Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

1747720430867.png
Final Destination Bloodlines 2025
4.5/10

فلسفه «مقصد نهایی» چیست؟ اینکه «همه‌تان می‌میرید، پس زیاد تقلا نکنید و در فرصت باقی‌مانده، از زندگی خود لذت ببرید.»؛ مونولوگ فی‌البداهه «تونی تاد» خیلی دیر گفته می‌شود، شاید اگر این مونولوگ در فیلم اول گفته می‌شد؛ شاهد سیکوئل‌سازی از این پروژه نبودیم! :D 🦢 «مقصد نهایی 6» اساساً کمدی است؛ ست‌پیس‌های مرگش دلخراش؛ اما در لایه و زیرلایه کمدی هستند؛ مگر می‌شود پیانو روی پسر بچه نادان بیفتد و تو در سالن سینما نخندی؟ یا با کشاندنِ آلتِ تناسلی مظنون به سمت دستگاه MRI قهقه نزنی؟ گویا دارید لایواکشن Happy Tree Friends را نگاه می‌کنید. به‌عنوان طرفدار دوگانه اول (و مقداری از فیلم پنجم»، «مقصد نهایی: بلادلاینز» تمسخر ماهیتِی است که در ریشه جدی نمایش داده شد؛ شاید به همین دلیل باشد که منتقدان از این فیلم استقبال کرده‌اند و از فیلم اول و دوم نه!​

Final Destination Blood line 2025

فیلم زیبایی هست. مرگ ها و اکشن و هیجان خوبی داره . کلا سری مقصد نهایی هم نوستالژی هم همیشه زیبا بود . فروش خوبی در هفته اول کرده .

یادآور این جمله هست که زندگی چقدر کوتاهه

نمره من : ۷.۵ از ۱۰

چطوری فیلم پرده ای می بینید؟
نصف لذت فیلم به کیفیت تصویرشه
web-dl اومده
______
سفید برفی رو دیدم.
نیمه اول فیلم شاید جزء عناوین نه چندان ضعیف بشه به حسابش آورد، البته لگه موزیکاش رو مختون نره یا ایفای نقش گل گدوت شما رو محسور نکنه از بس بی نظیر بازی میکنه و گهگاهی زیگلر هم همینطوره
اما نیمه دوم فیلم شاهکار سینمایی رخ میده وقتی داستان ریتم سریع میگیره و باگهای داستانی شروع میشن. بعد فاجعه کارگردانی و فیلمنامه و به اینها بازیهای بی نهایت فوق العاده و زیر پوستی زیگلر و گدوت رو شاهدیم
شخصیت پردازیها یکی از یکی بهتر و جذابتر و نمیتونی انتخاب کنی کدوم ستاره فیلمه و باید جایزه تمشک طلایی رو بگیره. از یه جایی بردم رو دوبله، چون نمیشد ادامه داد.
اینکه دلایل شکست رو ربط میدن به حواشی،بنظرم مزخرفه و این حواشی کمک کرد که همینم بفروشه.
فیلم ضعف داره تو همه جهات، بازیها تو در و دیوار
کارگردانی واقعا بده، کوچکترین شوکی نمیتونه ایجاد کنه، فیلمنامه به بدترین شکل روایت شده و واقعا مشخص نیست چجوری 200 میلیون خرج فیلم شده

Final Destination Bloodlines 2025

2/10
شاید 15 ساله بودم بیشتر خوشم میومد ولی دیگه فرمول این سری فیلم برای سال 2025 جواب نمیده !
مقداری هم کمدی و تیکه های مثلا خنده دار قاطی فیلم کرده بودن در حالی که در قسمت های گذشته خبری نبود و فیلم کاملا جدی جلو میرفت

آخرین ویرایش:
Foundation of Youth

چشمه جوانی . تعدادی باستان شناس خبره در سرتاسر دنیا به دنبال پیدا کردن چشمه جوانی هستند .

