the Northman
حدود 1-2 هفته پیش من توی تاپیک فیلم اومدم ابراز نگرانی کردم در مورد این فیلم (بخاطر یه مصاحبه رابرت اگرز در مورد پروسه تدوین و... فیلم)،
و تقریبا از همون موقع یه مقدار انتظاراتم از فیلم رو اوردم پایین و حتی منتظر بودم با فیلم متوسطی روبرو باشیم.
خوشبختانه نگرانی ها تا حد زیادی بی مورد بود
فوق العاده بود فیلم و بدون شک بهترین فیلم وایکینگی بود که تا حالا دیدم و حتی تا حالا ساخته شده.
از طراحی عالی صحنه، لباس ها و گریم بازیگر ها بگیر تا خود موسیقی و صداگزاری و حتی نحوه مبارزه، زندگی و نشون دادن عقاید مردم اون زمان و اون منطقه.
هر دو فیلم قبلی رابرت اگرز پروژه های کوچکتری بودن که میشه گفت به اون صورت عامه پسند نبودن، موارد عجیب و غریب هم کم نبود توی اون فیلم ها.
همونطور که خیلی از نقدهای فیلم هم اینو میگن، فیل بالانس خیلی خوبی بین یه فیلم اکشن/بلاک باستر و یه فیلم عجیب و هنری هست. صحنه های نبرد (اونم از نوع خفن و با خشونت بالا
) توی فیلم زیادن ولی به همون اندازه سکانس های عجیب و غریبو رابرت اگرزی
توی فیلم هستن.
ولی با اینکه فیلم خیلی خوبی هست میشه ازش ایراداتی گرفت،
اول انگلیسی حرف زدن شخصیت ها هست. من کلا با انگلیسی با لهجه که الکی به فیلم ها و سریال ها اضافه شده باشه مخالفم. حالا چه لهجه روسی باشه (که خیلی زیاد دیده میشه)، چه لهجه آسیای شرقی و ... . توی این فیلم هم این نحوه حرف زدن شخصیت ها برای من زیاد جالب نبود.
دوم، فیلم مقداری از هم گسسته هست، زیاد حرفی نمیزنم که اسپویل نشه فقط بعضی از کات ها و ... عجیب بودن.
و سوم، با ااینکه 2 ساعت و 20 دقیقه زمان نسبتا زیادی برای یه فیلم هست، به نظر میاد فیلم نیاز داشت که مقداری طولانی تر باشه تا به بعضی از موارد بیشتر یا بهتر پرداخت بشه.
و در اخر اگه بخوام Northman رو با فیلم های قبلی رابرت اگرز مقایسه کنم، با اینکه مقایسه مستقیم درست نیست (بخاطر تفاوت اندازه و بودجه فیلم ها) به نظرم فیلم های قبلی ایشون از Northman مقداری بهتر و پولیش شده تر بودن، که شاید تا حد زیادی به این بر میگرده که فیلم های قبلی به مراتب کوچیکتر بودن.
در کل از بهترین فیلم های امسال هست و این ایرادات کوچیک هم بخاطر اینه که انتظارامون از عاقای رابرت اگرز خیلی بالا بود، ولی بدون شک ثابت کرد که میتونه یه فیلم با وسعت بزرگ تر رو کارگردانی کنه و همچنان یه فیلم خوب تحویلمون بده.
8.5/10
+
امیدوارم بعدا نسخه directors cut یا extended و ... از فیلم منتشر بشه
یه بنده خدایی میگفت چرا اینا هر وقت فیلم در مورد اسکاندیناوی میسازن انقدر عجیب و fu cked up هست فیلماشون
(اشاره به Midsommar
)