View attachment 282869
INTO THE NIGHT 1985
9.5/10
این فیلم وحشتناک من رو سوپرایز کرد ، نه به خاطر این که فیلم خوبی باشه ، بهترین نمره برای این فیلم با ارفاق 7.5
اما چرا من این نمره رو دادم ؟
ابتدا چون من جزو عاشقان سینه چاک SCARFACE دیپالما هستم و علاقه شدیدی به آل پاچینو و بانو میشل فایفر دارم و این دو شخص کنار هم برای من یادآور یک سری وقایع و اتفاقات دوران خوش من هست ( حتما در آینده فیلم FRANKIE & JOHNNY 1991 باید ببینم )
اما انتخاب این فیلم به صورت تصادفی بود ، زمانی که فیلم FLY اثر کرانبرگ رو دیدم دنبال نقش اول فیلم گشتم که تصادفی با کاور این فیلم برخورد کردم و اسم میشل فایفر توجه من رو جلب کرد ، رفتم دانلود کنم دیدم ای دل غافل زیرنویس نداره
کلا منصرف شدم
و قسمت شد الان این فیلم رو ببینم.
این فیلم برای من جذاب بود برای این که ابتدای فیلم من به هرچی فکر میکردم جز اون سوپرایزی که اتفاق افتاد ، سوپرایزی که نمیشه بیانش کرد
ولی همین سوپرایز تنها دلیل جذاب بودن فیلم برای من بود
آخر فیلم خیلی احمقانه پیش رفت و ای کاش شکل دیگه ی تموم میشد
حضور کوتاه دیوید بویی هم در فیلم جذاب بود
در کل فکر کنم من کلا تا حالا به 3 تا فیلم
BODY DOUBLE 1984
INTO THE NIGHT 1985
BETTY BLUE 1986
بی دلیل نمره بالا دادم . چون خارج از ساختارش ، ضعف ها و کیفیت ساخت و.... از دیدن اون فیلم لذت بردم.
View attachment 282871
THEY LIVE 1988
2/10
به نظرم ایده فیلم خیلی خوب بود ولی به احمقانه ترین شکل ممکن اجراش کردن از بازیگر فیلم ردی پایپر که کشتی کج کار (من نمیشناسمش) با اون سیس و استایل مسخره و مصنوعی که میگرفت اونم به عنوان یک شخص بدبخت بی خانمان به صورتی که انگار در فیلم در نقش بازیگری ایفای نقش میکنه که جلوی دوربینه و حالت مصنوعی داشت تا ضعف های داستانی اعم از گذشته کاراکتر و اکت های مصنوعی بازیگران دیگر و رفتارهای احمقانه و کودکانه
و از همه مهمتر اواخر فیلم ، یعنی 70% ابتدای فیلم شاید 5 مناسب فیلم باشه ولی هرچقدر به آخر فیلم میرسیدیم نمره آب میرفت تا 5 دقیقه آخر فیلم میخواستم 3 بدم ، با اتفاقات تو فیلم شد 2
10 دقیقه دیگه فیلم ادامه داشت به 1 میرسیدم
به نظرم عنوان ویدیو گیم فیلم خیلی جذاب تر از فیلمش به حساب میاد.