سبک فیلم آنچارتدی / ایندیانا جونزی. فیلم خوب با ریتم شریع هست . برای یکبار دیدن خوبه اگر به ژانر ماجراجویی علاقه دارید . کارگردان گای ریچی هست .

(آنجلینا جولی هم فیلم تومب رایدر ۲ بازی کرده که در اون فیلم هم به دنبال چشمه جوانی هستند . اونم فیلم زیبایی هست)

نمره من : ۶.۵ از ۱۰

------------------------------------------
Fear street prom night

تعداد دختر فارغ التحصیل دبیرستان در شب رقص برای ملکه شدن و بردن جایزه با هم رقابت می کنند ولی ....

شماره چهارم از این سری فیلم در سبک اسلشر . خون و خونریزی . به سبک فیلم های اسلشر دهه ۹۰ . فیلم خوبی بود . مدت زمانش هم کوتاهه و اذیت کننده نیست .

نمره من : ۶ از ۱۰

1748153102650.png
Until Dawn 2025
4/10

مولفه‌های فیلم «آنتیل‌داون» به سینمای اوایل دهه 2000 می‌خوره؛ از اون سینمای ژانر وحشت که دیدگاه سطحی و آبگوشتی دارند؛ سینمای وحشت عصر حاضر از جنبه‌های مختلفی تغییر کرده؛ جهانِ خاص داره؛ سینماتوگرافی منحصربه‌فرد داره؛ فلسفه‌ای پُشت قصه نهادینه شده و در مجموع با ورود کمپانی‌های «نئون» و «ای 24»، فیلم‌های وحشت به‌نوعی آرت‌هاوس شدند. اما «آنتیل‌داون» (بالاخره یه بنده خدایی تا سحرگاه ترجمه‌اش کرد که معادل فارسی خوبی هست) جهانش تقلبی هست؛ یعنی نویسندگان با یک دور تماشای فیلمِ Cabin in the Woods، دست به نگارش فیلم‌نامه زدند. در گره‌افکنی راز «حلقه زمانی» در دره گلور، بسیار سطحی کار می‌کنند؛ چند نوار ویدئو و چند عکس پولاریدی کافی‌ست که بدانیم جهانِ این‌طوری بوده یا این‌طوری شده (البته همین مسئله به طور کامل باز نمی‌کنه) هدف اصلی شخصیت اول که نجات خواهرش است؛ از میانه به کل فراموش می‌شه و هدف به «بقا» تغییر زاویه می‌کنه؛ این تغییر هدف با بیان دیالوگِ «گور بابات خواهرم؛ من باید از اینجا فرار کنم!»؛ در کل، یه فیلم ترسناکِ آبگوشتی با چند ست‌پیس ترسناک که از دلِ ویدئوهای اینستاگرامی درمی‌آد.​

Until Dawn

بر اساس بازی ویدئویی سونی ساخته شده . عده ای جوان در مکانی تفریحی در کوهستان به دام افتاده و برای بقا باید تا صبح تلاش کنند .

فیلمش دقیقا مطابق با بازی ساخته نشده . اختلاف روایی زیاد داره . بیشتر داره نام بازی یدک می کشه مثلا چرخه مرگ و دوباره زنده شدن در بازی نیست . یک فیلم هیجانی و کمی ترسناک و دلهره آور که یادآور فیلم های ترسناک اسلشر دهه ۹۰ هست تا حدودی .

دیدنش برای یک بار خوبه .

نمره من : ۵.۵ از ۱۰

چطوری فیلم پرده ای می بینید؟
نصف لذت فیلم به کیفیت تصویرشه
کیفیتش قابل دیدنه .

