Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Accountant 2
0.0/10
افتضاح خالص, نویسندگی و کارگردانی از سینما ایران داغون تر به قرآن باورم نمیشه همین کارگردان Warrior رو کارگردانی کرده
فیلم خوبی نبود ولی افتضاح هم نبود یه فیلمی بود که ۲ ساعت باهاش سرگرم بشی نه بیشتر

The Accountant 2

بن افلک بعد از مرگ دوستش ، مسئول پیدا کردن و نجات یک خانواده السالوادوری که در دام قاچاقچیان انسان هستند می شود

برای دو ساعت سرگرم می کند . یک سوپرایز داستانی دارد . مبارزات و اکشن فیلم کم ولی خوش ساخت . جان برنتال هم با همون استایل زیرپوستی پانیشر می درخشد .

نمره من : ۶ از ۱۰

--------------------------------------
Sinners

داستان در سال ۱۹۳۴ روایت می شود . دو برادر یاغی پس از بازگشت از شیکاگو ، می خواهند یک کازینو و میخانه در زادگاهشان باز کنند

فیلم خون آشامی متفاوتی بود . اکشن و تعلیق کم بود . در کل خاص بود . انتظار بیشتری داشتم . مایکل بی جوردن از پس نقش برآمده بود . بار درام و شیمی بین شخصیت ها نسبت به ترس و اکشن برتری داشت

نمره من : ۷ از ۱۰

فیلم خوبی نبود ولی افتضاح هم نبود یه فیلمی بود که ۲ ساعت باهاش سرگرم بشی نه بیشتر
فیلمی که حدود 2 ساعت یا 1 ساعت و نیم باهاش سرگرم شی یعنی wrath of man که یه سرو تهی داره حداقل نه این اشغال که داستانشو انگار 100 بار قبلا دیدی
فیلم کامل ریسایکل شده از فیلما اکشن کم کیفیت دیگست با 0 خلاقیت, نمیدونم شاید من فیلم این سبکی زیاد دیدم که از اول فهمیدم تا اخرش چی میشه مو به مو, حداقل کاش داستان راجب انتقام رفیقش بود نه خانواده السالوادوری که هیچ build upی نداشت و کامل فاقد اهمیت بود, باقی فیلم هم به شکل مضحکی قابل پیشبینی با شخصیت های به شدت داغون و تو دیوار, جان برتنال یکم قابل تحمل کرد فیلمو. نویسنده های اثر ضعیفی بنام غورباقه حداقل میتونن افتخار کنن اثرشون بهتر این فیلم نویسندگی شده بود, تو فیلم هندی هم قفله تو اتوبوس وسط راه اسنایپر در بیاری معلوم نیست کجایی تیر بزنی تازه هدفم نکشی صرفا ترفند های مضحک و کم کیفیت هالیوود برای درست کردن اضطراب در تماشاگران
اکشن خوب قابل قبول کسی میخاد ببینه بره shooter 2007 ببینه یا یکم کم کیفیت تر و بازم قابل قبول operation fortune

فیلمی که حدود 2 ساعت یا 1 ساعت و نیم باهاش سرگرم شی یعنی wrath of man که یه سرو تهی داره حداقل نه این اشغال که داستانشو انگار 100 بار قبلا دیدی
فیلم کامل ریسایکل شده از فیلما اکشن کم کیفیت دیگست با 0 خلاقیت, نمیدونم شاید من فیلم این سبکی زیاد دیدم که از اول فهمیدم تا اخرش چی میشه مو به مو, حداقل کاش داستان راجب انتقام رفیقش بود نه خانواده السالوادوری که هیچ build upی نداشت و کامل فاقد اهمیت بود, باقی فیلم هم به شکل مضحکی قابل پیشبینی با شخصیت های به شدت داغون و تو دیوار, جان برتنال یکم قابل تحمل کرد فیلمو. نویسنده های اثر ضعیفی بنام غورباقه حداقل میتونن افتخار کنن اثرشون بهتر این فیلم نویسندگی شده بود, تو فیلم هندی هم قفله تو اتوبوس وسط راه اسنایپر در بیاری معلوم نیست کجایی تیر بزنی تازه هدفم نکشی صرفا ترفند های مضحک و کم کیفیت هالیوود برای درست کردن اضطراب در تماشاگران
اکشن خوب قابل قبول کسی میخاد ببینه بره shooter 2007 ببینه یا یکم کم کیفیت تر و بازم قابل قبول operation fortune
حرف شما درسته که فیلم اصلاً اثر قوی نبود و حتی ضعیف بود، اما افتضاح...
همونطور که چند تا نظر دوستان رو بالاتر میبینید، ازش به عنوان یه سرگرمی دو ساعته یاد کردن نه چیزی بیشتر.

1751546092578.png
فیلم همان المان های موفق سری جان ویک رو داره
انتقام با چاشنی نور لامپ های نئونی و مبارزه در وسط کلاب و هتل کانتیننتال و ....
فقط یکم حس تکراری میده به ادم !
کاش به عنوان یک اسپین اف با یک کارگردان متفاوت تغییرات بیشتری رو نسبت به جان ویک داشتیم.
آنا دآرماس هم برخلاف تصورم صحنه های اکشن رو عالی بازی کرده ولی هیچکس کیانو ریوز در نقش جان ویک نمیشه.

