Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

1753724777167.png
زن و بچه (1403)
10/-

فیلم‌ساز (روستایی) دوربین خود را از خیابان‌های پرتلاطم تهران (متری شیش و نیم)، دوباره به خانه و فضاهای بسته می‌برد؛ دوباره سینما به سمت «فرهادیسم» سوق پیدا می‌کند؛ دوباره شوق و تمایل فیلم‌ساز(ها) به «فرهادی» افزایش می‌یابد؛ بازگشت به سینمای «فرهادی» یعنی بازگشت به نقطه صفر. روستایی وسط‌باز در «زن و بچه»، به تمامی ایدئولوژی‌های کاشته‌شده‌اش در «برادران لیلا» پشت می‌کند؛ «زن و بچه» فیلمی است که طبع سینمای اجتماعی مبتنی بر ارجحیت‌یافتن منافع شخصی بر منافع جمعی دهه 70 و 80 شمسی است. «زن» فیلم مذکور با «زن» برادران لیلا فرق می‌کند؛ «زنی» که عقایدش به عصر جامعه کنونی نمی‌خورد. «زن و بچه» دو تا Shellshock دارد که هر دو در بدترین زمان‌بندی ممکن رخ می‌دهند؛ اجرای درست Shellshock‌ها فیلم را به‌یادماندنی می‌کند (مانند آنکات جمز)؛ اما اجرای نادرست آن‌ها، فیلم را می‌کُشد. فیلم «زن و بچه» در همان 45 دقیقه ابتدایی می‌میرد و پس از آن، در و دیوار زدن شخصیت با مولف در دنیایی کلیشه‌ای می‌بینیم که فرهادی آن را یک دهه قبل بنا نهاد؛ حتی فیلم یک موقعیت خوب برای پایان‌بندی پیدا می‌کند؛ اما مولف وسط‌باز دوباره آن را پس می‌زند. چند قاب تمیز؛ انسجام دوربین و بازی خوب پریناز ایزدنیار و دیگر هیچ!​

28 Years Later.jpg

28Years Later | 2025

4/10

بعد از سال‌ها انتظار و هیاهوی تبلیغاتی و بر خلاف نظر اکثر منتقدها و نمرات ثبت شده در سایت ها، فیلم بیست و هشت سال بعد برای من یک تجربه بسیار خسته کننده، ضعیف و نابالغ بود. این فیلم عملاً به یک پسرفت جدی برای این مجموعه‌ پرطرفدار محسوب میشود. نخستین چیزی که در فیلم به چشم می‌آید، کیفیت پایین فیلمبرداری است. استفاده از گوشی آیفون شاید در نگاه اول بعنوان یک انتخاب خلاقانه تلقی شود، اما در عمل باعث افت کیفیت فنی شده است. زاویه‌ها، حرکات مصنوعی دوربین، نورپردازی، و افکت‌هایی که به‌کار رفته‌اند بسیار ابتدایی و در سطح پروژه‌های آماتوری به نظر می‌رسند. این محدودیت تصویری باعث می‌شود حس سینمایی مورد انتظار از یک اثر بزرگ کاملاً از بین برود. آهنگسازی و تدوین نیز یکی دیگر از نقاط ضعف جدی فیلم است. موسیقی‌ها کم‌ رمق‌ هستند و گاهی صداهایی بدون هیچ توجیهی در پس‌ زمینه پخش می‌شوند که نه تنها باعث افزایش تنش نمی‌شوند، بلکه بیننده را آزار می‌دهند. تدوین نیز پر از گسست‌ های بی‌ منطق و صحنه‌هایی است که هیچ ارتباطی با خط داستانی ندارند و تنها باعث سردرگمی تماشاگر می‌شوند.

در نهایت، روند داستانی فیلم چیزی فراتر از یک اپیزود معمولی از سریال The Walking Dead نیست. پیش‌ بینی‌پذیر، فاقد کشش، و بی‌رمق. هیچ نشانی از عمق روایی، شخصیت‌پردازی قوی یا نوآوری دیده نمی‌شود؛ مثل اینکه فیلم تنها برای پر کردن یک جای خالی برای تکمیل سه گانه ساخته شده، نه برای خلق یک تجربه‌ی سینمایی تأثیرگذار. در مجموع، 28Years Later نه تنها انتظارات را برآورده نمی‌کند، بلکه باعث تأسف برای طرفداران قدیمی این فرنچایز می‌شود. فیلمی با پتانسیل بالا که با تصمیمات ضعیف فنی و روایی، تبدیل به یکی از ناامیدکننده‌ترین آثار امسال برای من شده است.

