که برای فیلم داشتم اتفاق افتاد. فیلم پر از شخصیتهای رنگارنگه که اصلا فرصت پرداخت درست درمون بهشون رو نداره، به همین ترتیب شیمی بین کرکترها هم ضعیفه. این مشکلات در مورد ویلن داستان هم صادقه. حتی رابطه کلارک و لوییس هم اونقدری جذاب نیست. خود پلات اصلی هم شاید روی کاغذ جالب باشه ولی اصلا درگیرت نمیکنه و بالا و پایین مناسبی نداره. روایت داستان در بعضی بخشها بقدری ابتدایی و بچه گانس که اصلا باورکردنی نیست. ارتباط شخصیت های جانبی بشدت بی معنی و حتی احمقانس و...
دوست ندارم بگم ولی بنظرم Man of Steel با اون همه فحشی که خورد فیلم خیلی جذاب تر و بهتری از سوپرمن جیمزگان بودش

Superman 2025
5/10
اولین باری که سوپرمن جدید معرفی شد و در توضیحاتش اومد که قرار هست چندین سوپرهیروی مختلف هم در داستان باشن، من نسبت به کیفیت فیلم تردید کردم. زمان گذشت و اولین تریلر فیلم اومد که خیلی خوب و جذاب بود و از اونجایی هم که جیمزگان استاد ساختن داستان با تعداد شخصیت اصلی بالا هستش موضعم خیلی نرمتر شد و حتی کلی هایپ شدم براش....
متاسفانه همون نگرانی اولیه ای که برای فیلم داشتم اتفاق افتاد. فیلم پر از شخصیتهای رنگارنگه که اصلا فرصت پرداخت درست درمون بهشون رو نداره، به همین ترتیب شیمی بین کرکترها هم ضعیفه. این مشکلات در مورد ویلن داستان هم صادقه. حتی رابطه کلارک و لوییس هم اونقدری جذاب نیست. خود پلات اصلی هم شاید روی کاغذ جالب باشه ولی اصلا درگیرت نمیکنه و بالا و پایین مناسبی نداره. روایت داستان در بعضی بخشها بقدری ابتدایی و بچه گانس که اصلا باورکردنی نیست. ارتباط شخصیت های جانبی بشدت بی معنی و حتی احمقانس و...
دوست ندارم بگم ولی بنظرم Man of Steel با اون همه فحشی که خورد فیلم خیلی جذاب تر و بهتری از سوپرمن جیمزگان بودش
Superman Returns

بهترین سوپرمنی هست که ساخته شده به کارگردانی برایان سینگر (کارگردان مردان ایکس و والکری) و با بازی براندون راث و کوین اسپیسی

عالیه . سکانس های درام و عاشقانه و اکشن و احساسی بالانس خوبی دارند

آخرین ویرایش:
Superman Returns

بهترین سوپرمنی هست که ساخته شده به کارگردانی برایان سینگر (کارگردان مردان ایکس و والکری) و با بازی برانسون راث و کوین اسپیسی

من اینو دیدم اصلا اکشن خاصی نداشت و سکانس های احساسیش بد نبودن ولی در کل فیلم به نظرم بد بود

رفتم imdb رو چک کردم دیدم 6.1 هست . فهمیدم نظر اکثریت با من یکیه

بهترین اثر سوپر من سریال smallville هست که شخصیت پردازی سوپرمن و لکس لوتر لوئیس لین و .... توش شاهکاره و داستان قویی ای داره

ولی خوب مثل بقیه سریال های cw خیلی طولانی هست و فیلر زیاد داره

Superman Returns

بهترین سوپرمنی هست که ساخته شده به کارگردانی برایان سینگر (کارگردان مردان ایکس و والکری) و با بازی برانسون راث و کوین اسپیسی

اون هم سوپرمن خوبی نبود و بزرگترین مشکلش هم این بود که بشدت بورینگ هستش. اون موقع فکر میکردم مشکل از منه ولی در تمام این سالها هرجا میرفتم نظر اکثریت همین بود که فیلمش استیم کافی نداره و بی هیجانه.

