Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

1691734795616.png
No Hard Feelings 2023
3/10

معمولاً مقصد فیلم‌های کمدی-رومانتیک کلیشه‌ای و پیش‌پاافتاده پلتفرم استریم «نتفلیکس» است و نه سالن‌های سینما؛ تعجب می‌کنم که چنین فیلم مقوایی راهی سالن‌های سینما شده است! مولف آن‌قدر برای کمیک‌سازی و خلق لحظات طنز بی‌هنر و فقیر است که ترجیح می‌دهد از عریان قدم‌زدن جنیفر لارنس در ساحل از مخاطب خنده بگیرد. حال آنکه 90 درصد از لحظات کمیک فیلم در تریلر پیش از اکران به نمایش گذاشته شده بود و محصول نهایی دیگر قادر نیست حقه جدیدی را برای خنداندن مخاطب به کار ببرد. البته ملودرام‌شدن نیمه دوم اثر وضعیت را برای مخاطب بدتر می‌کند. عملاً احساس نکردم فیلم‌نامه‌ای در کار باشد؛ No Hard Feelings و جوک‌های جنسی اینستاگرامی‌اش تنها از چند دست‌نوشته و طرح پایه خلق شده‌اند. تنها نیروی قابل‌تحمل آن برای نگه‌داشتن مخاطب نقش‌آفرینی جنیفر لارنس است؛ کسی که چند سالی است از دوران طلایی خود دور شده است و بازی (و تهیه‌کنندگی) در این فیلم یک تصمیم عجیب برای من تلقی می‌شود.

John-Wick-Chapter-4-2023.jpg

جان ویک 4 : نمره: 8.5/10
یکی دو تا از سکانس های درگیری مخصوصا اون قسمت که دوربین از بالا فیلمبرداری میکرد واقعا عالی بود.

image.jpg

sisu
6/10
با این که فیلم از یک جایی به بعد کلا میزنه تو فاز خون و خونریزی ولی در کل شخصیت اصلی فیلم رو دوست داشتم.
از فیلم بردای فیلم هم خوشم اومد قشنگ بود.

یعنی حتی صحنه های +۲۵ که می‌خواستیم از جنیفر ببینیم هم نداره واقعا؟:D
خاک تو سرشون
همون نودیتی کامل جنیفر تو ساحل و ترکیبش با زد و خورد و فن کشتی کج مجموعا خوب بود.بی بهره نموندیم :D

پ . ن : به نظر من کمدی ضعیفی بود و تو بحث خندوندن ضعیف ظاهر شد.ولی ارزش یه بار دیدن در حال خوردن تنقلات رو داشت.
نمیخوام اسپویل بشه چیزی .ولی دیالوگ جنیفر با پسره تو اتاق بعد از لو رفتن قضیه خوب بود.گاهی قبل از قضاوت یا حداقل عصبانی شدن باید شرایط کسی رو هم که ازش عصبانی هستیم به طور کامل بررسی کنیم.اون یه نوجوانه و ازش توقعی نیست.ولی خیلی وقت ها میشه قضاوت منصفانه تری داشت در صورت داشتن اطلاعات کامل و دونستن خیلی چراها.راه ساده تر اینه که جلوی نفرت و خشم دیوانه وار رو باز بگذاریم و خودمون رو بسپریم بهش.

5/10

آخرین ویرایش:
Spider-Man: Across the Spider-Verse
در هنگام تماشای آن زمان به سرعت می گذشت،واکنشی توام با شور و هیجان در وجودم در جریان بود،سکانس های اکشن آن به همراه موسیقی اعجاب انگیزش تمام اکشن های آب دوغ خیاری فیلم های اخیر مارول و دی سی {البته به غیر از گاردین او گالگسی} را به منتهی الیه قهقرا و پوچی می برد،تاکید می کنم موسیقی اتمسفریک آن در سطح دیگری است،فیلم که خودش دارک به تمام معناست،رویه داستان چالش انتخاب هاست،و کاراکترهایش درگیر احتمالاتند،نکته ی تاریک ماجرا عدم قطعیت انتخاب است،پایان ماجرا خود آغاز همه ی انتخاب هاست،و کاراکترهایی دچار سرنوشتی تاریک و مبهم اند.در هنگام دیدن آن تصمیم هایی که توسط کارکترا گرفته می شود را درک می کنید،در زندگی چیزی به نام تصمیم اشتباه وجود ندارد،هر تصمیمی که گرفته اید بهترین تصمیم ممکن بوده است،سینما طی سالیان اخیر رویه ایی در پیش گرفته است که هر چیزی در نهایت قابل جبران است،خیر هر چیزی در نهایت قابل جبران نیست و هر چیزی دور برگشت ندارد.اول اینکه تمام انتخاب ها آسیب زا هستند،و چیزی به نام انتخاب خوب وجود ندارد،لااقل نه در چنین دنیایی که همه در لباس دموکراسی برای هم دندان تیز کرده اند،در چنین وانفسایی که انسان از نظر ظرفیت فکری و معنوی به بنبست رسیده است،صبحت از دنیایی بی نقص و آرمان گرایانه که تلاش انسان ها در نهایت به توفیق ختم می شود سخنی از روی هوا و سادلوحانست،در دنیایی انسان ها بی وقفه تزریق فکری می شوند،استقلال فکری وجود نخواهد داشت.