آخرین ویرایش:
1754448048631.png
Jurassic World: Rebirth 2025
-/10

من قسم خورده‌ام که در این تاپیک و سایر محافل سینمایی، امتیاز به آثار اعطا نکنم؛ البته مقداری برای فیلم Jurassic World: Rebirth دچار دوگانگی ارزشی شدم و با خود کلنجار می‌رفتم که آن «صفر گُنده» را به تلاش نافرجام «یونیورسال» برای احیای پروژه «ژوراسیک» بدهم یا نه. اگر انتخاب بین بد (Rebirth) و بدتر (Dominion) باشد، قطعاً دیدن Rebirth برای تجربه کم‌تر خشم و نفرت به بیننده توصیه می‌شود. فیلم Jurassic World: Rebirth از شلوغ‌بازی‌های فیلم قبلی و رقص غبارآلود مگس‌ها/آخوندک‌ها و دایناسورهای نیمه‌انسانی - نیمه‌حیوانی دوری می‌کند؛ اما ماهیت به‌شدت سرد و بی‌روح است؛ چون بیننده ابداً با شخصیت‌های انسانی ارتباط برقرار نمی‌کند و کاملاً هم مسیر شروع تا پایان قصه را حدس می‌زند؛ Rebirth تکرار سلسله‌وار چیزهایی است که ما در نسخه‌های قبلی دیده‌ایم؛ اصلاً به‌کاربُردن واژه Recycle و Upcycle برای توصیف فیلم مذکور درست نیست و حتی این فیلم بین دو واژه نیز قرار نمی‌گیرد؛ Rebirth فقط مانند دوربین شکسته، ست‌پیس‌های فیلم‌های قبلی را به طرز ناشیانه‌ای تکرار می‌کند و به نظر من، زمانش فرا رسیده که این فرانچایز سینمایی برای سال‌های طولانی، به خاموشی برود.

View attachment 388159
-/10

من قسم خورده‌ام که در این تاپیک و سایر محافل سینمایی، امتیاز به آثار اعطا نکنم؛ البته مقداری برای فیلم Jurassic World: Rebirth دچار دوگانگی ارزشی شدم و با خود کلنجار می‌رفتم که آن «صفر گُنده» را به تلاش نافرجام «یونیورسال» برای احیای پروژه «ژوراسیک» بدهم یا نه. اگر انتخاب بین بد (Rebirth) و بدتر (Dominion) باشد، قطعاً دیدن Rebirth برای تجربه کم‌تر خشم و نفرت به بیننده توصیه می‌شود. فیلم Jurassic World: Rebirth از شلوغ‌بازی‌های فیلم قبلی و رقص غبارآلود مگس‌ها/آخوندک‌ها و دایناسورهای نیمه‌انسانی - نیمه‌حیوانی دوری می‌کند؛ اما ماهیت به‌شدت سرد و بی‌روح است؛ چون بیننده ابداً با شخصیت‌های انسانی ارتباط برقرار نمی‌کند و کاملاً هم مسیر شروع تا پایان قصه را حدس می‌زند؛ Rebirth تکرار سلسله‌وار چیزهایی است که ما در نسخه‌های قبلی دیده‌ایم؛ اصلاً به‌کاربُردن واژه Recycle و Upcycle برای توصیف فیلم مذکور درست نیست و حتی این فیلم بین دو واژه نیز قرار نمی‌گیرد؛ Rebirth فقط مانند دوربین شکسته، ست‌پیس‌های فیلم‌های قبلی را به طرز ناشیانه‌ای تکرار می‌کند و به نظر من، زمانش فرا رسیده که این فرانچایز سینمایی برای سال‌های طولانی، به خاموشی برود.
نمرش که خوب بوده . فروشش هم بعد از ۶ شماره هنوزم عالیه . همیشه دیدن دایناسورها بر پرده سینما هیجان انگیزه

الان دقت کنی فیلم های ابرقهرمانی اخیر بیش از ۹۰٪ اونها. فروششان حتی به ۵۰۰ میلیون نمی رسه که نشون می ده مردم با فاز جدید سوپرهیرو ها حال نمی کنند
در صورتی که قدیم فیلم های ابرقهرمانی راحت ۸۰۰ میلیون می زدند و اکثرشون وارد باشگاه میلیاردی می شدند

