Santa Sangre 1989
10/-
واکنش من به کل فیلم
نمیدونم چندتا کار خودروفسکیو دیدم ، اصلا دیدم یا نه
ولی در کل با کارهاش ارتباط برقرار نکردم و بعیده دیگه نگاه کنم
اصلا داستان فیلم چی بود
من به عنوان فیلم ایتالیای دانلودش کردم ربطشو به ایتالیا نفهمیدم
The Wife on Vacation... The Lover in Town 1980
5/10
یک کمدی (ش)روتیک بر مبنای لودگی و مسخره بازی مثل فیلم های طنز قبل از انقلاب
داستان فیلم داستان مردیست (زنتسو مونتانیایی) که در کنار همسر ، معشوقه ای (ادویژ فنش) دارد و همسر وی قصد سفر دارد.
در این بین همسر وی هم به مسافرت نمیرود و در شهر میماند با معشوقه خود که کارمند شوهرش که فکر میکند کنت هست میماند (خیلی ترکی شد میدونم)
و طی اتفاقاتی به صورت تصادفی در هتل همو ملاقات میکنند و به هم خیانت میکنند البته در قالب طنز. (عاشق این ذهن مریض ایتالیای ها هستم، همین قدر داستان آبکی)
The Nurse on a Military Tour 1977
3/10
ارادت ایتالیای ها به کشیش ها بی انتهاست .
کشیش ها افرادی *رنی ، هیز ، دزد و....... هستند
Cream H**n 1981
5/10
داستان فیلم داستان مردیست (لینو بانفی)که شغل او دوخت لباس برای کشیش و کلیساست در این بین با زن جوانی (ادوینژ فنش) آشنا میشود که علاقه شدیدی برای آواز خوانی برای کلیسا دارد و از دست bf خود که فرار میکند
در این فرار با او آشنا میشود. لینو اسم واقعی خود را به نمیگوید و اسمه دوست خود که مجرد است و در طبقه بالای خانه خود زندگی میکند را به او میدهد و وانمود میکند که مجرد است
با حضور زن جوان در شهر او و دوست خود مجبور به مخفی کردن معشوقه خود در آپارتمان طبقه بالا میشود و در حالی که زن و پسر لینودر طبقه پایین زندگی میکنند و........
فیلم به کل از نیمه دوم وارد بخش خنده دار خود میشود به صورتی در بخشی برای فریب دختر برای حضور در کُر کلیسا مجبور میشوند خانه عفاف که پاتوق دوست لینو بوده را را به کلیسا تبدیل میکنند و زنان خانه عفاف وانمود میکنند راهبه هستند.
سبک طنز (ش)روتیک ایتالیایی در دهه 60 تا 80 میلادی بر پایه لودگی خلاصه شده
اما چیزی که برای من در این فیلم ها جالبه آزادی بیان و به مسخره گرفتن کلیساست از سمت دیگه ایده های جذابی برای پیاده سازی در طنز دارند.
Four Flies on Grey Velvet 1971
6/10
فیلم با بازی باد اسپنسر (در نقش بیشتر بازیگر حاشیه ای) یک فیلم دلهره آور و مرموز یتالیایست که ابتدای امر خیلی جذاب به نظر میرسد ولی با ادامه داستان فیلم خیلی کسل کننده و کند پیش میرود به صورتی که 30 دقیقه آخر من فقط تو گوشی داشتم ول میچرخیدم تا آخر داستان مشخص بشه
البته از دید فیلم برداری و کادر بندی فیلم خوش ساختیست ، خصوصا صحنه تصادف آخر فیلم که اسلومشن فیلمبرداری شده با جزئیات بالا به صورتی که انگار مخاطب تست تصادف خودرو تماشا میکند.
در کل معیار نمره دهی بیشتر بر اساس زمان ساخت و کشور ساخت بوده
شاید هالیوود این فیلم رو میساخت امتیاز 4 میدادم