بیشتر سکانس ها در روز هست . برای کسانی که صبر ندارند خوبه

1749023112109.png
Sinners 2025
7/10

نسخه سیه‎‌چرده From Dusk Till Dawn؛ فکر کنم اگر فیلمِ «رابرت رودریگز» الان اکران می‌شد، منتقدان برایش نوشابه باز می‌کردند؛ بالعکس اگر «سینرز» در سال 1996 اکران می‌شد؛ شاید در پایان سال آن را در فهرست نهایی «تمشک طلایی» می‌دیدید؛ در کُل سینمای هالیوود و دیدگاه افراد حاضر در عرصه فیلم‌سازی آمریکایی تغییر کرده است؛ دیگر ادغام ژانرها و زیرژانرها به یک عادت تبدیل شده است؛ منطق روایی فراموش شده و نگرش صنعتی‌ به سینما قوی‌تر شده؛ «سینرز» کمی گانگستری؛ بیش‌ازحد ادای دین به موسیقی بلوز و ایجاد فضایی برای نبرد آفرو-سورئالیست با فولکور ایرلندی؛ مقداری هم ادای نولانیسم در تغییر اندازه فریم‌ها؛ در ورود خون‌آشام‌ها نباید دنبال دلیل بگردی؛ به‌خصوص اگر تعادل میان ژانر و لحن را حفظ کنی؛ اما مشکل این‌جاست که فیلم‌نامه در جذاب‌ترین بخش داستان، سریع و به‌عبارتی rushed جلو می‌رود. دسته شکارچی‌های سرخ‌پوست‌ مثلِ ماکت می‌آیند و می‌روند. جهانِ جذاب فیلم به دلیل عجله شدید «کولگر» به آب‌بستن داستان و تأکید موکد به «موسیقی بلوز»، ناقص می‌ماند. در کل، «سینرز» ذاتِ سینمای پا‌پکورنی هالیوود است؛ خود آمریکایی‌ها این را فهمیده‌اند و ما بازی‌سنتری‌ها نفهمیده‌ایم!​

آخرین ویرایش:
MV5BZWQ2YTA2YTEtYmY5Yi00ZGFkLThmN2YtODZlOTk5NGYzMzczXkEyXkFqcGc@._V1_1.jpg

The American Friend (1977)

فیلم اقتباسی از سری داستان های مرتبط با تام ریپلی هست . حقیقتش اصلا نمی دونستم این شخصیت کی هست بعد از اتمام فیلم متوجه شدم یک مجموعه سری از داستانهاش رو کلی بازیگر از آلن دلون ، جان مالکویچ و مت دیمون بازی کردن.
تازه این مینی سریال ریپلی هم که به صورت سیاه و سفید اومده داستان همین فرد هست . در مورد این فیلم باید بگم روند کلی پیشروی داستان کند هست و نیازمند حوصله اما از نیمه دوم فیلم قشنگ می افته روی غلتک . بنابراین فیلم نیازمند صبر است.
هم تام هوپر و هم برونو گانز عالی هستن و قشنگ تو نقششون فرو رفتن. فیلم برداری عالی هست و نماهای زیبای تو هر شات شاهد هستیم. از فضای غمبار و صنعتی هامبورگ گرفته تا فضای مدرن پاریس. اونجوری که خوندم این اولین فیلمی هست که نور های فلئورسنت تو نورپردازیش استفاده شده.
داستان فیلم یک تریلر سر راست با رگه های تعلیق و درام هست که قطعا اگر وقت بذارید پاش ارزش دیدن داره.