Insidious: The Red Door 2023​

1691785748746.png
Insidious: The Red Door (2023) ⭐ 5.6 | Horror, Mystery, Thriller
4/10
واقعیت نسخه های قبل اصلا یادم نیس بجز قسمت اول ک یادمه قشنگ بود
این فیلمم فقط ساختن که از اسمش سوءاستفاده کنن یکم پول به جیب بزنن.
چرت پرت خالص

Hard Feelings 2023​

1691785852084.png

Hammerharte Jungs (2023) ⭐ 4.8 | Comedy
4/10
داستان یه دختر و پسر هستن که باهم دوست ساده هستن ولی هر دو vir...gin و خلاصه هیچی ندیدن
همه هم پسره رو مسخره میکنن اینا تا اینکه یه شب بهشون صاعقه میزنه و سالار هر دو زبون باز میکنن که آقا ما خسته شدیم برو برامون کیس جور کن

بنظرم ایده جالب بود ولی فیلم اونطور که باید نتونست جلو بره و آخراشو دور تند رفتم. درکل فیلم ضعیفی بود
درضمن زیرنویس فارسی نداره و باید با ساب انگلیسی ببینید چون زبانشم آلمانیه

No Hard Feelings 2023​

1691786118629.png
No Hard Feelings (2023) ⭐ 6.6 | Comedy, Romance
6/10
اینم میتونست به قول دوستم درتی تر بکنن و یکم صحنه های کمدی رو بهتر بسازن و درکل برای یه بار دیدن اکیه و بعدش شیفت + دیلیت
قیافه جنیفر چقدر تغییر کرده، قبلا خوشگلتر بود بنظرم
برای دلواپسان هم بله بانو یه صحنه در ساحال داره :D

Executive Decision 1996.jpg

Executive Decision 1996

6/10

داستان فیلم در مورد هایجک هواپیما مسافربری هست و انجام عملیات تروریستی تو خاک امریکا ، چیزی شبیه به 11 سپتامبر
به نظرم فیلم گیرای بود و شبیه به فیلم Air Force One بازی هریسون فورد بود البته اون فیلم 1 سال بعد این عرضه شد پسنمیشه گفت این فیلم بر گرفته از اون فیلم هست
فقط نمیدونم نقش استیون سیگال تو فیلم چی بود.

primeval 2007.jpg

Primeval 2007

3.5/10

سازنده فیلم بیشتر دوست داشتته اغراق کنه
چون این تمساح نبود بیشتر شبیه گودزیلا بود

Snitch (2013).jpg

Snitch 2013

6.5/10

این فیلم رو که همه میشناسند
یادش بخیر 10 سال پیش دانلود کردم از سایت extratorrent (نمیدونم هنوز هست یا نه) هر بار اومدم ببینم گفتم فیلم جالبی نیست بعدا میبینم ولی به نظرم اشتباه میکردم

resident-evil-death-island-png.302280

1/10

واقعا سمی بود دیالوگ هاشون رو انگار ی بچه 8 ساله نوشته ، خیلی فیلم هندی طور بود ، این 1 هم ک دادم فقط برا کرکتر های بازی های سری بود :دی
تازه من آدم سخت گیری نیستم تو امتیاز دادن ولی این خیلیییی زاغارت بود.
جدی جدی دلیل این همه هزینه الکی چیه؟ همین بودجه ساخت فیلم رو میدادن کپکام برا ریمیک قسمت 5 و 6 بازی.​

image_d287bac4.jpeg.jpg
elemental 6/10
کلا خوب بود از سرطان های اخر دیزنی و پیکسار بهتر بود داستان که کلا تعطیل و کلیشه ای و داغون بود بصری خیلی خوب بود بخصوص قسمت آب که با واقعیت فرقی نداشت و صدا گذاری هم خوب بود موسیقی عالی بود

1692304241843.png 1692304223666.png

تفریق 1401
4/10

«تفریق» مانی حقیقی بازآفرینی روایت و دنیای «سرگیجه» هیچکاک نیست؛ بلکه یک کپی بی‌شرمانه از فیلم کمدی رمانتیک «یکی را دوست دارم» چارلی مک‌داول و مارک دوپلاس است؛ مانی حقیقی زیاد به خودش زحمت نداده است؛ تنها زیرژانر کمدی آن را با زیرژانر تریلر-روانشناسانه تغییر داده است و باران را به عنوان موتیف دم‌دستی و زمخت در چشم مخاطب فرو می‌کند؛ شاید مشکل از من باشد که فیلم خوب The One I Love را چند هفته پیش تماشا کردم و گره‌گشایی مسئله همزاد (داپلگنگر) در هر دو فیلم یکسان جلو می‌رود؛ البته پایان‌بندی فیلم آمریکایی به مراتب هوشمندانه و بامزه از آب درآمده اما در تفریق یک پایان‌بندی بد و شبه‌صداوسیمایی شاهد هستیم.