اون هم سوپرمن خوبی نبود و بزرگترین مشکلش هم این بود که بشدت بورینگ هستش. اون موقع فکر میکردم مشکل از منه ولی در تمام این سالها هرجا میرفتم نظر اکثریت همین بود که فیلمش استیم کافی نداره و بی هیجانه.
منکه اونو ۳ بار دیدم . خیلی باعشق بود

برایان سینگر شیمی و بازی خوبی از بازیگرها گرفته بود

البته که سینما سلیقه ای هست

من اینو دیدم اصلا اکشن خاصی نداشت و سکانس های احساسیش بد نبودن ولی در کل فیلم به نظرم بد بود

رفتم imdb رو چک کردم دیدم 6.1 هست . فهمیدم نظر اکثریت با من یکیه

بهترین اثر سوپر من سریال smallville هست که شخصیت پردازی سوپرمن و لکس لوتر لوئیس لین و .... توش شاهکاره و داستان قویی ای داره

ولی خوب مثل بقیه سریال های cw خیلی طولانی هست و فیلر زیاد داره
والا کلی سکانس اکشن بزرگ داره مثل اون کشتیه و ... . نزدیک ترین سوپرمن به آثار کلاسیکش هست

آخرین ویرایش:

چون زیاده تو اسپویلر میذارم

air 2023.jpg

AIR 2023

8.5/10

روایت خوبی بود برای جردن و نایک

babylon_2022_e3zj.png

Babylon 2022

9.5/10

30 دقیقه اول فیلم خیلی بد بود . ولی باقی فیلم شاهکار بود.

Body of Evidence 1993.png

Body of Evidence 1993

5/10

حوصله سر بر

bullet_train_2022_3b43.png

Bullet Train 2022

8/10

خیلی سعی کرده بود شبیه به انیمه ها باشه
سبک روایتی هم شبیه به جنتلمن و اسنچ بود.

killer_joe_2011_000r.png

Killer Joe 2011

6.5/10

از اون فیلم های بود که 14 سال تو هاردم خاک خورد.

the_many_saints_of_newark_2021_om4.png

The Many Saints of Newark 2021

4/10

اسپین اف سریال سوپرانو
ضعف های فیلم زیاد بود.
از روایت داستان
تا انتخاب بازیگرها که پختگی و جذابیت نداشتند به جز 2 شخصیت
یکی شخصیت نوجونی های تونی سوپرانو
دومی مادر تونی واقعا خوب بودن
باقی بازیگرها یا درست انتخابی نشدند یا اصلا معلوم نبود چرا باید داخل فیلم باشند
ضعف بعدی هم نمیدونم فیلمسازهای جدید چه علاقه ای دارند فیلم ها تاریک و رنگ بندی بی روح باشه.
نمیدونم چرا هرچی به سوپرانو ها مربوط میشه به دلم نمیشینه

the_omen_1976_4pit.png

The Omen 1976

8.5/10

روایتی فوق العاده ترسناک به دور از نمایش گریم های ترسناک و تخیلی
(البته فکر کنم این فیلم رو بچگی دیده بودم)

victory_1981_w0jr.png

VICTORY 1981

6/10

volver_2006_u619.png

Volver 2006

8.5/10

فیلم زیبا و البته زنانه

*به نظرم نقل و قول ها رو به تاپیک Movies ببرید​

آخرین ویرایش:
Superman Returns

بهترین سوپرمنی هست که ساخته شده به کارگردانی برایان سینگر (کارگردان مردان ایکس و والکری) و با بازی براندون راث و کوین اسپیسی

خیلی بد بود خدایی.:دی

فقط موندم جیمز گان چه تری زده که اینا از فیلم جدیدش بهتر هستن.

• Poker Face
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or