Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Batman 2022
نمره خالص ۱ - عدد ۱
چرا؟فیلم بت من نبود
بازیگر بتمن کلا یک شخص نپخته و نچسبه
این همه انتظار براش ارزشی نداشت!
حتی واسه بت موبیل هم هزینه نکرده بودن
اصلا نیازی نبود اون گریم سنگین رو پنگوئن داشته باشه! میتونستن از یک شخص با این قیافه مورد نظر استفاده کنن
در نهایت حیف تایمم

d986d8add988d987-d9bed8aed8b4-d8a2d986d984d8a7db8cd986-the-batman-2022_62595717e5521.jpeg

BATMAN 2022

اولین فیلم 2022 که دیدم همین بود و تا حدودی انتظاراتم رو براورده کرد.
بروس وین جوان که هنوز با مرگ خانواده خودش کنار نیومده و همین موضوع باعث شده تا از مشکلات زیادی رنج ببره تا حدی که یه شخصیت منزوی رو مشاهده میکنیم که شهر پر از فساد گاتهام رو مقصر میدونه و می خواد تلافی کنه.ریدلر و پنگوئن عالی بودن و خیلی از بازی کالین فارل لذت بردم(خداییش عجب گریمی داشت).پرداخت فیلم به بخش جنایی واقعا تاثیر گذار بود.شهر گاتهام به کمک تم دارک فیلم به خوبی غرق در فساد به نمایش در امده بود.موسیقی فیلم بسیار عالی بود.تا حدودی از بازی رابرت پتینسون راضی بودم ولی به نظرم شخصیت گوردون و الفرد به درستی انتخاب نشده بودن .یک نکته منفی دیگه که دوست داشتم ببینم ولی زیاد بهش پرداخته نشد تجهیزات بتمن بود .

امتیاز 8

آخرین ویرایش:
ambulance 2022
قبل از دیدن این فیلم باید بدونیم انتظارمون از فیلم چی باید باشه ؟ یک فیلم از مایکل بی درباره دو سارق که از طریق یک آمبولانس قراره از دست پلیس ها فرار کنن . با دونستن همین مقدار اطلاعات در صورتی که شناختی از مایکل بی داشته باشیم کافیه که سطح انتظارمون رو در حد یک اثر پاپ کورنی پایین بیاریم . اما جدا از اون آمبولانس نسبت به کارهای مایکل بی هم یک سرو گردن بهتره
داستان فیلم کلیشه ی خالصه . شخصیت پردازی ها تک بعدی هستن و بیننده با پیش فرض هایی که بر اساس فیلم های دیگه از این تیپ کاراکتر ها داره با اون ها همراه میشه تا بیشتر حادثه رو دنبال کنه . فیلم هم در پیاده سازی داستانی هیچ تلاشی نمیکنه و همون داستان همیشگی رو دنبال می کنه . طبیعیه تو فیلمی با این موضوع نصف فیلم پلات آرموره . یعنی فیلم از قصد در موقعیت های غیر منطقی از قهرمان هاش در برابر دشمن محافظت میکنه که بیننده حرص بخوره . اما ریتم بالای اثر و تلاش نصفه نیمه بازیگرای تواناش در عمق بخشی به کاراکتر ها باعث میشه بیننده سریع از اون پلات آرمور های غیر منطقی بگذره و بخواد تا پایان فیلم رو دنبال کنه . پایانش هم کمی هپی اندینگ اما راضی کننده است. فیلم بلاهت آمیزه و چند تا سکانس زورچپونی مسخره هم داره ولی نسبت به اثر قبلی کارگردانش (که در کنار رولند امریک به سلطان بلاهت در بلاکباستر سازی هالیوود معروفه چندین قدم بهتره . جالبه که فیلم دو ترند روز در خودش جا داده یکی اش قهرمان پردازی زنانه اس که این جا نتیجه مثبت داده و یکی از مهم ترین نقاط ضعف آثار کارگردانش ( که حضور کاراکتر زن صرفا به عنوان یک د.ا.ف هول جذب کن رو تا حدی رفع کرده و از طرفی یکی دیگه اش که حضور رنگین کمونی هاس به حدی زورکی و الکی بود که کاملا تماشاگر رو پس میزنه . لااقل در این فیلم خبری از ننر بازی های رایان رینلودز نیست . اکشن و ریتم اثر مهم ترین نقطه قوتشه که همراه مایکل بی از این نظر سنگ تموم می گذاره
در کل آمبولانس یک اکشن سرگرم کننده است که با این که موضوع کلی اش یادآور یکی از بهترین اکشن های هالیووده اما باید برای دیدنش انتظارمون رو پایین بیاریم . هرچند در دوره و زمانه ای که طلایه دار های سینمای اکشن اش قاتل قراردادیه که برای کشته شدن سگش دنیا رو به خاک و خون میکشه و از چندین طبقه ساختمون می افته پایین و بلند میشه راست راست راه میره و یا یک سری اراذل خود باحال پندار با ماشین مسابقه و لباس قواصی به فضا سفر می کنن هستن تحمل فیلمی که در اون یک ارتش پلیس نمی تونن یک آمبولانس رو نگه دارن خیلی غیر ممکن نیست :D

امتیاز 7 از 10

The Batman 2022

7/10

نکات مثبت فیلم اصلا در حد فیلم 3 ساعته نبود ! نه اکشنش - نه داستان - نه شخصیت پردازی . 30 دقیقه میتونست زمان فیلم کمتر باشه بدون هیچ لطمه ای به محتوای فیلم
بعضی سکانس ها انگار به پتینسون گفته بودن ارومتر راه برو تا فیلم زمانش زیادتر بشه !!
این فاز کارگاه بودنش به این تابلویی رو هم دوست نداشتم که همه پلیس های شهر اونجا وایستادن بتمن هم از درب جلو میاد و سرنخ پیدا میکنه !!
شخصا برام اصلا قابل مقایسه با اون داستان 3 گانه نولان نیست و انتظار داشتم به عنوان اولین فیلم مجموعه داستان و شخصیت پردازی بهتری داشته باشه.

