Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Screenshot_20250713_072648_Gallery.jpg
پیرپسر ۱۴۰۰ ولی خب اکران ۱۴۰۴ بخاطر رفع توقیف شدن.
...
تنها اثر هنری‌ای که میتونست مارو ۳ ساعت و ۱۲ دقیقه یا به عبارتی ۱۹۲ دقیقه میخکوب خودش یه جا بنشونه!
باورم‌‌ نمیشه یکبار به ساعت نگاه نکردیم توی این مدت!
این فیلم ورای سینمای ایران‌ بود!
راجع به خود فیلم واقعا میشه ساعت ها صحبت روانشناسی، مباحث خانواده ، سیاسی اجتماعی و غیره کرد .
بازی بازیگرا، خب اونایی که اسم و رسم دارن و ازشون‌ انتظار می‌ره ، به بهترین‌شکل انتظار رو برآورده می‌کنن حتی بیشتر از انتظار ، بهداد ، لیلا حاتمی بازی شون ساده ولی در عین‌حال عالی و باورپذیر همه چی‌به جاست!
حسن پورشیرازی که عصاره کل کریرش رو توی این اثر به عرصه ظهور قرار داده ، واقعا فوق العاده س!
بازیگر کمتر شناخته شده محمد ولی زادگان هم واقعا عالیه ، نشون می‌ده کارگردان براهنی ، چقدر خوب تونسته ازشون در لایه های شخصیتی مختلف بازی بگیره تا جایی که حتی بازیگرای خیلی فرعی و حتی توی دو سه تا لوکیشن از سیاهی لشکر هم بازی بد نمیبینی!
...
سطح اثر ورای سینمای ایرانه ، اثر نایابی توی آثار داخلیه ، واقعا دیدنش واجبه واسه هرکسی که خودش رو یه فیلم‌باز یا حداقل کسی که فیلم خوب به وجد میارتش هست .
در نگاه اول زمان فیلم شاید به بیننده القای آب بستن رو بده! ولی بعد از تماشای فیلم ، پیش خودم گفتم واقعا جاییش رو نمیشد حذف کرد و همه ی سکانس ها وجودشون واجب‌بود.
نمره من ۱۰‌ هست ، یعنی اگه این ۱۰‌ نیست چی‌ ۱۰‌‌ هست؟

من و خانمم به همراه یکی از دوستام دیروز سوپرمن رو دیدیم و به نظره همه ما فیلم خوبی بود و همه با حس خوب از سینما بیرون اومدیم. (چیزی که شاید کمتر پیش بیاد اخیرا وقتی با یک گروه میریم سینما)
برای منی که دی سی فن هستم، فیلم امیدوارم کرد به دنیایی سینمایی دی سی، و اگر به صورت مثبت از بازخورد های فیلم استفاده کنند و اصلاح های لازم رو انجام بدن به نظرم برای آینده مسیر بدی پیش نگرفتن، دنیایی که زک اسنایدر هم درسته کرده بود به خصوص فیلم های خودش و واندرومن اولی و آکوامن اولی هم البته فیلم های خوبی بودن، ولی با خراب کاری جاستیس لیگ، دیگه اون دنیا از دست رفته بوده.
به نظرم اگر دو به شک برای تماشاش هستین، برید سمتش، فیلم مفرح و خوبی هست، ولی انتظار خیلی بالایی هم نداشته باشید، صحنه های نبردش شاید بهتر بود بیشتر باشه گرچه آخرش یک مقداری بالاخره نبرد های درخور داره، بخش های احساسی بعضی جاها شاید بهتر بود بیشتر باشه، ولی بازم به این صورت نیست که نه باشه، در کل چهار چوب بدک نیست، ولی بعضی جاها یک سری تصمیم های عجیبی میاره پایین فیلم رو. اصل فیلم این هست که فانه، اتفاقات زیادی در جریانه (همسر من سر این فیلم های تخیلی اکثرا خوابش می‌بره یا مثلا Dune یا Nosferatu هم براش خواب آور بودن، ولی حداقل این فیلم اونقدری جذاب بود که نگهش داره)
بخوام نمره بدم هم حدود 7 یا 7.5 به نظرم مناسبه و پیشنهاد میکنم دیدنش رو.
حداقل من چیز Woke یا این قضیه مهاجر بودن یا دیگر قضیه های سیاسی رو هم تو فیلم حس نکردم.

