Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

babylon
ضیافتی جنون آمیز از موسیقی و تصویر . پس از سینما پارادیزو دومین اثری بود که به بهترین شکل توانست عشق به سینما رو به نمایش بگذاره .فیلم با داستانی خطی و کاراکتر هایی نه چندان عمیق اما به لطف کارگردانی فوق العاده دیمین شزل جوان 3 ساعت بیننده را میخکوب میکنه . فیلم به معنای واقعی کلمه غیر قابل پیش بینیه و هر سکانس از شدت دیوانه واری بیننده رو انگشت به دهان می کنه . فیلم از اول تا آخر جولانگاه مارگو رابیه .رابی به لطف حضورش در گرگ وال استریت و هارلی کوئین پرسونایی از خودش به عنوان یک زیبای دیوانه ساخته که حالا در این فیلم اون رو به اوج میرسونه .شک دارم دیگه بتونه بیشتر از این دیوونه بشه در یک فیلم . در کنارش دیگو کالوا چهره تازه هم خوش درخشیده . اما شخصا انتظارم از حضور برد پیت بیشتر بود . فیلم جا داشت بیشتر از این از توانایی های پیت استفاده کنه . موسیقی مثل دو اثر اول شزل نقطه قوت دیگر فیلمه . فیلم برداری و تدوین شلاقی فیلم و ترکیبش با موسیقی که لحظه ای از ریتم نمی افته دیدن این فیلم رو به تجربه ی صمعی و بصری خاص تبدیل میکنه . فیلم البته مشکلاتی در فیلم نامه به خصوص در 1 ساعت پایانی داره اما اون قدر افت نمی کنه که دیدنش رو سخت کنه
همان طور که گفتم فیلم درباره عشق به سینماست. و جالبه که در یک سال با فیلم اسپیلبرگ که اون هم درباره ادای دین به سینما بود پخش شد . اما یک جورایی دیس بک به اون فیلمه . هرچی اثر اسپیلبرگ پاستوریزه است و سینما را جادویی و پاک و عاملی برای عشق در یک خانواده نشون میده شزل اون رو جادویی و زیبا اما در باطن چرک نشون میده . روایت شزل عاشقانه ای باورپذیر تره . گویا اعلام می کنه که من می دونم سینما در پشت صحنه اش فاسد و بی رحم و کثیفه . اما همچنان عاشقشم . و شاید همین قضیه دلیلی باشه برای بی توجهی آکادمی و دیر مراسم اهدای جوایز به این فیلم
در کل بابیلون از اون دست آثاریه که این روز ها کمتر شاهدشون هستیم . فیلم هایی که با عشق و انرژی ساخته میشن و این انرژی رو به بیننده هم القا می کنن. با این که فیلم ذره ای جلوه ویژه و سکانس های اکشن خاص نداره اما واقعا حیف که روی پرده سینما ندیدمش . حقیقتا با وجود مدت زمان طولانی اش تجربه اش در سینما فوق العاده میشد
امتیاز 9 از 10

Black Panther 2

داستان درباره خطر جدیدی که از اعماق اقیانوس کشور واکاندا رو تهدید می کند و آنها باید در نبود گیاه قلب شکل و پلنگ سیاه از مملکت خود حفاظت کنند .

شماره دوم حول شکل گیری شخصیت خواهر پلنگ سیاه به عنوان یک رهبر می باشد که بار درام زیبایی رو شکل داده . این فیلم جز فیلم های خیلی خوبه مارول از حیث فیلم نامه و داستان گویی هست و داستان سطحی ندارد . عمیق و ریشه دار هست . خود فرهنگ غنی آفریقا را که وارد دنیای ابرقهرمانی کردند کافی بود اما پا را فراتر گذاشتند و فرهنگ ریشه دار آزتک و مایا در آمریکای جنوبی هم وارد داستان کردند که بیش از پیش داستان رو سنگین کرده و یکجورایی جواب به فیلم آکوآمن DC هم هست .
سکانس های اکشن واقعی و بدلکاری و جلوه های ویژه همه عالی هستند ولی انتظار من از نبرد پایانی فیلم سکانسی عظیم تر بود .

در کل فیلمی عالی با مناظر بکر و چشم نواز هست . مدت فیلم هم با اینکه زیاد بود ولی خیلی حس نمی شد.

نمره من : ۸ از ۱۰

یاد و خاطره بوزمن هم تا ابد زنده می ماند. حیف خیلی زود رفت . تازه اوج گرفته بود و آینده بسیار روشنی داشت . با فیزیک بدنی که داشت کلی فیلم اکشن می تونست ایفای نقش کند .

خیلی به ندرت فیلم میبینم ولی این هفته سه تا فیلم دیدم.