7/10

1751575972905.png
Ballerina 2025
-/10

مجموعه «جان ویک» پی‌رنگ لاغری داشت؛ اما به لطف جهانِ فیلم، بدلکاری‌ها و کاریزمای «کیانو ریوز»، تبدیل به یکی از بهترین فرانچایزهای ژانر اکشن در صنعت سینمای هالیوود شد. «بالرین» از مولفه‌های جهانِ «جان ویک» استفاده می‌کند و اکشنِ توقف‌ناپذیر و متناسب به خلق‌وخوی اکشنِ آرت‌هاوس را به بینندگان ارائه می‌دهد. «آنا دی آرماس» جواب داده؛ اما قصه و ستینگ کمی کلیشه‌ای هستند؛ منطق چپاندن «کیانو ریوز» در این فیلم را متوجه نشدم و به‌نوعی خط زمانی فیلم‌های سوم و چهارم مجموعه را زیرسوال می‌برد؛ در کل، «بالرین» DNA «جان ویک» را دارد و این خوب است.

bring-her-back-main-poster.jpg

Bring Her Back (2025)
7.5/10

واقعا یکی از عجیب ترین و دارک ترین فیلمای ترسناکی بود که تو تمام زندگیم دیدم. هم اسلشر بود هم با روان بازی میکرد و هم یکم چاشنی نامفهوم داشت که باعث میشد کلی سوال برات ایجاد بشه که تا آخر فیلم بتونی منتظر بمونی. بازی شخصیت اُلی با این سن و سال کم واقعا بی نظیر بود.
من که واقعا لذت بردم از دیدنش.

شدیدا پیشنهاد میکنم.

Pirpesar_poster.jpg

پیر پسر (1404)
7/10

بعد از سه سال رفتم سینما، و تونستم تو سینما «فیلم» ببینم.
شاید اولین و مهمترین نکته فیلم همین باشه.

فیلم تا اونجا که یک درام جنسی پرچالش و تنشه، خوب پیش می‌ره. اما از اونجا که فیلمساز روشنفکر ما می‌خواد با نمادسازی گل‌درشت سیاسی از نقش پدر، یک شاه/ماردوش بسازه که باید علیهش شورید، فیلم به جاده خاکی می‌ره و قابل پیش‌بینی می‌شه.
با اون تابلوهای نقاشی که از اول تا انتها و حتی تیتراژ پایانی فیلم تو چشم مخاطب فرو می‌شه؛ از پرتره شاه قجری تا آثار کاراواجو.

بازی حامد بهداد هم... انگار دلش می‌خواست به روال سابق داد بزنه، اما جلوش رو گرفته بودن.
برای نقش کتاب‌فروش خجالتی، بازیگران بهتری می‌شد انتخاب کرد.

Top Gun Maverick 2022
8.5 از 10

از نظر هیجان، جذابیت، کیفیت فیلمبرداری، جلوه‌های ویژه، دوربین IMAX و... هرچی بگم کم گفتم.
رابطه عاطفی تام کروز و پِنی خیلی جای کار داشت و درست پرداخت نشد.
به مقدار زیادی شاد بود وقتی تام کروز دو بار از مرگ جون سالم به در برد. یک بار از انفجار با سرعت 10 ماخ و یک بار از حمله با موشک. در نهایت هم کسی کشته نشد و مأموریت با موفقیت انجام شد. یه مقدار هم حس پروپاگاندا داشت وقتی با F-14 قدیمی 2 تا سوخو 57 زد. یعنی اگر چه دشمن حال حاضر ما F-14 داره همون هم از جنگنده نسل 5 روسی سَر تره.

Final Destination Bloodlines

10/10

1751745486539.png

نظرم صادقانم درمورد این فیلم :

1751745516799.png

واقعا هدفتون از فیلم دیدن چیه؟ چی راضیتون میکنه؟
غیر اینه که سرگرم شید؟ ولی خب آیا از دیدن دو تا آدم که باهم دیگه صحبت میکنن با چارتا شات هنری سرگرم میشید یا دیدن اتفاقات هیجان انگیز و خون و خونریزی؟
خیلی وقت بود از فیلم (و سریال) دیدن لذت نبرده بودم!
دیدن این فیلم اون حس خوب رو برگردوند! حس خوبی که پنج شیش سال پیش از دیدن فیلم های دهه های 2000 و 2010 داشتم...سرگرمی مطلق!
ازون فیلماست که دوس دارم بشینم واسه تک تک داداشام پلی بدم و با تک تکشون بشینم نگاش کنم.
ینی ارضا شدم قشنگ! پایانش هم که هیچی اصلا! فقط یذره cgi تو ذوق میزد البته...
فقط این وسط سر شتک شدن کارکترا هی خندم میگرفت! یخورده واسه خودم نگران شدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or