View attachment 386134
...
تنها اثر هنری‌ای که میتونست مارو ۳ ساعت و ۱۲ دقیقه یا به عبارتی ۱۹۲ دقیقه میخکوب خودش یه جا بنشونه!
راجع به خود فیلم واقعا میشه ساعت ها صحبت روانشناسی، مباحث خانواده ، سیاسی اجتماعی و غیره کرد .
بازی بازیگرا، خب اونایی که اسم و رسم دارن و ازشون‌ انتظار می‌ره ، به بهترین‌شکل انتظار رو برآورده می‌کنن حتی بیشتر از انتظار ، بهداد ، لیلا حاتمی بازی شون ساده ولی در عین‌حال عالی و باورپذیر همه چی‌به جاست!
حسن پورشیرازی که عصاره کل کریرش رو توی این اثر به عرصه ظهور قرار داده ، واقعا فوق العاده س!
بازیگر کمتر شناخته شده محمد ولی زادگان هم واقعا عالیه ، نشون می‌ده کارگردان براهنی ، چقدر خوب تونسته ازشون در لایه های شخصیتی مختلف بازی بگیره تا جایی که حتی بازیگرای خیلی فرعی و حتی توی دو سه تا لوکیشن از سیاهی لشکر هم بازی بد نمیبینی!
...
سطح اثر ورای سینمای ایرانه ، اثر نایابی توی آثار داخلیه ، واقعا دیدنش واجبه واسه هرکسی که خودش رو یه فیلم‌باز یا حداقل کسی که فیلم خوب به وجد میارتش هست .
در نگاه اول زمان فیلم شاید به بیننده القای آب بستن رو بده! ولی بعد از تماشای فیلم ، پیش خودم گفتم واقعا جاییش رو نمیشد حذف کرد و همه ی سکانس ها وجودشون واجب‌بود.
اقا من لینک دانلود یا فروشی پیدا نکردم. لطف میکنید آدرس بدین

• Like
Reactions: Thundersky
EYES WIDE SHUT
eyes-wide-shut-masks.jpg
10/10
آخرین فیلمی بود که دیدم ، کوبریک با وسواس خیلی زیادی این فیلم رو ساخت و فیلمبرداریش حدودا 15 ماه طول کشید ، اینکه یه شهر نیویورکی تو کانادا پیاده سازی و فیلمبرداری بشه خودش اوج هنر

فیلم که راجع به جامع مخفی نخبگان بود و کلی تئوری توطئه عووستاد رائفی پوری در موردش هست ، این فیلم سانسوری شدیدی در ایالات متحده داشت و تا سالها سانسور بود ، مرگ کوبریک قبل اکران این فیلم ، موضوع رو مرموز تر میکنه
خیلی چیز زیادی نمیتونم در موردش بنویسم چون باید خودتون تماشا کنید آخرین اثر استنلی کوبریک با دو بازیگر فوق العاده نیکول کیدمن و تام کروز

آخرین ویرایش:
من و خانمم به همراه یکی از دوستام دیروز سوپرمن رو دیدیم و به نظره همه ما فیلم خوبی بود و همه با حس خوب از سینما بیرون اومدیم. (چیزی که شاید کمتر پیش بیاد اخیرا وقتی با یک گروه میریم سینما)
برای منی که دی سی فن هستم، فیلم امیدوارم کرد به دنیایی سینمایی دی سی، و اگر به صورت مثبت از بازخورد های فیلم استفاده کنند و اصلاح های لازم رو انجام بدن به نظرم برای آینده مسیر بدی پیش نگرفتن، دنیایی که زک اسنایدر هم درسته کرده بود به خصوص فیلم های خودش و واندرومن اولی و آکوامن اولی هم البته فیلم های خوبی بودن، ولی با خراب کاری جاستیس لیگ، دیگه اون دنیا از دست رفته بوده.
به نظرم اگر دو به شک برای تماشاش هستین، برید سمتش، فیلم مفرح و خوبی هست، ولی انتظار خیلی بالایی هم نداشته باشید، صحنه های نبردش شاید بهتر بود بیشتر باشه گرچه آخرش یک مقداری بالاخره نبرد های درخور داره، بخش های احساسی بعضی جاها شاید بهتر بود بیشتر باشه، ولی بازم به این صورت نیست که نه باشه، در کل چهار چوب بدک نیست، ولی بعضی جاها یک سری تصمیم های عجیبی میاره پایین فیلم رو. اصل فیلم این هست که فانه، اتفاقات زیادی در جریانه (همسر من سر این فیلم های تخیلی اکثرا خوابش می‌بره یا مثلا Dune یا Nosferatu هم براش خواب آور بودن، ولی حداقل این فیلم اونقدری جذاب بود که نگهش داره)
بخوام نمره بدم هم حدود 7 یا 7.5 به نظرم مناسبه و پیشنهاد میکنم دیدنش رو.
حداقل من چیز Woke یا این قضیه مهاجر بودن یا دیگر قضیه های سیاسی رو هم تو فیلم حس نکردم.
کدوم شهری مگه که در سینما دیدی؟؟

