No Time To Die
اول از همه بگم به نظرم به مراتب بهتر از اسپکتر بود
این سری جدید جیمز باند با بازی دنیل کریگ در ابتدا یه کاراکتری رو نشون داد که برخلاف سری های قبلی حالت سوپر هیرویی نداشت و هم از لحاظ عاطفی و هم از لحاظ جسمی شکننده تر بود و حتی گجت های مورد استفاده مخصوص جیمز باندی هم کمتر بود اما از فیلم اسپکتر باز برگشتن به همون رسم سابق
البته طرفداران این سری شاید این حرکت مورد پسندشون باشه چون جیمز باند از اول همین بوده ! یادمون نرفته باند های قبلی کل شوروی و کره شمالی و .. تک نفره نابود میکردن
در این فیلم نقش منفی اصلا بود و نبودش فرقی نداشت ! چند تا سکانس و دیالوگ مثلا خنده دار به زور چپونده بودن داخل فیلم که کمکی به بهتر شدن فیلم نمیکرد.
اما داستان کلی خوشم اومد ! بالاخره یه فیلم روی ایده foxdie کوجیما خوب کار کرده بود
در کل نه افتضاح بود نه عالی. یک پایان متوسط به بالا برای این مجموعه بود و بعد از اسکایفال و کازینو رویال قرار میگیره و اسپکتر هم به نظرم بدترین نسخه این سری هست.
با احترام به تمام فن های آنا د آرامس اگه بنا به انتخاب در فیلم های باند باشه من نظرم همون eva green کازینو رویال هست
7/10
Shang-Chi
داستان فیلم کلیشه خالص هست ! دیگه من نمیدونم چند تا اثر با این پلات "کمک به اهالی یه منطقه برای دفاع در مقابل دشمن ! که حمله دشمن باعث به خطر افتادن کل دنیا میشه " باید ساخته بشه تا دست از سر ما بردارن ؟!
مشکل دیگه ای که فیلم داشت من رسما فکر کردم ژانر فیلم کمدیه ! از روایت فیلم و بازی نقش اصلی فیلم گرفته تا بسیاری از دیالوگ ها. البته این که در کامیک های مارول داستان چجوریه اطلاعی ندارم ولی واقعا ذره احساس خطر از باز شدن دروازه تاریکی در فیلم به من مخاطب القا نشد !
این کست رو به نظرم اگه نگه دارن و یک کارگردان خوب بیارن میشه یک کمدی ناب ساخت
مبارزات و cgi فیلم خوب بود
4/10