خلاصه که بیننده ها فیلمی که خوب نباشه ، نمی روند ببینند و افت فروش شدیدی در هفته های اکران رو متحمل می شود

View attachment 388159
-/10

آقا جدیدا نمراتت چرا اینجوری شده؟ یک نیم خط میزاری من نمیدونم مدلش اینجوریه یا برای من نمره نشون داده نمیشه؟
قسم رو بزار کنار نمره بده ببینیم جریان چیه

آیا درست نظاره می کنم؟ اینجا از فیلم ژوراسیک ناامید شده‌اند! بالاغیرتا،یکی از بهترین فیلم‌های سرگرم‌کننده امسال است.
اکشن درجه‌یک، موسیقی حماسی و کاملاً متناسب، داستانی بسیار سطحی اما درگیرکننده آن‌قدر که گذر زمان را حس نمی‌کنی.
ترکیب بازیگران هم عالی‌ست، علی‌ و اسکارلت جوهانسون واقعاً ترکاندند!حتی بعضی سکانس‌های طنز هم خوب از کار درآمده، بدون اینکه از جدیت داستان کم کند.

آقا،اگر از این فیلم هم خوشتان نمی‌آید، بروید برای خودتان در کوه و جنگل چادر بزنید، کمی صفا کنید، بگذارید آن افسانه به زندگی بازگردد!

Jurassic World Rebirth

همون معجون جادویی سه گانه اول و جسور مانند سه گانه دوم . زیبا ، ساده ، سرگرم کننده . سکانس ها و شات ها چشم نواز . موسیقی نوستالژی همانند موسیقی ایندیاناجونز و جنگ ستارگان.

همه چیز فیلم به اندازه و خوب .

نمره من : ۷.۵ از ۱۰

--------------------------------------
King Kong 2005

زیباترین فیلم ساخته شده از این فرانچایز . بازیگرها و داستان و نماها و مخصوصا سکانس های اکشن فوق العاده زیبا و باور پذیر . من ۵ بار این فیلم ۳ ساعته رو دیدم و همواره شگفت زده شدم . ریتم فیلم عالیه . همانند یک سیاه چاله بیننده رو در خود غرق می کند .

پیتر جکسون بار دیگر ثابت کرد یکی از بهترین کارگردان های معاصر هست فقط حیف که خیلی کم کاره . بعد از سه گانه زیبا و فوق‌العاده هابیت به غیبت صغری رفته متاسفانه.

نمره من : ۱۰ از ۱۰

-----------------------------------
M3g4n 2

فیلم سرگرم کننده با تلنگر و یادآوری خطرات هوش مصنوعی و محاسن آن همانند شمشیر دولبه .

داستان سر راست و جالب . ریتم خوب

برای یکبار تماشا خوبه

نمره من : ۶ از ۱۰

28years later
درحد نسخه اول نبود ولی داستان خوبی رو روایت میکرد. سینماتوگرافی و ادیت خیلی خوبی هم داشت. در کل بعد مدت ها یه فیلم با کیفیت تو ژانر زامبی دیدیم.
۸.۵/۱۰

Superman 2025
این فیلم در مجموع از تمامی ساخته های اسنایدر و dceu فیلم بهتری بود. به شکل خیلی خوبی هم یونیورس جدید رو ستاپ میکرد با اینکه یکم شلوغ بود ولی خب برای شروع خیلی کار با کیفیتی بود.
۸/۱۰

F1
کلیشه ای ولی از لحاظ تکنیکی فوق العاده خوب کار شده. کست به شدت کاریزماتیکی هم داره.
۸/۱۰

Jurassic world rebirth
سکارلت بدترین بازی کریرشو اینجا انجام داد فکر کنم. به حدی بد بود که هر موقع این بشر حرف میزد میخواستم میوت کنم فیلم رو. غیر اون برا ۲ ساعت سرگرم شدن بدک نیست ولی خب اپشن های خیلی بهتری هم هست. این سری عملا شبیه کالاو شده هر نسخه فروششو میکنه و منتقدا هم تاثیر خاصی ندارن تو فروش.
۶/۱۰

