Old 2021
مثل بقیه فیلم های شیامالان ایده ی جالبی داره. ایده ای که از یک رمان مصور گرفته شده. فیلم ریتم و ضرب آهنگ خوبی داره. بازی ها گویا عامدانه عجیب و غریب و بد هستند.
اینکه شیامالان به اجبار رو به فیلمسازی با بودجه پایین آورده عالیه ولی متاسفانه مثل اکثر کارهاش فیلم دقیقا اون چیزی نیست که بیننده انتظار داره.
7/10
The Woman in the Window 2021
Rear Window هیچکاک به نظرم بهترین اثرش هست و جزء تاپ 10 بهترین فیلم هایی هست که دیدم. به نظرم در حق The Woman in the Window 2021 اجحاف شده. من رمان رو نخوندم ولی این فیلم با توئیست های خیلی خوب، بازی های عالی (که با توجه به حضور نام های بزرگ چندان هم عجیب نیست) تونست نظر من رو جلب کنه. معمای پایانی فیلم کمی احمقانه و تینیجر طور بود ولی در مجموع منطقی به نظر می رسید.
در پایان به نظرم، فیلم در نمایش زندگی یک زن آسیب دیده از یک ضایعه بزرگ کاملا موفق عمل میکنه.
7/10
Free Guy
هالیوود کی می خواد دست از این نگاه تمسخر آمیزش به ویدئو گیم برداره، نمی دونم!
نگاهی که به صنعت گیم در این فیلم وجود داره همون نگاه 50 سال پیش هست! حالا اینکه کارگردان و نویسنده هیچ کدام اونطور که مشخصه تا به حال به تجربه بازی های نسل پنج به بعد دست نزدند، هیچی!
یک نفر مشاور اینا نداشتند که بگه این فیلمنامه ای که شما نوشتید یک مزخرف کامله!
رایان رینولدز مثل همیشه اعصاب خردکن، بی مزه و تکراری ولی قطعا تمشک بدترین بازی و بدترین کاراکتر به شخصیت آنتوان با بازی حال به هم زن Taika Waititi میرسه! (یه مورد دیگه از ناآشنایی هالیوود با صنعت گیم همینه که فکر میکنند چنین آدمی با این تیپ و نوع طرز تفکر میتونه مدیر یک شرکت بزرک بازیسازی باشه!)
تصمیم های آنتوان برای رسیدن به اهدافش مثل نابود کردن سرورهای بازی، یا ریبوت کردن سرورها ( بدون در نظر گرفتن خشم کاربرها از آف شدن سرورها و عواقب احتمالی) به تنهایی نشون میده با چه فیلم بدی رو به رو هستیم.
به خاطر باسن قشنگ بانو جودی کومر 3 نمره به فیلم میدم!
3/10
Finch 2021
ورژن جدید I Am Legend بسیار خواب آور بود!
تام هنکس حال بازی کردن نداشت و روبات فیلم با لهجه ی افتضاحش بیشتر از هر چیزی من رو یاد Borat مینداخت!
یه سگ گذاشته بودن این وسط تا بیننده ی آمریکایی و اروپایی یکم دلش بسوزه و به فیلم دید مثبتی داشته باشه! (شاید روی من هم تاثیر گذاشت)
جلوه های ویژه قابل قبول بود.
4/10
Greenland 2020
با وجود تمام حفره های داستانی، یک ساعت اول سرگرم کننده بود.
مشکل خیلی از فیلم های این ژانر اینه که نمیدونند تایم مناسب برای چنین اثری حداکثر 80 تا 90 دقیقه هست.
مدت زمان 2 ساعته فیلم رسما بزرگ ترین مشکلش هست.
3/10
Possessor 2021
اصلا و ابدا نمی دونستم دارم فیلم پسر دیوید کراننبرگ رو می بینیم!
عجب فیلمی بود واقعا! به قول یکی از کاربرای خارجی، دیوید کراننبرگ بعد از دیدن این فیلم باید به پسرش افتخار کنه.
بزرگ ترین ضعف فیلم شخصیت تاسیا هست که هم بد نوشته شده و هم بد بازی شده!
اتمسفر فیلم عالیه! یه فضای سرد، شخصیت های دور افتاده از هم و تکنولوژی و اثرات مخرب (یا شاید جالبِ) آن!!!
سینماتوگرافی و نحوه ادیت و نمایش صحنه های خشن عالیست.
در کل دومین تجربه فیلمسازی بلند برندن کراننبرگ رو مثبت ارزیابی میکنم.
Possessor برای من حکم یک inception تندخو و ناملایم رو داشت.
8/10
A Quiet Place Part II 2020
مثل شماره قبل خوب بود. شروع فیلم برایم یادآور Last of us 1 بود.
کاراکتر اِمِت با بازی کیلین مورفی خیلی به درد نخور بود!
یک سوم پایانی فیلم و اون اتفاقاتی که افتاد و پیامش در مورد امید به زندگی مضحک بود!
جان کرازینسکی اگر فیلمنامه های بهتری بنویسه، قطعا ارزش کارهاش بیشتر مشخص میشه!
6/10