• Like
Reactions: ArefTheGreat
کدوم شهری مگه که در سینما دیدی؟؟
من اوتاوا، همچین سینمایی خاصی هم نبود که مثلا IMAX و چیچی باشه! یک laser projection ساده بود.
تو شهری که من هستم (که خیر سرش پایتخت هم هست) یک imax نسبتا حسابی هست که همونم تازه laser XT هست و با نسبت ۱.۹:۱، نه اونایی که مثلا برای او‌نهایمر پیشنهاد می‌کردن و نسبت 1.43:1 داشته. همین این imax هم برای من خیلی خوش مسیر نیست و من اخر سینمایی رو رفتم که خوش مسیرترین برام حساب میشد.
چیزی که کمی دلم می‌خواست بگیرم ولی ظرف پاپ کرون و لیوان نوشابه مخصوص فیلم بود که لیوانا کلا رو هوا رفته بودن، ظرف های پاپ کورنش هم یکی ۳ نفر جلوی من دونه آخری رو خرید.
خرت و پرتای جالبی در کل برای فیلم در نظر گرفتن و رو هوا هم دارن فروش میرن.

IMG_2748.jpeg

من اوتاوا، همچین سینمایی خاصی هم نبود که مثلا IMAX و چیچی باشه! یک laser projection ساده بود.
تو شهری که من هستم (که خیر سرش پایتخت هم هست) یک imax نسبتا حسابی هست که همونم تازه laser XT هست و با نسبت ۱.۹:۱، نه اونایی که مثلا برای او‌نهایمر پیشنهاد می‌کردن و نسبت 1.43:1 داشته. همین این imax هم برای من خیلی خوش مسیر نیست و من اخر سینمایی رو رفتم که خوش مسیرترین برام حساب میشد.
چیزی که کمی دلم می‌خواست بگیرم ولی ظرف پاپ کرون و لیوان نوشابه مخصوص فیلم بود که لیوانا کلا رو هوا رفته بودن، ظرف های پاپ کورنش هم یکی ۳ نفر جلوی من دونه آخری رو خرید.
خرت و پرتای جالبی در کل برای فیلم در نظر گرفتن و رو هوا هم دارن فروش میرن.

View attachment 386312
برو خدا رو شکر کن که جهان اولی

Eden_%282024_film%29.jpg

Eden 2024

7.5/10

فیلم خوبیه، ارزش یکبار دیدن رو داره. بخش ابتدایی فیلم که می‌خواد خودش رو معرفی کنه یک مقدار کُنده ولی کم‌کم سرعت داستان‌گویی درست میشه. حس کردم فیلم سعی داره فلسفی به نظر برسه، ولی در نهایت یه فیلم تو ژانر بقاست. بازیگری سیدنی سوئینی نقطه قوت فیلمه. فیلم تا آخر کِشِش خودش رو داره.

Ballerina_%282025_film%29_poster.jpg

Ballerina 2025

5.5/10

کلیشه‌ای. هرچیزی که از یه فیلم جان ویک انتظار دارید رو تو خودش داره. صحنه های اکشن، مبارزه تن به تن، انواع سلاح سرد و گرم و... ولی داستان فلیم تکراری و کلا ضعیفه. نورمن ریداس وسط فیلم غیب شد تا صحنه آخر فیلم. جان ویک چرا نظرش عوض شد، تو اون مبارزه اصلا اتفاقی نیوفتاد. چرا از اول با ایو همکاری نکرد؟! قرار بود مرگ خواهر ایو ما رو ناراحت کنه ولی اصلا شخصیت پردازی‌ نشده بود! شخصیت منفی فیلم اصلا انگیزه‌ یا ایدئولوژی قوی‌ای برای کارهاش نداشت.

