HER
7/10
به اسکارلت یوهانسن باید یک اسکار افتخاری به خاطر نقش پردازی با صدا بدن
Gravity
10/10
پیشکش Human species به Great Mind . بهش میگه که : «Great Mind عه عزیز،این هست نهایت کاری که از دست ما با توجه به تکنولوژی که داریم برای نمایش عظمت روح و روان و هوش و کنجکاوی انسان و کیهان برمیاد»
La Notte 1961
5/10
فضاهای بسته
مشروبات الکلی فراوان
بی بند و باری و هرزگی عاطفی
کت و شلوارهای خفقان آور
فکر کن "خودت" رو تو این شرایط قرار بدی، یعنی ساختمان شرایط رو کامل بدون چون و چرا این شکلی بپذیری،
بعد حالا از زاویه دید کسی که خودش رو تو این شرایط قرار میده، قصه ای روایت کنی
بعد اون فیلم بشه فیلم معناگرا
اونم برای انسان که باید با آفتاب و ستاره و مهتاب و طبیعت باز و آبتنی با آب سرد و گرم همساز باشه و صرف بازی کردن عین گربه از درخت بره بالا
فکر کن یک ببر رو بفرستی تو قفس، خود قفس رو زیر سوال نبری، قفس بشه ژانر فیلم، کارکرد مغز ببر زیر شرایط قفس بشه فیلم معناگرا
پس ما نمیتونیم گیر صحبت و درگیری من باب محتویات ذهنی کرکترا باشیم، چون تو اون شرایط که ذکرش رفت، ذهن اصلا میخواد "چی" بزاد؟ معلومه چی میزاد
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring
7/10
فیلم خوبیه
این رو باید به فیلم بالایی گفت که انسان چیزی هست در تعامل با طبیعت.
اما به این فیلم هم باید گفت همه چی تعامل با طبیعت ارگانیک نیست.
دست این کچل های ذن بودا رو باید بگیری
بهشون نورپردازی و فضای سایبرپانک و موزیک الکترونیک و رد دد ریمپشن و وقتی the who داد میزنه love reign o'er me و هوش مصنوعی رو نشون داد
بهش بگی با complexity عه جدیدترین لحظه تاریخ همراه شو ای بودای عزیز من، چون همون قدر آبشار Nature هست و کنارش نشستی تا با طبیعت همساز شی، هایپ ملت برا GTA VI هم جزو Nature هست.
Amelie
10/10
به من فقط یکی اَمیلی بدهید
تا من برم خونه ام
Blade Runner Black Out 2022
10/10
انیمه کوتاه از واتانابه کارگردان کابوی بیباپ
انگار هر چی اسم بلید رانر روش خورده مجبور به شاهکار در اومدنه
انگار فرانچایز برا ادم فضایی هاست به دقت میپان چیز زیر شاهکار زیر نام این فرنچایز نیاد بیرون