آخرین ویرایش:
وقتی تام هاردی در پایان فیلم مد مگس: جاده خشم راهش را می گیرد می رود،من احساس آن را داشتم که در حال پروازم،آن صحنه یه حس ماورایی در من ایجاد کرد،احساس کردم من به این فضای بسته و محدود تعلق ندارم،و من چرا نباید الان در آسمان باشم،و اصلا چرا من وجود دارم، آن صحنه را می گویم دوربین از بالا در ازدحام جمعیت در جستجوی مگس است،مگس که پشتش به دوربین است می چرخد و به دوربین می کند و با تکان دادن سر با فیوریوسا خداحفظی می کند،و در تلی از جمعیت محو می شود جوری که هرگز وجود نداشته است،کسی که در آغاز ماجرا، در ظاهر قربانی ظاهر می شود،اما در پایان حماسی فیلم وجه ی قهرمانی بی نام و نشان را در ذهن تماشاگر ثبت می کند.بعد از آن همه ی زد وخورد ها،فرار و گریزها رقص بی وقفه ی سکانس های اکشن بر روی رعشه های گیتار بیس،ما پایان طوفانی را می بینیم که همه چیز به قبل و بعد از آن بر می گردد،در پایان هیچیز نادیده گرفته نمی شود.قهرمان داستان در میان جمعیت ناپدید می شود تا ورای یک شخص ،یک وجه ی سمبلیک از آگاهی و شناخت عمومی باشد،در برابر قرن ها دروغ و عوام فریبی که خود از ناآگاهی آغاز می شود.

Toy Story

p_toystory_19639_424d94a0.jpeg

10/10

وقتی بچه بودم این فیلم رو نه یکبار بلکه ده هزار بار دیدم, اون زمان سرگرمم میکرد و اگه به عنوان یک بچه چیزی بهم یاد میداد این بود که از اسباب بازی هام درست نگه داری کنم
ولی الان به عنوان یک آدم بالغ که نگاهش میکنم چیزهای دیگه میبینم.
قدرت دوستی و اهمیت یک دوست واقعی. (دوستی وودی و باز)
همکاری با یکدیگر با وجود اختلاف. (وودی یه عروسک قدیمی و متعبق به غرب وحشی, و باز یه عروسک جدید و متعلق به فضاست)
حسادت نکردن. (حسادت وودی نسبت به باز)
قبول کردن حقیقت. (وقتی که باز قبول میکنه که اسباب بازیه و نمیتونه پرواز کنه)

یسری موارد هم درش وجود داره که با وجود ظاهر کارتونی و پلاستیکی, کاملا واقعی هست
اینکه وقتی یه چیز جدید میاد یک بچه و حتی شاید آدم بزرگ براش جو زده میشه و مدتی تو کفشه, ولی بعد از اون مدت دوباره به چیزی که خیلی براش عزیزه برمیگرده
که خب منظور وقتیه که اندی فقط با باز بازی میکرد. (همم, جالبته که توی استوری4 از همین موضوع به منفور ترین شکل ممکن استفاده کرد)

آره, یه زمانی بود که فیلم ها ایدئولوژیک نبودن, بلکه پیامی مثبت و جهانی میدادن که بدرد همه میخورد, و برای همیشه تو یادشون باقی میموند
اگر بچه ای داشتم این فیلمی بود که بهش نشون میدادم, چون میدونستم که دست کم یچیز یاد میگیره, و مطمئن بودم که این فیلم نمیخواد مغزش رو شست و شو بده.

تنها ایرادی که میشه از این فیلم گرفت گرافیکش هست, که خب اون زمان با رزولوشن اصلی اصلا متوجهش نمیشدید, و البته یه چیز جدید بود
برای شخص خودم هم گرافیکش کاملا قابل تحمله.

1692705118946.png
ارادتمند؛ نازنین بهاره تینا 1395
0/10

«ارادتمند ...» یک فیلم ضدزن، ضدایران، ضدتهران و تاریخ مصرف گذشته است؛ مغایر با وضعیت کنونی جامعه؛ وضعیتی که زنان در راس محول‌کنندگان جامعه ایرانی هستند؛ فیلم نان حواشی پیش از اکرانش را می‌خورد؛ قصه‌ای در این فیلم کاهانی نیست؛ پرسه‌گردانی در خیابان که هرگز به فرم «اسب حیوان نجیبی است» نمی‌رسد؛ به نوعی که احساس می‌کنم کاهانی به طور کاملاً شانسی دست به ساخت «اسب...» زده است؛ نه رگه‌های انتقادی‌اش به سانسور پیوست می‌خورد و نه بازتاب‌دهنده ماهیت اروتیسم در ایران است؛ یک دورهمی که اصلاً به فیلم تبدیل نمی‌شود؛ چند صحنه شاید بتواند طرفداران ورژن چاقِ مهران غفوریان را به وجه آورد!​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or