Interstellar 2014
6/10
در حدی که این همه سال ازش تعریف میکردن نبود ، انتظارم ازش بالا بود ، به نظرم خیلی معمولی بود ، شاید همون اوایل که اومده بود میدیدمش بیشتر حال میکردم باهاش.
(مشکلی که فیلم های نولان داره اینه که انقدر یه سریا از فیلم هاش تعریف میکنن که قبل دیدن تو ذهنت خیلی فیلم رو برا خودت گنده میکنی ولی بعدش میبینی خیلی معمولی بود)

Memories of Murder 2003
7/10
اینم مثل بالایی :D ، فکر میکردم یه فیلم ده از دهی هست ولی نبود در اون حد ، البته که فیلم خوبی بود.
من پارازایت بیشتر دوست داشتم که برا همین کارگردان هست.

Babylon 2022
10/10
اینو همین الان دیدم ، خیلی باهاش حال کردم ، بقیه فیلم های این کارگردان رو ندیدم همرو گذاشتم برا دانلود :|:D
خوش به حالت من دوست داشتم روشی بود حافظم پاک میکردم دوباره la la land رو میدیدم اینو کسی میگه که از فیلم های romance بدش میاد .

blood simple 1984.jpg

Blood Simple 1984

8/10

اگه اشتباه نکنم اولین کار برادران کوئنی بود که به نظرم نوع روایت و کارگردانی خیلی خوب بود دقیقا مثله Fargo و No Country for Old Men اون فضاسازی ، کارگردانی و روایت داستانی شبیه به یه سبک یا امضا میمونه

Dangerous Minds (1995).jpg

Dangerous Minds 1995

6.5/10

INTO THE NIGHT 1985

9.5/10

این فیلم وحشتناک من رو سوپرایز کرد ، نه به خاطر این که فیلم خوبی باشه ، بهترین نمره برای این فیلم با ارفاق 7.5
اما چرا من این نمره رو دادم ؟
ابتدا چون من جزو عاشقان سینه چاک SCARFACE دیپالما هستم و علاقه شدیدی به آل پاچینو و بانو میشل فایفر دارم و این دو شخص کنار هم برای من یادآور یک سری وقایع و اتفاقات دوران خوش من هست ( حتما در آینده فیلم FRANKIE & JOHNNY 1991 باید ببینم )
اما انتخاب این فیلم به صورت تصادفی بود ، زمانی که فیلم FLY اثر کرانبرگ رو دیدم دنبال نقش اول فیلم گشتم که تصادفی با کاور این فیلم برخورد کردم و اسم میشل فایفر توجه من رو جلب کرد ، رفتم دانلود کنم دیدم ای دل غافل زیرنویس نداره
کلا منصرف شدم
و قسمت شد الان این فیلم رو ببینم.
این فیلم برای من جذاب بود برای این که ابتدای فیلم من به هرچی فکر میکردم جز اون سوپرایزی که اتفاق افتاد ، سوپرایزی که نمیشه بیانش کرد
ولی همین سوپرایز تنها دلیل جذاب بودن فیلم برای من بود
آخر فیلم خیلی احمقانه پیش رفت و ای کاش شکل دیگه ی تموم میشد
حضور کوتاه دیوید بویی هم در فیلم جذاب بود
در کل فکر کنم من کلا تا حالا به 3 تا فیلم

BODY DOUBLE 1984
INTO THE NIGHT 1985
BETTY BLUE 1986

بی دلیل نمره بالا دادم . چون خارج از ساختارش ، ضعف ها و کیفیت ساخت و.... از دیدن اون فیلم لذت بردم.

View attachment 282871

THEY LIVE 1988

2/10

به نظرم ایده فیلم خیلی خوب بود ولی به احمقانه ترین شکل ممکن اجراش کردن از بازیگر فیلم ردی پایپر که کشتی کج کار (من نمیشناسمش) با اون سیس و استایل مسخره و مصنوعی که میگرفت اونم به عنوان یک شخص بدبخت بی خانمان به صورتی که انگار در فیلم در نقش بازیگری ایفای نقش میکنه که جلوی دوربینه و حالت مصنوعی داشت تا ضعف های داستانی اعم از گذشته کاراکتر و اکت های مصنوعی بازیگران دیگر و رفتارهای احمقانه و کودکانه
و از همه مهمتر اواخر فیلم ، یعنی 70% ابتدای فیلم شاید 5 مناسب فیلم باشه ولی هرچقدر به آخر فیلم میرسیدیم نمره آب میرفت تا 5 دقیقه آخر فیلم میخواستم 3 بدم ، با اتفاقات تو فیلم شد 2
10 دقیقه دیگه فیلم ادامه داشت به 1 میرسیدم
به نظرم عنوان ویدیو گیم فیلم خیلی جذاب تر از فیلمش به حساب میاد.