The Batman
9/10
بازیگری که انصافا همه خوب بودن ، فکر نمیکردم پتینسون اینقدر بتونه نقش بتمن رو خوب بازی کنه ، رایت توی نقش گوردن عالی ، پنگوئن ، کت ومن و ... در کل بازیگری خیلی خوب بود.
فضاسازی ، اتمسفر و *موسیقی* خیلی عالی بود
صحنه های مبارزه بتمن کم بود ولی خوب بودن
به گذشته بتمن توی این 2 سال و گذشته بروس وین خیلی کم اشاره شد که یکی از نکات منفی بود بنظرم
در کل رییوز گل کاشت، 3 ساعت بدون کمترین خستگی فیلم رو دیدم و کلی حال کردم :)

فیلمی زیبا و پر از آدرنالین و اکشن خاص به سبک استاد مایکل بی بزرگ .
کار این مرد درسته . فیلم زیبایی هست فقط تنها مشکلی که فیلم به نظر من داشت چرا پلیس ها در طی تعقیب و گریز به لاستیک آمبولانس شلیک نکردند تا زمین گیر شود !!!

نمره : ۷ از ۱۰

holland-wahlberg-uncharted.jpg
Uncharted
طبق معمول همه اقتباس ها چیز فوق العاده ای نشد
اش شله قلمکاری از انچارتد 1 و2و3 که اخرش مثل هیچکدوم هم نبود
اکشنش رو که اصلا حال نکردم فقط 20دقیقه اخر کمی بهتر شد
بازیگرها هم به نظرم باید جای نیتن مارک والبرگ و جای سالی تام هنکس رو میذاشتن
ارزش یکبار دیدن رو داره نه بیشتر
6/10

فیلمی زیبا و پر از آدرنالین و اکشن خاص به سبک استاد مایکل بی بزرگ .
کار این مرد درسته . فیلم زیبایی هست فقط تنها مشکلی که فیلم به نظر من داشت چرا پلیس ها در طی تعقیب و گریز به لاستیک آمبولانس شلیک نکردند تا زمین گیر شود !!!

نمره : ۷ از ۱۰
خب اونوقت فیلم زود تموم میشد :D
کلا این جور فیلما خیلی تو فاز منطق نباش. فقط ببین و لذت ببر

فیلمی مهیج از سینمای اسپانیا که کارگردان دو فیلم زیبای Rec 1 و دو ساخته .
درباره مستخدمی سادیسمی در آپارتمانی در اسپانیا که شب هنگام به سراغ یکی از مالکان واحد‌های آپارتمان یعنی زنی جوان به نام کلارا می رود و او را مورد آزار و اذیت قرار می دهد .
فیلم زیبا و خاصی هست . پیشنهاد می شود .
نمره من : ۷.۵ از ۱۰

درباره زن و شوهری که فرزند خود را طی حادثه ای از دست داده اند و حال زن دچار مشکلات روانی شده است .
فیلم سادیسمی عجیبی بود با درجه بزرگسال . موندم ویلیام دفو چقدر پول گرفته که در همچین فیلمی بازی کرده .

نمره من : 5 از 10

• Like
Reactions: hitman68
Dead Poets Society 1989

یه دفعه یکی از بچه های همین جا گفت اگر در خانواده یا فامیل نوجوان مدرسه ایی دارید حتما این فیلم را بهش معرفی کنید، اون زمان متوجه منظورش نشدم تا اینکه این فیلم را با صبر حوصله دیدیم و و واقعا لذت بردم و گفتم ای کاش در زمانی که خودم مدرسه ایی بودم این فیلم را دیده بودم و به بقیه معرفی میکردم.
داستان در مورد رفتار در خارج از چارچوب روتین هست، فراخوانی استعداد های شخصی خویش، دنباله رو ی راه خود بودن، کشف ذات اصلیمون...

امتیاز 10 از 10

The handmaiden
2016

ازین کارگردان فقط اولدبوی دیده بودم که اصلا خوشم نیومد به دلایلی، ولی این یکی رو دوست داشتم، یه داستان خیلی جذاب و سرگرم کننده رو نشون میده
سبک روایی اش هم اون مدلی هست که یه بخشایی از جریان رو اولش پنهان میکنه و بعد از اواسط فیلم به تدریج نشون میده که قضیه واقعا چی بوده
این کار بنظرم یجور کلک مرغابی هست برای جذاب تر کردن یه روایت راز آلود، کلک مرغابی ازون جهت میگم که ارزش هنری نداره ولی جواب میده!
شاید گفتن این عجیب باشه ولی صحنه سکس دو تا کاراکتر همجنس گرا بنظرم نقطه اوج فیلم بود، چون صرفا اروتیک نبود بلکه پیوند خوردن این دو کاراکتر رو نشون میداد

8/10​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or