امتیاز 8.5/10

61Hq9DLVkuL._AC_UF894,1000_QL80_1.jpg

Paris, Texas (1984)

این جواهر رو من دو سال پیش دیدم ولی حالا که این فیلم دوست آمریکایی ویم وندرس رو دیدم گفتم برگردم دوباره بشینم پای این شاهکار مرور خاطرات بشه.
در وصف زیبایی این فیلم میشه ساعت ها حرف زد . از نماهای زیبا و شات وها نورپردازی و فیلم برداری درجه یک تا بازی قالب های رنگی فیلم که با چشم آدم بازی میکنه که یک بار دیدنش کافیه تا برای همیشه تو ذهنتون حک بشه .
داستان رستگاری تروایس از غم و اندوه و شرمساری و عشق سرشاره و اینکه با خودش و کسانیکه از خودش رونده بود در نهایت به نوعی آشتی میکنه.
یک ساده گی ، حقیقی بودن و مظلومیت واقعی تو فیلم هست که داستان فیلم رو برای همه باور پذیر میکنه. اصلا جنبه ای از تظاهر توش نیست همش در نهایت به حقیقت و رو راستی ختم میشه. و اینه که به نظرم فیلم رو در کنار جنبه های بصری هنوز هم ماندگار کرده.

امتیاز 9.5/10​

maxresdefault.jpg

Nobody (2021) : 6:5 /10

جان ویک مناطق متوسط اندکی رو به بالا :D هاچ (شخصیت اصلی داستان با بازی باب اودنکرک دوست داشتنی) دلش تنگ شده واسه اون روزای قدیم که یه تنه همرو حریف بود، کرم از خود درخت بود و باعث شد این همه خین و خین ریزی اتفاق بیافته :D
بخاطر باب اودنکرک و اینکه میدونستم فیلم اکشن و مهیجی هست، رفتم سمتش، منتها راجع به داستان و روند فیلم چیزی نمیدونستم
مدتش خوب و مختصر مفید بود، 90 دقیقه
صحنه های اکشن خوبی داشت، باقی فیلم تو در و دیوار بود تقریبا بخصوص داستان و منطق پشت حرکاتی که کارکتر اصلی میزد فکر نکنم برای کسی قابل درک باشه :D
ولی خب واسه اینکه آخر شبی یه فیلمی ببینی برای گذران وقت و کمی سرگرم بشی، گزینه ی خوبی بود.

آخرین ویرایش:
1749228701981.png
Hurry Up Tomorrow 2025
0.5/10

«ویکند» متوهم است؛ متوهم است که بزرگ‌ترین خواننده قرن بیست‌ویکم است؛ متوهم است که می‌تواند مانند «دونالد گلاور»، بخواند، فیلم‌نامه بنویسد و فیلم بسازد؛ متوهم در خودبزرگ‌بینی و خودکامکی؛ او در این فیلم برای خود نوشابه باز می‌کند و تنها اوست که از فیلمش لذت می‌برد؛ آهنگِ Blinding Light را برای خود پخش می‌کند؛ یک فن به تعریف از آن می‌پردازد؛ تحلیل از آهنگ خود می‌کند و گاهی نیز ژستِ غرورآمیز رونالدویی از خود نشان می‌دهد؛ افسردگی «ویکند» سطحی و برای مخاطب بی‌ارزش است؛ شخصیت‌ها مبدا ندارند؛ استفاده غلیط از رنگ قرمز و کلوزآپ به معنای شناخت درست مولفه‌های ژانر تریلر و روان‌شناسانه نیست؛ می‌خواهد حتی پا روی مکتب لینچ بگذارد؛ اما متأسفانه تن او را در قبر می‌لرزاند؛ «ویکند» ادای دنیرو را در «گاو خشمگین» را درمی‌آورد؛ لبخندهایش مو به تن آدم سیخ می‌کند و در بٌعد احساسی نزدیک به زلزله هشت ریشتری است. فاجعه‌ای به‌مراتب عقب‌تر از «آیدل»​

آخرین ویرایش:
Gladiator 2
امشب فرصت کردم گلادیاتور 2رو دیدم،فقط میتونم بگم فیلم به این بدی رو مدت ها بود ندیده بودم و در مقایسه با گلادیاتور1میتونم بگم یه شوخی بیشتر نبود، هر طور فکر میکنم نمیتونم درک کنم که ریدلی اسکات چه جوری فیلم به این افتضاحی ساخته..
نمره من 2/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or