در مورد Into The Night یه ویدیو از یوتیوب دیدم جالب بود
من زیاد عادت ندارم اسم کارگردان ها رو بخونم ببینم کی چی ساخته
ولی برام جالب بود که کارگردان فیلم جان لندیس هم خودش تو فیلم بازی کرده و هم از خیلی از افراد و کارگردان های دیگه اعم از کرانبرگ به عنوان بازیگر و سیاهی لشکر استفاده کرده
و اصلا نمیدونستم کارگردان موزیک ویدیو Thriller مایکل جکسون بوده

Babylon
اصلا تو کتم نمیره که این فیلم توی بخش زرشت طلایی هست دو یا سه مورد ایراد داشت اما با اون پایان بندی فوق العاده اصلا درک نمیکنم دیگه منتقد ها رو
اگه بخوام ایراد ها رو بگم یه مقدار pacing فیلم گاهی زیادی تند میشد و یه دفعه میومد پایین. جامپ های زمانی زیادی. در آخر هم بخش توبی مگوار
خلاصه اگه یه مقدار زمان فیلم کمتر بود یا بخش توبی رو به جاهای دیگه اختصاص میدادن خیلی بهتر میشد
نمرم به فیلم 7.5/10
پ.ن: من لالالندش رو بیستر دوست داشتم

آخرین ویرایش:
بابیلون 7/10
هم طوری بود که اسکار بگیره هم زرشک یا تمشک یا نمیدونم چی خیلی فیلم سمی بود
مگان 8/10
نمیدونم چرا تحویل گرفته نشده واقعا تو ژانر خودش عالی بود هم فان داشت هم فر خوردن پشم لعنتی از لحظه اول که دیدمش یه ترسی انداخت زیر پوستم الان میترسم نکنه زیر تختم قایم شده باشه
اگه اون شیت شوی هپی نایس اندینگ به سبک زمان مظفرالدین شاه رو نداشت بهش ده میدادم

Plane 2023

درباره هواپیمایی که گرفتار طوفان و رعد برق شده و با از دست دادن برق هواپیما و خاموشی سیستم ناوبری مجبور به فرود می شود اما ... .

فیلمی زیبا و اکشن با هیجان و ریتم خوب و بازی زیبای جرالد باتلر . ارزش دیدن دارد .

نمره من : ۷ از ۱۰

incendies-la-donna-che-canta.23297.jpg
۸/۱۰
جنگ و جنایت و درد. شاید این فیلم رو بازماندگان جنگ جهانی اول و دوم و مردم خاورمیانه بهتر از همه درک کنند.
فیلم حداقل تو یک چهارم ابتداییش حالت مستند گونه داره و اگه معرفی از طرف یک دوست فیلم باز نبود شاید خسته میشدم و ادامه نمیدادم چون اکثر این سبک فیلمها با پایان مبهم و باز تموم میشه که از نظر من نمیشه هر پایان بازی رو شاهکار یا یه اثر هنری قلمداد کرد.
فیلم دارای صحنه های دردآوره و به خوبی ماهیت و بلایی که میتونه جنگ بر سر حتی نسل های بعدی بیاره رو به خوبی نشون میده.
روایت داستان در ابتدا گنگ هست ولی رفته رفته بهتر و قابل فهم تر میشه و در اواخر فیلم به خوبی قفل ها و ابهامات داستان برطرف میشه.

Shotgun Wedding 2022

فیلمی زیبا و فان با مناظر بکر با بازی جنیفر لوپز . درباره گروگانگیری در یک جشن عروسی در یک جزیره متعلق به کشور فیلیپین می باشد .

ارزش دیدن و گذراندن لحظاتی فان رو دارد . خوب و جمع و جور

نمره من : 6 از 10

The Last Samuraie

یک فیلم همه نظر زیبایی خالص . اکشن و سکانس ها فوق العاده . برای بار ۵ دیدم . سکانس های اکشن فوق العاده . توی عمر هنری بازیگرها از این شانس ها به ندرت برای یک بازیگر پیش میاد . برای تام کروز این فیلم و برای برد پیت فیلم تروی و گلادیاتور برای راسل کراو و ملکوت آسمان ها برای اورلاندو بلوم

نمره این چهار فیلم : ۱۰۰ از ۱۰

True Spirit 2023

درباره جسیکا واتسون دختر 16 ساله استرالیایی که قصد داشت در سال 2011 تنهایی دور کره زمین از طریق آب های آزاد در مدت 200 روز طی کرده و جوان ترین فرد در تاریخ بدل گردد .

بسیار فیلم زیبا و انگیزشی هست با موسیقی و نماهای عالی . حتما پیشنهاد می کنم .

نمره من : 10 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or