28years later
اگر فرزند و یا خواهر زاده/برادر زاده در بازه سنی ۷ الی ۱۳ سال دارید میتونید این فیلم طنز را براشون به عنوان گوش نکردن به حرف پدر و مادر براشون پلی کنید.
بی محتوا ، تدوین مزخرف ، داستان در حد ریلز های بلاگر های اینستاگرام ، مخصوصا سکانس پایانی که همراه با ی موزیک متال همراه بود ، من واقعا اون صحنه دیگه به اوج خنده رسیدم :D
نمیدونم چطوری نمره اش ۷ خورده ایی شده ، حالا مهم نیست ، در کل اگر خیلی خیلی خیلی بیکار بودید یا نت ملی شد دیگه هیچ چاره ایی نداشتید و از صدا و سیما ملی خسته شدید برید سراغش:)
نمره ۳ از ۱۰

======

Jurassic world rebirth ۲۰۲۵
بنظرم از زمان تکمیل شدن جلوه های ویژه ی کامپیوتری چنین ژانر هایی عظمت خودشونو از دست دادن!
عمده تمرکز این ژانر ها یا ابر قهرمانی ها در اولین مورد اینکه مناظر چشم نوازی را خلق کنن و چندین ثانیه دوربین را از نمای کلی برای بیننده تنظیم کنن ، جوره شده که انگار آدم داره مستند میبینه!
منطقی به قضیه بخواییم نگاه کنیم این فیلم را اگر با نسخه های ۱۵ ۲۰ سال پیشش نگاه مقایسه کنیم ، پسرفتی بیش نیست! چرا که در وهله ی اول دلیلی است که بالا گفتم و در وهله ی دوم داستان کاملا قابل حدسی را ارائه میدهند و در وهله ی آخر اکشن های ضعیفی را به تصویر میکشن!
ایراد اول این فیلم این است که کاراکتری بچه را در فیلم وارد کردن! خب این ۵۰٪ داستان فیلم را برای بیننده فاش میکند که این بچه تا آخر فیلم چه سرگذشتی خواهد داشت من به عنوان بیننده دوس داشتم که این بچه هم خورده بشه اصن:D ولی خب قوانین سینما بر عدم خشونت بر روی کودکان این اجازه را نمیداد درگیری های خیلی سطحی و اینکه دقیقا در اون نقطه میتونی حدس بزنی که چی قراره اتفاق بی افته.
نمره ۴ از ۱۰

thunderbolts4.jpg

*Thunderbolts

5/10

مدت هاست فیلم های مربوط به فازهای 4 و 5 مارول برروی هارد کامپیوترم در حال خاک خوردن هستند، دیشب پس از مدت ها ترغیب شدم جدیدترین فیلم منتشر شده از فاز پنجم به نام Thunderbolts را ببینم. روایت فیلم بر پایه‌ی دیالوگ‌هایی ساده و کم‌ عمق پیش می‌رود. گفت‌ و گوهایی که نه تنها شخصیت‌ها را باورپذیر نمی‌کنند بلکه حتی نمی‌توانند داستان را تقویت کنند. شخصیت‌پردازی یکی از مهم‌ترین ضعف‌های فیلم است. بدمن داستان تازه در دقایق پایانی شکل میگیرد آن هم بدون فرصت کافی برای ابراز وجود یا تهدید واقعی. در حالی‌ که شخصیت پتانسیل خوبی برای تبدیل شدن به یک آنتاگونیست مؤثر داشت اما پرداخت ناتمام و عجولانه باعث شد در همان آغاز در نطفه خفه شود. قهرمانان داستان هم بدون اینکه با چالش یا مانعی جدی رو به‌ رو شوند، تقریباً بی‌دردسر به هدفشان می‌رسند. همه‌ چیز بیش از حد آسان و قابل پیش‌بینی پیش می‌رود. همین موضوع باعث شده حتی سکانس نهایی، با وجود جلوه‌های بصری و موسیقی حماسی، از هیجان و تأثیرگذاری خالی باشد.​
در مجموع، Thunderbolts فیلمی‌ است که نه در شخصیت‌ پردازی موفق است، نه در روایت‌ پردازی. اثری که شاید در لحظه سرگرم‌ کننده به نظر برسد، اما خیلی زود از ذهن تماشاگر پاک می‌شود. نمونه‌ای دیگر از تلاش‌های بی‌نتیجه مارول برای احیای شور و شکوه گذشته‌ی خود.​

آخرین ویرایش:
1.jpg

Tumbbad
(2018)