1000000394.jpg

10/10 (1962) Harakiri
فیلمهای خوب و خیلی خوب و عالی زیادی وجود دارن، ولی شاهکارها نایابن و انگشت شمار!
فیلمهایی که زمان و مکان رو در هم بپیچن و تا آخر عمر یادشون باهات باشه و اثرشون رو در عمیق ترین زوایای ذهن و حافظه و روحت بزارن.
شاید آدم در طول عمرش به تعداد انگشتان دو دست هم چنین فیلم‌هایی رو نبینه.

وقتی شرافت و غرور و خانوادت بازیچه و پایمال یه مشت بی وجدان فرومایه بشن، براستی زندگی و نفس کشیدن با خفت و ذلت چه ارزشی می‌تونه داشته باشه؟! و چه افتخار و سعادت بزرگی که انسان در راه شرافت و غرور و خانوادش، از بذل جان ناقابلش هم ابایی نداشته باشه.

آخرین ویرایش:
Ballerina (2025)

Ballerina (2025).png

Ballerina یه اسپین آف از دنیای جان ویک هست، با محوریت یه شخصیت زن. داستان از نظر خط زمانی، بین جان ویک 3 و 4 اتفاق میوفته و راجع به دختریه که در کودکی، پدرش توسط یه گروه قاتل کشته میشه و این دختر تو یه مدرسه مخفی آموزش میبینه و تبدیل به یه بالرین- قاتل میشه و در پی انتقام مرگ پدرش وارد دنیای جان ویک میشه...

+ به نظرم اکشن فیلم مثل نسخه های اصلی جان ویک، خاص و سرگرم کننده بود؛ مبارزات سریع و استفاده از سلاح های مختلف و خاص، تماشای فیلم رو جذاب کرده بود.

+ حضور شخصیت های دنیای جان ویک مثل کیانو ریوز، ایان مک‌شین، آنجلیکا هیوستون، لنس ردیک (که من رو یاد تجربه خوبی که از سریال Fringe داشتم هم انداخت 8-> ) هر چند کم، اما موثر بود و حس و حال جهان جان ویک رو زنده نگه داشته بود.

+ موسیقی هم به نظرم رو فیلم نشسته بود و به خوبی مکمل صحنه های اکشن شده بود و حس تنش رو منتقل میکرد. آهنگسازهای اصلیش هم همون آهنگسازهای جان ویک بودن که یعنی همون فضا و حس و حال آشنای سری جان ویک رو حفظ کردن...

+ لوکیشن های متفاوت و خاص با نورپردازی جذاب، حس دنیای جان ویک رو دو چندان کرده بود و من رو یاد تجربه های قبلی که از سری جان ویک داشتم مینداخت.

از طرفی:

- به نظرم داستان فیلم کمی کلیشه ای و تکراری بود؛ برای من بعضی بخش‌های فیلم ایده های مشابه با فیلم های دیگه داشت و به نظرم بهتر بود (یا من دلم میخواست) داستان و روایت کمی شخصیت و هویت مستقل تری به خودش میگرفت؛ شاید به همین دلیل پایانش هم برام قابل پیش‌بینی بود.

- شخصیت پردازی ها هم به نظرم تا حدودی ضعیف و سطحی بود.

در کل به نظرم Ballerina تجربه سرگرم کننده ای بود ولی برای افرادی که دنبال عمق بیشتری تو داستان و شخصیت ها هستن، شاید قابل قبول نباشه...

با این اوصاف، امتیاز من بهش حدودا 7 از 10 هست.

View attachment 386134
...
...
مزخرف به تمام معنی
گول زننده
بازی ها به جز حسن پور شیرازی صفر
دیالوگ ها مصنوعی
مخصوصا شخصیت رضا که اکتش هم مصنوعیه
الکی طولانی
چندتا سکانس برای فوت فتیش ها و کیس میس
ده بار به ساعتم نگاه کردم تا این فیلم تموم بشه.

4/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or