John Wick 4 2023
کی فکرشو میکرد ۱۰ سال پیش که اولین قسمت این مجموعه عرضه شد اینقدر پر مخاطب و پر طرفدار بشه!
JW از همون اول داستان خاصی نداشت! تو هیچ کدوم از قسمت هاش داستانی نداشت،تماما اکشن بود و خب بعضی جاها هم کلیشه ایی!
اما چه چیزی به یک جسم هویت میدهد؟! اسم؟ یا شخصیت؟
شاید اگر این مجموعه بازیگری به غیر از کیانو ریوز را انتخاب میکرد در همون قسمت دوم پرونده اش بسته میشد!
اما JW با کیانو هویت گرفت و کارگردان و نویسنده این رو از همون قسمت اول متوجه شدن و در بین سبک این دسته از فیلم ها به نظرم...... بهترین کاراکتر سازی و هویت بخشی یک چهره سینما به یک اثر را در JW و کیانو شاهد بودیم و بعید هم میدونم چرانجایز دیگری حالا حالا با چنین بازیگری ساخته بشه.
من علاقه ایی به این سبک فیلم ها ندارم ولی جز کسایی بودم که هر ۴ قسمت مجموعه را فقط بخاطر کیانو دیدم، شاید چون گذشته این بازیگر هم مثل داستان فیلم سرد و تاریک بود، برای همین بهترین ارتباط را هم خودش و هم مخاطبی که زندگی نامه اش را خوانده باشد میتواند بگیرد.
نمره من به این قسمت ۸.۷۵ از ۱۰
دلیل کم کردن نمره ام ۱) بسیار بسیار طولانی کرده بودن و درگیری های خیلی خیلی زیادی را قرار داده بودند.
۲) انتظار داشتم سبک فیلم برداری بخاطر این همه طولانی بودن و فایت های زیاد، در بعضی سکانس ها متفاوت باشه اما خب فقط به نظرم در پایان سریال جایی که جان در ساختمانی قدیمی است و دوربین کامل از بالا هست (اونجاشو سه بار دیدم نمیدونم چرا اینقدر حال کردم
)
موسیقی فیلم هم به بهترین شکل ممکن انتخاب شده بود، دقیقا میدونستن کجا ها باید بیت ریت کم تنیده بشه و کجا ها ارتعاش را زیاد کنن.
پیشنهاد میکنم با یک سیستم صوتی چند کاناله ببینید تا نهایت لذت ازش ببرید.