آدمی نیستم که حوصله فیلم هندی دیدن رو داشته باشه به خصوص که بخواد ترسناک باشه :D از اونجایی هم که ملت غیور هند هجوم میبرن IMDB و به همه فیلماشون امتیاز 10 میدن :D وقتی دیدم امتیاز این فیلم 8 هست
فکر میکردم اینم مثل بقیه فیلم هندی هست . اما واقعا اینجوری نبود. انتظار یک همچین ایده نابی و داستان پیرامون اسطوره های قدیمی که اینقدر خوب با بعد انسانی شخصیت داستان گره خورده باشه رو نداشتم.
فضای بارونی فیلم ، خرابه های معبد قدیمی دخمه های تو در تو اتمسفر فیلم رو عالی کرده بود. فیلم برداری فیلم هم خیلی خوب بود گرچه از نظر تدوین فیلم اشتباهاتی داشت و کمی سردرگم کننده میشه.
فضای فیلم که قطعا همون هندی بازی های معمول و رقص هندی :D رو تا حد کمی تو خودش داره. ولی از اون کلیشه های من در آوردی هندی خبری نیست. بیشتر فضای فیلم حول محور شخصیت اصلی میچرخه و کاملا جدی هست.
داستان طمع و حرص ثروت آمیخته شده با اسطوره قدیمی هندی خیلی خوب از آب درآمده. پایان فیلم هم خیلی خوب بود .
تنها ایراداش رو تو تدوین و جلوه های ویژه اش که کمی ضعیف هست میبینم. در باقی موارد عالی بود.

امتیاز 8.5/10

1755178477761.png
Eddington 2025
10/-

آمریکایی‌ها شاید عاشق «ادینگتون» شوند؛ چون به پیکره «وسترن» احترام می‌گذارند و به درکی مقبول رسیده‌اند که قواعد باید در سینمای مدرنیته شکسته شود؛ شکستگی در قواعد سینمای آمریکا یعنی ترکیب آش‌شله‌قلمکار ژانرها؛ چیزی که در Sinners می‌بینید، در «ادینگتون» مشاهده خواهید کرد. اما از نظر یک ایرانی و اوریگامی، «ادینگتون» روی موضوع‌های تقطیع‌شده تأکید دارد که تاریخ مصرف‌شان گذشته است؛ کرونا؟ اعتراضات Black Lives Matter؟ این جریان‌ها مالِ 5 سال پیش هستند و فراموش شده‌اند. پاشنه فیلم روی شخصیت «جو کراس» می‌گذرد؛ «آری استر» با این شخصیت همه‌کار می‌کند؛ آزارش می‌دهد؛ تخریبش می‌کند و از درون می‌شکند؛ شخصیت‌های مکمل در حد تیپ می‌آیند و می‌روند؛ نه آن آدم کالتِ در پی‌رنگ قصه چیزی اضافه می‌کند و نه از ظرفیت شخصیت «پدرو پاسکال» به‌درستی استفاده می‌‌شود؛ 40 دقیقه آخر فیلم پیرو خط مش همان Sinners و Once Upon a Time in Hollywood است؛ بزنید؛ بکوبید؛ به سرعت برق و باد!​

آخرین ویرایش:
MV5BZDAyZDdjZGEtNmZkZC00NzZiLWJhMmEtMDQ2NTVjMGFiNjg1XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg
The Ugly Stepsister
(2025)

لازم بود از این پرسپکتیو هم به داستان سیندرلا نگاه بشه :D فیلم هم کمدیه ، هم یک جاهایی تقریبا ترسناک میشه،خب رومانس هم که قطعه جدایی ناپذیر داستان سیندرلا هست.
به نظرم این بهترین اقتباس سینمایی از سیندرلا هست همه چیزش چفت و بست دار بود . فیلم هدفش نقد به استاندارد های تعیین زیبایی و در ضمن یک ورژن متفاوت از بقیه اقتباس ها سیندرلا میده که تو اون خواهر ناتنی خودش هم
قربانی فضای اجتماعی هست که به واسطه معیار های زیبایی تعیین شده جامعه تبدیل به یک شخصیت بد و حسود شده و صرفا به صورت کلیشه ای ذاتا بد نیست و پشت این تغییر منفی شخصیتی زیر لایه های روانی و اجتماعی هست که وادارش کرده منفی باشه.
حتی در مورد مادر نانتی داستان هم این مساله صدق میکنه. از این لحاظ فیلم شایسته ستایش و قطعا ارزش تماشا رو داره. فیلم برداری موسیقی بازی بازیگر ها و گریم و طراحی لباس همه در بالاترین سطح هستند. جلوه های ویژه هم به طور کلی خیلی خوب هست.
در ضمن Thea Sofie Loch Næss 😍 لامصب از نظر زیبایی اصل خود سیندرلا بود.

امتیاز 9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or