super mario bros
5
بدشت سیف و بدون ذره ای خلاقیت
همه چیز این فیلم از بازی ها کپی شده و بیشتر یه تبلیغات برای نینتندو تا فیلم, داستان زیر صفر, پیسینگ بد
که البته با توجه به الومنیشن و کلا خود سری ماریو انتظاری از داستان نمیرفت
و با اینکه انتظارمم پایین بود باز هم ناامید شدم, چون نه تنها داستان میتوست سطحی و همچنان بهتر از این باشه, بلکه میتونست اورجینال هم باشه
الان میفهمم که تفاوت فیلم های سونیک با بازی چقدر ارزشمنده (کرکتر دیزاین اولیه رو در نظر نگیریم
)
یه انیمیشن کاملا معمولی و تا حدی حوصله سربر که تهش ارزش یکبار دیدن رو داره, اونم فقط بخاطر کیفیت بصری, فن سرویس و دانکی کونگ و بوزر
صدای کریس پرت اوکی بود, نه خوب بود و نه بد, لوییجی هم که اسکرین تایمش بشدت کم بود.
با تماشای فیلم آدم متوجه میشه که اون تغییر یکساله توسط میاموتو برای چی بود, پرنسس پیچ
مشخصه که پرنسس پیچ اول از اون گرل باس های وک بوده, و مشخصه صحنه هایی که درباره گذشتش و اینکه اونم مثل ماریو اول تو پریدن افتضاح بود به درخواست نینتندو اضافه شده, و خدا میدونه چقدر از صحنه هایی که ماریو رو مسخره میکرده رو حذف کردن که البته یخورده ازش باقی مونده و اونم جایه که ماریو وارد قلعه میشه و پرنسس میزنتش زمین, چنین کاری از کرکتری مثل پیچ اصلا و به هیچ وجح انتظار نمیره, اگه کرکتر بداس و نظامی بود میشد قبولش کرد.
با اینحال با اون همه تغییرات پیچ هنوز وک نماست, چرا؟
اول اینکه هیچ چیزش به پرنسس پیچ شباهت نداره, نه چهرش, نه رفتارش و نه صداش, کاملا شبیه کرکتر زن مدرنیه که میسازن
آخر فیلم ماریو نجاتش نمیده, خودش خودش رو نجات میده, چون فکر کنم اگه یه مرد میومد یه زن رو نجات میداد جوامع خیالی مدرن ناراحت میشد.
آره میدونم پرنسس پیچ اصلی شخصیت خاصی ندره, و بله میدونم که همیشه دزدیده نمیشه و قابل بازی هست
اما این ورژن شخصیت کاملا با ذهنیت وک ساخته شده, و هزارتا ادیت نمیتونه ازش چیزی که باید باشه رو بسازه
این ورژن رو باید دور میریختن و از اول میساختن.
شاید من یخورده زیادی به پیچ توی این فیلم حساسم, ولی اگه بچه ای داشتم ریسک نشون دادن این فیلم رو بهش نمیکردم
چون با وجود تغییرات همچنان گرل باس بودن فیکش مشخصه, دو نفر دیگه هم داشتن فیلم رو باهام تماشا میکردن و نظرشون با من یکی بود.
حالا شاید خیلی ها واقعا خوششنو اومده باشه, اما بنظرم موفقیت این فیلم فقط بخاطر اسم نوستالژیک ماریو و تغییراتیه که میاموتو اعمال کرد
اینکه یچی میاد که در حد فیلم های دیزنی وک و منظور دار نباشه دلیل نمیشه که فیلم خوبیه, استانداردها انقدر پایین رفته که ملت به همینم رضایت میدن
این رضایت تو ریمیک بازی ها هم دیده میشه, چون داستان همون داستانه ملت چشماشون رو روی تمام تغییرات ریز و موزیانه ایدئولوژیکی میبندن.